Tom van Eijk Kliniek Amsterdam

Tom van Eijk Kliniek Laren

Cosmetische geneeskunde is een complex vak. Om kwaliteit te kunnen garanderen is niet alleen het gebruik van het juiste materiaal (Botox, Azzalure, Restylane) van belang. De manier waarop de injecties worden uitgevoerd bepaalt in grote mate hoe mooi en natuurlijk het resultaat gaat zijn. De tijd die wij voor u nemen en de aandacht waarmee de behandelingen worden uitgevoerd maken het verschil. Ik nodig u uit kritisch te zijn. Dat ben ik ook. Het gaat immers om uw gezicht.

Het Gooi: een van de mooiste gebieden in Nederland en de perfecte plek om cosmetische geneeskunde van hoog niveau te bieden. Mijn injectable-kliniek is zowel professioneel als gemoedelijk. De bereikbaarheid is uitstekend voor patiënten uit de omgeving van Utrecht en de richting Amersfoort-Apeldoorn. Laren ligt op het kruispunt van de A1 en de A27. Vanaf de snelweg bent u binnen 2 minuten bij de kliniek. Daar mag u gratis parkeren voor de deur.

Tom van Eijk Kliniek Laren uit Laren is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
16 reviews
Ik kom al een aantal jaar bij Tom en ben er heel blij mee. Tranen in mijn ogen als ik daar ben, maar zeker tranen van geluk na een paar weken ;-).
Dank Tom!
Manon van den Beuken
5 april 2021 11:11
Inmiddels ben ik diverse malen behandeld door Tom en dat is zeker voor herhaling vatbaar. Wat Tom heel goed doet is boetseren en doceren. Beter te weinig dan teveel fillers. Het blijft daardoor heel natuurlijk . Complimenten en hartelijk dank Yolanda
Yolanda van Berge Henegouwen
30 juli 2020 16:04
Ik heb chronische spanning op de schouderspieren (trapezius) en nekspieren. Ik laat hiervoor Botox inspuiten. Als één van de weinige heeft Tom hier ervaring mee. Hij weet precies waar hij in de spieren de Botox moet inspuiten. Jammer dat het zo onbekend is. Ik kan me voorstellen dat dit voor mensen met bepaalde aandoeningen veel verlichting kan bieden.
Odette Schenk
29 juli 2020 07:07
Ik loop nu ruim een jaar bij Tom van Eijk de praktijk in Laren en Amsterdam binnen. Had ik dit maar eerder geweten! Jarenlange ellende met migraines, vele per maand, allemaal door mijn spieren. Na jaren van onderzoeken en alles te hebben geprobeerd zocht ik naar Botox en kwam ik bij Tom terecht. Ik heb goede migraine pillen, maar ben de pijn liever voor. Tom... Toon meer »
Ik loop nu ruim een jaar bij Tom van Eijk de praktijk in Laren en Amsterdam binnen. Had ik dit maar eerder geweten! Jarenlange ellende met migraines, vele per maand, allemaal door mijn spieren. Na jaren van onderzoeken en alles te hebben geprobeerd zocht ik naar Botox en kwam ik bij Tom terecht. Ik heb goede migraine pillen, maar ben de pijn liever voor. Tom spuit Botox in m'n frons, kaak, hals, nek en schouderspieren...hierdoor verslappen deze spieren en heb ik 2/3 maanden geen heftige migraine meer. Ivm de afstand vanuit Westland naar Laren nog een andere arts bij mij in de buurt geprobeerd, hij gebruikte dezelfde Botox maar het resultaat...meerdere migraines. Ik mocht direct weer terecht bij Tom en ga er nooit meer weg, daar heb ik een uur heen en weer terug rijden zeker voor over! De reactie snelheid van Jeannette op mijn mails is trouwens ook echt een 10 waard, daar kunnen veel bedrijven nog van leren.
Rest nu alleen nog het wachten op de zorgverzekeraars om deze behandelingen te vergoeden. Toon minder »
Mandy van Lieshout
12 februari 2018 19:07
Na een burn-out ben ik op advies van mijn vriendin - die zelf al jaren bij Tom komt tot volle tevredenheid – eens meegegaan. Tom is aan de slag gegaan en de reacties waren verbluffend: ‘of ik op vakantie was geweest’ en ‘wat zie je er uitgerust uit’ enz. Sindsdien schat men mijn leeftijd steevast jonger in. Dat sterkt de mens in het terugvinden van zijn en... Toon meer »
Na een burn-out ben ik op advies van mijn vriendin - die zelf al jaren bij Tom komt tot volle tevredenheid – eens meegegaan. Tom is aan de slag gegaan en de reacties waren verbluffend: ‘of ik op vakantie was geweest’ en ‘wat zie je er uitgerust uit’ enz. Sindsdien schat men mijn leeftijd steevast jonger in. Dat sterkt de mens in het terugvinden van zijn energie. En..ik kijk met aanzienlijk meer plezier ‘s ochtends in de spiegel.

Tom combineert een heel speciale techniek van ‘prikken’ (de kunde) met de kunst je gezicht in de oorspronkelijke jeugdige vorm terug te boetseren. Dit is een unieke combinatie die je niet snel bij een ander terug zult vinden.
Samen met Jeannette heerst er een informele gastvrije sfeer waardoor je je erg op je gemak voelt. Toon minder »
tobias engelaar
19 oktober 2017 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €210 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €550 per ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2003
Adres
Burgemeester van Nispenstraat 23, Laren
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Tom van Eijk

Drs. Tom van Eijk

Tom van Eijk Kliniek Laren Tom van Eijk Kliniek Amsterdam
Functie
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1000
Ervaring
20 jaar
Profiel bekijken

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling