Slingeland Ziekenhuis

Slingeland Ziekenhuis

Slingeland Ziekenhuis uit Doetinchem is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4
110 reviews
Ging snel ! Inschrijving en uc nog geen half uur en klaar.
Atif Demir
22 mei 2022 15:03
overall experience was oke, geen orgaanschade opgelopen dus dikke prima
Eva Sophie Barkhuysen
30 april 2022 18:06
Heeeeeel goed ervaring van mijn bevalling... ik zal altijd dankbaar voor de hele staf
Naoual Akrouch
17 april 2022 21:09
Normaal kan je weinig positiefs melden wanneer je een bezoek brengt aan een ziekenhuis, maar tijdens een aantal onderzoeken voor mijzelf ben ik goed geholpen door kundig, liefdevol en vooral personeel met passie die zich inzetten om het bezoek aan het ziekenhuis (voor, tijdens een na het onderzoek) toch zo fijn mogelijk proberen te maken. Het personeel welke... Toon meer »
Normaal kan je weinig positiefs melden wanneer je een bezoek brengt aan een ziekenhuis, maar tijdens een aantal onderzoeken voor mijzelf ben ik goed geholpen door kundig, liefdevol en vooral personeel met passie die zich inzetten om het bezoek aan het ziekenhuis (voor, tijdens een na het onderzoek) toch zo fijn mogelijk proberen te maken. Het personeel welke ik heb gehad in het Slingeland stonden open voor vragen, nemen rustig de tijd om antwoord te geven en te onderbouwen en zijn altijd in voor een grapje. Daarvoor mijn dank! Toon minder »
Barry Tuenter
16 april 2022 20:08
Erg fijn ziekenhuis. Als gezin al 25 jaar regelmatig gebruik van moeten maken. Altijd maximaal geholpen door specialisten en verpleegkundigen.
Erik Bos
23 februari 2022 06:06
Ik heb een onderzoek gehad bij mdl afdeling. Hier zag ik erg tegen op. Maar ben zo netjes geholpen. Ze waren allemaal even vriendelijk.
B Arentsen
21 februari 2022 11:11
Beveiliger zitten naast scherm zonder mondkapje bij de gang ,mondkapje grootste deel van de tijd voor de kin op 14_2 tussen 9.30 en 12.00 en op 15_2 ,wel andere mensen erop wijzen dat ze mondkapje op moeten,behalve die arts die er langs liep die hoefde geen mondkapjebop,deed de arts vokr de beveiliger even wchijnheilig mondkapje voor. Ongeloofwaardige corona... Toon meer »
Beveiliger zitten naast scherm zonder mondkapje bij de gang ,mondkapje grootste deel van de tijd voor de kin op 14_2 tussen 9.30 en 12.00 en op 15_2 ,wel andere mensen erop wijzen dat ze mondkapje op moeten,behalve die arts die er langs liep die hoefde geen mondkapjebop,deed de arts vokr de beveiliger even wchijnheilig mondkapje voor.
Ongeloofwaardige coronaverhaal.wordt steeds ongeloofwaardiger zo.
Als ze je aanspreken en je zegt dat de beveiliger het grootste deel van de tijd geen mondkapje opheeft liegt die muts die mondkapjes uitdeelt op 15/2 rustig "ja die zit achter reen scherm" Tereijl hij naast een scherm zit( achter de kassa zitten ze achter een scherm met mondkapje in het ziekenhuis niet!!!
Nou dat is de 1 ste waarschuwing voor de beveiliging dan kan je hem ontslaan denarcist!!
Beveiligers in een ziekenhuis? Het is toch geen café??of discotheek?
Moet die daar de andere narcisten beveiligen ?? Toon minder »
Bas E
16 februari 2022 06:06
Doen zich mooi voor bij dit ziekenhuis. Elke bezoeker moet een nieuw mondkapje die je krijgt aangereikt door iemand die thuis is weg gestuurd omdat ze chagerijnig zijn. De kraan op de heren wc is al maanden stuk. Al door gegeven maar nog niet gemaakt. Hoezo hygiëne??? Laat me niet lachen. Ziekenhuis is echt uit de tijd. 22 januari: De kraan is inmiddels gem... Toon meer »
Doen zich mooi voor bij dit ziekenhuis. Elke bezoeker moet een nieuw mondkapje die je krijgt aangereikt door iemand die thuis is weg gestuurd omdat ze chagerijnig zijn. De kraan op de heren wc is al maanden stuk. Al door gegeven maar nog niet gemaakt. Hoezo hygiëne??? Laat me niet lachen. Ziekenhuis is echt uit de tijd.

22 januari: De kraan is inmiddels gemaakt. Nu alleen nog die chagerijnige vrijwilligers inruilen. Toon minder »
P.
22 januari 2022 18:06
Goed en snel geholpen, erg vriendelijk en gastvrij personeel
Rico Kampert
1 januari 2022 21:09
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Kruisbergseweg 25, Doetinchem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling