Zantman kliniek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Zantman kliniek

Zantman kliniek

Bekijk agenda
Kenmerken
Adres
Bentincklaan 21A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Zantman kliniek Reviews

4.7
33 reviews
Zeer eerlijk en open contact gehad met de kliniek, besloten om een behandeling NIET omdat her niet nodig was, zo anders dan als je in gesrpek komt met iemand uit turkiye ofzo. Bedankt voor jullie inzicht en tijd!
Beauabram Brown
26 maart 2024 09:09
Keurige kliniek waar ik in April ben behandeld. Van consult tot zorg na behandeling, alles in de puntjes verzorgd. Vriendelijke, zorgzame en vakkundige specialisten, dat merk je aan alles. Bij consult werd een realistisch beeld gegeven van het te verwachten resultaat. Geen gouden bergen beloven, maar gewoon eerlijk advies. Dat is altijd fijn. Prima lunch erb... Toon meer »
Keurige kliniek waar ik in April ben behandeld.
Van consult tot zorg na behandeling, alles in de puntjes verzorgd.
Vriendelijke, zorgzame en vakkundige specialisten, dat merk je aan alles.
Bij consult werd een realistisch beeld gegeven van het te verwachten resultaat.
Geen gouden bergen beloven, maar gewoon eerlijk advies. Dat is altijd fijn.
Prima lunch erbij tijdens behandeling.
Niets dan lof voor deze praktijk.
Ik kan iedereen aanbevelen hier heen te gaan. Ondanks dat mijn resultaat nog maar beperkt zichtbaar is, heb ik het volste vertrouwen erin.
Hartelijk dank voor al jullie werk :) Toon minder »
Ted Van de kamp
22 juli 2023 06:06
Na ruim 30 jaar nagenoeg kaal te zijn geweest vorig jaar uiteindelijk voor een haartransplantatie gegaan.Een heel goed en eerlijk voorlichtingsgesprek gehad en het resultaat mag er zijn.Mensen die ik een poos niet heb gezien, zien iets anders aan mij, maar niet dat het een haartransplantatie betreft.....ik ben erg tevreden!!!! De behandeling duurde een hele... Toon meer »
Na ruim 30 jaar nagenoeg kaal te zijn geweest vorig jaar uiteindelijk voor een haartransplantatie gegaan.Een heel goed en eerlijk voorlichtingsgesprek gehad en het resultaat mag er zijn.Mensen die ik een poos niet heb gezien, zien iets anders aan mij, maar niet dat het een haartransplantatie betreft.....ik ben erg tevreden!!!!
De behandeling duurde een hele dag ( 2500 grafts),maar werd uitgevoerd door erg aardig personeel en een geweldige arts . Ondanks wat oedeemvorming in mijn gezicht een paar dagen na de behandeling die gelukkig ook weer snel verdween verliep de genezing vlekkeloos, zoals mij van te voren was verteld.
Ook de nazorg en de nacontrole is erg prettig, er wordt echt naar je geluisterd en er wordt tijd voor je genomen.
Ik kan een ieder die een haartransplantatie overweegt dit hier te laten doen.
Eerlijkheidshalve moet ik bekennen, dat de prijzen hier iets hoger liggen, maar desondanks ben ik erg blij dat ik hier de behandeling heb ondergaan, omdat de service hier buitengewoon goed is. Toon minder »
Rob Jongste
9 juni 2023 12:12
Super tevreden met mijn haartransplantatie bij Zantman Kliniek! Eerlijk en professioneel advies over wat er mogelijk is. Fijne behandeling ondergaan en daarop volgend een goede nazorg. Ik raad Zantman Kliniek zeker aan!
Dennis Berkhout
30 mei 2023 19:07
Ik heb hier een haarsparende haartransplantatie gehad van 1260 grafts en ben super tevreden met het resultaat! Daarnaast zijn alle werknemers ontzettend fijne en aardige mensen die hun werk erg leuk vinden. Ik zou deze kliniek dan ook zeker aanraden aan vrienden die ook een haartransplantie willen doen.
Tom Evers
22 mei 2023 10:10
Zeer professioneel, vriendelijk, netjes, perfect uitvoering en nazorg.

Hier doen!
Jeroen Teerlinck
23 februari 2023 14:02
Hier geweest voor een haartransplantatie van zo’n 2400 grafts. De transplantatiedag was een lange dag maar super blij met het resultaat. Het is heel natuurlijk gedaan, dus geen onnatuurlijke rechte lijnen. Nazorg is prima. Je kan altijd bij ze terecht voor je vragen.
Marco Mul
11 februari 2023 09:09
Vriendelijk, zeer kundig en zorgzaam team. Een prettige, comfortabele, omgeving. Én professioneel, eerlijk, advies over wat mogelijk is en wat je mag verwachten (en wat niet).
HCJ Domains
10 februari 2023 10:10
Zeer tevreden over de gang van zaken. Aardige en proffesionele mensen. Ik kan het iedereen aanraden om voor deze kliniek te kiezen. Alles perfect van A tot Z.
Marcel Van der Wal
12 oktober 2022 15:03
Prima kliniek! Proffesioneler wordt het niet. Ik ga nu voor mijn tweede behandeling, kan het iedereen aanraden.

Dennis Schouten
RoddelPraat
7 september 2022 17:05
Van begin tot eind (consult, behandeling zelf en nazorg) zeer tevreden. Altijd duidelijke en vriendelijke communicatie. Ook de informerende telefoontjes een week voor en een week na de behandeling dragen hier aan bij! Ook de tussentijdse lunch was zeer uitgebreid. Al met al is Zantman een aanrader!
Niek Bakker
29 augustus 2022 16:04
Hele goede Oxazepam! En dat haar is ook wel oké
Sven
12 februari 2022 07:07
Bij Zantman ben je onderdeel van het proces. Alles is duidelijk en er wordt open kaart gespeeld. Verder heerst er een ontspannen sfeer waarbij de wensen en behoeften van de klant continu prioriteit zijn!
Dhr Fok
19 januari 2022 16:04
Zeer tevreden. Deskundige en servicegerichte behandeling. Olga denkt esthetisch mee waardoor het resultaat heel natuurlijk overkomt. Groot voordeel is ook dat je haar mag blijven, je hoeft dus niet per se kaalgeschoren zoals bij andere klinieken. Dat hier ook slechte reviews staan is behoorlijk vreemd, ik kan me niet anders voorstellen dat dit van concurrere... Toon meer »
Zeer tevreden. Deskundige en servicegerichte behandeling. Olga denkt esthetisch mee waardoor het resultaat heel natuurlijk overkomt. Groot voordeel is ook dat je haar mag blijven, je hoeft dus niet per se kaalgeschoren zoals bij andere klinieken. Dat hier ook slechte reviews staan is behoorlijk vreemd, ik kan me niet anders voorstellen dat dit van concurrerende partijen komen, Zantman geeft ook telkens aan dat die mensen helemaal geen klanten waren. Behoorlijk laag en zeer onterecht, want je krijgt bij deze kliniek echt waar voor je geld. Toon minder »
Willem Gerritsen
14 januari 2022 09:09
via via bij deze kliniek terecht gekomen, zeer tevreden. men neemt echt de tijd (intake, operatie zelf en ook de nazorg). behandeling zelf was ook mede hierdoor echt te doen ...je hebt inspraak. en er is ook nog gezellig. het resultaat moet ik nog op wachten ...maar herstel verloopt vooralsnog voorspoedig. ook hier krijg je als klant follow up en is men ber... Toon meer »
via via bij deze kliniek terecht gekomen, zeer tevreden.
men neemt echt de tijd (intake, operatie zelf en ook de nazorg).
behandeling zelf was ook mede hierdoor echt te doen ...je hebt inspraak. en er is ook nog gezellig.
het resultaat moet ik nog op wachten ...maar herstel verloopt vooralsnog voorspoedig. ook hier krijg je als klant follow up en is men bereikbaar bij evt bijzonderheden of vragen
Ik ben erg dankbaar en zou deze kliniek zeker aanraden. misschien betaal je iets meer dan in het buitenland...maar men is wel eerlijk (aantal crafts) en oprecht .........' product' op nederlandse bodem.

Dank dames ...en alle geluk voor de toekomst Toon minder »
J Versnel
10 december 2021 09:09
Ik ben zéér tevreden over de (klantvriendelijke) behandeling die ik heb gekregen bij deze haarkliniek. De jarenlange ervaring met haar- transplantaties was duidelijk merkbaar. Vanaf het begin van de behandeling voelde ik mij vertrouwd en op mijn gemak gezien de professionaliteit van de behandelend haarspecialiste met haar team. De behandeling verliep prakti... Toon meer »
Ik ben zéér tevreden over de (klantvriendelijke) behandeling die ik heb gekregen bij deze haarkliniek. De jarenlange ervaring met haar- transplantaties was duidelijk merkbaar. Vanaf het begin van de behandeling voelde ik mij vertrouwd en op mijn gemak gezien de professionaliteit van de behandelend haarspecialiste met haar team.
De behandeling verliep praktisch pijnloos en met grote deskundigheid volgens een vast protocol, inclusief een adequate nazorg.. Ik zie dan ook met vertrouwen het verdere verloop en het resultaat van de behandeling tegemoet. Toon minder »
Daniel Sterke
7 december 2021 10:10
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Zantman kliniek?

Zantman kliniek scoort 4.7 van de 5 sterren uit 16 Google reviews.

Wat is het adres van Zantman kliniek?

In Rotterdam is Zantman kliniek gevestigd op Bentincklaan 21A.