The Body Clinic Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
The Body Clinic Amsterdam

The Body Clinic Amsterdam

De cosmetische kliniek The Body Clinic Amsterdam is gevestigd op de Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid in een karakteristiek hoekpand, herkenbaar aan het Ruiter te paard beeld achter het pand. Het pand is van unieke historische waarde voor de stad Amsterdam doordat de twee beelden “Ruiter te paard” en “Polospeler” onlosmakelijk verbonden zijn met de Olympische spelen van 1928 in Amsterdam. De privékliniek in Amsterdam heeft naast de behandelkamers ook een recovery-room, zodat u na de behandeling even kunt uitrusten. Tevens zijn er in de privékliniek een schoonheidsspecialiste, huidtherapeute, plastisch chirurg en dermatoloog werkzaam.

The Body Clinic Amsterdam uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

De cosmetische kliniek The Body Clinic Amsterdam is gevestigd op de Achillesstraat 85 te Amsterdam Oud Zuid in een karakteristiek hoekpand, herkenbaar aan het Ruiter te paard beeld achter het pand. Het pand is van unieke historische waarde voor de stad Amsterdam doordat de twee beelden “Ruiter te paard” en “Polospeler” onlosmakelijk verbonden zijn met de Olympische spelen van 1928 in Amsterdam. De privékliniek in Amsterdam heeft naast de behandelkamers ook een recovery-room, zodat u na de behandeling even kunt uitrusten. Tevens zijn er in de privékliniek een schoonheidsspecialiste, huidther... Meer lezen »

Bekijk acties van The Body Clinic Amsterdam

Bring a friend! Krijg korting bij een eerste behandeling
Bring a friend! Krijg korting bij een eerste behandeling
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 210 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 210 per zone
2 zones
V.a. € 360 per behandeling
3 zones
V.a. € 470 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 550 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 600 per 1,5 ml
RestylaneRestylane
V.a. € 450 per ml
Fillers overige
Liquid Facelift
V.a. € 1.100 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Safety
BSure Filler Test
V.a. € 359 per dna-test
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 360 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 425 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Vet oplossen, Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chirurgie, Fillers met lidocaïne, Huidversteviging, Filler oplossen
Kliniek opgericht
2006
Adres
Achillesstraat 85, Amsterdam
The Body Clinic Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Mirthe van der Putten
Drs. Mirthe van der Putten
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Hugo Ammerlaan
Drs. Hugo Ammerlaan
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Nicoline Nijman
Drs. Nicoline Nijman
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Dionne Deibel
Drs. Dionne Deibel
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Simone Kouwenberg
Drs. Simone Kouwenberg
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Rose Bischoff
Drs. Rose Bischoff
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken
Melchior Spruit
Drs. Melchior Spruit
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 210,00
Filler per ml v.a.
€ 450,00
Profiel bekijken

The Body Clinic Amsterdam Reviews

4.9
126 reviews
Mooie, fijne en zeer professionele kliniek! Ontvangst is heel prettig en zowel de artsen als het personeel zijn zeer vriendelijk en vakkundig. Zelf kan ik dr Nicoline Nijman van harte aanbevelen! De resultaten zijn heel mooi en natuurlijk.
Nicolien Hovius
4 maart 2024 09:09
De arts was zorgvuldig in al zijn handelingen, en legde stap voor stap uit welke handelingen hij uitvoerde, dat stelt gerust.
ik vond het n.l. erg spannend, dat ging niet helemaal weg, maar hij heeft er alles aan gedaan om mij op mijn gemak te stellen.
Ansio van Vorselen
12 februari 2024 11:11
De dame achter de balie is vriendelijk en beleeft. Mooie frisse kleuren is gebruikt voor het interieur. Het is er klein maar door de manier van aankleding is alles toch mooi en luchtig meer ruimte heb je eigenlijk ook niet nodig! De behandeling zelf is heel soepel verlopen. De behandelende arts heeft alles goed uitgelegd en doorgenomen. De tweede keer heeft... Toon meer »
De dame achter de balie is vriendelijk en beleeft. Mooie frisse kleuren is gebruikt voor het interieur. Het is er klein maar door de manier van aankleding is alles toch mooi en luchtig meer ruimte heb je eigenlijk ook niet nodig!
De behandeling zelf is heel soepel verlopen. De behandelende arts heeft alles goed uitgelegd en doorgenomen. De tweede keer heeft de arts goed doorgevraagd over hoe het voelde en heeft het ook op een iets hogere plek geprikt. Mijn Botox heeft echt zolang gezeten zoals is aangegeven. Ik ben super tevreden! Dankjewel. Toon minder »
Angélica Veldkamp
22 januari 2024 18:06
"Wederom hele prettige ervaring. Artsen zijn zeer deskundig en vriendelijk. Fijne persoonlijke aandacht. Dank weer voor het mooie resultaat "
Kim Smeets
28 december 2023 22:10
Beter kan niet. Liquid facelift icm botox is een zeer jeugdige uitstraling.
Vk Vliet
24 december 2023 19:07
De behandeling heeft heel goed geholpen. Ik irriteerde het meest aan mijn fronsrimpels en ik raad iedereen aan om Botox te laten doen en de arts Nicoline Nijman was ervaren, dus goed. De Botox duurde maar even en het deed niet pijn en was fijn wat mij verbaasde en na de behandeling deed het ook niet pijn en ik kreeg geen hoofdpijn.
Dilara Ocmen
30 november 2023 12:12
"Ik ben heel tevreden over Hugo! Fijne vent, goed advies en goede uitvoering en blij met het resultaat!!"
Sandy van Rees
31 oktober 2023 12:12
Een fijne behandeling gehad bij Hugo. Een deskundige man die je goed meeneemt in wat hij doet.
Melanie Kap
31 oktober 2023 10:10
De behandeling heeft heel goed geholpen. Ik irriteerde het meest aan mijn fronsrimpels en ik raad iedereen aan om Botox te laten doen en de arts Nicoline Nijman was ervaren, dus goed. De Botox duurde maar even en het deed niet pijn en was fijn wat mij verbaasde en na de behandeling deed het ook niet pijn en ik kreeg geen hoofdpijn.
Dilara Ocmen
18 oktober 2023 18:06
Er werd mij duidelijk uitgelegd wat de beste behandeling was en wat ik kon verwachten. Na de behandeling was er geen last en zelfs geen blauwe plekken welke in normaal snel krijg.
mari G
28 september 2023 05:05
Enige tijd geleden op een consult geweest bij Dr.Ammerlaan in Duiven. De behandeling heb ik toch maar niet laten doorgaan. Tijdens het maken van een afspraak heb ik namelijk wel vermeld dat ik gelijk behandeld wilde worden op dezelfde dag vanwege de afstand naar de kliniek, maar daarvoor was een tweede afspraak voor nodig. Kunnen jullie anders de optie wegha... Toon meer »
Enige tijd geleden op een consult geweest bij Dr.Ammerlaan in Duiven. De behandeling heb ik toch maar niet laten doorgaan. Tijdens het maken van een afspraak heb ik namelijk wel vermeld dat ik gelijk behandeld wilde worden op dezelfde dag vanwege de afstand naar de kliniek, maar daarvoor was een tweede afspraak voor nodig. Kunnen jullie anders de optie weghalen van "Behandeling direct na het consult is mogelijk" anders of aangeven via de mail dat dit niet mogelijk is? Ik was namelijk onder de veronderstelling van wel. De fillers moesten toen nog besteld worden namelijk.

Consult:
Voor het consult was een client die op verdoving moest wachten en tussendoor kon ik even snel mijn verhaal doen. Mijn consult was door die reden zeer snel verlopen met eerst de vraag van 'wat kan ik voor je betekenen'. Ook dit is in het begin aangegeven waarvoor ik kwam. Er is helaas geen moeite genomen om even mijn dossier te bekijken. Kwam niet echt betrokken over. De kostenspecificatie heb ik niet ontvangen en hoeveel mL er nodig was voor mijn behandeling, maar ook welke merk etc. Een uitgebreide samenvatting is wel vereist zodat de client weet waar hij/zij voor staat.

Nogmaals zegt dit natuurlijk niets over de deskundigheid van de kliniek of arts. Misschien dat ik op een piekmoment was ingepland. Mijn review is ook niet negatief bedoeld. Toon minder »
Orn O
31 augustus 2023 09:09
Duidelijk uitleg wat wel/ niet verwacht kon worden, erg blij met resultaat"
Thijmen Klaarenbeek
29 augustus 2023 09:09
Geweldig!! Eerder bij een andere kliniek geweest en dit is zoveel beter. Zelfs beter resultaat, niet pijnlijk en echt professioneel! Zeer zeer tevreden!"
Lisa Wagenaar
13 augustus 2023 18:06
Met een BMI van 38 ben ik op 10 maart 2023 begonnen “medisch” afvallen met het middel Saxenda via The Bodyclinic in Amsterdam. 7 weken verder ben ik inmiddels 10 kg kwijt. Saxenda ondersteunt geweldig. Die spuitjes zetten stelt niks voor, voel ik helemaal niks van, is niet eng, heel eenvoudig. Ik hou me aan een gezond voedingspatroon en aan de voorgeschreve... Toon meer »
Met een BMI van 38 ben ik op 10 maart 2023 begonnen “medisch” afvallen met het middel Saxenda via The Bodyclinic in Amsterdam. 7 weken verder ben ik inmiddels 10 kg kwijt. Saxenda ondersteunt geweldig. Die spuitjes zetten stelt niks voor, voel ik helemaal niks van, is niet eng, heel eenvoudig. Ik hou me aan een gezond voedingspatroon en aan de voorgeschreven hoeveelheid calorieën. Het gaat me makkelijk af om het vol te houden en het geeft me zo veel vertrouwen dat ik het ook de komende maanden gewoon zal kunnen volhouden. Het allerbelangrijkste is dat met de ondersteuning van Saxenda en de prettige begeleiding van de diëetiste en arts van The Bodyclinic ik niet de hele dag in mijn hoofd bezig ben met “eten” en geen gevecht meer aan 't leveren ben tegen het gevoel iets te willen of moeten eten. Zoveel meer rust in mijn hoofd en lijf. Eindelijk heb ik zicht op een gezond lichaamsgewicht. Ik kan het iedereen met serieus overgewicht aanraden! Toon minder »
karen rietra
28 april 2023 07:07
Al jaren geklooi gehad met mijn gewicht tot ik op mijn top 143,5 kg. Alle denkbare diëten geprobeerd en zelfs een goedkeuring voor een maagverkleining (gelukkig niet gedaan). Begonnen begin januari met Saxenda kuur onder goede begeleiding van the Body Clinic. Nu inmiddels bijna 15 kg en we gaan door! Ben heel blij met deze keuze en met de Bodyclinic (locatie... Toon meer »
Al jaren geklooi gehad met mijn gewicht tot ik op mijn top 143,5 kg. Alle denkbare diëten geprobeerd en zelfs een goedkeuring voor een maagverkleining (gelukkig niet gedaan). Begonnen begin januari met Saxenda kuur onder goede begeleiding van the Body Clinic. Nu inmiddels bijna 15 kg en we gaan door! Ben heel blij met deze keuze en met de Bodyclinic (locatie Utrecht) Toon minder »
Derk-Jan Hilberding
15 maart 2023 10:10
Ik heb een aantal weken geleden mijn lippen laten behandelen met fillers. Ik ben er ontzettend blij mee en ben onwijs goed geholpen. Het was mijn eerste keer en ze hebben me heel erg op mijn gemak gesteld en mij goed advies gegeven!
Ik kom zeker terug!
ellen van kaathoven
7 maart 2023 10:10
Vriendelijke ontvangst, nette kliniek en een deskundige behandeling. Alles wordt netjes uitgelegd en niet gehaast. Bij vragen geven de artsen extra advies. Erg tevreden over de filler behandeling! Zeker een aanrader als je zoekt naar een goede kliniek in Amsterdam!
Gideon Blege
3 maart 2023 15:03
Na jarenlange ergernis over mijn kraaienpootjes toch de stap naar The Body Clinic Amsterdam gemaakt. Na één Botox behandeling kan ik weer blij in de spiegel kijken
Dankjewel voor de goede zorgen
Esther Lammers
2 maart 2023 21:09
Kundige en vriendelijke artsen. Ze nemen de tijd voor je en stellen je gerust. Ik ben heel tevreden over het resultaat en kom volgende keer weer graag hier voor een filler behandeling!
Alicia M
2 maart 2023 17:05
Wanneer ik deze kliniek binnenkwam kreeg ik meteen een betrouwbaar gevoel. Heel vriendelijk personeel en kundige artsen. Zo blij met het resultaat van mijn filler behandeling. Ik heb mijn volgende afspraak alweer gepland staan.
Demi B
2 maart 2023 16:04
Helemaal top, vriendelijk, duidelijke uitleg en blij met het resultaat.
Makkelijk te vinden en goed te parkeren.
Kom hier zeker terug, echt een aanrader.
G.V. Ток
27 december 2022 17:05
Na jarenlang jojoën, van dieet naar dieet gaan, een zwangerschap en Corona was ik klaar met mijn overgewicht. tijd om af te vallen. Nadat ik de huisarts had gesproken en merkte dat dit een lange weg zou worden, heb ik gekozen voor de body clinic in Amsterdam. Niet om de hoek maar ik wilde er 100% voor gaan! Een afspraak maken is zo gedaan en na een paar wek... Toon meer »
Na jarenlang jojoën, van dieet naar dieet gaan, een zwangerschap en Corona was ik klaar met mijn overgewicht. tijd om af te vallen. Nadat ik de huisarts had gesproken en merkte dat dit een lange weg zou worden, heb ik gekozen voor de body clinic in Amsterdam. Niet om de hoek maar ik wilde er 100% voor gaan!

Een afspraak maken is zo gedaan en na een paar weken had ik mijn intake bij de arts en eerste prik Saxenda. Aan de gesprekken met de (voedings)coach haalde ik veel informatie waardoor alles nog makkelijker ging! Ook mijn vragen tijdens het gebruik van Saxenda werden snel door de clinic beantwoord.

Vanaf toen ging er een wereld voor mij open. Niet continu bezig zijn met eten omdat ik simpelweg geen honger ervaarde. Ik ben nu ruim 2 maanden bezig en 7,5 kilo kwijt.
(2 weken op vakantie geweest en zelfs daar 0,5 afgevallen!)

Saxenda heeft mijn leven veranderd, ik voel me gezonder, ervaar geen honger en ren achter onze peuter aan. Ik ben er nog niet kwa afvallen maar voel me al zoveel beter! Toon minder »
Eefje Schenkelaars
13 december 2022 14:02
Ik ben meer dan tevreden, vooraf, tijdens en ook over het resultaat! Ik kom volgend jaar dan ook zeker terug."
Evelien Hillebrand
9 december 2022 13:01
Helemaal top, vriendelijk, duidelijke uitleg en blij met het resultaat.
Makkelijk te vinden en goed te parkeren.
Kom hier zeker terug, echt een aanrader.
G.V. Ток
11 november 2022 13:01
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten... Toon meer »
Ik heb voor het eerst botox laten zetten bij dokter Nijman en dit was een hele positieve ervaring. Ze heeft me heel professioneel en vriendelijk geholpen. Bij de intake werd ruim de tijd genomen en alles goed uitgelegd. Dokter Nijman gaf duidelijke adviezen. Wat me opviel en wat ik heel fijn vond is dat ze liever aan de minimale, natuurlijke kant gaat zitten en dus zeker niet bezig is om je te "up-sellen". Uiteindelijk gekozen voor een halve dosis in voorhoofd en halve dosis in frons tussen wenkbrauwen. Inmiddels 5 dagen later en je ziet al heel duidelijk resultaat: veel minder rimpels! En ik kan alles nog gewoon bewegen, maar de fronsen zijn veel minder diep, waardoor het er heel natuurlijk uit ziet. De behandeling zelf werd continue goed uitgelegd en was niet pijnlijk. Al met al dus zeer tevreden en ik zou The Body Clinic maar vooral dokter Nijman zeer aanraden! Toon minder »
Carlijn V.
4 november 2022 10:10
De locatie is makkelijk te bereiken. Het personeel is vriendelijk. De arts is deskundig en geeft goede advies in goede overleg.
Titia Positano
29 september 2022 14:02
Correcte en vriendelijke behandeling door arts en bij ontvangst en vertrek. Na week blij met eerste resultaten
Joyce Speleers-Koch
2 augustus 2022 09:09
Behandeling weer naar volle tevredenheid zoals altijd👍
Gabrielle Simons
14 juli 2022 09:09
Ik vond het heel fijn dat mijn arts, Nicoline Nijman zo uitgebreid de tijd nam om te bespreken wat er ging gebeuren. Ze gaf heel geduldig antwoord op elke vraag. De behandeling zelf was pijnloos en voorbij voor ik het wist. Na een paar dagen begon ik al resultaat te zien. Dik tevreden!
Clara de Nijs
19 juni 2022 18:06
Super vriendelijke en ervaren artsen. Overleggen goed over wat je graag wilt en adviseren hier bij. Kom hier al een tijd en ben erg tevreden.
Quinty den Ouden
18 juni 2022 12:12
Ik heb mijn oksels laten botoxen omdat ik baal van de transpiratie plekken in mijn overhemden. Het ging snel en pijnloos. Al snel een perfect resultaat!
richard lucassen
25 april 2022 13:01
Ik ben hier nu een paar keer geweest voor de frons rimpel en profhilo. Ik ben altijd heel erg tevreden met het resultaat.
Zeker een aanrader!"
K Akhaloufi
17 maart 2022 00:12
Ik heb een behandeling gehad bij Nicoline Nijman voor fillers bij de neus. Super blij met het resultaat zeker een aanrader en niet veel last gehad van de behandeling.
Lisa Peters
15 maart 2022 10:10
Ik heb onlangs bij The Body Clinic een filler behandeling gehad om de wallen onder mijn ogen te verwijderen. Dit is gedaan door arts Dionne Deibel. Ondanks mijn angst voor naalden heeft zij mij toch helemaal op mijn gemak weten te stellen. Ik voel me nu een stuk zekerder en ben dan ook heel tevreden over het resultaat!
Floor Z
10 maart 2022 08:08
Zeer tevreden na mijn ooglid correctie, na een week mijn hechtingen eruit en heel blij met het resultaat, weer een mooie open blik en mijn vermoeide blik is weg.
Professionele kliniek!
Jacqueline Bouricius
25 februari 2022 19:07
Hele fijne ervaring met deze kliniek in Amsterdam, goede arts en hele goede service. Vriendelijk personeel. Ik heb een filler behandeling onder mijn ogen gedaan bij Hugo Ammerlaan en ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb al een andere behandeling gezien in deze kliniek waar ik interesse in heb;-). Ik kom zeker terug en zal mijn vrienden deze kliniek aan... Toon meer »
Hele fijne ervaring met deze kliniek in Amsterdam, goede arts en hele goede service. Vriendelijk personeel. Ik heb een filler behandeling onder mijn ogen gedaan bij Hugo Ammerlaan en ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb al een andere behandeling gezien in deze kliniek waar ik interesse in heb;-). Ik kom zeker terug en zal mijn vrienden deze kliniek aan raden! Toon minder »
Ronald Miggelenbrink
25 februari 2022 19:07
Ik heb enige tijd geleden een lip filler behandeling gedaan. Ik ben behandeld door arts Hugo. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het resultaat is erg natuurlijk, maar toch heb ik mooiere en vollere lippen gekregen. De arts heeft mij goed advies gegeven over welke lip vorm en volume het mooiste bij mijn gezicht past. Ik kom hier zeker weer terug en ik kan... Toon meer »
Ik heb enige tijd geleden een lip filler behandeling gedaan. Ik ben behandeld door arts Hugo. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Het resultaat is erg natuurlijk, maar toch heb ik mooiere en vollere lippen gekregen. De arts heeft mij goed advies gegeven over welke lip vorm en volume het mooiste bij mijn gezicht past. Ik kom hier zeker weer terug en ik kan iedereen deze kliniek aanraden! Toon minder »
salina weijers
4 februari 2022 09:09
Ik ben naar The Body Clinic gekomen, omdat ik op de website zag dat er een neuscorrectie gedaan kon worden zonder operatie. Ik wist niet eens van het bestaan van een neuscorrectie met fillers. Eerst heel lang uitgesteld, omdat ik het toch wel spannend vond om iets te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar ik had het veel eerder moeten doen! Binnen 5 minuten was... Toon meer »
Ik ben naar The Body Clinic gekomen, omdat ik op de website zag dat er een neuscorrectie gedaan kon worden zonder operatie. Ik wist niet eens van het bestaan van een neuscorrectie met fillers.
Eerst heel lang uitgesteld, omdat ik het toch wel spannend vond om iets te veranderen aan mijn uiterlijk. Maar ik had het veel eerder moeten doen! Binnen 5 minuten was ik van mijn onzekerheid af die ik al mijn hele leven had.
Dr. Hugo Ammerlaan heeft van te voren alles goed uitgelegd en ik kon gelijk behandeld worden.
Hele fijne ervaring! " Toon minder »
Donja Schiereck
19 januari 2022 19:07
Heel tevreden en uitstekend geholpen door dr. Hugo.
Ann Karreman
3 november 2021 14:02
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een Botox behandeling bij The Body Clinic Amsterdam?

De prijs van één zone Botox bij The Body Clinic Amsterdam is € 210,00.

Wat zijn de kosten van fillers bij The Body Clinic Amsterdam?

Een fillerbehandeling bij The Body Clinic Amsterdam kost per 1 ML v.a. € 450,00. Maak een afspraak voor een vrijblijvend consult om de prijs voor jouw behandeling te bespreken.

Hoe zijn de reviews bij The Body Clinic Amsterdam?

The Body Clinic Amsterdam heeft op basis van 39 Google reviews 4.9 van de 5 sterren.

Waar is The Body Clinic Amsterdam gevestigd?

The Body Clinic Amsterdam is gevestigd op Achillesstraat 85 in Amsterdam.