logo

Signé Clinics

Signé Clinics is de nieuwe Rotterdamse cosmetische formule waar een hoge mate van service, professionaliteit en kwaliteit gelijk staat aan laagdrempeligheid, sfeer en een aftercare die bij blijft.

Het aanbod van Signé Clinics reikt verder. Het team van specialisten wordt gevormd door huidtherapeuten, cosmetisch artsen en cosmetisch dermatologen. Zij leveren zorg van het hoogste niveau en hanteren een ethisch kompas van waaruit verantwoorde, transparante zorg geleverd wordt.

Bij Signé kijken en luisteren we naar jou. Het team van specialisten werkt nauw samen. Dit betekent voor jou: zorg van het hoogste niveau, zónder dat je er meer voor betaalt.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur. De eigen schoonheid gevat in vormen en lijnen. Onze specialisten bekrachtigen elementen, (ver)leggen het accent, verfrissen, vereffenen en verjongen. Subtiel, natuurlijk en elegant.

Signé Clinics uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bij Signé Clinics regeert jouw signatuur.

Reviews

4.2
6 reviews
Wat een fijne kliniek! Een uiterst vriendelijk en vooral professioneel team. Ik ben ontzettend blij met mijn resultaat en kom hier zeker terug.
Arika Nagy
10 februari 2022 19:07
Sfeervolle kliniek waar ze de tijd voor je nemen. Hier loop je niet de deur uit met een onnatuurlijk uiterlijk, hier worden jouw eigen features bekrachtigd. Zo kan het ook! De specialisten zijn oprecht en hartelijk. Een kwaliteitskliniek, in alle opzichten.
Merel Waalder
8 februari 2022 11:11
Ik heb meerdere behandelingen bij Signé gehad. Verschillende vakgebieden- verschillende behandelaars. Mijn moeder heeft hier ook een bovenooglidcorrectie laten doen.
Alles bij elkaar kan ik dus een weloverwogen oordeel geven en dat is niet voor niks maximaal! Natuurlijk resultaat, jezelf zijn en blijven! 🙏🏼
Mady Tims
8 februari 2022 10:10
Ik heb letterlijk mijn geld weggegooid voor een resultaat dat zelfs niet zichtbaar was na 2 weken. Nu lees ik andere reviews ook, ben toch niet alleen. Mond-tot-mond reclame is op de dag vandaag heel belangrijk. En op dit manier zal signe kliniek op termijn falen.
Erg slechte ervaring gehad met naschja hendriks
Hanne Keuck
6 februari 2022 20:08
Goede informatie en stellen je op je gemak en nemen de tijd voor je ben goed geholpen met alles een kliniek waar ik zeker geen spijt van heb gehad!ga zo door zou ik zeggen!
Bonnie
24 oktober 2021 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €129 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €79 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. €339 per ml
Restylane
V.a. €239 per ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. €200 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €459 per 2 oksels
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. €239 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie
Kliniek opgericht
2021
Adres
Pannekoekstraat 54A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling