Tandartspraktijk De Groene Hoek

Tandartspraktijk De Groene Hoek

Tandartspraktijk De Groene Hoek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.1
32 reviews
Deze meneer Khan is de Beste tandarts! Ik Ben enige tijd geleden special terug naar Nederland gevlogen Om Weer behandeld the Worden door hem. Ik heb n slecht gebit en Kan geen verdoving verdragen, wat t lastig maakt voor mij, maar ook de tandarts. Deze heer is zo kalm en weet met minieme pijn n goed resultaat te leveren, wat niet zo is bij de duurste tandart... Toon meer »
Deze meneer Khan is de Beste tandarts! Ik Ben enige tijd geleden special terug naar Nederland gevlogen Om Weer behandeld the Worden door hem. Ik heb n slecht gebit en Kan geen verdoving verdragen, wat t lastig maakt voor mij, maar ook de tandarts. Deze heer is zo kalm en weet met minieme pijn n goed resultaat te leveren, wat niet zo is bij de duurste tandartsen hier. Door COVID nu op andere tandartsen aangewezen, en ze doen echt Hun best, maar Al's ik Weer naar dhr Khan Kan Zou ik dat veel liever doen. Daarom begrijp ik De slechte recencies niet.5 stars!
Meneer Khan: GA zo door en nevermind the trolls! Toon minder »
T. (None)
16 november 2021 22:10
Dit is een erg goede tandarts. Ik ben 17 jaar militair geweest en had daar bijna ieder jaar een andere tandarts. Ik heb toen de overstap gemaakt naar een andere werkgever. Toen moest ik een eigen tandarts zoeken en werd mij de groene hoek aangeraden. Ik word behandeld door dhr Kahn. Deze tandarts is erg fijn in omgang, super vriendelijk, hij legt altijd alle... Toon meer »
Dit is een erg goede tandarts. Ik ben 17 jaar militair geweest en had daar bijna ieder jaar een andere tandarts. Ik heb toen de overstap gemaakt naar een andere werkgever. Toen moest ik een eigen tandarts zoeken en werd mij de groene hoek aangeraden. Ik word behandeld door dhr Kahn. Deze tandarts is erg fijn in omgang, super vriendelijk, hij legt altijd alles goed uit en is erg goed. Hij heeft in 10 jaar tijd nu 2 gaatjes gevuld, een kies getrokken en 1 wortelkanaalbehandeling moeten doen. Dat heeft hij altijd goed gedaan en heb nadien nooit meer last gehad. Door hem ben ik niet meer zenuwachtig als ik naar de tandarts moet. Al met al een fijne praktijk. Toon minder »
F V
14 maart 2021 08:08
Hele fijne praktijk. Intussen door verschillende tandartsen geholpen, allemaal even vriendelijk en kundig. In het bijzonder tandarts Calin Bradea die mij afgelopen 2 keer met een wortelkanaal behandeling heel goed en prettig heeft geholpen, hartelijk dank!
Priscilla Faber
2 februari 2021 14:02
Super goed. Allebei fijn geholpen. Topwerk
L N
11 november 2020 11:11
Pas op met het verstrekken van info.
Hier weet men NIET wat privacy is.
Zonder uw toestemming worden uw gegevens gedeeld met derden.
Robert Huizer
10 augustus 2020 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Fillers
Restylane
V.a. €395 per ml
Kenmerken
Adres
Laan van Magisch Realisme 226, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling