Logo-basis-806x1030-235x300

The Beauty Venue

“The Beauty Venue levert verantwoorde cosmetische zorg. Bij ons staat voorop dat iedereen het recht heeft zich zelfverzekerd, geaccepteerd en gelukkig te voelen.

We kijken daarom naar de hele mens. We corrigeren eventuele imperfecties en helpen je om je gelukkig, mooi en gezond te voelen”

We stellen jouw welzijn centraal: je intake begint daarom altijd met een anamnese door onze arts(en) die eventueel ook alternatieven kan voorstellen of je doorverwijst als dat beter is voor jou.

The Beauty Venue uit Heerhugowaard is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
7 reviews
Ljiljana Mraovic
13 mei 2022 13:01
Hele fijne salon, ik heb 3x microneedling in combinatie met hydrafacial gedaan, echt een boost voor gezicht en hals. Daarnaast 2x een hydrafacial behandeling voor de heerlijke glow. Door m'n moeilijke huid (chronisch eczeem) durf ik niet overal heen, maar een goede huidtherapeute, zoals Jade, weet mijn huid stralender te maken. Ik heb bij Tatjana Profhilo en... Toon meer »
Hele fijne salon, ik heb 3x microneedling in combinatie met hydrafacial gedaan, echt een boost voor gezicht en hals. Daarnaast 2x een hydrafacial behandeling voor de heerlijke glow. Door m'n moeilijke huid (chronisch eczeem) durf ik niet overal heen, maar een goede huidtherapeute, zoals Jade, weet mijn huid stralender te maken. Ik heb bij Tatjana Profhilo en Radiesse in m'n handen laten injecteren, waardoor mijn aders veel minder zichtbaar zijn en m'n extreem droge- en daardoor gerimpelde handen beter hydrateren. Heel tevreden over The Beauty Venue. Toon minder »
Stefanie van der Molen
8 december 2021 12:12
Een super fijne praktijk, persoonlijk gericht, met vakkundige mensen die secuur werken. Je kan terecht voor een vrijblijvend consult waarin Tatjana goed luistert naar je wensen. Op haar advies gestart met microneedling door Jade. Een topper die echt weet wat ze doet. De afgelopen maanden 3x geweest en mijn huid is enorm opgeknapt. Ik ben super tevreden!
Maris Hemminga
7 oktober 2021 15:03
Ik heb een heerlijke gezichtsbehandeling gekregen van Jade, erg tevreden met het resultaat. Het personeel is vriendelijk en kundig en de kliniek is netjes. Kortom een hele prettige ervaring.
Sander G
2 maart 2020 21:09
Betty Deen
25 februari 2020 13:01
Top kliniek!
Hallo Zeg
6 oktober 2019 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €175 per zone
Drie (3) zones botulinetoxine
V.a. €449 per zone
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €329 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. €399 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €289 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. €600 per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. €399 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €299 per behandeling
RRS Eyes
V.a. €489 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Belkyra, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, PDO-draadlift, Haarfillers, Chemische peeling, Chirurgie, Body contouring
Kliniek opgericht
2019
Adres
J. Duikerweg 5, Heerhugowaard
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten