SKIN Kliniek Groningen - Bekijk prijzen en maak een afspraak
SKIN Kliniek Groningen

SKIN Kliniek Groningen

π’πŠπˆπ 𝐊π₯𝐒𝐧𝐒𝐞𝐀 π†π«π¨π§π’π§π πžπ§
S-K-I-N werkt met een multidisciplinair team aan huidverjonging en huidverbetering. Het team bestaat uit huidspecialisten, cosmetisch artsen en schoonheidsspecialisten. We zijn resultaatgericht en stellen altijd, samen met jou, een persoonlijk behandelplan op.

Een 360 graden visie. Je uitstraling wordt bepaald door de contouren van het gezicht in combinatie met de huidconditie. We kijken verder dan de hulpvraag, kijken naar het gezicht als één geheel en gaan voor een zichtbaar resultaat, die zo natuurlijk is dat het nooit zal opvallen dat jij een filler of botox behandeling hebt gehad.

π’πŠπˆπ 𝐊π₯𝐒𝐧𝐒𝐞𝐀 π†π«π¨π§π’π§π πžπ§ 𝐒𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐒𝐧𝐒𝐭𝐒𝐚𝐭𝐒𝐞𝐟 𝐯𝐚𝐧 𝐃𝐫𝐬. π‚πšπ­π‘πšπ«π’π§πš 𝐌𝐞𝐒𝐣𝐞𝐫.

SKIN Kliniek Groningen uit Groningen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

π’πŠπˆπ 𝐊π₯𝐒𝐧𝐒𝐞𝐀 π†π«π¨π§π’π§π πžπ§
S-K-I-N werkt met een multidisciplinair team aan huidverjonging en huidverbetering. Het team bestaat uit huidspecialisten, cosmetisch artsen en schoonheidsspecialisten. We zijn resultaatgericht en stellen altijd, samen met jou, een persoonlijk behandelplan op. Meer lezen »

S-K-I-N Omdat je blij wilt zijn met je spiegelbeeld

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 175 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 175 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 115 per behandeling
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 475 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 555 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. € 899 per behandeling
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 995 per per ingreep (twee ogen)
PRP
V.a. € 325 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
3000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, Fillers met lidocaΓ―ne, Huidversteviging, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2003
Adres
Westerkade 17, Groningen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Catharina Meijer
Dr. Catharina Meijer
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken
Robin Snijders
Drs. Robin Snijders
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 175,00
Filler per ml v.a.
€ 475,00
Profiel bekijken

SKIN Kliniek Groningen Reviews

4.9
27 reviews
Werd erg vriendelijk en professioneel ontvangen, weet resultaat nog niet maar cliΓ«ntvriendelijkheid is super!
Jolieka
20 maart 2024 10:10
Fijn om Catharina weer te zien in de nieuwe vestiging in Zwolle om de Botox behandeling te ontvangen πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
George Brands
14 maart 2024 15:03
Dr Meijer is de enige die ik mijn gezicht toevertrouw als het op fillers aankomt. Zij β€˜prikt’ niet, zij boetseert en optimaliseert met een resultaat waar je blij van wordt. Hoe clichΓ© ook, maar elke keer weer krijg ik complimenten als ik een behandeling heb gedaan β€œwat zie je er toch fris en goed uit”. Maar bovenal word ik blij van mijn spiegelbeeld en past... Toon meer »
Dr Meijer is de enige die ik mijn gezicht toevertrouw als het op fillers aankomt. Zij β€˜prikt’ niet, zij boetseert en optimaliseert met een resultaat waar je blij van wordt. Hoe clichΓ© ook, maar elke keer weer krijg ik complimenten als ik een behandeling heb gedaan β€œwat zie je er toch fris en goed uit”. Maar bovenal word ik blij van mijn spiegelbeeld en past deze bij hoe ik mij voel en mijn leeftijd. Toon minder »
72Dorothy
10 februari 2024 13:01
Vriendelijke benadering, kundige uitleg! Hier werd echt de tijd voor mij genomen en met dit onwijs leuke team is het iedere keer een feestje om SKIN binnen te stappen! Ook wanneer je nog in de oriΓ«nterende fase zit raad ik je aan om eens binnen te stappen voor een bakje koffie.
Bastiaan van Viersen
10 november 2023 07:07
Erg blij met het resultaat na mijn behandelingen bij S-K-I-N. Fijn dat elk specialisme voor de huid er te vinden is. Goede apparatuur en het personeel is erg vriendelijk. Aanrader!
Manouk Pijl
9 november 2023 19:07
Ik stond voor de dichte deur gisteren. Er was enige uren voor mijn afspraak afgezegd via mail wat ik niet had gezien. Werd daarna brutaal te woord gestaan alsof het mijn schuld was, terwijl 4 uren van te voren pas gemaild was. Slechte service vond ik.
Sien Hendrika
9 november 2023 15:03
Alles was uitstekend! Ik had mijn tweede IPL behandeling met mw. R. Naranjo Aguilera. Zij was erg professioneel maar ook erg zorgvuldig. Ik voelde mij in goede handen tijdens behandeling.
Dimitry Cherdantsev
14 oktober 2023 21:09
Ik ben altijd erg tevreden na een behandeling door o.a. Catharina Meijer. Er wordt goed naar je geluisterd en je krijgt een eerlijk advies. Alle medewerkers zijn vriendelijk.
A Bos
18 september 2023 17:05
Ik heb voor het eerst een lashlift behandeling gehad, en ik ben zeer tevreden! Heel leuk team, een goed en rustige sfeer. Ik kom zeker terug.
Kimberly Jane
28 augustus 2023 14:02
Ik heb wederom een fantastische schoonheidsbehandeling gehad. Een heerlijke massage erbij. Ik voel me als herboren
Titia Stavast
2 augustus 2023 16:04
Fijne kliniek waar ze de tijd voor je nemen en bovenal kundig zijn. Nuchter, met de klant als uitgangspunt. Tevens fantastische eigen cosmetica lijn CME.
Juliette Bouwman
30 mei 2023 17:05
DermaClinic in Groningen mag dan nu S-K-I-N heten maar ik ben zoals altijd zeer tevreden. Resultaat uitmuntend en erg leuke en vakkundig medewerkers!
Ruud Vos
25 mei 2023 14:02
Dr Catharina Meijer is echt een meester in fillerbehandelingen. Niemand die het ziet en toch 10 jaar jonger. Heel blij mee.
Margreet
22 mei 2023 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij SKIN Kliniek Groningen?

Één zone Botox bij SKIN Kliniek Groningen kost € 175,00.

Wat kost een filler behandeling bij SKIN Kliniek Groningen?

1 ML filler kost bij SKIN Kliniek Groningen v.a. € 475,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft SKIN Kliniek Groningen?

Op basis van 13 Google reviews heeft SKIN Kliniek Groningen 4.9 van de 5 sterren.

Waar is SKIN Kliniek Groningen gevestigd?

Op Westerkade 17 is SKIN Kliniek Groningen gevestigd in Groningen.