Aquamare Rotterdam

Aquamare Rotterdam

Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. € 135 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 300 per ml
Restylane
Gratis
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Huidverbetering, Laser / IPL, Chemische peeling
Kliniek opgericht
1978
Adres
Laan op Zuid 656, Rotterdam
Aquamare Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Ahmed Raja
Drs. Ahmed Raja
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 135,00
Filler per ml v.a.
€ 0,00
Profiel bekijken

Aquamare Rotterdam Reviews

2.2
12 reviews
Ik had een afspraak binnen 24 uur afgebeld vanwege ziekte. Toen kreeg ik de volledige 95 euro gefactureerd i.p.v. de helft wat zou moeten volgens de bevestiginsmail. Ik had daarna gebeld om de helft te mogen betalen, maar dat kon niet. Er werd gedreigd met een deurwaarders kantoor dus heb ik het maar betaald.
Jason Beck
8 augustus 2023 13:01
Dit is de beste Huidkliniek van Rotterdam! Naast de, voor mij, altijd vriendelijke ontvangst hebben ze ook echt verstand van zaken. Ik kom al 20 jaar, met tussenpozen, bij Aqua Mare en krijg vele complimenten over mijn mooie gladde huid. Inmiddels zijn mijn moeder en dochter ook klant hier. Drie generaties die zeer tevreden zijn dus! Bedankt Team Aqua Mare ❤... Toon meer »
Dit is de beste Huidkliniek van Rotterdam! Naast de, voor mij, altijd vriendelijke ontvangst hebben ze ook echt verstand van zaken. Ik kom al 20 jaar, met tussenpozen, bij Aqua Mare en krijg vele complimenten over mijn mooie gladde huid. Inmiddels zijn mijn moeder en dochter ook klant hier. Drie generaties die zeer tevreden zijn dus! Bedankt Team Aqua Mare ❤️ Toon minder »
Derya
22 december 2022 19:07
Om aan te sluiten op de review onder mij, in sommige gevallen is het misschien beter om gewoon met pensioen te gaan.
Tiara Melanie
21 september 2022 12:12
Wat een absoluut ongeïnteresseerde, starre man aan de balie. Dat je op deze manier kunt omgaan met potentiële afnemers gaat mijn begrip volledig te boven. Het is dan ook verre van verwonderlijk dat er nagenoeg enkel slechte reviews aan te treffen zijn over dit kliniek.
Willem
12 september 2022 13:01
Wat een absoluut ongeïnteresseerde, starre man aan de balie. Dat je op deze manier kunt omgaan met potentiële afnemers gaat mijn begrip volledig te boven. Het is dan ook verre van verwonderlijk dat er nagenoeg enkel slechte reviews aan te treffen zijn over dit kliniek.
Michel
12 september 2022 13:01
Wat een vriendelijke benadering.Ben met een laserbehandeling van lelijke vlekjes in m’n gezicht af. Deskundig personeel.
Gerry Greveling
24 augustus 2021 14:02
Wat een fijne kliniek. Ik heb al enige tijd last van rode adertjes en plekjes in mijn gezicht. Bij Aqua Mare hebben ze echt de tijd genomen om uit te leggen wat er scheelt aan mijn huid: Rosacea! We hebben een behandelplan gemaakt en ik heb reeds mijn eerste behandeling gehad met de laser. Geheel pijnloos en snel. En met 3 dagen al een goed resultaat. Ik ga... Toon meer »
Wat een fijne kliniek. Ik heb al enige tijd last van rode adertjes en plekjes in mijn gezicht. Bij Aqua Mare hebben ze echt de tijd genomen om uit te leggen wat er scheelt aan mijn huid: Rosacea! We hebben een behandelplan gemaakt en ik heb reeds mijn eerste behandeling gehad met de laser. Geheel pijnloos en snel. En met 3 dagen al een goed resultaat. Ik ga na de zomer weer terug voor een volgende behandeling. De therapeut legt goed uit wat ze doen en zorgt voor een prettige en fijne behandeling.
Ik kan deze kliniek zeker aanbevelen! Toon minder »
Elvira van Damme
6 augustus 2021 09:09
Ik ga erheen om informatie te krijgen over microneedling en laser ontharen. Ik kom binnen, zonder hallo of iets dergelijk, zegt mevrouw: kunt u uw mondmasker strakker aanspannen. Goed, daarna gingen we naar een behandelkamer. alles zag er ontzettend oud, grijs en stoffig uit. Behandelbedden kwamen uit de jaren 80 en de kamers zagen er ook zo uit. Eenmaal beg... Toon meer »
Ik ga erheen om informatie te krijgen over microneedling en laser ontharen. Ik kom binnen, zonder hallo of iets dergelijk, zegt mevrouw: kunt u uw mondmasker strakker aanspannen. Goed, daarna gingen we naar een behandelkamer. alles zag er ontzettend oud, grijs en stoffig uit. Behandelbedden kwamen uit de jaren 80 en de kamers zagen er ook zo uit. Eenmaal begonnen met de informatieve gesprek, zegt mevrouw dat we maar 10 minuten hebben en dat we heel snel door alle informatie heen gaan. Ik kreeg geen enkel tijd om een vraag te stellen. Ze lachten mij zelfs uit wanneer ik vertelde wat voor dagverzorgings cremes ik gebruikte. Blijkbaar vind ze dat iedereen honderden euros kan uitgeven aan 1 potje dagcreme. Vol ongeloof ben ik na precies 9 minuten weggegaan. Ongeloof dat een bedrijf zo arrogant kan zijn, terwijl de hele toko er niet uit ziet. Eigenaar vult zijn zakken, maar doet NIETS aan klanttevredeheid. Helaas heb ik 9 minuten van mijn leven aan jullie verpest! Toon minder »
Layla Topcu
20 maart 2021 15:03
Ik heb had een afspraak gemaakt voor bindweefsel, door corona, werd ik ziek en was ik vergeten de afspraak af te zeggen... werd ik gebeld door dit bedrijf van u heeft een afspraak, lag ik op dat moment ziek in bed. Ik heb me excusses aangeboden en kon ik geen vervolg afspraak maken omdat ik ziek in bed lag en ik had me agenda niet bij me. Zonder medeleven he... Toon meer »
Ik heb had een afspraak gemaakt voor bindweefsel, door corona, werd ik ziek en was ik vergeten de afspraak af te zeggen... werd ik gebeld door dit bedrijf van u heeft een afspraak, lag ik op dat moment ziek in bed.
Ik heb me excusses aangeboden en kon ik geen vervolg afspraak maken omdat ik ziek in bed lag en ik had me agenda niet bij me. Zonder medeleven hebben me ze toch een factuur gestuurd met 65,-?!

Heb ik gebeld om het nog een keer uit te leggen zegt de balie medewerker u wordt hierover nog gebeld. Ze hebben me nooit gebeld en ik krijg elke keer een herinnering dat ik het moet betalen. En zij hebben mij nooit hun excuses aangeboden aan mij voor dit! Dus hier heb ik het betaald. 65,-!
Ik kom nooit meer terug. Geen enkele begrip dat jullie tonen in jullie klant. Toon minder »
Sharvani isri
17 november 2020 19:07
Ik heb 2 jaar geleden couperose behandeling gekocht. De medewerker in Rhoon deed het zo slecht dat ik naar Hillegersberg moest. Vervolgens na 2 jaar toch weer afspraak gemaakt in Rhoon maar stond voor een gesloten deur. Vervolgens toch weer een afspraak gemaakt met Marja in Rhoon....Nee mevrouw u staat nu echt in rhoon. Vervolgens blijkt dat het apparaat waa... Toon meer »
Ik heb 2 jaar geleden couperose behandeling gekocht. De medewerker in Rhoon deed het zo slecht dat ik naar Hillegersberg moest. Vervolgens na 2 jaar toch weer afspraak gemaakt in Rhoon maar stond voor een gesloten deur. Vervolgens toch weer een afspraak gemaakt met Marja in Rhoon....Nee mevrouw u staat nu echt in rhoon. Vervolgens blijkt dat het apparaat waarvoor ik de afspraak had gemaakt in Rotterdam stond dus afspraak ging weer niet door. Echt geweldig bedrijf.....gaan we nu niet meer doen..... Toon minder »
Yvonne Vondeling
14 november 2020 09:09
Schrijf een review