Anja Marra Drachten - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Anja Marra Drachten

Anja Marra Drachten

Onze huid laat zien dat wij geleefd hebben. In elke rimpel ligt een verhaal verborgen. Dat is de schoonheid ervan. Toch willen we in onze uitstraling ook graag een vleug van de jeugd terugzien. Stralende ogen en een stralende huid! Anja Marra werkt samen met dr. Catharina Meijer. Zij verzorgt de behandelingen met injectables.

Dr. Catharina Meijer: “Ons uiterlijk verandert als we ouder worden. Dat heb ik altijd al boeiend gevonden. Wat gebeurt er met de huid en wat kunnen we eraan doen om er zo gezond mogelijk uit te blijven zien? Daarvoor is een holistische aanpak nodig. Het vraagt om een gezonde levensstijl en het gebruik van de juiste huidproducten. En: naar mijn mening mogen we de natuur ook best een handje helpen om er fris, gezond en uitgerust uit te zien!”

Anja Marra Drachten uit Drachten is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Onze huid laat zien dat wij geleefd hebben. In elke rimpel ligt een verhaal verborgen. Dat is de schoonheid ervan. Toch willen we in onze uitstraling ook graag een vleug van de jeugd terugzien. Stralende ogen en een stralende huid! Anja Marra werkt samen met dr. Catharina Meijer. Zij verzorgt de behandelingen met injectables. Meer lezen »

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 99 per zone
2 zones
V.a. € 198 per behandeling
3 zones
V.a. € 297 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 395 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 249 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 379 per 1,5 ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 275 per behandeling
RRS Eyes
V.a. € 125 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
1500
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2009
Adres
Stationsweg 29, Drachten
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Anja Marra Drachten Reviews

4.9
28 reviews
Wat een fijn en mooi kliniek!
De medewerkers zijn heel deskundig en geduldig. Er werd goed met mij mee gedacht en duidelijk uitleg gegeven.
Een kliniek waar ik zeker vaker terug zal komen! Ga zo door!
M Kerstholt
17 april 2024 12:12
Werd erg vriendelijk en professioneel ontvangen, weet resultaat nog niet maar cliëntvriendelijkheid is super!
Jolieka
20 maart 2024 10:10
Fijn om Catharina weer te zien in de nieuwe vestiging in Zwolle om de Botox behandeling te ontvangen 👌🏻👌🏻👌🏻
George Brands
14 maart 2024 15:03
Dr Meijer is de enige die ik mijn gezicht toevertrouw als het op fillers aankomt. Zij ‘prikt’ niet, zij boetseert en optimaliseert met een resultaat waar je blij van wordt. Hoe cliché ook, maar elke keer weer krijg ik complimenten als ik een behandeling heb gedaan “wat zie je er toch fris en goed uit”. Maar bovenal word ik blij van mijn spiegelbeeld en past... Toon meer »
Dr Meijer is de enige die ik mijn gezicht toevertrouw als het op fillers aankomt. Zij ‘prikt’ niet, zij boetseert en optimaliseert met een resultaat waar je blij van wordt. Hoe cliché ook, maar elke keer weer krijg ik complimenten als ik een behandeling heb gedaan “wat zie je er toch fris en goed uit”. Maar bovenal word ik blij van mijn spiegelbeeld en past deze bij hoe ik mij voel en mijn leeftijd. Toon minder »
72Dorothy
10 februari 2024 13:01
Heel tevreden, altijd met mooie wenkbrauwen weer naar huis. Mooie kliniek en heel fijn personeel! Aanrader
Manon Veldman
2 februari 2024 11:11
Vriendelijke benadering, kundige uitleg! Hier werd echt de tijd voor mij genomen en met dit onwijs leuke team is het iedere keer een feestje om SKIN binnen te stappen! Ook wanneer je nog in de oriënterende fase zit raad ik je aan om eens binnen te stappen voor een bakje koffie.
Bastiaan van Viersen
10 november 2023 07:07
Erg blij met het resultaat na mijn behandelingen bij S-K-I-N. Fijn dat elk specialisme voor de huid er te vinden is. Goede apparatuur en het personeel is erg vriendelijk. Aanrader!
Manouk Pijl
9 november 2023 19:07
Ik stond voor de dichte deur gisteren. Er was enige uren voor mijn afspraak afgezegd via mail wat ik niet had gezien. Werd daarna brutaal te woord gestaan alsof het mijn schuld was, terwijl 4 uren van te voren pas gemaild was. Slechte service vond ik.
Sien Hendrika
9 november 2023 15:03
Alles was uitstekend! Ik had mijn tweede IPL behandeling met mw. R. Naranjo Aguilera. Zij was erg professioneel maar ook erg zorgvuldig. Ik voelde mij in goede handen tijdens behandeling.
Dimitry Cherdantsev
14 oktober 2023 21:09
Ik ben altijd erg tevreden na een behandeling door o.a. Catharina Meijer. Er wordt goed naar je geluisterd en je krijgt een eerlijk advies. Alle medewerkers zijn vriendelijk.
A Bos
18 september 2023 17:05
Ik heb voor het eerst een lashlift behandeling gehad, en ik ben zeer tevreden! Heel leuk team, een goed en rustige sfeer. Ik kom zeker terug.
Kimberly Jane
28 augustus 2023 14:02
Ik heb wederom een fantastische schoonheidsbehandeling gehad. Een heerlijke massage erbij. Ik voel me als herboren
Titia Stavast
2 augustus 2023 16:04
Fijne kliniek waar ze de tijd voor je nemen en bovenal kundig zijn. Nuchter, met de klant als uitgangspunt. Tevens fantastische eigen cosmetica lijn CME.
Juliette Bouwman
30 mei 2023 17:05
DermaClinic in Groningen mag dan nu S-K-I-N heten maar ik ben zoals altijd zeer tevreden. Resultaat uitmuntend en erg leuke en vakkundig medewerkers!
Ruud Vos
25 mei 2023 14:02
Dr Catharina Meijer is echt een meester in fillerbehandelingen. Niemand die het ziet en toch 10 jaar jonger. Heel blij mee.
Margreet
22 mei 2023 17:05
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Anja Marra Drachten?

Één zone Botox bij Anja Marra Drachten kost € 99,00.

Wat kost een filler behandeling bij Anja Marra Drachten?

1 ML filler kost bij Anja Marra Drachten v.a. € 249,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Anja Marra Drachten?

Op basis van 15 Google reviews heeft Anja Marra Drachten 4.9 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Anja Marra Drachten?

Op Stationsweg 29 is Anja Marra Drachten gevestigd in Drachten.