Slingeland Ziekenhuis - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Slingeland Ziekenhuis

Slingeland Ziekenhuis

Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Kruisbergseweg 25, Doetinchem
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Paul Kouwenberg
Dr. Paul Kouwenberg
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Slingeland Ziekenhuis Reviews

4
167 reviews
Wat een ballentent. Heb aan de telefoon luid en duidelijk uitgelegd wat mijn klacht is, gebroken vingers, brandwonden noem het maar op. Ik kom daar op de huisartsenpost, er word zo hard aan m’n knaken getrokken dat ik me bijna in de broek pis van de pijn, en dan nog ff duwen aan de vinger. Vervolgens geen foto’s maken want het is te laat voor vinger foto’s,... Toon meer »
Wat een ballentent. Heb aan de telefoon luid en duidelijk uitgelegd wat mijn klacht is, gebroken vingers, brandwonden noem het maar op. Ik kom daar op de huisartsenpost, er word zo hard aan m’n knaken getrokken dat ik me bijna in de broek pis van de pijn, en dan nog ff duwen aan de vinger. Vervolgens geen foto’s maken want het is te laat voor vinger foto’s, maar ik mag me wel om 9 uur ‘s ochtends melden, maarliefst 6 uur later. Toon minder »
Spaccino TVo
11 mei 2024 00:12
Goed dat het er is. Jammer dat ‘s morgens de afspraken om half 9 al uitlopen. Moeten nog veel leren plannen. Zo creëer je de werkdruk zelf
J S
25 april 2024 06:06
2 weken geleden op zaterdagnacht operatie aan mijn vinger gehad. 3x huisartsenpost geweest super behandeld. 2x naar spoedeisendehulp 1e keer voelde ik me niet gehoord. 2e keer op zaterdagavond wel bloed geprikt in gesprek met vrouwelijke arts moest wachten op de uitslag maar ondertussen komt er een chirurg binnen lijkt naar mijn vinger en zegt ik ga U nu ope... Toon meer »
2 weken geleden op zaterdagnacht operatie aan mijn vinger gehad. 3x huisartsenpost geweest super behandeld. 2x naar spoedeisendehulp 1e keer voelde ik me niet gehoord. 2e keer op zaterdagavond wel bloed geprikt in gesprek met vrouwelijke arts moest wachten op de uitslag maar ondertussen komt er een chirurg binnen lijkt naar mijn vinger en zegt ik ga U nu opereren, plaatselijk verdoofd binnen half uurtje gepiept. Maar wat een lief personeel daar op de OK. ook de verpleegafdelingen krijgen een dikke 10. Allemaal even lief en behulpzaam. Gelegen op afd N1 en N2 allemaal TOPPERS. 1 maartje het warme eten is niet te doen. Toon minder »
Angeline ten Hove
8 april 2024 18:06
Afgelopen donderdag rond 13.00 terwijl ik aan het werk was,viel ik van Vrachtwagen met mijn hoofd tegen de grond bleekt dat mijn pols is van 5 verschillende plekken gebroken was en ik was duizelig en misselijk een collega heeft me met zijn auto naar eerste hulp gebracht, mijn collega heeft 3 keer heel netjes gevraagd dat ik hulp nodig had! Die person... Toon meer »
Afgelopen donderdag rond 13.00 terwijl ik aan het werk was,viel ik van Vrachtwagen met mijn hoofd tegen de grond bleekt dat mijn pols is van 5 verschillende plekken gebroken was en ik was duizelig en misselijk een collega heeft me met zijn auto naar eerste hulp gebracht, mijn collega heeft 3 keer heel netjes gevraagd dat ik hulp nodig had! Die personeel waren zo agressief en brutaal dat wil jij niet weten! Zij Screuwden tegen mijn dat ik huisarts moest bellen of ambulance bellen anders konden ze mij niet helpen! Ik zei sorry dat wist ik niet en dat ik niet zo ervaring had met zulke dingen,
Zij lieten me nog andere half uur wachten.
Ik vind het echt jammer Toon minder »
Kasim Ulunisan
6 april 2024 16:04
Een prima streekziekenhuis waar je op tijd ( volgens afspraak ) geholpen word in tegenstelling tot ziekenhuis Rijnstate s'morgens is parkeren een uitdaging vooral om hulpbehoevenden bezoekers bij de hoofdingang af te zetten
Hans Tun
5 maart 2024 17:05
Wat een rare toko bellen ze je op en schakelen ze je door en dan is die poly opeens gesloten. En krijg je zo snotneus aan de lijn die bij de hand moet doen of zo bah.
Eddy
5 maart 2024 12:12
Zeer kundig geholpen en ze hadden echt oog voor het kind. Goede en rustige uitleg en nemen echt de tijd. Pluim voor de kinderafdeling en de gipskamer!
Ellen
1 maart 2024 19:07
Laatst heb ik een foto van de hand gemaakt. Na afloop van de foto's zijn de foto's niet besproken met mij. Dat is een slechte gang van zaken.
Mario Jansen
13 december 2023 16:04
Het ziekenhuis en het personeel zijn uiterst vakkundig en vriendelijk. -1 ster voor de absurde parkeerkosten bij een ziekenhuis.
A. L.
21 november 2023 13:01
Ben niet tevreden over neurologie je wordt niet echt gehoord en ze zegt dan dit dan weer dat en dan rug spuiten dan heup en zeht kan je niet helpen verder en kom je anestesits die begint weer over rug evt spuiten uiteindelijk naar anastesist en die zegt stuur je psycholoog man.man. Ben nu ander ziekenhuis gegaan veel beter en meer onderzoek.en die maken no... Toon meer »
Ben niet tevreden over neurologie je wordt niet echt gehoord en ze zegt dan dit dan weer dat en dan rug spuiten dan heup en zeht kan je niet helpen verder en kom je anestesits die begint weer over rug evt spuiten uiteindelijk naar anastesist en die zegt stuur je psycholoog man.man. Ben nu ander ziekenhuis gegaan veel beter en meer onderzoek.en die maken nog andere mri .
Vind chirurgie echt top afdeling erg fijne afdeling kinderarts ook top daar heb ik geen commentaar op Toon minder »
Lobke Hasselaar-schilderman
6 november 2023 15:03
Het is een ziekenhuis ik weet niet wat ik er over moet zeggen maar gewoon goed en vriendelijke docters
APEXx- DEADHOUND
16 augustus 2023 11:11
Nog steeds een top ziekenhuis met heel vriendelijk personeel
Cor Kevenaar
27 juni 2023 07:07
Met HP in de shuttlebus op weg naar de hoofdingang!! Heel gezellige rit gehad
Carola Cziechy
16 juni 2023 07:07
Zeer slechte behandeling op de A1 afdeling. Verpleging komt na 15 minuten een keer als je op de bel drukt. Afspraken komen ze gewoon weg niet na. Geen arts die komt om een behandelplan te maken. Als je vanzelf niet dood gaat,ga je dat hier wel
Andii Heijden
26 april 2023 18:06
Ik vind het een tof ziekenhuis toen ik op 4april hier heen moest voor bloed prikken deed een dame het heel lief tegen mij dus tof
thijs klasens
5 april 2023 15:03
Helaas mijn been op twee plaatsen gebroken, op naar het slingeland. Hier ben ik van begin tot het einde goed geholpen. Over alle mensen die mij deze opname hebben geholpen ben ik zeer tevreden. Vriendelijke en bekwame verpleging die zowel met mij als ook met de andere patiënten goed omgingen. Ik hoop op een spoedig herstel maar aan de zorg in het Slingeland... Toon meer »
Helaas mijn been op twee plaatsen gebroken, op naar het slingeland. Hier ben ik van begin tot het einde goed geholpen. Over alle mensen die mij deze opname hebben geholpen ben ik zeer tevreden. Vriendelijke en bekwame verpleging die zowel met mij als ook met de andere patiënten goed omgingen. Ik hoop op een spoedig herstel maar aan de zorg in het Slingeland Ziekenhuis zal dat zeker niet liggen. Toon minder »
Simon Kappelle
3 april 2023 14:02
voor mij het beste ziekenhuis wat er is , ook omdat je als mens behandeld wordt. wordt er altijd netjes en vriendelijk behandeld.ook in voor een geintje.
Reint Scheers
13 maart 2023 16:04
Mijn vriend heeft nog al vaak de schouder uit de kom. Maar om dan vervolgens te zeggen het is hier geen daklozen opvang, je bent dak lozen? Lekker vriendelijk en professioneel
Manon Draaijer
18 februari 2023 06:06
Ik ben echt dik tevreden over dit ziekenhuis.
D.i.v operatie ondergaan.
Geweldiger nazorg en vriendelijk personeel.
Albert Staring
17 februari 2023 19:07
Toen ik onverwachts een aantal weken te vroeg ging bevallen van mijn zoontje ben ik geholpen op afdeling B2 Verloskunde. Op deze dag waren er 10 babies geboren en werd de afdeling gerund door maar een paar dames. Ondanks deze drukte hebben ze mij en mijn man constant bijgestaan en geholpen. Ook met allelerlei extra dingen. Omdat we ook nog een dag en nacht m... Toon meer »
Toen ik onverwachts een aantal weken te vroeg ging bevallen van mijn zoontje ben ik geholpen op afdeling B2 Verloskunde. Op deze dag waren er 10 babies geboren en werd de afdeling gerund door maar een paar dames. Ondanks deze drukte hebben ze mij en mijn man constant bijgestaan en geholpen. Ook met allelerlei extra dingen. Omdat we ook nog een dag en nacht moesten blijven kregen wij een privé kamer. Ik zal de dames van B2 nooit vergeten, bedankt voor alle liefde en kunde.

Ook de voorafgaande poliklinische bezoeken op gynaecologie verliepen goed, niet lang wachten, zelfs bij het lab is er een goede doorstroom. Ze houden je erg goed in de gaten, ondanks een gecompliceerde zwangerschap had ik dankzij hun zorg zelf geen zorgen. Toon minder »
M
27 januari 2023 07:07
Geweldig ziekenhuis! Je word behandeld als een mens, niet als een nummer. Het eten is top! Het personeel is top! Eigenlijk is alles gewoon top
Joep Buren
2 januari 2023 12:12
Goed ziekenhuis ook al klinkt dat raar maar ze behandelen hier de mensen op de juiste manier
Dennis H.T. Waijer
2 januari 2023 09:09
Verpleegkundige zorg op afdeling N1 helemaal top. Over de specialistische zorg(lees neuroloog) eigenlijk niets positiefs te zeggen. Het palliatieve team hoort eigenlijk beter thuis op de Bijbel belt. Een uitzondering was in dit team zij was een topper. Ik noem geen naam, dat heb ik haar zelf laten weten. Voor mij nooit meer Slingeland, zal het niemand aanr... Toon meer »
Verpleegkundige zorg op afdeling N1 helemaal top. Over de specialistische zorg(lees neuroloog) eigenlijk niets positiefs te zeggen. Het palliatieve team hoort eigenlijk beter thuis op de Bijbel belt. Een uitzondering was in dit team zij was een topper. Ik noem geen naam, dat heb ik haar zelf laten weten.
Voor mij nooit meer Slingeland, zal het niemand aanraden. Toon minder »
Hans Baltus
15 december 2022 18:06
Ben zeer tevreden met het personeel wat hier werkt! Maar kom hier alleen maar voor interne geneeskunde onderzoeken ! Alles moet beter schoon , zie de vloeren!!!!
H Van Den Elsaker
11 november 2022 12:12
Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Hier wordt je nog behandeld als een mens, en niet als een nummer.
Hanny Wichelo-Menger
27 oktober 2022 12:12
Verpleegkundige zorg op afdeling N1 helemaal top. Over de specialistische zorg(lees neuroloog) eigenlijk niets positiefs te zeggen. Het palliatieve team hoort eigenlijk beter thuis op de Bijbel belt. Een uitzondering was in dit tram zij was een topper. Ik noem geen naam, dat heb ik haar zelf laten weten.
Voor mij meer Slingeland, zal het niemand aanraden.
Hans Baltus
9 oktober 2022 09:09
Super slecht geholpen met mijn behandeling. Eerst al een dag in het ziekenhuis gezeten omdat de vragenlijsten niet door zijn gekomen. Vervolgens word ik een week later van het kastje naar de muur gestuurd omdat niemand meer ergens vanaf weet. Later zelf met het ziekenhuis contact op genomen omdat ik binnen 6 weken gebeld zou worden wat in in het systeem is d... Toon meer »
Super slecht geholpen met mijn behandeling. Eerst al een dag in het ziekenhuis gezeten omdat de vragenlijsten niet door zijn gekomen. Vervolgens word ik een week later van het kastje naar de muur gestuurd omdat niemand meer ergens vanaf weet. Later zelf met het ziekenhuis contact op genomen omdat ik binnen 6 weken gebeld zou worden wat in in het systeem is doorgekomen. En als klap op de vuurpijn word de operatie een week uitgesteld ivm een te volle planning omdat er een fout is gemaakt en mij operatie pas over een halfjaar ingepland hoeft te worden.

Uiteindelijk is er dus niks in 1x goed gegaan in het ziekenhuis. Toon minder »
Daphne Vruggink
5 oktober 2022 11:11
Toen ik onverwachts een aantal weken te vroeg ging bevallen van mijn zoontje ben ik geholpen op afdeling B2 Verloskunde. Op deze dag waren er 10 babies geboren en werd de afdeling gerund door maar een paar dames. Ondanks deze drukte hebben ze mij en mijn man constant bijgestaan en geholpen. Ook met allelerlei extra dingen. Omdat we ook nog een dag en nacht m... Toon meer »
Toen ik onverwachts een aantal weken te vroeg ging bevallen van mijn zoontje ben ik geholpen op afdeling B2 Verloskunde. Op deze dag waren er 10 babies geboren en werd de afdeling gerund door maar een paar dames. Ondanks deze drukte hebben ze mij en mijn man constant bijgestaan en geholpen. Ook met allelerlei extra dingen. Omdat we ook nog een dag en nacht moesten blijven kregen wij een privé kamer. Ik zal de dames van B2 nooit vergeten, bedankt voor alle liefde en kunde Toon minder »
Merel
9 juli 2022 12:12
Toen ik onverwachts een aantal weken te vroeg ging bevallen van mijn zoontje ben ik geholpen op afdeling B2 Verloskunde. Op deze dag waren er 10 babies geboren en werd de afdeling gerund door maar een paar dames. Ondanks deze drukte hebben ze mij en mijn man constant bijgestaan en geholpen. Ook met allelerlei extra dingen. Omdat we ook nog een dag en nacht m... Toon meer »
Toen ik onverwachts een aantal weken te vroeg ging bevallen van mijn zoontje ben ik geholpen op afdeling B2 Verloskunde. Op deze dag waren er 10 babies geboren en werd de afdeling gerund door maar een paar dames. Ondanks deze drukte hebben ze mij en mijn man constant bijgestaan en geholpen. Ook met allelerlei extra dingen. Omdat we ook nog een dag en nacht moesten blijven kregen wij een privé kamer. Ik zal de dames van B2 nooit vergeten, bedankt voor alle liefde en kunde Toon minder »
M
9 juli 2022 12:12
Toen ik onverwachts een aantal weken te vroeg ging bevallen van mijn zoontje ben ik geholpen op afdeling B2 Verloskunde. Op deze dag waren er 10 babies geboren en werd de afdeling gerund door maar een paar dames. Ondanks deze drukte hebben ze mij en mijn man constant bijgestaan en geholpen. Ook met allelerlei extra dingen. Omdat we ook nog een dag en nacht m... Toon meer »
Toen ik onverwachts een aantal weken te vroeg ging bevallen van mijn zoontje ben ik geholpen op afdeling B2 Verloskunde. Op deze dag waren er 10 babies geboren en werd de afdeling gerund door maar een paar dames. Ondanks deze drukte hebben ze mij en mijn man constant bijgestaan en geholpen. Ook met allelerlei extra dingen. Omdat we ook nog een dag en nacht moesten blijven kregen wij een privé kamer. Ik zal de dames van B2 nooit vergeten, bedankt voor alle liefde en kunde Toon minder »
G. Looge
9 juli 2022 12:12
Ging snel ! Inschrijving en uc nog geen half uur en klaar.
Atif Demir
22 mei 2022 15:03
overall experience was oke, geen orgaanschade opgelopen dus dikke prima
Eva Sophie Barkhuysen
30 april 2022 18:06
Heeeeeel goed ervaring van mijn bevalling... ik zal altijd dankbaar voor de hele staf
Naoual Akrouch
17 april 2022 21:09
Normaal kan je weinig positiefs melden wanneer je een bezoek brengt aan een ziekenhuis, maar tijdens een aantal onderzoeken voor mijzelf ben ik goed geholpen door kundig, liefdevol en vooral personeel met passie die zich inzetten om het bezoek aan het ziekenhuis (voor, tijdens een na het onderzoek) toch zo fijn mogelijk proberen te maken. Het personeel welke... Toon meer »
Normaal kan je weinig positiefs melden wanneer je een bezoek brengt aan een ziekenhuis, maar tijdens een aantal onderzoeken voor mijzelf ben ik goed geholpen door kundig, liefdevol en vooral personeel met passie die zich inzetten om het bezoek aan het ziekenhuis (voor, tijdens een na het onderzoek) toch zo fijn mogelijk proberen te maken. Het personeel welke ik heb gehad in het Slingeland stonden open voor vragen, nemen rustig de tijd om antwoord te geven en te onderbouwen en zijn altijd in voor een grapje. Daarvoor mijn dank! Toon minder »
Barry Tuenter
16 april 2022 20:08
Erg fijn ziekenhuis. Als gezin al 25 jaar regelmatig gebruik van moeten maken. Altijd maximaal geholpen door specialisten en verpleegkundigen.
Erik Bos
23 februari 2022 06:06
Ik heb een onderzoek gehad bij mdl afdeling. Hier zag ik erg tegen op. Maar ben zo netjes geholpen. Ze waren allemaal even vriendelijk.
B Arentsen
21 februari 2022 11:11
Beveiliger zitten naast scherm zonder mondkapje bij de gang ,mondkapje grootste deel van de tijd voor de kin op 14_2 tussen 9.30 en 12.00 en op 15_2 ,wel andere mensen erop wijzen dat ze mondkapje op moeten,behalve die arts die er langs liep die hoefde geen mondkapjebop,deed de arts vokr de beveiliger even wchijnheilig mondkapje voor. Ongeloofwaardige corona... Toon meer »
Beveiliger zitten naast scherm zonder mondkapje bij de gang ,mondkapje grootste deel van de tijd voor de kin op 14_2 tussen 9.30 en 12.00 en op 15_2 ,wel andere mensen erop wijzen dat ze mondkapje op moeten,behalve die arts die er langs liep die hoefde geen mondkapjebop,deed de arts vokr de beveiliger even wchijnheilig mondkapje voor.
Ongeloofwaardige coronaverhaal.wordt steeds ongeloofwaardiger zo.
Als ze je aanspreken en je zegt dat de beveiliger het grootste deel van de tijd geen mondkapje opheeft liegt die muts die mondkapjes uitdeelt op 15/2 rustig "ja die zit achter reen scherm" Tereijl hij naast een scherm zit( achter de kassa zitten ze achter een scherm met mondkapje in het ziekenhuis niet!!!
Nou dat is de 1 ste waarschuwing voor de beveiliging dan kan je hem ontslaan denarcist!!
Beveiligers in een ziekenhuis? Het is toch geen café??of discotheek?
Moet die daar de andere narcisten beveiligen ?? Toon minder »
Bas E
16 februari 2022 06:06
Doen zich mooi voor bij dit ziekenhuis. Elke bezoeker moet een nieuw mondkapje die je krijgt aangereikt door iemand die thuis is weg gestuurd omdat ze chagerijnig zijn. De kraan op de heren wc is al maanden stuk. Al door gegeven maar nog niet gemaakt. Hoezo hygiëne??? Laat me niet lachen. Ziekenhuis is echt uit de tijd. 22 januari: De kraan is inmiddels gem... Toon meer »
Doen zich mooi voor bij dit ziekenhuis. Elke bezoeker moet een nieuw mondkapje die je krijgt aangereikt door iemand die thuis is weg gestuurd omdat ze chagerijnig zijn. De kraan op de heren wc is al maanden stuk. Al door gegeven maar nog niet gemaakt. Hoezo hygiëne??? Laat me niet lachen. Ziekenhuis is echt uit de tijd.

22 januari: De kraan is inmiddels gemaakt. Nu alleen nog die chagerijnige vrijwilligers inruilen. Toon minder »
P.
22 januari 2022 18:06
Goed en snel geholpen, erg vriendelijk en gastvrij personeel
Rico Kampert
1 januari 2022 21:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Slingeland Ziekenhuis?

Slingeland Ziekenhuis heeft op basis van 39 Google reviews 4 van de 5 sterren.

Waar is Slingeland Ziekenhuis gevestigd?

Slingeland Ziekenhuis is gevestigd op Kruisbergseweg 25 in Doetinchem.