Barbery Clinic - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Barbery Clinic

Barbery Clinic

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox
Kliniek opgericht
2014
Adres
Eemnesserweg 19A, Laren
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Houda Barbery
Drs. Houda Barbery
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Barbery Clinic Reviews

3.3
7 reviews
Altijd professioneel en zeer aangenaam. Ik heb Plexr- en Botox-behandelingen gehad en ik ben dol op de resultaten. Sommige van mijn familie en vrienden hadden ook Plexr bij zich, en zelfs 5-7 jaar later zijn ze nog steeds volledig tevreden met de resultaten. Ja misschien is ze duurder, maar ze levert wel kwaliteit. Het is werkelijk een geweldige procedure me... Toon meer »
Altijd professioneel en zeer aangenaam. Ik heb Plexr- en Botox-behandelingen gehad en ik ben dol op de resultaten. Sommige van mijn familie en vrienden hadden ook Plexr bij zich, en zelfs 5-7 jaar later zijn ze nog steeds volledig tevreden met de resultaten. Ja misschien is ze duurder, maar ze levert wel kwaliteit. Het is werkelijk een geweldige procedure met prachtige, langdurige resultaten, uitgevoerd met de juiste handen. Ik heb het volste vertrouwen in haar competentie. Toon minder »
Helena Terschegget
2 maart 2024 07:07
Heel tevreden. Je betaald inderdaad iets meer. Maar het blijft mijn gezicht. Betaal liever iets meer voor meer zekerheid. Goede behandeling. Ze nemen ook de tijd voor je. Geen mega clinic maar met zorg
Marcel Faber
20 juli 2022 18:06
Najah Shindi
3 mei 2022 22:10
Vragen veel te hoge prijzen voor een Clearcaps behandeling. Mijn advies: ga eerst elders op intake!
Rinke Groot
30 september 2020 08:08
Na lang te twijfelen tussen verschillende klinieken besloot ik uiteindelijk toch voor Barbery Clinic te kiezen. In het begin was ik sceptisch, maar al mijn twijfels zijn verdwenen, wat een top kliniek! Bij binnenkomst word je direct vriendelijk begroet en wordt er een drankje aangeboden. De secretaresse is vriendelijk en erg spraakzaam. De dokter stelde mij... Toon meer »
Na lang te twijfelen tussen verschillende klinieken besloot ik uiteindelijk toch voor Barbery Clinic te kiezen. In het begin was ik sceptisch, maar al mijn twijfels zijn verdwenen, wat een top kliniek! Bij binnenkomst word je direct vriendelijk begroet en wordt er een drankje aangeboden. De secretaresse is vriendelijk en erg spraakzaam. De dokter stelde mij op mijn gemak en had een goed luisterend oor. Samen met Drs. Barbery hebben we mijn wensen besproken. Gevolgd met een passend advies mocht ik vervolgens de stoel in. Met als resultaat een erg blije ik! Het resultaat mag er wezen. Zeker waar voor mijn geld! Toon minder »
Veronica Busscher
3 juni 2018 20:08
Veel te hoge prijzen. €1000 voor 1 plexr behandeling betaald bij dr @soap €250 voor dezelfde behandeling.
Mandy Vervuren
28 mei 2018 11:11
De eerste afspraak wist Dr. Barbery meteen wat mijn probleem was en hoe dit opgelost kon worden. We zaten meteen op één lijn, hierdoor had ik meteen vertrouwen in de behandeling. Aandacht voor de klant begint al bij de balie. Inmiddels een tevreden en vaste klant!
Chaim Aani
1 maart 2018 08:08
Siebren Hoekstra
27 februari 2018 10:10
Veel te hoge prijzen worden er hier gebruikt!!!
Plexr behandelingen voor een miniface lift van 1500 waar ze elders tussen de 600 en 800 voor vragen!
PatenCin de Groot
22 september 2017 15:03
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Barbery Clinic?

Barbery Clinic heeft op basis van 9 Google reviews 3.3 van de 5 sterren.

Waar is Barbery Clinic gevestigd?

Barbery Clinic is gevestigd op Eemnesserweg 19A in Laren.