BeauDermo

BeauDermo

BeauDermo uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

5
18 reviews
Ik kom bij Beaudermo voor het laseren van mijn wenkbrauwen en ben erg tevreden. Caroline is en werkt professioneel en is altijd klantvriendelijk. Caroline houdt zichzelf up to date wat ook belangrijk is vind ik. Ze legt ook alles goed uit van tevoren zodat je weet waar je aan begint en wat je te wachten staat van de behandeling. Ik raad Beaudermo zeker aan v... Toon meer »
Ik kom bij Beaudermo voor het laseren van mijn wenkbrauwen en ben erg tevreden. Caroline is en werkt professioneel en is altijd klantvriendelijk. Caroline houdt zichzelf up to date wat ook belangrijk is vind ik. Ze legt ook alles goed uit van tevoren zodat je weet waar je aan begint en wat je te wachten staat van de behandeling. Ik raad Beaudermo zeker aan voor laser behandelingen! Toon minder »
Beertje
6 augustus 2022 13:01
Het was weer geweldig. De behandelingen voor mijn pigmentvlekken hebben veel geholpen. Caroline is ook altijd erg positief en geeft je veel advies, waardoor je de pigmentvlekken onder controle kan krijgen.
Cher Kosterman
7 mei 2022 11:11
Mijn huid kreeg weer een boost na de behandeling... super blij mee
Patricia Debruin
26 januari 2022 12:12
Me tattoo is al bijna weg ik ben heel tevreden!!
Romy L
18 september 2021 15:03
Gezichtsbehandelingen en couperose behandelingen Caroline is heel professioneel en weet wat ze doet. Couperose behandelingen hebben echt hun werk gedaan. De behandeling is niet fijn maar het resultaat wel. Ben blij dat ik er ooit mee ben gestart.
Astrid de Kok
24 augustus 2021 14:02
Tatoeage weg laten laseren, volledig weg zonder litteken. Couperose en pigment laten behandelen, ben ik nu ook van af en erg tevreden met dit resultaat. Verder kom ik af en toe voor een dermatude behandeling waarvan ik ook echt merk dat het wat voor mn huid doet. Ik ben vaste klant en vertrouw Caroline volledig omdat het resultaat er ook altijd was
Cleo Dubbelaar
23 augustus 2021 15:03
Pigment weg laseren echt heel er goed en professioneel
Dennis Bovet
25 mei 2021 12:12
Ik ben heel blij dat ik deze schoonheidsspecialist heb gevonden! Me huid is binnen een half jaar zichtbaar verbeterd. Mijn pigmentvlekken zijn minder zichtbaar en cooperose ook. En altijd heel blij met het advies wat ik krijg. Bedankt Carolien en tot de volgende keer!
Pink Vibess
17 februari 2017 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €160 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €399 per ml
Stylage
V.a. €325 per ml
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €325 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Laagveen 16, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten