Beauty Care Nederland - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Beauty Care Nederland

Beauty Care Nederland

Bekijk agenda
Kenmerken
Adres
Mandenmakerstraat 5, Katwijk aan Zee
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Beauty Care Nederland Reviews

5
63 reviews
Ik post normaliter nooit reviews, maar dit kan ik niet onbesproken laten. Vorige week de 2e behandeling ondergaan bij Colin. Colin is een ware kunstenaar. Iemand die weet waar hij over praat, die je op je gemak stelt en in alle rust en waar kunstwerk maakt op het hoofd. Ik raadt BCN absoluut aan!
Healthcenter Get Healthy
22 april 2024 10:10
Na 35 jaar kaal te zijn besloot ik een mhp te ondergaan. Na enig recherche ben ik bij BCN terechtgekomen. Na een orientatie gesprek met Paul van Rijn was ik om. Ondertussen heb ik al een 2e sessie ondergaan en wat ben ik er toch blij mee. Wat een ervaring, wat een team, Paul is een kunstenaar. Vanaf het begin tot het eind ben ik erg op mijn gemak gesteld en... Toon meer »
Na 35 jaar kaal te zijn besloot ik een mhp te ondergaan. Na enig recherche ben ik bij BCN terechtgekomen. Na een orientatie gesprek met Paul van Rijn was ik om. Ondertussen heb ik al een 2e sessie ondergaan en wat ben ik er toch blij mee. Wat een ervaring, wat een team, Paul is een kunstenaar. Vanaf het begin tot het eind ben ik erg op mijn gemak gesteld en goed begeleid. Het waren twee gezellige dagen, mooie verhalen en top muziek. Ik ben blij dat ik deze stap genomen heb, ik was een gelukkig mens maar met een geschoren koppie een stuk gelukkiger. Mocht je een mhp overwegen dan is BCN zéker een aanrader.

Ik wens jullie team BCN het allerbeste en ontzettend bedankt voor de gastvrijheid.

António Toon minder »
Tony Dias
6 maart 2024 19:07
Echt super tevreden over mijn behandeling bij Beauty Care Nederland. Zo blij met mijn MHP !!!! Nadat ik elders een tijdje geleden een MHP behandeling had ondergaan waar ik niet tevreden over was kwam ik in contact met Beauty Care Nederland. Na eerst contact te hebben gehad met Marjolein over mijn wensen, en terugkoppeling hierover met de "MHP meester" volgde... Toon meer »
Echt super tevreden over mijn behandeling bij Beauty Care Nederland.
Zo blij met mijn MHP !!!!
Nadat ik elders een tijdje geleden een MHP behandeling had ondergaan waar ik niet tevreden over was kwam ik in contact met Beauty Care Nederland.
Na eerst contact te hebben gehad met Marjolein over mijn wensen, en terugkoppeling hierover met de "MHP meester" volgde een afspraak en was het zover....
De ontmoeting met Colin van Rijn...
Een zeer rustige, spontane en sympathieke man met een bak ervaring betreft MHP,
Alles werd netjes uitgelegd hoe hij te werk zou gaan....en wat zijn doel zou zijn.
De tijd vloog voorbij en stond versteld van het resultaat!
Eindelijk weer elke dag genieten als ik in de spiegel kijk!!!
Nogmaals hartelijk bedankt hiervoor BCN
Met vriendelijke groet Arno Driessen Toon minder »
Arno Driessen
22 februari 2024 20:08
Wat een kunstenaar die Colin Van Rijn!
Ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Peter Lagerwerf
19 februari 2024 13:01
Ik heb uitsluitend goede ervaringen met BCN. De behandelaars zijn duidelijk, professioneel en aardig. De behandeling wordt perfect toegepast op de wensen van de klant. Het resultaat is boven verwachting en dat voor een heel redelijke prijs. Ik zou iedereen die een MHP behandeling zou willen, willen aanraden daarvoor naar BCN te gaan.
Echte aanrader!
Sander Trap
19 januari 2024 12:12
Ik heb mijn haar laten doen bij Beauty Care Nederland, behandeld door de getalenteerde Colin van Rijn. Colin is een ware kunstenaar die met enthousiasme en passie werkt. Hij legt alles rustig uit, stelt je op je gemak en laat zijn vakmanschap zien. Mijn ervaring was fantastisch, en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Dankzij Colin en BCN heb ik nu... Toon meer »
Ik heb mijn haar laten doen bij Beauty Care Nederland, behandeld door de getalenteerde Colin van Rijn. Colin is een ware kunstenaar die met enthousiasme en passie werkt. Hij legt alles rustig uit, stelt je op je gemak en laat zijn vakmanschap zien. Mijn ervaring was fantastisch, en het eindresultaat overtrof mijn verwachtingen. Dankzij Colin en BCN heb ik nu een geweldige MHP-transformatie ondergaan. Aanrader voor iedereen die kwaliteit zoekt! Toon minder »
Michel de Groot
6 januari 2024 15:03
Na wat Googelen ben ik bij BCN terechtgekomen. Het eerste contact met Petra voelde direct goed en betrouwbaar. De pigmentatie zelf is uitgevoerd door Paul. Paul is een vakman en erg prettig in de omgang. De tijd vloog voorbij. Ik ben heel blij met het resultaat en ik kan iedereen (met een kaal hoofd) een pigmentatie aanraden bij BCN.
Jeroen Tax
4 oktober 2023 08:08
Wat een toppers bij beauty care nederland, op mijn kaal wordende koppie pigmentatie laten tatoeëren. 1ste sessie tot heden en nu al prachtig. Ik kan elke man aanraden dit te doen, geweldig effect. Krijg veel complimenten die ze bij Beauty care nederland al in hun zak kunnen steken. 2de sessie ook succesvol gegaan, wat een eindresultaat. Ik kan iedereen Pau... Toon meer »
Wat een toppers bij beauty care nederland, op mijn kaal wordende koppie pigmentatie laten tatoeëren. 1ste sessie tot heden en nu al prachtig.
Ik kan elke man aanraden dit te doen, geweldig effect. Krijg veel complimenten die ze bij Beauty care nederland al in hun zak kunnen steken.

2de sessie ook succesvol gegaan, wat een eindresultaat.

Ik kan iedereen Paul en het overige team aanraden, echt knowhow en no nonsense mentaliteit. Toon minder »
patrick visser
19 augustus 2023 14:02
Over het algemeen ben ik tevreden over mij behandeling, kliniek is netjes en personeel is professioneel. Bij mij was het eindelijk minimaal wat er behandeld moest worden. Eerste behandeling 31 maart en de tweede 21 april. Effectief 2 x 4 uur in de stoel voor behandeling. Pijn doet het niet maar gaat naar verloop van tijd wel irriteren. Na behandeling nergens... Toon meer »
Over het algemeen ben ik tevreden over mij behandeling, kliniek is netjes en personeel is professioneel. Bij mij was het eindelijk minimaal wat er behandeld moest worden. Eerste behandeling 31 maart en de tweede 21 april. Effectief 2 x 4 uur in de stoel voor behandeling. Pijn doet het niet maar gaat naar verloop van tijd wel irriteren. Na behandeling nergens last van gehad, met minimaal roodheid. Nazorg volgens info procedure van kliniek. Na een aantal weken vond ik mijn haarlijn eigenlijk iets te zacht en fading op bepaalde plekken kon beter. 4 augustus een nieuwe afspraak gemaakt voor een touch up. En nu ziet het al geheel veel strakker uit.
Bedankt Colin! Toon minder »
Gary Owen
17 augustus 2023 13:01
Het heeft even geduurd voordat ik de stap durfde te wagen maar ik ben nu zo blij met het resultaat. Colin heeft mij geweldig behandeld, heel professioneel en met veel geduld. MHP is dus ook absoluut een oplossing voor vrouwen! Niet meer twijfelen maar gewoon bij Beauty Care Nederland laten doen! Succes, Trudy
Trudy Zonneveld
22 juli 2023 15:03
Wat een toppers bij beauty care nederland, op mijn kaal wordende koppie pigmentatie laten tatoeëren. 1ste sessie tot heden en nu al prachtig.
Ik kan elke man aanraden dit te doen, geweldig effect. Krijg veel complimenten die ze bij Beauty care nederland al in hun zak kunnen steken.

Tot de volgende sessie.
patrick visser
22 juli 2023 08:08
Je kunt vooraf terecht met een foto consult, check daarvoor de site. Na de consult een afspraak gemaakt voor mijn eerste sessie met Paul van Rijn. Het is trouwens gratis parkeren bij BCN. Bij binnenkomst van de clinic valt je direct de professionele uitstraling op. Het warme welkom van het team. Daarna met Paul naar de behandel kamer gegaan. Wederom prof... Toon meer »
Je kunt vooraf terecht met een foto consult, check daarvoor de site.
Na de consult een afspraak gemaakt voor mijn eerste sessie met Paul van Rijn.

Het is trouwens gratis parkeren bij BCN.

Bij binnenkomst van de clinic valt je direct de professionele uitstraling op.
Het warme welkom van het team.

Daarna met Paul naar de behandel kamer gegaan. Wederom professioneel en hygiëne top, waar een en ander wordt besproken dan wel wordt geadviseerd door Paul.

Wat een artist die zijn vak goed verstaat en daar naast een mooi mens, de gesprekken die we hebben gevoerd maar hij zet ook gewoon muziek 🎶 voor jou op als je dat wilt, wij hadden wat heavy Metal wat headbangen in dit geval lastig maakt 😁
Er wordt hygiënisch en strak gewerkt in deze mooie clinic.

Tweede sessie inmiddels gehad en het eindresultaat is verbluffend mooi, niemand in mijn omgeving die wat opmerkte of wat zei.
Dan weet je dat de missie is geslaagd. Het aan de verbeelding overlaten en dat is zonder meer gelukt!

Dank je wel! Paul.

P.s.
We spreken elkaar we wel bij de nazorg.
Voor nu ontzettend tevreden.
Kan alleen maar zeggen, twijfel niet en maak gewoon een afspraak bij BCN Katwijk

Grt Roy Toon minder »
Roy Kairatu
2 juni 2023 17:05
Ik heb al meer dan 6 jaar last van dunner wordend haar en dit gaf mij een enorme deuk in mijn zelfvertrouwen. Ik ben net klaar met mijn 2e en laatste MHP sessie en het resultaat is super mooi en realistisch geworden dankzij Beauty Care Nederland. Het is niet van echt haar te onderscheiden.. Ik wil met name de haarartiest Paul bedanken die voor mij dit fantas... Toon meer »
Ik heb al meer dan 6 jaar last van dunner wordend haar en dit gaf mij een enorme deuk in mijn zelfvertrouwen. Ik ben net klaar met mijn 2e en laatste MHP sessie en het resultaat is super mooi en realistisch geworden dankzij Beauty Care Nederland. Het is niet van echt haar te onderscheiden.. Ik wil met name de haarartiest Paul bedanken die voor mij dit fantastische resultaat heeft kunnen realiseren.
Ik kan MHP aan iedereen aanraden die kampt met haarverlies. De tijd vloog voorbij en het is precies geworden zoals ik voor ogen had! Bedankt!!
Groetjes Jonathan Toon minder »
J R
25 mei 2023 13:01
Mijn ervaring bij Beauty Care Nederland was niks minder dan geweldig. Mijn mails werden vanaf dag 1 snel beantwoord en ik kon snel een plek krijgen op een dag dat voor mij het beste uitkwam. Jeffrey heeft bij mij de behandeling gedaan en hier heb ik alleen maar positieve woorden over. Jeffrey was behulpzaam en erg goed in zijn werk. Het resultaat is daarom o... Toon meer »
Mijn ervaring bij Beauty Care Nederland was niks minder dan geweldig. Mijn mails werden vanaf dag 1 snel beantwoord en ik kon snel een plek krijgen op een dag dat voor mij het beste uitkwam. Jeffrey heeft bij mij de behandeling gedaan en hier heb ik alleen maar positieve woorden over. Jeffrey was behulpzaam en erg goed in zijn werk. Het resultaat is daarom ook heel mooi geworden en ik ben heel erg blij met mijn keuze om het bij Beauty Care Nederland gedaan te hebben. Als je weet dat je een mhp behandeling wil doen dan raad ik je aan om dat bij Beauty Care Nederland te doen! Toon minder »
Shiwan Arkawazi
11 april 2023 11:11
Nadat ik me goed had ingelezen over MHP, ben ik terecht gekomen bij Beauty Care Nederland. Na een kennismakingsgesprek had ik meteen een goede klik met Colin die mij zou gaan behandelen. Colin is erg professioneel en denkt met je mee over het gewenste resultaat. Het waren twee lange sessies maar door het gezellige contact met Colin vloog de tijd voorbij. Ik... Toon meer »
Nadat ik me goed had ingelezen over MHP, ben ik terecht gekomen bij Beauty Care Nederland. Na een kennismakingsgesprek had ik meteen een goede klik met Colin die mij zou gaan behandelen. Colin is erg professioneel en denkt met je mee over het gewenste resultaat. Het waren twee lange sessies maar door het gezellige contact met Colin vloog de tijd voorbij. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en had deze behandeling jaren eerder moeten doen. Bij twijfel zou ik iedereen de MHP behandeling bij Beauty Care Nederland aanraden. Toon minder »
luc verjans
16 februari 2023 17:05
In april 2021 werd ik hartelijk ontvangen bij de balie door een vriendelijke dame. Colin haalde mij op en we bespraken mijn wensen en liet hij zien wat er mogelijk was en hoe dat de MHP in zijn werk ging. Met een goed gevoel naar huis gegaan en het laten bezinken. Omdat het uiteindelijk toch om je hoofd gaat ging ik twijfelen en had toen zelf niet het juist... Toon meer »
In april 2021 werd ik hartelijk ontvangen bij de balie door een vriendelijke dame.
Colin haalde mij op en we bespraken mijn wensen en liet hij zien wat er mogelijk was en hoe dat de MHP in zijn werk ging.
Met een goed gevoel naar huis gegaan en het laten bezinken.

Omdat het uiteindelijk toch om je hoofd gaat ging ik twijfelen en had toen zelf niet het juiste gevoel om het te doen.
Niet dat ik twijfelde aan de kwaliteit van Beauty Care Nederland maar puur als mens en wat een ander er wellicht van zou vinden.

Maar september 2022 heb ik weer contact gezocht met Beauty Care Nederland en hebben we een afspraak ingepland, op mijn verzoek met Colin.

In november heb ik de eerste behandeling gehad van Colin.
Echt geweldig, een werkelijke vakman en zeer vriendelijk!
Nu al dachten mensen dat ik een haartransplantatie had gehad.

In december 2022 de 2e behandeling wederom door Colin.
Resultaat echt geweldig, dit had ik jaren eerder moeten doen!

Beauty Care Nederland wil ik echt van harte aanbevelen bij een ieder!!! Toon minder »
Marcel Blink
16 januari 2023 10:10
Absolute top ervaring! Vanaf de open dag direct een goed gevoel. De kliniek is schoon en verzorgd en de resultaten (zichtbaar op de open dag) spreken voor zich. Erg prettig consult gehad met Colin en enkele maanden later volgde de eerste behandeling bij Colin. Ik had wat pigmentverlies na de eerste sessie (wat lastigere huid) maar Colin kon door zijn jarenl... Toon meer »
Absolute top ervaring!

Vanaf de open dag direct een goed gevoel. De kliniek is schoon en verzorgd en de resultaten (zichtbaar op de open dag) spreken voor zich. Erg prettig consult gehad met Colin en enkele maanden later volgde de eerste behandeling bij Colin. Ik had wat pigmentverlies na de eerste sessie (wat lastigere huid) maar Colin kon door zijn jarenlange ervaring prima inschatten welke aanpassingen in de nazorg nodig waren. Na 2e sessie hield pigment veel beter stand, maar BCN gaat alleen voor perfectie, dus volgde er nog een laatste, derde sessie. Het resultaat is verbluffend en mijn omgeving staat versteld van het natuurlijke resultaat. Er zijn inmiddels veel nieuwe klinieken binnen Europa die zich richten op MHP, maar voor het beste en meest natuurlijke resultaat moet je naar BCN! Toon minder »
Sander
6 januari 2023 17:05
Aantal weken geleden 3 behandelingen mhp laten doen bij beautycare omdat ik Alopecia heb.
Ik ben zeer te vreden over het resultaat ik krijg alleen maar positieve reacties dit was de beste keuze voor mij nu zonder pet door het leven.
Bedankt Colin/beautycare.
Rick 043
22 november 2022 16:04
Ik heb een onwijs goede ervaring gehad voor mij MHP behandeling bij BCN. De kliniek is netjes, hygiënisch, en het personeel erg vriendelijk. Na een zoektocht van meer dan 2 jaar naar de juiste kliniek, heb ik de stap durven zetten en vertrouwen gekregen bij BCN om een MHP behandeling te ondergaan. Ik ben zelf behandeld door Colin, een ervaren artiest die... Toon meer »
Ik heb een onwijs goede ervaring gehad voor mij MHP behandeling bij BCN. De kliniek is netjes, hygiënisch, en het personeel erg vriendelijk.

Na een zoektocht van meer dan 2 jaar naar de juiste kliniek, heb ik de stap durven zetten en vertrouwen gekregen bij BCN om een MHP behandeling te ondergaan.

Ik ben zelf behandeld door Colin, een ervaren artiest die in mijn ogen ook echt plezier beleefd aan het uitvoeren van zijn werk, en door zijn vakkundigheid, het meedenken en luisteren naar de wensen van de klant tot een super mooi eindresultaat komt.

Daarnaast ook een goede gesprekspartner aangezien het wel een behoorlijke zit kan zijn! Bedankt voor de fijne gesprekken Colin. Toon minder »
C C
22 november 2022 11:11
Na veel research te doen ben ik uiteindelijk beland bij Beauty Care Nederland. Voor realistische stoppeleffect moet je hier zijn. Dit is heel anders dan menig tattooshops die mhp aanbieden. Ik zou zeggen neem geen risico en verdiep je in Beautycare Nederland. Ik heb een fue littekengebied laten wegwerken, zelfs mijn kapper is verbaasd en verrast. Het is zo... Toon meer »
Na veel research te doen ben ik uiteindelijk beland bij Beauty Care Nederland. Voor realistische stoppeleffect moet je hier zijn. Dit is heel anders dan menig tattooshops die mhp aanbieden. Ik zou zeggen neem geen risico en verdiep je in Beautycare Nederland.

Ik heb een fue littekengebied laten wegwerken, zelfs mijn kapper is verbaasd en verrast. Het is zo realistisch.

Ik heb eerst een vrijblijvend en gratis consult gehad met Colin. Wat heel fijn was. Ik kon er terecht met al mijn vragen, welke ook goed werd beantwoord door Colin. Ik zag voorbeelden en hij had het zelf ook laten doen. Dat was fijn. Ik was gelijk overtuigd, het is zo realistisch. Er wordt goed rekening gehouden met je wens.

De behandeling is verdeeld in twee sessies op twee verschillende dagen. Dat werd echt zorgvuldig gedaan en het verliep heel goed. Er werden pauzes genomen om even wat te drinken of te eten, er wordt goed naar je geluisterd. Het was een gezellige sessie waarbij de tijd snel verliep.

Beautycare Nederland is zeer ervaren in wat ze doen, zeer professioneel en goede service. Er is duidelijke informatie en goede nazorg. Je kan altijd bij ze terecht met vragen. Je wordt zeer vakkundig en vriendelijk geholpen.

Ik zou zeggen, neem geen risico met andere ‘mhp’ aanbieders. Want ik heb hele slechte behandelingen gezien, dan ben je verder van huis en is je situatie van kwaad tot erger. Wees zorgvuldig in je keuze, dat heb ik ook gedaan en ben er heel blij mee en voel me veel zekerder nu. Check de website en plan een vrijblijvend consult in. Toon minder »
Gökhan
22 november 2022 09:09
Top, na 1,5 jaar een touch-up door Colin, was al tevreden maar nu helemaal.
Kees Keizer
31 oktober 2022 16:04
Na 1,5 jaar nog steeds erg tevreden. Spijt dat ik dit niet eerder had gedaan. De beste mhp van nederland.
Tommy van Vliet
26 oktober 2022 21:09
Echt prachtig geworden. Na de intake was ik al erg positief toen ik voorbeelden zag van hoe het zou gaan worden. Colin heeft mij behandeld en meegedacht wat het mooiste zou zijn, zoals de kleur/haarlijn/en haarzones. Al sta je er met je neus boven op, je ziet echt geen verschil met de mhp of echt haar. BCN Nederland zijn ook al jaren hier mee bezig en dat m... Toon meer »
Echt prachtig geworden. Na de intake was ik al erg positief toen ik voorbeelden zag van hoe het zou gaan worden. Colin heeft mij behandeld en meegedacht wat het mooiste zou zijn, zoals de kleur/haarlijn/en haarzones. Al sta je er met je neus boven op, je ziet echt geen verschil met de mhp of echt haar. BCN Nederland zijn ook al jaren hier mee bezig en dat merk je wel. Alle medewerkers zijn heel klantvriendelijk, en een prachtig energiek bedrijf. Had het eigenlijk al jaren geleden moeten doen. Dus bij twijfel zou ik zeggen maak een afspraak en laat je overtuigen. Toon minder »
ard Kokkelkoren
12 september 2022 15:03
Jeff en zijn team zijn absoluut specialisten op het gebied van haar pigmentatie. Ik werd behandeld door Jeff . Hij weet door zijn jarenlange ervaring wat het mooiste resultaat geeft. De eerste oriëntatie afspraak verliep prima. Vervolgens de behandel afspraak gemaakt. Communicatie verliep tijdens dit belangrijke proces helemaal prima. Jeff is daarnaast ook... Toon meer »
Jeff en zijn team zijn absoluut specialisten op het gebied van haar pigmentatie. Ik werd behandeld door Jeff . Hij weet door zijn jarenlange ervaring wat het mooiste resultaat geeft. De eerste oriëntatie afspraak verliep prima. Vervolgens de behandel afspraak gemaakt. Communicatie verliep tijdens dit belangrijke proces helemaal prima.
Jeff is daarnaast ook een gewoon een hele goede gozer. Geen verkoop praat maar gewoon pure kwaliteit.. en dat is waar je voor komt.. nog steeds erg blij met het resultaat! Ga zo door beauty care Nederland Toon minder »
Victor
9 september 2022 13:01
Gisteren weer keurig geholpen door Collin,litteken moest na een jaar een beetje bijgetipt worden ziet er weer perfect uit en nog garantie werk ook,zeer tevreden mee.
Ed
3 augustus 2022 06:06
Colin is zeer deskundig en vriendelijk. Twee gezellige middagen gehad en erg tevreden over het resultaat!
tim van dam
21 juli 2022 16:04
Zeer tevreden over het team en het resultaat, ik had dit jaren eerder moeten doen! Krijg vanuit elke hoek de opmerking dat het niet van echt te onderscheiden is! Paul, bedankt voor je werk
Corne Krayenoord
16 juli 2022 23:11
Heel fijne ervaring met Beauty Care Nederland en ook heel tevreden met mijn MHP. Voor de behandeling goed voorgelicht tijdens het consult en de open dag. De behandelingen zelf zijn uitgevoerd door Colin en verliepen (ondanks wat pijn) goed. Ik kan iedereen Beauty Care Nederland aanraden.
Milan Smorenburg
15 juli 2022 16:04
Echt een aanrader om hier MHP te laten doen! Fijn personeel, transparant en Colin is zeer goed in zijn werk. Ook een gezellig persoon. Twijfel niet om het hier te laten doen!
Omario
25 juni 2022 09:09
Gisteren vriendelijk ontvangen voor de 2e behandeldag. Alles goed verlopen en alle wensen die ik had van tevoren besproken met Colin. Blij dat ik de stap heb genomen om mijn behandeling bij dit bedrijf uit te laten voeren. Goed bedrijf met professionals die je een realistisch beeld geven van wat je mag verwachten van de behandeling.
danbenikricky
16 april 2022 09:09
Altijd top, goeie service en denken goed met je mee
Arnold Timmerman
9 april 2022 17:05
Enorm tevreden over de service,
Heel vriendelijk personeel en jaren lange ervaring, zelfs met een wat moeilijkere hoofdhuid waar ik last van heb komen zij met ideeën . Top
Roy Van de Ven
28 maart 2022 19:07
Heel erg tevreden met het resultaat van de haar pigmentatie behandeling. Er is echt vakwerk geleverd. En ook de service na de behandeling is uitstekend.
Sergio Ruperti
8 februari 2022 12:12
Gewoon naar tatoo bob gaan is veel beter
Krasimir Lelieveld
13 november 2021 12:12
Ervaren en vakkundig! Personeel is zeer vriendelijk en ze denken graag met je mee. Omdat ik erg blond van mij zelf ben was het even zoeken naar de beste kleur, maar ben super blij met het mooie resultaat! Je wordt er goed verzorgd en zelfs voorzien van een lekkere kop koffie en een broodje tijdens de pauze.
jordi van neijhof
19 oktober 2021 11:11
In 2016 ben ik bij Beauty Care Nederland geweest voor mijn eerste 2 MHP-behandelingen. Omdat mijn haar in mijn twintiger jaren ineens een stuk dunner begonnen te worden, en ik hier vrij onzeker van werd, was Micro hair pigmentation echt een uitkomst. Gisteren, 5,5 jaar later ben ik opnieuw geweest voor een touch up sessie, omdat ik merkte dat mijn haarlijn w... Toon meer »
In 2016 ben ik bij Beauty Care Nederland geweest voor mijn eerste 2 MHP-behandelingen. Omdat mijn haar in mijn twintiger jaren ineens een stuk dunner begonnen te worden, en ik hier vrij onzeker van werd, was Micro hair pigmentation echt een uitkomst. Gisteren, 5,5 jaar later ben ik opnieuw geweest voor een touch up sessie, omdat ik merkte dat mijn haarlijn weer iets meer was teruggetrokken en dat een touch up welkom was.

Ik geef BCN, het volle aantal sterren omdat het echte vakmensen zijn! Zowel in 2016 als in 2021 ben ik subliem geholpen en bijzonder blij met het resultaat. Bij binnenkomst ben ik uiterst vriendelijk verwelkomt door 2 gezellige front office medewerksters. En vervolgens gewoon top behandeld door zowel Colin (1ste behandeling en touch up) als Paul (2de behandeling). Toon minder »
Michael Kikken
22 september 2021 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Beauty Care Nederland?

Beauty Care Nederland scoort 5 van de 5 sterren uit 36 Google reviews.

Wat is het adres van Beauty Care Nederland?

In Katwijk aan Zee is Beauty Care Nederland gevestigd op Mandenmakerstraat 5.