Zipper Clinics Apeldoorn

Zipper Clinics Apeldoorn

Zipper Clinics Apeldoorn uit Apeldoorn is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.3
7 reviews
Geen ster waardig!!! Mijn Kids niet toegestaan in de wachtruimte. Kids worden gediscrimineerd. Ik kwam helemaal uit Brabant. En ze lieten je niet toe met de Kids. Staat vermeld zegt ze. ze hebben een wachtruimte en daar mochten de Kids niet wachten..door deze manier van visite kaartje weet je al dit gaat hem niet worden.
Majda EL
31 oktober 2022 15:03
Cromheecke heeft mij simpel weg toegetakeld. Ik kan niet anders concluderen. Ik kwam voor een simpele litteken correctie, direct na de behandeling is het gaan ontsteken, ik gebeld maar kreeg de hem niet meer te spreken. Ben wel terug gebeld door de verpleegkundige die mij vertelde dat er een recept voor een antibiotica kuur was opgestuurd. De dokter was dru... Toon meer »
Cromheecke heeft mij simpel weg toegetakeld. Ik kan niet anders concluderen.

Ik kwam voor een simpele litteken correctie, direct na de behandeling is het gaan ontsteken, ik gebeld maar kreeg de hem niet meer te spreken. Ben wel terug gebeld door de verpleegkundige die mij vertelde dat er een recept voor een antibiotica kuur was opgestuurd. De dokter was druk werd mij verteld. Na een week weer met de Zipper kliniek belde maar wederom werd mij verteld dat de dokter te druk was om mij te woord te staan en dat het wel even kon duren voordat hij terug belde maar er werd belooft dat de dokter mij terug zou bellen. Tot op heden nog steeds geen telefoontje.

Ik heb uiteindelijk de spoedeisende hulp gebeld.
Toen ik in het ziekenhuis lag werd er aan mij gevraagd of het wel een chirurg was die mij had behandeld, ze konden het gewoon niet geloven.

Ook vond hij dat ik direct na de operatie een mondkapje op moest zetten over die open wond, iets dat alle andere dokters die ik nadien heb gesproken mij ter strengste afraden omdat het dan gaat broeien en die medische mondkapjes die ik van hem kreeg ook nog eens worden gedoopt in een vloeistof die je niet in je wond wil hebben.

Ik zal hier de rest van mijn leven last van houden.

Hij zal het hieronder vast proberen mooi te praten want daar is hij wel goed in, maar je kan beter naar de slager om de hoek gaan. Toon minder »
O B
19 juli 2021 00:12
Mijn ooglid correctie in de Enschede is perfect verlopen, ben heeeeeel erg tevreden!!! Voor iedereen die problemen heeft met hangende oogleden is deze operatie een echte aanrader! Verzorging is gewoon top. Behandeling top!! Nabehandeling en/of vragen top!! Mij zien ze zeker terug🥰🥰
Ann115 vS
15 juni 2020 13:01
Heel vriendelijk en aangenaam personeel en dokter daar is niets op aan te merken maar alleen spijtig dat ze met de lift en tepelverkleining niet voldoende hebben weggehaald met gevolg dat er verkleuring onder men tepel is van waar ze eerst stonden want kwa vorm ben ik heel content alleen die verkleuringen niet
Jessie Vercammen
1 januari 2020 19:07
Ik heb een ooglidcorrectie gedaan bij Zipper Clinics. Ik kan het iedereen aanraden, je word ontzettend fijn geholpen en met een mooi eindresultaat!
Henny Kroes
31 oktober 2016 09:09
Zo fijn en professioneel geholpen. Overweeg je een ooglidcorrectie? Dan is Zipper Clinics zeker een aanrader!
Albertine van Oenen
19 oktober 2016 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2015
Adres
Deventerstraat 25, Apeldoorn
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten