Zipper Clinics Enschede

Zipper Clinics Enschede

Zipper Clinics Enschede uit Enschede is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
30 reviews
Begin september heb ik een bovenooglid correctie bij Zipper Clinics laten uitvoeren. Ik had erg veel last van de bovenoogleden. Het gesprek vooraf verliep erg fijn en er werd duidelijk uitgelegd wat kon en wat niet zou kunnen. Vervolgens een planning voor de operatie gemaakt en de betalings-informatie gekregen. Vooraf werd er veel info gestuurd over de oper... Toon meer »
Begin september heb ik een bovenooglid correctie bij Zipper Clinics laten uitvoeren. Ik had erg veel last van de bovenoogleden.

Het gesprek vooraf verliep erg fijn en er werd duidelijk uitgelegd wat kon en wat niet zou kunnen.
Vervolgens een planning voor de operatie gemaakt en de betalings-informatie gekregen.
Vooraf werd er veel info gestuurd over de operatie, wat vooraf te doen en wat achteraf te doen. Ook veel achtergrond informatie werd hier gedeeld.
Ook na de aanbetaling en rest betaling kregen we steeds mails met ontvangstbevestiging etc.
Administratief was het goed voor elkaar.

De ontvangst op de dag van operatie was ook prima. Werd nogmaals doorgenomen wat er ging gebeuren en hoe het daarna verder zou gaan.
Operatie verliep met plaatselijke verdoving en was met ruim 20 min. al klaar.
Vervolgens nog enige tijd in de recovery kamer verbleven, voordat ik weer naar huis mocht.
Ook hier weer informatie gekregen met uitleg.
Volgende dag na de operatie werd ik nog gebeld met vragen hoe het ging en of ik nog vragen of problemen had (gehad), maar dat was niet aan de orde.

Het pand zelf is ook zeer over nagedacht. Beneden wachtkamer voor 1ste gesprek en tevens de administratie kamers en kantoor van de arts.
Boven de wachtkamer voor behandeling, recovery kamer en operatiekamer.
Iedereen was erg vriendelijk en duidelijk ervaren waar ze mee bezig waren.

Een zeer fijne ervaring en goed verlopen operatie.
Als je een operatie nodig hebt op gebied van plastische chirurgie zou ik deze kliniek zeker aanraden. Toon minder »
Eric Lotgerink
18 september 2022 12:12
Een paar weken geleden mijn borstvergroting ondergaan bij Zipper Clinics en ik heb alleen maar lovende woorden voor deze kliniek, ontzettend blij met het resultaat en alle (na) zorg. Michel is een echte vakman!
Lisa Koelman
11 september 2022 00:12
18 mei heb ik een buikwandcorrectie gehad met liposuctie aan de bovenbuik en flanken door dr. M Cromheecke. Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een eerste consult elders heb gehad, dit voelde zo, niet prettig. Dat ik voor een consult ben gegaan bij Zipper Clinics. Wat een verschil! Wat een ongelofelijke lieve chirurg ook, wat een deskundigheid . Het voeld... Toon meer »
18 mei heb ik een buikwandcorrectie gehad met liposuctie aan de bovenbuik en flanken door dr. M Cromheecke.
Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik een eerste consult elders heb gehad, dit voelde zo, niet prettig. Dat ik voor een consult ben gegaan bij Zipper Clinics. Wat een verschil! Wat een ongelofelijke lieve chirurg ook, wat een deskundigheid . Het voelde zo goed , dat ik direct een afspraak heb gemaakt voor het plannen van de operatie. Ik was vrij snel aan de beurt. Na 3 knappe jongens gekregen te hebben was dit mijn kers op de taart. Wat heb ik weer een strakke buik! Ik ben nu al zo blij met het resultaat! Bedankt voor jullie goede (na) zorg!

-Nicole Toon minder »
Jeffrey Pol
30 mei 2022 09:09
17 maart op mijn 33e de onderoogleden (wallen) laten corrigeren. Wat een fijne kliniek en deskundigheid van dhr. M. Cromheecke! Alles is tot in de puntjes geregeld van het 1e consult tot de nacontroles. Bij elke stap voel je je op je gemak, nemen ze alle tijd en krijg je deskundig en eerlijk advies. Tijdens de operatie staat er een topteam om je heen en is d... Toon meer »
17 maart op mijn 33e de onderoogleden (wallen) laten corrigeren. Wat een fijne kliniek en deskundigheid van dhr. M. Cromheecke! Alles is tot in de puntjes geregeld van het 1e consult tot de nacontroles. Bij elke stap voel je je op je gemak, nemen ze alle tijd en krijg je deskundig en eerlijk advies. Tijdens de operatie staat er een topteam om je heen en is de sfeer heel gemoedelijk waardoor alle zenuwen gelijk weg waren :). De nazorg is werkelijk uitstekend en na 3 weken is het resultaat al goed te zien en dat terwijl het met de weken nog mooier gaat worden :-D
Bedankt lieve meiden van de O.K. voor jullie kennis, geruststellende woorden maar vooral ook de gezelligheid tijdens de ingreep vond ik werkelijk fantastisch waardoor de 1 uur en 40 minuten zo voorbij vlogen!
Petje af voor dhr. M. Cromheecke en zijn team! Toon minder »
Noor Wolters
8 april 2022 21:09
Ik heb lang tegen een ooglidcorrectie op gezien. Ik vond het eng. Na 4 jaar toch de knoop doorgehakt. Het viel me echt 100% mee. Zeer kundig personeel en stellen je enorm gerust. Ik ben heel erg blij dat ik voor deze Zipper clinics heb gekozen. Ik zou het ieder ander aanraden!!!!
martine
12 februari 2022 15:03
Ik heb eind januari 2022 een ooglidcorrectie en een oorlelcorrectie gehad en uitermate tevreden over het resultaat.
Het personeel is erg aardig en behulpzaam.
De Zipper Clinic is zeker een aanrader.
Jorieke Slag
12 februari 2022 09:09
Een super kliniek! Een geweldig team! Geweldige zorg! Zelfs een dag na de behandeling word je nog even gebeld. Tijdens de behandeling staat er een super team om je heen. Die vol vrolijkheid hun werk doen. Zenuwen zijn hier niet nodig. Alles is hier perfect geregeld van begin tot eind.
Mirand Van Boven
24 december 2021 11:11
Een fijne kliniek, met een prachtig team, zowel bij de intake als bij de nazorg. 👌
Hannie Waanders
2 november 2021 12:12
Erg vriendelijk en goeie uitleg en je voelt je erg op gemak bij Michel. Ik heb zelf buikwandcorrectie gedaan ..als je zorgen maak zijn ze wel bereikbaar en goeie nazorg .
Maria Sarkezi
8 oktober 2021 19:07
Super fijn en goed geholpen, van begin tot het einde is alles op en top geregeld! Echt een aanrader om naar Zipper Clinics toe te gaan.
Iris Boogerd
23 maart 2021 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2015
Adres
De Klomp 35, Enschede
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten