Tom van Eijk Kliniek Amsterdam

Tom van Eijk Kliniek Laren

Cosmetische geneeskunde is een complex vak. Om kwaliteit te kunnen garanderen is niet alleen het gebruik van het juiste materiaal (Botox, Azzalure, Restylane) van belang. De manier waarop de injecties worden uitgevoerd bepaalt in grote mate hoe mooi en natuurlijk het resultaat gaat zijn. De tijd die wij voor u nemen en de aandacht waarmee de behandelingen worden uitgevoerd maken het verschil. Ik nodig u uit kritisch te zijn. Dat ben ik ook. Het gaat immers om uw gezicht.

Het Gooi: een van de mooiste gebieden in Nederland en de perfecte plek om cosmetische geneeskunde van hoog niveau te bieden. Mijn injectable-kliniek is zowel professioneel als gemoedelijk. De bereikbaarheid is uitstekend voor patiënten uit de omgeving van Utrecht en de richting Amersfoort-Apeldoorn. Laren ligt op het kruispunt van de A1 en de A27. Vanaf de snelweg bent u binnen 2 minuten bij de kliniek. Daar mag u gratis parkeren voor de deur.

Tom van Eijk Kliniek Laren uit Laren is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
17 reviews
Ik ga al jaren naar Tom van Eijk, ook toen er nog geen eigen praktijk was. Ik heb Tom praktisch overal door Nederland gevolgd. Tom is een heel goede cosmetisch arts die zijn vak verstaat. Ik heb een naalden angst en Tom neemt echt de tijd voor je en geeft uitleg voor hij iets gaan doen, heel prettig. Vanwege mijn drukke studie en nu drukke baan heb ik weinig... Toon meer »
Ik ga al jaren naar Tom van Eijk, ook toen er nog geen eigen praktijk was. Ik heb Tom praktisch overal door Nederland gevolgd. Tom is een heel goede cosmetisch arts die zijn vak verstaat. Ik heb een naalden angst en Tom neemt echt de tijd voor je en geeft uitleg voor hij iets gaan doen, heel prettig. Vanwege mijn drukke studie en nu drukke baan heb ik weinig tijd maar Jeanette weet altijd een gaatje voor mij in de agenda te maken. Ik kom voor zowel botox als fillers. Eerst jaren alleen botox voor mijn constant aanwezige frons en nu (jaren later en ik wat volume ga verliezen in mijn gezicht) ook fillers. Vanwege mijn sterk aanwezige kruin heb ik nog weleens een extra prikje nodig en kan ik altijd twee weken na de botox behandeling kosteloos bij Tom terecht. Dat is bij andere artsen echt wel anders!! Toon minder »
Bothilda Larsen
26 juli 2022 04:04
Ik kom al een aantal jaar bij Tom en ben er heel blij mee. Tranen in mijn ogen als ik daar ben, maar zeker tranen van geluk na een paar weken ;-).
Dank Tom!
Manon van den Beuken
5 april 2021 11:11
Inmiddels ben ik diverse malen behandeld door Tom en dat is zeker voor herhaling vatbaar. Wat Tom heel goed doet is boetseren en doceren. Beter te weinig dan teveel fillers. Het blijft daardoor heel natuurlijk . Complimenten en hartelijk dank Yolanda
Yolanda van Berge Henegouwen
30 juli 2020 16:04
Ik heb chronische spanning op de schouderspieren (trapezius) en nekspieren. Ik laat hiervoor Botox inspuiten. Als één van de weinige heeft Tom hier ervaring mee. Hij weet precies waar hij in de spieren de Botox moet inspuiten. Jammer dat het zo onbekend is. Ik kan me voorstellen dat dit voor mensen met bepaalde aandoeningen veel verlichting kan bieden.
Odette Schenk
29 juli 2020 07:07
Tom is de autoriteit in het gedoseerd injecteren van fillers en botox. Hij neemt de tijd en stelt je gerust, om daarna minuscule hoeveelheden op de juiste plek in te brengen. Daardoor is het resultaat natuurlijk en passend bij je gezicht. Al sinds mijn puberteit heb ik last van wallen waardoor ik er altijd vermoeid uit zag. Tom heeft mijn wallen behandeld e... Toon meer »
Tom is de autoriteit in het gedoseerd injecteren van fillers en botox.
Hij neemt de tijd en stelt je gerust, om daarna minuscule hoeveelheden op de juiste plek in te brengen.
Daardoor is het resultaat natuurlijk en passend bij je gezicht.

Al sinds mijn puberteit heb ik last van wallen waardoor ik er altijd vermoeid uit zag.
Tom heeft mijn wallen behandeld en het resultaat is zo mooi en natuurlijk.
Krijg nu complimenten dat ik er zo goed en uitgerust uitzie, en ja…
daar wordt een mens gelukkig en zelfverzekerd van.
Dankjewel Tom! Toon minder »
G Veldhuizen
16 maart 2018 18:06
Ik loop nu ruim een jaar bij Tom van Eijk de praktijk in Laren en Amsterdam binnen. Had ik dit maar eerder geweten! Jarenlange ellende met migraines, vele per maand, allemaal door mijn spieren. Na jaren van onderzoeken en alles te hebben geprobeerd zocht ik naar Botox en kwam ik bij Tom terecht. Ik heb goede migraine pillen, maar ben de pijn liever voor. Tom... Toon meer »
Ik loop nu ruim een jaar bij Tom van Eijk de praktijk in Laren en Amsterdam binnen. Had ik dit maar eerder geweten! Jarenlange ellende met migraines, vele per maand, allemaal door mijn spieren. Na jaren van onderzoeken en alles te hebben geprobeerd zocht ik naar Botox en kwam ik bij Tom terecht. Ik heb goede migraine pillen, maar ben de pijn liever voor. Tom spuit Botox in m'n frons, kaak, hals, nek en schouderspieren...hierdoor verslappen deze spieren en heb ik 2/3 maanden geen heftige migraine meer. Ivm de afstand vanuit Westland naar Laren nog een andere arts bij mij in de buurt geprobeerd, hij gebruikte dezelfde Botox maar het resultaat...meerdere migraines. Ik mocht direct weer terecht bij Tom en ga er nooit meer weg, daar heb ik een uur heen en weer terug rijden zeker voor over! De reactie snelheid van Jeannette op mijn mails is trouwens ook echt een 10 waard, daar kunnen veel bedrijven nog van leren.
Rest nu alleen nog het wachten op de zorgverzekeraars om deze behandelingen te vergoeden. Toon minder »
Mandy van Lieshout
12 februari 2018 19:07
Na een wat minder goede ervaring, terecht gekomen bij de Tom van Eijk Kliniek in Laren. Zeer prettige en warme ontvangst door Jeannette. Hangt een goede sfeer, wat voor mij ook belangrijk is. Lippen, kaaklijn en traangoot laten behandelen. Tom is een zeer kundig arts die zijn vak goed verstaat. Een arts die weet wat hij doet en oog heeft voor detail. Less is... Toon meer »
Na een wat minder goede ervaring, terecht gekomen bij de Tom van Eijk Kliniek in Laren.
Zeer prettige en warme ontvangst door Jeannette.
Hangt een goede sfeer, wat voor mij ook belangrijk is.
Lippen, kaaklijn en traangoot laten behandelen.
Tom is een zeer kundig arts die zijn vak goed verstaat. Een arts die weet wat hij doet en oog heeft voor detail. Less is More.
Het resultaat is prachtig en de prijs/pretverhouding heel erg goed.
Heel blij met Tom! Toon minder »
Lonneke de Bruyn
18 januari 2018 18:06
Na een burn-out ben ik op advies van mijn vriendin - die zelf al jaren bij Tom komt tot volle tevredenheid – eens meegegaan. Tom is aan de slag gegaan en de reacties waren verbluffend: ‘of ik op vakantie was geweest’ en ‘wat zie je er uitgerust uit’ enz. Sindsdien schat men mijn leeftijd steevast jonger in. Dat sterkt de mens in het terugvinden van zijn en... Toon meer »
Na een burn-out ben ik op advies van mijn vriendin - die zelf al jaren bij Tom komt tot volle tevredenheid – eens meegegaan. Tom is aan de slag gegaan en de reacties waren verbluffend: ‘of ik op vakantie was geweest’ en ‘wat zie je er uitgerust uit’ enz. Sindsdien schat men mijn leeftijd steevast jonger in. Dat sterkt de mens in het terugvinden van zijn energie. En..ik kijk met aanzienlijk meer plezier ‘s ochtends in de spiegel.

Tom combineert een heel speciale techniek van ‘prikken’ (de kunde) met de kunst je gezicht in de oorspronkelijke jeugdige vorm terug te boetseren. Dit is een unieke combinatie die je niet snel bij een ander terug zult vinden.
Samen met Jeannette heerst er een informele gastvrije sfeer waardoor je je erg op je gemak voelt. Toon minder »
tobias engelaar
19 oktober 2017 11:11
Ik kom al een paar jaar bij dokter Tom van Eijk voor mijn hoofdpijn/migraine. Wat hij voor mij doet met Botox heeft geen andere dokter in 15 jaar voor elkaar gekregen met medicijnen/behandelingen.
Ik ben uiterst tevreden met Tom van Eijk en zou hem ook zeker aanbevelen! Zeer vriendelijk en professioneel!
Stephanie Remmerswaal
17 mei 2016 13:01
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €210 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €550 per ml
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1000
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2003
Adres
Burgemeester van Nispenstraat 23, Laren
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Tom van Eijk

Drs. Tom van Eijk

Tom van Eijk Kliniek Laren Tom van Eijk Kliniek Amsterdam
Functie
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
1000
Ervaring
20 jaar
Profiel bekijken