Zipper Clinics Enschede

Zipper Clinics Enschede

Zipper Clinics Enschede uit Enschede is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
27 reviews
17 maart op mijn 33e de onderoogleden (wallen) laten corrigeren. Wat een fijne kliniek en deskundigheid van dhr. M. Cromheecke! Alles is tot in de puntjes geregeld van het 1e consult tot de nacontroles. Bij elke stap voel je je op je gemak, nemen ze alle tijd en krijg je deskundig en eerlijk advies. Tijdens de operatie staat er een topteam om je heen en is d... Toon meer »
17 maart op mijn 33e de onderoogleden (wallen) laten corrigeren. Wat een fijne kliniek en deskundigheid van dhr. M. Cromheecke! Alles is tot in de puntjes geregeld van het 1e consult tot de nacontroles. Bij elke stap voel je je op je gemak, nemen ze alle tijd en krijg je deskundig en eerlijk advies. Tijdens de operatie staat er een topteam om je heen en is de sfeer heel gemoedelijk waardoor alle zenuwen gelijk weg waren :). De nazorg is werkelijk uitstekend en na 3 weken is het resultaat al goed te zien en dat terwijl het met de weken nog mooier gaat worden :-D
Bedankt lieve meiden van de O.K. voor jullie kennis, geruststellende woorden maar vooral ook de gezelligheid tijdens de ingreep vond ik werkelijk fantastisch waardoor de 1 uur en 40 minuten zo voorbij vlogen!
Petje af voor dhr. M. Cromheecke en zijn team! Toon minder »
Noor Wolters
8 april 2022 21:09
Ik heb lang tegen een ooglidcorrectie op gezien. Ik vond het eng. Na 4 jaar toch de knoop doorgehakt. Het viel me echt 100% mee. Zeer kundig personeel en stellen je enorm gerust. Ik ben heel erg blij dat ik voor deze Zipper clinics heb gekozen. Ik zou het ieder ander aanraden!!!!
martine
12 februari 2022 15:03
Ik heb eind januari 2022 een ooglidcorrectie en een oorlelcorrectie gehad en uitermate tevreden over het resultaat.
Het personeel is erg aardig en behulpzaam.
De Zipper Clinic is zeker een aanrader.
Jorieke Slag
12 februari 2022 09:09
Een super kliniek! Een geweldig team! Geweldige zorg! Zelfs een dag na de behandeling word je nog even gebeld. Tijdens de behandeling staat er een super team om je heen. Die vol vrolijkheid hun werk doen. Zenuwen zijn hier niet nodig. Alles is hier perfect geregeld van begin tot eind.
Mirand Van Boven
24 december 2021 11:11
Een fijne kliniek, met een prachtig team, zowel bij de intake als bij de nazorg. 👌
Hannie Waanders
2 november 2021 12:12
Erg vriendelijk en goeie uitleg en je voelt je erg op gemak bij Michel. Ik heb zelf buikwandcorrectie gedaan ..als je zorgen maak zijn ze wel bereikbaar en goeie nazorg .
Maria Sarkezi
8 oktober 2021 19:07
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox
V.a. €150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €400 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2015
Adres
De Klomp 35, Enschede
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling