Zipper Clinics Enschede - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Zipper Clinics Enschede

Zipper Clinics Enschede

Wij maken je niet 10 jaar jonger, maar zorgen er wél voor dat je er beter uitziet!

- vaste behandelaars;
- eerlijk advies;
- 24/7 bereikbaarheid en nazorg;
- betrouwbare producten;
- prachtige locaties;
- gratis en gemakkelijk parkeren!

Zipper Clinics Enschede uit Enschede is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij maken je niet 10 jaar jonger, maar zorgen er wél voor dat je er beter uitziet! Meer lezen »

100% van de patiënten beveelt deze kliniek aan

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 200 per zone
1 zone botox (merk: Dysport)
V.a. € 200 per zone
2 zones
V.a. € 350 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 650 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 150 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
RestylaneRestylane
V.a. € 480 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 330 per behandeling
2 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 880 per behandeling
3 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 1.279,77 per behandeling
Liquid Facelift
V.a. € 1.280 per behandeling
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 650 per behandeling
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 250 per behandeling
Ooglidcorrectie (chirurgie)
V.a. € 994,74 per per ingreep (twee ogen)
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. € 350 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1472
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2015
Adres
De Klomp 35, Enschede
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Michel Cromheecke
Dr. Michel Cromheecke
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 480,00
Profiel bekijken
Evelien Maassen van den Brink
BSc. Evelien Maassen van den Brink
Functie
Physician Assistent
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 480,00
Profiel bekijken
Jenny Ketel
Dr. Jenny Ketel
Functie
Chirurg
Botox zone v.a.
€ 200,00
Filler per ml v.a.
€ 480,00
Profiel bekijken

Zipper Clinics Enschede Reviews

4.5
44 reviews
Al zo'n 16 jaar had ik last van mijn hangende oogleden (uitstraling en het voelde altijd wel een beetje zwaar). Puur ook groot en deels onzekerheid. Heb voor 3 jaar geleden plasma gedaan en helaas weggegooid geld 0 effect. Uiteindelijk gespaard en ik vond dat het tijd was voor een echte ooglidcorrectie. Veel research gedaan met waar ik het zou doen en dit kw... Toon meer »
Al zo'n 16 jaar had ik last van mijn hangende oogleden (uitstraling en het voelde altijd wel een beetje zwaar). Puur ook groot en deels onzekerheid. Heb voor 3 jaar geleden plasma gedaan en helaas weggegooid geld 0 effect. Uiteindelijk gespaard en ik vond dat het tijd was voor een echte ooglidcorrectie. Veel research gedaan met waar ik het zou doen en dit kwam er goed uit (prijs/kwaliteit verhouding). Intake gehad en het kon! Voor 3 weken geleden de behandeling gehad. Ik was wat nerveus natuurlijk. Enige licht vervelende is het verdovingsprikje voor de rest helemaal niks gevoeld van de behandeling maar erna ook niet! Ik heb op de behandeltafel heel gezellig lopen kletsen met de chirurg en de assistentes. Volgens mij was ik met een half uur weer klaar. Ik werd gebracht naar de uitrustkamer. Heerlijke stoelen met beenleuning. Er werd drinken en fruit aangeboden. Ik mocht er 20 minuten rustig zitten. Toen kreeg ik nog een tas mee met bonnen en een cadeau! Ik voelde mij helemaal rijk op dat moment. Iedereen was zo lief. Ze hield mij vast terwijl we de trap afliepen. De volgende dag werd ik netjes gebeld of alles goed ging en kon ik nog wat vragen stellen. Alles leek heel pijnlijk omdat ja je ogen worden toch dik. Deed dus geen pijn. Na een week mochten de hechtingen eruit en dit was letterlijk 2 seconden werken en ook weer pijnloos. Mijn genezing ging echt heel vlot, combi van een jonge huid, goed eten etc. Ik kan niet beschrijven hoe ontzettend dankbaar ik ze ben, ik voel mij echt weer 100% zelfverzekerd🥰❤️. Toon minder »
W S
28 februari 2024 13:01
Hele goede ervaring gehad bij deze kliniek. Van A tot Z heel tevreden. Het voortraject, de behandeling en de verzorging, het was allemaal tot in de puntjes verzorgd. Alles heel efficiënt geregeld. Perfect.
Terry de Rijk-Alders
22 februari 2024 09:09
Ik heb gisteren een bovenooglidcorre laten doen door dr Michel cromheecke en zijn assistenten.
Ik zag er heel erg lang tegenop,maar de operatie viel 100% mee.
Wat een fijne kliniek en wat een lieve mensen.nogmaals dank.
Dian Poorthuis
12 juli 2023 06:06
Namens mijn partner een reactie: Uw tegenreactie op haar review bij zorgkaart laat een zeer onprofessionele houding zien. De verantwoordelijkheid m.b.t. te laat komen ligt geheel bij uw tekortschietende beleid. Iedere kliniek e.a. heeft te maken met mensen die te laat komen, de reden maakt niet eens uit. Uw beleid wel. Als iemand te laat komt kunt u vrien... Toon meer »
Namens mijn partner een reactie:

Uw tegenreactie op haar review bij zorgkaart laat een zeer onprofessionele houding zien.

De verantwoordelijkheid m.b.t. te laat komen ligt geheel bij uw tekortschietende beleid. Iedere kliniek e.a. heeft te maken met mensen die te laat komen, de reden maakt niet eens uit. Uw beleid wel.

Als iemand te laat komt kunt u vriendelijk zeggen dat behandeling niet meer mogelijk is en vragen of de client een nieuwe afspraak wil. Vervolgens brengt u de kosten van te laat komen in rekening. Punt. Als er nog wel ‘een gaatje’ is voor behandeling op dat moment dan ligt de verantwoordelijkheid hiervoor vanaf dan bij de behandelaar. De persoonlijke trauma’s van de arts m.b.t. te laat komen, hoeven dan niet meer op de client te worden geprojecteerd. U bespaart zichzelf hiermee een hoop frustratie en slechte reviews.

Mijn conclusie uit de reactie van uw arts is dat zij een geringe ervaring heeft met het zetten van Botox. Zo schrijft zij in het antwoord op het review bij zorgkaart dat het niet mogelijk is om oogleden te liften met Botox, maar wel de wenkbrauwen. Een wenkbrauwlift met Botox is juist bedoeld om beginnende hangende oogleden te liften. Met deze wens kwam mijn partner ook bij u. U heeft haar wens niet tegengesproken. Helaas zijn noch haar wenkbrauwen noch haar oogleden gelift; een mislukte Botox behandeling dus. Dat ze niet een touch-up wil bij dezelfde arts is haar goed recht, gezien de slechte ervaring.

De ervaring van mijn partner bij een andere kliniek was goed. Uw insinuerende opmerking dat de andere kliniek blijkbaar ook niet goed was is niet gebaseerd op waarheid, maar lijkt een poging om onder uw eigen verantwoordelijkheid uit te komen. Helaas vertrok haar arts bij die kliniek en met de vervangende arts had ze inderdaad geen goede ervaring. Ze ging verder op zoek en kwam helaas bij u terecht. Toon minder »
maarten Janssen
27 juni 2023 05:05
Vriendelijke medewerkers, goeie arts maar de botox gaat binnen een maand weg. Dit is helaas niet de eerste keer dat dit gebeurd, ben vaker geweest en elke keer binnen een maand geen verschil meer.
Magi Charif
19 maart 2023 12:12
Ik ben voor een bovenooglidcorrectie bij Zipper Clinics Enschede geweest. Wat een mooie kliniek en een warme ontvangst. Bij het eerste (vrijblijvende) consult zo'n goede uitleg gekregen en ik had direct het gevoel "dit komt helemaal goed". De dag voor de ingreep nog telefonisch contact, of ik nog onduidelijkheden of zorgen had. Dag na de ingreep ook, hoe het... Toon meer »
Ik ben voor een bovenooglidcorrectie bij Zipper Clinics Enschede geweest. Wat een mooie kliniek en een warme ontvangst.
Bij het eerste (vrijblijvende) consult zo'n goede uitleg gekregen en ik had direct het gevoel "dit komt helemaal goed". De dag voor de ingreep nog telefonisch contact, of ik nog onduidelijkheden of zorgen had. Dag na de ingreep ook, hoe het met mij ging. Echt super.
De ingreep zelf viel me 100% mee, ik had 1,5 week flinke zwelling (maar dit was me verteld), verder geen pijn of andere klachten. Het resultaat mag er zijn, ik had dit veel eerder moeten doen. Toon minder »
Karen
9 februari 2023 13:01
Heb een bovenooglidcorrectie laten doen bij Zipper clinics ben er zeer tevreden over en ook zeker over de begeleiding voor ,tijdens en na de ingreep
Monique Oosterhuis
23 januari 2023 22:10
Een super kliniek. De arst is hier echt voor zijn patiënten. Een eerlijk advies. Twijfel echt niet om hier te gaan . Echt de moeite waard. !!!!!
Astrid Demmers
6 januari 2023 07:07
Begin september heb ik een bovenooglid correctie bij Zipper Clinics laten uitvoeren. Ik had erg veel last van de bovenoogleden. Het gesprek vooraf verliep erg fijn en er werd duidelijk uitgelegd wat kon en wat niet zou kunnen. Vervolgens een planning voor de operatie gemaakt en de betalings-informatie gekregen. Vooraf werd er veel info gestuurd over de oper... Toon meer »
Begin september heb ik een bovenooglid correctie bij Zipper Clinics laten uitvoeren. Ik had erg veel last van de bovenoogleden.

Het gesprek vooraf verliep erg fijn en er werd duidelijk uitgelegd wat kon en wat niet zou kunnen.
Vervolgens een planning voor de operatie gemaakt en de betalings-informatie gekregen.
Vooraf werd er veel info gestuurd over de operatie, wat vooraf te doen en wat achteraf te doen. Ook veel achtergrond informatie werd hier gedeeld.
Ook na de aanbetaling en rest betaling kregen we steeds mails met ontvangstbevestiging etc.
Administratief was het goed voor elkaar.

De ontvangst op de dag van operatie was ook prima. Werd nogmaals doorgenomen wat er ging gebeuren en hoe het daarna verder zou gaan.
Operatie verliep met plaatselijke verdoving en was met ruim 20 min. al klaar.
Vervolgens nog enige tijd in de recovery kamer verbleven, voordat ik weer naar huis mocht.
Ook hier weer informatie gekregen met uitleg.
Volgende dag na de operatie werd ik nog gebeld met vragen hoe het ging en of ik nog vragen of problemen had (gehad), maar dat was niet aan de orde.

Het pand zelf is ook zeer over nagedacht. Beneden wachtkamer voor 1ste gesprek en tevens de administratie kamers en kantoor van de arts.
Boven de wachtkamer voor behandeling, recovery kamer en operatiekamer.
Iedereen was erg vriendelijk en duidelijk ervaren waar ze mee bezig waren.

Een zeer fijne ervaring en goed verlopen operatie.
Als je een operatie nodig hebt op gebied van plastische chirurgie zou ik deze kliniek zeker aanraden. Toon minder »
Eric Lotgerink
18 september 2022 12:12
Een paar weken geleden mijn borstvergroting ondergaan bij Zipper Clinics en ik heb alleen maar lovende woorden voor deze kliniek, ontzettend blij met het resultaat en alle (na) zorg. Michel is een echte vakman!
Lisa Koelman
11 september 2022 00:12
18 mei heb ik een buikwandcorrectie gehad met liposuctie aan de bovenbuik en flanken door dr. M Cromheecke. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een eerste consult elders heb gehad, dit voelde zo, niet prettig. Dat ik voor een consult ben gegaan bij Zipper Clinics. Wat een verschil! Wat een ongelofelijke lieve chirurg ook, wat een deskundigheid . Het voeld... Toon meer »
18 mei heb ik een buikwandcorrectie gehad met liposuctie aan de bovenbuik en flanken door dr. M Cromheecke.
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een eerste consult elders heb gehad, dit voelde zo, niet prettig. Dat ik voor een consult ben gegaan bij Zipper Clinics. Wat een verschil! Wat een ongelofelijke lieve chirurg ook, wat een deskundigheid . Het voelde zo goed , dat ik direct een afspraak heb gemaakt voor het plannen van de operatie. Ik was vrij snel aan de beurt. Na 3 knappe jongens gekregen te hebben was dit mijn kers op de taart. Wat heb ik weer een strakke buik! Ik ben nu al zo blij met het resultaat! Bedankt voor jullie goede (na) zorg!

-Nicole Toon minder »
Jeffrey Pol
30 mei 2022 09:09
17 maart op mijn 33e de onderoogleden (wallen) laten corrigeren. Wat een fijne kliniek en deskundigheid van dhr. M. Cromheecke! Alles is tot in de puntjes geregeld van het 1e consult tot de nacontroles. Bij elke stap voel je je op je gemak, nemen ze alle tijd en krijg je deskundig en eerlijk advies. Tijdens de operatie staat er een topteam om je heen en is d... Toon meer »
17 maart op mijn 33e de onderoogleden (wallen) laten corrigeren. Wat een fijne kliniek en deskundigheid van dhr. M. Cromheecke! Alles is tot in de puntjes geregeld van het 1e consult tot de nacontroles. Bij elke stap voel je je op je gemak, nemen ze alle tijd en krijg je deskundig en eerlijk advies. Tijdens de operatie staat er een topteam om je heen en is de sfeer heel gemoedelijk waardoor alle zenuwen gelijk weg waren :). De nazorg is werkelijk uitstekend en na 3 weken is het resultaat al goed te zien en dat terwijl het met de weken nog mooier gaat worden :-D
Bedankt lieve meiden van de O.K. voor jullie kennis, geruststellende woorden maar vooral ook de gezelligheid tijdens de ingreep vond ik werkelijk fantastisch waardoor de 1 uur en 40 minuten zo voorbij vlogen!
Petje af voor dhr. M. Cromheecke en zijn team! Toon minder »
Noor Wolters
8 april 2022 21:09
Ik heb lang tegen een ooglidcorrectie op gezien. Ik vond het eng. Na 4 jaar toch de knoop doorgehakt. Het viel me echt 100% mee. Zeer kundig personeel en stellen je enorm gerust. Ik ben heel erg blij dat ik voor deze Zipper clinics heb gekozen. Ik zou het ieder ander aanraden!!!!
martine
12 februari 2022 15:03
Ik heb eind januari 2022 een ooglidcorrectie en een oorlelcorrectie gehad en uitermate tevreden over het resultaat.
Het personeel is erg aardig en behulpzaam.
De Zipper Clinic is zeker een aanrader.
Jorieke Slag
12 februari 2022 09:09
Een super kliniek! Een geweldig team! Geweldige zorg! Zelfs een dag na de behandeling word je nog even gebeld. Tijdens de behandeling staat er een super team om je heen. Die vol vrolijkheid hun werk doen. Zenuwen zijn hier niet nodig. Alles is hier perfect geregeld van begin tot eind.
Mirand Van Boven
24 december 2021 11:11
Een fijne kliniek, met een prachtig team, zowel bij de intake als bij de nazorg. 👌
Hannie Waanders
2 november 2021 12:12
Erg vriendelijk en goeie uitleg en je voelt je erg op gemak bij Michel. Ik heb zelf buikwandcorrectie gedaan ..als je zorgen maak zijn ze wel bereikbaar en goeie nazorg .
Maria Sarkezi
8 oktober 2021 19:07
Super fijn en goed geholpen, van begin tot het einde is alles op en top geregeld! Echt een aanrader om naar Zipper Clinics toe te gaan.
Iris Boogerd
23 maart 2021 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Zipper Clinics Enschede?

Bij Zipper Clinics Enschede kost één zone Botox € 200,00.

Wat is de prijs van een behandeling met fillers bij Zipper Clinics Enschede?

Bij Zipper Clinics Enschede kost een behandeling met 1 ML filler v.a. € 480,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Zipper Clinics Enschede?

Zipper Clinics Enschede scoort 4.5 van de 5 sterren uit 18 Google reviews.

Wat is het adres van Zipper Clinics Enschede?

In Enschede is Zipper Clinics Enschede gevestigd op De Klomp 35.