SAM Kliniek

SAM Kliniek

SAM Kliniek uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.7
9 reviews
Misleidend. Ze adverteren met liposuctie 750 euro per zone. Daar komt 200 euro verdovingskosten en 75 euro administratiekosten bij. En hoe meer zones hoe meer verdovingskosten er bij komen.
N H
5 september 2022 11:11
Jammer dat er op mijnWhatsApp bericht niet wordt gereageerd. Dat was enkel een test om te kijken of er vanuit empathie wordt gehandeld. Jammer dit.
Mila
30 augustus 2022 19:07
Ze maken online reclame voor een buik liposuctie voor 799 euro, maar als je daarvoor komt, valt het veel en veel duurder uit. Ik ben 174 lang en weg 72 kilo, dus echt veel overgewicht heb ik niet, maar in mijn geval moet ik volgens de expert daar minimaal 3 verschillende buik liposucties laten uitvoeren en zou het vet op mijn rug ook dringend aangepakt moete... Toon meer »
Ze maken online reclame voor een buik liposuctie voor 799 euro, maar als je daarvoor komt, valt het veel en veel duurder uit. Ik ben 174 lang en weg 72 kilo, dus echt veel overgewicht heb ik niet, maar in mijn geval moet ik volgens de expert daar minimaal 3 verschillende buik liposucties laten uitvoeren en zou het vet op mijn rug ook dringend aangepakt moeten worden, dus kom je op een bedrag van rond de 3500 euro IPV één buik liposuctie van 799. Voor een liposuctie van 799 euro kom ik al niet in aanmerking, dus dan vraag ik mij af voor wie dan wel. Minimaal 3x 799 euro is voor mijn buik alleen, zonder de rug.
En ik ben niet eens echt dik, zelfs een stuk dunner dan de dame in questie oftewel de expert die mijn lichaam onder de loep nam. Wat mij betreft lokken ze klanten met lage prijzen die totaal niet realistisch zijn. Toon minder »
Nina S.
1 mei 2022 08:08
Net een intake gesprek gehad. Heel aardig en eerlijk over de mogelijkheden. Ook al betekent dit nog geen operatie, maar eerst sporten. Dat geeft vertrouwen.
Famke Warmerdam (The Real Voice of Holland)
28 januari 2022 13:01
Super aardige mensen. Goede informatie voor en na de operatie. Heel erg bedankt!
Victor Kolkman
5 november 2021 10:10
Ik ben drie maanden geleden in het SAM kliniek behandeld voor een liposuctie van de buik en taille. Ik was altijd al erg onzeker over me lichaam en voelde me altijd heel dik. Ik heb ook veel getwijfeld om zo een behandeling wel of niet aan te gaan en ben erg blij dat ik dat wel heb gedaan. Het liep van begin tot eind erg goed. Het personeel was erg vriendeli... Toon meer »
Ik ben drie maanden geleden in het SAM kliniek behandeld voor een liposuctie van de buik en taille. Ik was altijd al erg onzeker over me lichaam en voelde me altijd heel dik. Ik heb ook veel getwijfeld om zo een behandeling wel of niet aan te gaan en ben erg blij dat ik dat wel heb gedaan. Het liep van begin tot eind erg goed. Het personeel was erg vriendelijk en zorgvuldig in het uitvoeren van de taken. Het consulgesprek was erg fijn. Er werd goed naar mijn wens geluisterd en op de dag van de operatie zelf liep alles erg goed. De arts en de verpleegster waren erg vriendelijk. Na de ingreep ervaarde ik weinig tot geen pijn en de resultaten zijn erg mooi. Ik ben zeer tevreden en raad de SAM kliniek aan! Toon minder »
Victoria Van Hoeven
16 mei 2021 11:11
Netjes, gastvrij, uitermate vriendelijk, maar bovenal eerlijk en kundig. Had een intake gesprek voor een boven- en onderooglid correctie. Prof. Buncamper was duidelijk en legde mij de verschillende opties en technieken uit. Heb de operatie van zowel mijn boven- als onderoogleden toch doorgezet. Het resultaat was wat mij betreft super! De operatie was heel er... Toon meer »
Netjes, gastvrij, uitermate vriendelijk, maar bovenal eerlijk en kundig. Had een intake gesprek voor een boven- en onderooglid correctie. Prof. Buncamper was duidelijk en legde mij de verschillende opties en technieken uit. Heb de operatie van zowel mijn boven- als onderoogleden toch doorgezet. Het resultaat was wat mij betreft super! De operatie was heel erg goed te doen. Ik was erg nerveus, maar werd direct door de dames aan de receptie op mijn gemak gesteld. Eenmaal in de operatiekamer werd er heel duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren en dat ik vooral moest relaxen. Heb mezelf overgegeven en de operatie viel mij niet 100, maar 1000% mee. Niets gevoeld, geen pijn. Eigenlijk afgezien van de 1,5 uur liggen een fluitje van een cent. Het enige wat ik vervelend vond, waren de hechtingen waar ik een week mee moest rondlopen. Nadat deze waren verwijderd, ging er letterlijk en figuurlijk een wereld voor mij open.
Het op het gemak stellen van de patiënt en de gezelligheid gedurende de operatie. Het resultaat is ronduit perfectie! Toon minder »
Amara Cijntje
14 mei 2021 09:09
Ik ben drie maanden geleden door Dr. Refaat Karim behandeld voor een liposuctie behandelding. Ik ben zo blij met het resultaat! Ik kan weer zelfverzekerd een overhemd dragen. Moest altijd een maat L aan en kan nu een S dragen. Mij buik is nu zo mooi plat. Voor de ingreep is alles eerlijk en duidelijk uitgelegd. Tijdens de behandeling was de dokter zo lief en... Toon meer »
Ik ben drie maanden geleden door Dr. Refaat Karim behandeld voor een liposuctie behandelding. Ik ben zo blij met het resultaat! Ik kan weer zelfverzekerd een overhemd dragen. Moest altijd een maat L aan en kan nu een S dragen. Mij buik is nu zo mooi plat. Voor de ingreep is alles eerlijk en duidelijk uitgelegd. Tijdens de behandeling was de dokter zo lief en geruststellend. De assistentes hebben me goed begeleidt. Bedankt voor al jullie goede zorg! Ik kom zeker terug voor mijn taille! Toon minder »
Fiva Bouchareb
13 mei 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Fillers
Restylane
Gratis
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2015
Adres
Van der Palmkade 148, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten