Avatar-Social-Black

UMA-Institute

At UMA we reject the idea there’s anyone on this planet who needs fixing. UMA isn’t about procedures. It’s about people wanting the world to see them the way they see themselves. We champion our clients’ right to self-expression. And push the aesthetic medicine forward - by training other doctors in new techniques and long-term judgement.

There’s only one person you should look like. Yourself. Clients don’t come to UMA for procedures. They come because they want the world to see them the way they see themselves.

UMA-Institute uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

- time to bring out the true you -

Afspraak maken

Reviews

4.1
37 reviews
Vind dat deze kliniek fijn meedenkt! Kom ook al een tijdje bij Adelien voor een litteken. Naast dat ze vriendelijk is, vind ik ook dat ze goed meekijkt met je wensen en probeert ze die met haar kennis het beste te behalen.
Lot
24 september 2022 16:04
Wanneer je onder de tropische zon geboren en opgegroeid bent, met blond haar en blauwe ogen, is pigmentatie onvermijdelijk. Over de schadelijke effecten van teveel zon was destijds nauwelijks iets bekend dus zonnebrandcrème werd minimaal gebruikt. En dan bij toeval kom je in contact met Adelien van de UMA Clinic. Het is onvoorstelbaar dat de pigmentvlekken d... Toon meer »
Wanneer je onder de tropische zon geboren en opgegroeid bent, met blond haar en blauwe ogen, is pigmentatie onvermijdelijk.
Over de schadelijke effecten van teveel zon was destijds nauwelijks iets bekend dus zonnebrandcrème werd minimaal gebruikt.
En dan bij toeval kom je in contact met Adelien van de UMA Clinic.
Het is onvoorstelbaar dat de pigmentvlekken die in tientallen jaren zijn opgebouwd, door twee laser behandelingen van een halfuur tot een minimum teruggebracht zijn.
En dat zonder noemenswaardige pijn en down time.
DANK, ik ben er superblij mee !! Toon minder »
Marjan van Raaijen
14 april 2022 14:02
Niets dan lof voor deze kliniek. Ik had een zeer heftige nareactie na mijn full facelift met Radiesse. Ze stonden altijd voor me klaar met raad en daad, hebben net zolang naar oplossingen gezocht tot het probleem was verholpen en zelfs in de weekenden waren ze bereikbaar voor me. Na 3 weken was eindelijk de reactie niet meer zichtbaar en dat is zeker te dank... Toon meer »
Niets dan lof voor deze kliniek. Ik had een zeer heftige nareactie na mijn full facelift met Radiesse. Ze stonden altijd voor me klaar met raad en daad, hebben net zolang naar oplossingen gezocht tot het probleem was verholpen en zelfs in de weekenden waren ze bereikbaar voor me. Na 3 weken was eindelijk de reactie niet meer zichtbaar en dat is zeker te danken geweest aan de aanpak en aandacht die zij eraan besteed hebben. Ook de receptionisten waren ontzettend lief, warm en meelevend. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik teveel was of dat men mij vond zeuren. Ondanks de heftigheid van alles heb ik met de kliniek echt een topervaring gehad. Een dikke 10 van mij! Toon minder »
Aline P.
6 april 2022 21:09
Edje E
7 oktober 2021 10:10
Gijs Naardin
30 september 2021 11:11
Gijs Naardin
30 september 2021 11:11
Best in town!
Romain Bildé
28 september 2021 14:02
Nope, resultaat was erg belabberd
mister Right
18 augustus 2021 14:02
Dokter Job is een top arts! Ik vroeg om lipfillers, maar wilde het niet opvallend. Ik kreeg een super mooi subtiel resultaat. Nog nooit iemand opgevallen, behalve mezelf. En daarom kom ik elke 9 maanden langs.
Kim de Graaf
12 mei 2021 15:03
Dokter Job is super professioneel, kan de Falck Clinic iedereen aanraden!
Alexander Bakker
15 april 2021 20:08
Mijn favoriete kliniek!! Persoonlijke behandelingen, op een manier die ik zelf niet eerder ben tegengekomen. Het gaat vaak om de kleine dingen waar ik zelf niet per se meteen zelf op zou komen. Zo hebben ze bij mij een oude filler opgelost en vervolgens veel verfijnder aangebracht. Daarnaast hebben zij volume op een ander gebied gecreëerd, waardoor ik er vee... Toon meer »
Mijn favoriete kliniek!! Persoonlijke behandelingen, op een manier die ik zelf niet eerder ben tegengekomen. Het gaat vaak om de kleine dingen waar ik zelf niet per se meteen zelf op zou komen. Zo hebben ze bij mij een oude filler opgelost en vervolgens veel verfijnder aangebracht. Daarnaast hebben zij volume op een ander gebied gecreëerd, waardoor ik er veel stralender en gezonder uitzag. Ik ben bij meerdere klinieken geweest in het verleden en terugkijkend op mijn ervaring daar, waren dit standaard ingreepjes waarbij ze verder niet keken naar wat mij - anders dan op eigen verzoek - goed zal doen. Dat is zeker niet het geval bij deze kliniek. Toon minder »
M Hoogenboom
31 augustus 2020 17:05
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €159 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €99 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Vitamine infuus, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP, Body contouring
Kliniek opgericht
2012
Adres
Falckstraat 51, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Pieter Siebenga

Dr. Pieter Siebenga

UMA-Institute
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
4 jaar
Profiel bekijken
Jani van Loghem

Dr. Jani van Loghem

UMA-Institute
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
14 jaar
Profiel bekijken
Job Thuis

Drs. Job Thuis

UMA-Institute
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
9 jaar
Profiel bekijken
Aarent Brand

Drs. Aarent Brand

UMA-Institute
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Ervaring
3 jaar
Profiel bekijken