Schmidt Clinics

Schmidt Clinics

Schmidt Clinics uit Zutphen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3
1 review
Professionele, snelle behandeling, maar ondermaatse afhandeling van de facturen. Facturen worden alleen maar per post verstuurd en voldoen niet aan de voorwaarden van de verzekering voor declaratie. Na herhaaldelijk als tussenpersoon tussen mijn zorgverzekeraar (waar ze een contract mee hebben) en hen gefungeerd te hebben zijn ze bereid om als opmerking onde... Toon meer »
Professionele, snelle behandeling, maar ondermaatse afhandeling van de facturen. Facturen worden alleen maar per post verstuurd en voldoen niet aan de voorwaarden van de verzekering voor declaratie. Na herhaaldelijk als tussenpersoon tussen mijn zorgverzekeraar (waar ze een contract mee hebben) en hen gefungeerd te hebben zijn ze bereid om als opmerking onder mijn factuur ad hoc de benodigde informatie neer te zetten.

Verwacht als je hier komt dus zeker uren kwijt te zijn om te zorgen dat je behandelingen weken later vergoed worden. Toon minder »
Daphne Will
28 maart 2022 08:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €375 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Piet Heinstraat 11, Zutphen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten