The Body Clinic Amsterdam

The Body Clinic Amsterdam

The Body Clinic Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
74 reviews
Ik heb mijn oksels laten botoxen omdat ik baal van de transpiratie plekken in mijn overhemden. Het ging snel en pijnloos. Al snel een perfect resultaat!
richard lucassen
25 april 2022 13:01
Ik ben hier nu een paar keer geweest voor de frons rimpel en profhilo. Ik ben altijd heel erg tevreden met het resultaat.
Zeker een aanrader!"
K Akhaloufi
17 maart 2022 00:12
Ik heb een behandeling gehad bij Nicoline Nijman voor fillers bij de neus. Super blij met het resultaat zeker een aanrader en niet veel last gehad van de behandeling.
Lisa Peters
15 maart 2022 10:10
Ik heb onlangs bij The Body Clinic een filler behandeling gehad om de wallen onder mijn ogen te verwijderen. Dit is gedaan door arts Dionne Deibel. Ondanks mijn angst voor naalden heeft zij mij toch helemaal op mijn gemak weten te stellen. Ik voel me nu een stuk zekerder en ben dan ook heel tevreden over het resultaat!
Floor Z
10 maart 2022 08:08
Zeer tevreden na mijn ooglid correctie, na een week mijn hechtingen eruit en heel blij met het resultaat, weer een mooie open blik en mijn vermoeide blik is weg.
Professionele kliniek!
Jacqueline Bouricius
25 februari 2022 19:07
Hele fijne ervaring met deze kliniek in Amsterdam, goede arts en hele goede service. Vriendelijk personeel. Ik heb een filler behandeling onder mijn ogen gedaan bij Hugo Ammerlaan en ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb al een andere behandeling gezien in deze kliniek waar ik interesse in heb;-). Ik kom zeker terug en zal mijn vrienden deze kliniek aan... Toon meer »
Hele fijne ervaring met deze kliniek in Amsterdam, goede arts en hele goede service. Vriendelijk personeel. Ik heb een filler behandeling onder mijn ogen gedaan bij Hugo Ammerlaan en ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb al een andere behandeling gezien in deze kliniek waar ik interesse in heb;-). Ik kom zeker terug en zal mijn vrienden deze kliniek aan raden! Toon minder »
Ronald Miggelenbrink
25 februari 2022 19:07
Ik ben naar The Body Clinic gekomen, omdat ik op de website zag dat er een neuscorrectie gedaan kon worden zonder operatie. Ik wist niet eens van het bestaan van een neuscorrectie met fillers. Eerst heel lang uitgesteld, omdat ik het toch wel spannend vond om iets te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar ik had het veel eerder moeten doen! Binnen 5 minuten was... Toon meer »
Ik ben naar The Body Clinic gekomen, omdat ik op de website zag dat er een neuscorrectie gedaan kon worden zonder operatie. Ik wist niet eens van het bestaan van een neuscorrectie met fillers.
Eerst heel lang uitgesteld, omdat ik het toch wel spannend vond om iets te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar ik had het veel eerder moeten doen! Binnen 5 minuten was ik van mijn onzekerheid af die ik al mijn hele leven had.
Dr. Hugo Ammerlaan heeft van te voren alles goed uitgelegd en ik kon gelijk behandeld worden.
Hele fijne ervaring! " Toon minder »
Donja Schiereck
19 januari 2022 19:07
Heel tevreden en uitstekend geholpen door dr. Hugo.
Ann Karreman
3 november 2021 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €195 per zone
Botox
V.a. €195 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €400 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €550 per 1,5 ml
Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. €650 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €495 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €400 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Chirurgie
Kliniek opgericht
2006
Adres
Achillesstraat 85, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling