Aura Esthetics

Aura Esthetics

Aura Esthetics uit Veghel is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.9
43 reviews
Super lieve eigenaresse! Geeft veel aandacht aan je, ook naar haar heerlijke masaje, zie je het verschil gelijk al met de eerste behandeling! Heel mooi rustgevend sfeervolle plekje bijkomen met een lekker kop koffie erbij, kom je er helemaal tevreden weer uit. En wat zijn die meiden daar mooi zeg! Lief ook!. Je voelt je dus gelijk welcome. Elk cent waard! za... Toon meer »
Super lieve eigenaresse! Geeft veel aandacht aan je, ook naar haar heerlijke masaje, zie je het verschil gelijk al met de eerste behandeling! Heel mooi rustgevend sfeervolle plekje bijkomen met een lekker kop koffie erbij, kom je er helemaal tevreden weer uit. En wat zijn die meiden daar mooi zeg! Lief ook!. Je voelt je dus gelijk welcome. Elk cent waard! zal zeggen ga er voor. Met alle dank aan Aura Esthetics, Hacer❤️ groetjes en tot snel weer!.. Toon minder »
Asspekk
1 juni 2022 10:10
Ik ben heel erg tevreden met de resultaten. Je wordt vriendelijk ontvangen en fijn geholpen. Met goede tips de deur uitgegaan. Zeker een aanrader!!
Nazli Aslan
26 mei 2022 12:12
Ik ben erg tevreden met aura esthetics. Ik ben al vaak geweest voor gezichtsbehandeling en nu ook voor het eerst laserbehandeling gehad. Hele fijne communicatie, super hygiënische ruimtes en iedereen is heel vriendelijk. Ik voel me op me gemak bij aura esthetics en raad het iedereen aan! Je zal zeker geen spijt krijgen!
Berna Gokgurler
27 april 2022 13:01
Mijn ma heeft geen google account, dus plaats deze review namens haar. Mijn moeder is meer dan tevreden over Hacer, haar behandelingen en is ook helemaal weg van haar salon. Heel hygiënisch en onwijs vriendelijk personeel. Ze vindt Hacer zó lief en behulpzaam. En de behandelingen? Dat spreekt voor zich toch; het is haar vaste plek voor de gezichtsbehandeling... Toon meer »
Mijn ma heeft geen google account, dus plaats deze review namens haar. Mijn moeder is meer dan tevreden over Hacer, haar behandelingen en is ook helemaal weg van haar salon. Heel hygiënisch en onwijs vriendelijk personeel. Ze vindt Hacer zó lief en behulpzaam. En de behandelingen? Dat spreekt voor zich toch; het is haar vaste plek voor de gezichtsbehandelingen geworden. Toon minder »
Burcu Dogan
25 april 2022 11:11
Ik ga al jaren naar Aura Esthetics voor mijn gezichtsbehandelingen en laserbehandelingen en ben super tevreden mee. Zal zeker nooit naar een andere salon gaan! Ik voel me ook altijd thuis bij het salon, hele fijne warme sfeer waar ik me gelijk op mijn gemak voel. Er wordt altijd naar je wensen geluisterd en samen wordt er gekeken naar wat het beste bij jou h... Toon meer »
Ik ga al jaren naar Aura Esthetics voor mijn gezichtsbehandelingen en laserbehandelingen en ben super tevreden mee. Zal zeker nooit naar een andere salon gaan! Ik voel me ook altijd thuis bij het salon, hele fijne warme sfeer waar ik me gelijk op mijn gemak voel. Er wordt altijd naar je wensen geluisterd en samen wordt er gekeken naar wat het beste bij jou huid past. Dankzij team Aura is mijn huid eindelijk verbeterd! Zeer professioneel team en erg klantvriendelijk, dus zeker aan te raden! Toon minder »
Beyza Gökgürler
6 april 2022 20:08
Heb je oproep gezien op insta en doe graag hier mijn eerlijke review. In een woord heb ik een vreselijke behandeling gehad bij Aura Esthetics en als ze me zogenaamd niet kan vinden in haar factuursysteem betekend dit enkel dat ze me eruit heeft gehaald. Of klopt haar facturatie systeem niet en belazerd ze de belastingdienst. Zoals het gezicht en lichaam van... Toon meer »
Heb je oproep gezien op insta en doe graag hier mijn eerlijke review. In een woord heb ik een vreselijke behandeling gehad bij Aura Esthetics en als ze me zogenaamd niet kan vinden in haar factuursysteem betekend dit enkel dat ze me eruit heeft gehaald. Of klopt haar facturatie systeem niet en belazerd ze de belastingdienst. Zoals het gezicht en lichaam van de eigenaresse is alles fake en ga AUB naar een echte professional! Toon minder »
Renske Van der Ploeg
6 april 2022 19:07
Ik heb hier al 3 Microneedling behandelingen gehad en volgende maand weer voor andere behandeling! Tot nu toe zeer tevreden, anders zou ik niet terugkomen. Ik heb hele mooie resultaten geboekt bij hun en raad ze ook iedereen aan. 2x een behandeling gehad van een lieve luisterende medewerker en de laatste keer was van de eigenaresse zelf. Ook zij is een Hele... Toon meer »
Ik heb hier al 3 Microneedling behandelingen gehad en volgende maand weer voor andere behandeling! Tot nu toe zeer tevreden, anders zou ik niet terugkomen. Ik heb hele mooie resultaten geboekt bij hun en raad ze ook iedereen aan. 2x een behandeling gehad van een lieve luisterende medewerker en de laatste keer was van de eigenaresse zelf. Ook zij is een Hele lieve vrouw, die naar je luistert en je adviseert. Toon minder »
Ibtisame N.
6 april 2022 14:02
Hacer is de BESTE!!! Eerder een trauma opgelopen bij een andere salon. Ik durfde niet meer behandeld te worden, maar Hacer heeft mij geholpen. Zij laat jou een vertrouwd gevoel geven en overlegt eerst wat we samen kunnen doen voor het beste resultaat! Ik voel me veilig in Hacer haar magische handen. Verder super aardige medewerkers en erg hygiënisch. Ik raad... Toon meer »
Hacer is de BESTE!!! Eerder een trauma opgelopen bij een andere salon. Ik durfde niet meer behandeld te worden, maar Hacer heeft mij geholpen. Zij laat jou een vertrouwd gevoel geven en overlegt eerst wat we samen kunnen doen voor het beste resultaat! Ik voel me veilig in Hacer haar magische handen. Verder super aardige medewerkers en erg hygiënisch. Ik raad iedereen Aura Esthetics 100% aan!! Toon minder »
Selina Obut
5 april 2022 19:07
Ik heb meerdere heerlijke behandelingen gehad in deze salon. Ik moet zeggen dat ik ontzettend verwend ben, een erg luxe salon en het personeel is erg vriendelijk. Er word proffesioneel en hygiënisch gewerkt. Ik heb Aura Esthetics een half jaar geleden ontdekt en ik ben hier erg blij om. Ideaal dat jullie ook met verzekeringen werken, complimenten!
Vienn
5 april 2022 19:07
Na een aantal reviews gelezen te hebben heb ik me ook bij aura laten behandelen. Ik had totaal niet een gevoel van welkom en de eigenaresse was de hele tijd met zichzelf bezig. Ik kom voor ontspanning en behandeling. Niet om naar haar te luisteren. Vervolgens tijdens de behandeling werd er niet naar me geluisterd en hebben ze een ander behandeling gedaan, da... Toon meer »
Na een aantal reviews gelezen te hebben heb ik me ook bij aura laten behandelen. Ik had totaal niet een gevoel van welkom en de eigenaresse was de hele tijd met zichzelf bezig. Ik kom voor ontspanning en behandeling. Niet om naar haar te luisteren. Vervolgens tijdens de behandeling werd er niet naar me geluisterd en hebben ze een ander behandeling gedaan, dan wat ik wilde. Mijn huid voelt op dit moment slechter toe dan ooit. Mijn vriendin heeft hier fillers laten doen, die zijn ook niet gelijk!!! Kijk uit met wat je laat doen! Voor een momentje voor je zelf, ben je hier niet juist! Toon minder »
Filiz Sen
26 maart 2022 09:09
De eigenaresse heeft me gewoonweg verminkt! Ik durf de straat niet meer op. Ik wilde een simpele facial, maar ze heeft me van alles en nog wat aangepraat. Ik zat al niet lekker in mijn vel en dit werd door de eigenaresse Hacer Kutlu verergerd. Ik ben op dat moment akkoord gegaan met een extremere behandeling die er nu voor heeft gezorgd dat ik brandblaren he... Toon meer »
De eigenaresse heeft me gewoonweg verminkt! Ik durf de straat niet meer op. Ik wilde een simpele facial, maar ze heeft me van alles en nog wat aangepraat. Ik zat al niet lekker in mijn vel en dit werd door de eigenaresse Hacer Kutlu verergerd. Ik ben op dat moment akkoord gegaan met een extremere behandeling die er nu voor heeft gezorgd dat ik brandblaren heb op mijn gezicht! Vermijd deze louche zaak, want je wordt hier verminkt. Toon minder »
Tanja De graaf
26 maart 2022 03:03
Heel erg tevreden over deze salon, eigenaresse is heel kundig, denkt met je mee en heeft echt passie voor haar vak. Ze wil graag samen met jou resultaat boeken en gaat er helemaal voor tot het resultaat behaalt is en dat is een stralende huid! Advies in producten in combinatie met de behandelingen zijn erg goed ik zie al een hele verbetering in mijn huid. Ko... Toon meer »
Heel erg tevreden over deze salon, eigenaresse is heel kundig, denkt met je mee en heeft echt passie voor haar vak. Ze wil graag samen met jou resultaat boeken en gaat er helemaal voor tot het resultaat behaalt is en dat is een stralende huid! Advies in producten in combinatie met de behandelingen zijn erg goed ik zie al een hele verbetering in mijn huid. Kortom erg tevreden! en vanaf nu zeker mijn vaste salon. Toon minder »
Khadija
15 december 2021 11:11
İk ga nu al een tijdje naar Aura Esthetics voor mijn gezichtsbehandelingen en laserbehandelingen en ben super tevreden. Er wordt altijd naar je wensen geluisterd en samen wordt er gekeken naar wat het beste bij jou huid past. Ben tot nu toe altijd super goed geadviseerd en mijn huid is echt stukken verbeterd! Je voelt je er meteen thuis dus zal het zeker aan... Toon meer »
İk ga nu al een tijdje naar Aura Esthetics voor mijn gezichtsbehandelingen en laserbehandelingen en ben super tevreden. Er wordt altijd naar je wensen geluisterd en samen wordt er gekeken naar wat het beste bij jou huid past. Ben tot nu toe altijd super goed geadviseerd en mijn huid is echt stukken verbeterd! Je voelt je er meteen thuis dus zal het zeker aanraden! Toon minder »
Burcu Birik
28 september 2021 17:05
Eindelijk! doet mijn account het en kan ik hier mijn review delen, in februari 2020 een hydrafacial behandeling gehad van Hacer (eigenaresse) wat een fijne behandeling was en omdat ik tevreden ben geweest ben ik ook nog dit jaar afgelopen dag nog geweest voor een laserbehandeling pijnloos!!!! en werd behandeld door Fidan, ik heb bij Hacer ook mesofillers en... Toon meer »
Eindelijk! doet mijn account het en kan ik hier mijn review delen, in februari 2020 een hydrafacial behandeling gehad van Hacer (eigenaresse) wat een fijne behandeling was en omdat ik tevreden ben geweest ben ik ook nog dit jaar afgelopen dag nog geweest voor een laserbehandeling pijnloos!!!! en werd behandeld door Fidan, ik heb bij Hacer ook mesofillers en cryolipolyse gehad en nog een gezichtsbehandeling facial deluxe. nou na een hele verhaal :)) een fijne vertrouwelijke salon waar de eigenaresse ook naar je wensen goed luistert, een professioneel eigenaresse die haar werk ook met alle liefde verricht. mij zie je vanuit eindhoven zeker vaker in je salon (8 juli) :)) Toon minder »
Leyla Azad
30 juni 2021 20:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €100 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2019
Adres
Vondelstraat 38, Veghel
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek