Tandheelkundig Centrum Tuyl

Tandheelkundig Centrum Tuyl

Tandheelkundig Centrum Tuyl uit Waalwijk is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.4
20 reviews
Super tandarts en mondhygiënist. Mijn vriend is super bang maar ze vertellen stap voor stap wat ze gaan doen en nemen de angst weg!
Elleke Heijmans
19 juli 2022 15:03
Zeer onvriendelijk en absoluut geen aanrader. Ik zou 5 sterren willen geven, maar ik voelde me daar niet welkom. Heel jammer dit.
M. L
3 februari 2022 13:01
Netjes telefoon gehad van tandarts Tuyl, samen goed gepraat over waar de zaken verkeerd gegaan waren en het beter gekund had. We zijn er samen goed uitgekomen en ben erg blij met de uitkomst van het gesprek.
renate hoogewind
14 januari 2021 11:11
Mooie praktijk. Begripvolle mensen. Ze stellen je echt op je gemak.
Suzan Basir
28 september 2020 18:06
Net 1e afspraak gehad heel vriendelijk en kundig.
Anna drost
28 september 2020 10:10
Wereldkampioen boren en trekken van je tanden. En champions league winnaar declareren van hoge rekeningen !!!! Eerste keer afspraak met kale tuyl. Omdat mij tandarts met pension ging daar haar ik nooit gaatje in 25 jaar. Kom ik bij tandheelkundig centrum Waalwijk €280 euro ik had meteen 3 gaatje en dit dat vieze hond stik erin oplichter 🤮🤮🤮 ik kom nie... Toon meer »
Wereldkampioen boren en trekken van je tanden. En champions league winnaar declareren van hoge rekeningen !!!! Eerste keer afspraak met kale tuyl. Omdat mij tandarts met pension ging daar haar ik nooit gaatje in 25 jaar. Kom ik bij tandheelkundig centrum Waalwijk €280 euro ik had meteen 3 gaatje en dit dat vieze hond stik erin oplichter 🤮🤮🤮 ik kom niet meer en hoop na het lezen van dit verhaal dat er meer gaan volgen 😡😡🖕🖕🖕 Toon minder »
Rs6
23 maart 2020 02:02
De tandartsen zijn heel aardig en kundig echter de receptioniste is niet aardig. Ontsteking in de mond, wilde de tandarts ( 1 van de) er voor het weekend even na laten kijken ( om deze in het weekend niet lastig te hoeven vallen) zegt de receptioniste in geval van nood dan had u eerder in de ochtend moeten bellen, vandaag kunt u niet meer langskomen. Topserv... Toon meer »
De tandartsen zijn heel aardig en kundig echter de receptioniste is niet aardig. Ontsteking in de mond, wilde de tandarts ( 1 van de) er voor het weekend even na laten kijken ( om deze in het weekend niet lastig te hoeven vallen) zegt de receptioniste in geval van nood dan had u eerder in de ochtend moeten bellen, vandaag kunt u niet meer langskomen. Topservice! Toon minder »
Peter Schellekens
28 juni 2019 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
Gratis
Fillers
Teosyal
Gratis
Kenmerken
Kliniek opgericht
2021
Adres
Mozartlaan 5, Waalwijk
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten