Beauty Care Nederland

Beauty Care Nederland

Beauty Care Nederland uit Katwijk aan Zee is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
30 reviews
Top, na 1,5 jaar een touch-up door Colin, was al tevreden maar nu helemaal.
Kees Keizer
31 oktober 2022 16:04
Na 1,5 jaar nog steeds erg tevreden. Spijt dat ik dit niet eerder had gedaan. De beste mhp van nederland.
Tommy van Vliet
26 oktober 2022 21:09
Echt prachtig geworden. Na de intake was ik al erg positief toen ik voorbeelden zag van hoe het zou gaan worden. Colin heeft mij behandeld en meegedacht wat het mooiste zou zijn, zoals de kleur/haarlijn/en haarzones. Al sta je er met je neus boven op, je ziet echt geen verschil met de mhp of echt haar. BCN Nederland zijn ook al jaren hier mee bezig en dat m... Toon meer »
Echt prachtig geworden. Na de intake was ik al erg positief toen ik voorbeelden zag van hoe het zou gaan worden. Colin heeft mij behandeld en meegedacht wat het mooiste zou zijn, zoals de kleur/haarlijn/en haarzones. Al sta je er met je neus boven op, je ziet echt geen verschil met de mhp of echt haar. BCN Nederland zijn ook al jaren hier mee bezig en dat merk je wel. Alle medewerkers zijn heel klantvriendelijk, en een prachtig energiek bedrijf. Had het eigenlijk al jaren geleden moeten doen. Dus bij twijfel zou ik zeggen maak een afspraak en laat je overtuigen. Toon minder »
ard Kokkelkoren
12 september 2022 15:03
Jeff en zijn team zijn absoluut specialisten op het gebied van haar pigmentatie. Ik werd behandeld door Jeff . Hij weet door zijn jarenlange ervaring wat het mooiste resultaat geeft. De eerste oriëntatie afspraak verliep prima. Vervolgens de behandel afspraak gemaakt. Communicatie verliep tijdens dit belangrijke proces helemaal prima. Jeff is daarnaast ook... Toon meer »
Jeff en zijn team zijn absoluut specialisten op het gebied van haar pigmentatie. Ik werd behandeld door Jeff . Hij weet door zijn jarenlange ervaring wat het mooiste resultaat geeft. De eerste oriëntatie afspraak verliep prima. Vervolgens de behandel afspraak gemaakt. Communicatie verliep tijdens dit belangrijke proces helemaal prima.
Jeff is daarnaast ook een gewoon een hele goede gozer. Geen verkoop praat maar gewoon pure kwaliteit.. en dat is waar je voor komt.. nog steeds erg blij met het resultaat! Ga zo door beauty care Nederland Toon minder »
Victor
9 september 2022 13:01
Gisteren weer keurig geholpen door Collin,litteken moest na een jaar een beetje bijgetipt worden ziet er weer perfect uit en nog garantie werk ook,zeer tevreden mee.
Ed
3 augustus 2022 06:06
Colin is zeer deskundig en vriendelijk. Twee gezellige middagen gehad en erg tevreden over het resultaat!
tim van dam
21 juli 2022 16:04
Zeer tevreden over het team en het resultaat, ik had dit jaren eerder moeten doen! Krijg vanuit elke hoek de opmerking dat het niet van echt te onderscheiden is! Paul, bedankt voor je werk
Corne Krayenoord
16 juli 2022 23:11
Heel fijne ervaring met Beauty Care Nederland en ook heel tevreden met mijn MHP. Voor de behandeling goed voorgelicht tijdens het consult en de open dag. De behandelingen zelf zijn uitgevoerd door Colin en verliepen (ondanks wat pijn) goed. Ik kan iedereen Beauty Care Nederland aanraden.
Milan Smorenburg
15 juli 2022 16:04
Echt een aanrader om hier MHP te laten doen! Fijn personeel, transparant en Colin is zeer goed in zijn werk. Ook een gezellig persoon. Twijfel niet om het hier te laten doen!
Omario
25 juni 2022 09:09
Gisteren vriendelijk ontvangen voor de 2e behandeldag. Alles goed verlopen en alle wensen die ik had van tevoren besproken met Colin. Blij dat ik de stap heb genomen om mijn behandeling bij dit bedrijf uit te laten voeren. Goed bedrijf met professionals die je een realistisch beeld geven van wat je mag verwachten van de behandeling.
danbenikricky
16 april 2022 09:09
Altijd top, goeie service en denken goed met je mee
Arnold Timmerman
9 april 2022 17:05
Enorm tevreden over de service,
Heel vriendelijk personeel en jaren lange ervaring, zelfs met een wat moeilijkere hoofdhuid waar ik last van heb komen zij met ideeën . Top
Roy Van de Ven
28 maart 2022 19:07
Heel erg tevreden met het resultaat van de haar pigmentatie behandeling. Er is echt vakwerk geleverd. En ook de service na de behandeling is uitstekend.
Sergio Ruperti
8 februari 2022 12:12
Gewoon naar tatoo bob gaan is veel beter
Krasimir Lelieveld
13 november 2021 12:12
Ervaren en vakkundig! Personeel is zeer vriendelijk en ze denken graag met je mee. Omdat ik erg blond van mij zelf ben was het even zoeken naar de beste kleur, maar ben super blij met het mooie resultaat! Je wordt er goed verzorgd en zelfs voorzien van een lekkere kop koffie en een broodje tijdens de pauze.
jordi van neijhof
19 oktober 2021 11:11
In 2016 ben ik bij Beauty Care Nederland geweest voor mijn eerste 2 MHP-behandelingen. Omdat mijn haar in mijn twintiger jaren ineens een stuk dunner begonnen te worden, en ik hier vrij onzeker van werd, was Micro hair pigmentation echt een uitkomst. Gisteren, 5,5 jaar later ben ik opnieuw geweest voor een touch up sessie, omdat ik merkte dat mijn haarlijn w... Toon meer »
In 2016 ben ik bij Beauty Care Nederland geweest voor mijn eerste 2 MHP-behandelingen. Omdat mijn haar in mijn twintiger jaren ineens een stuk dunner begonnen te worden, en ik hier vrij onzeker van werd, was Micro hair pigmentation echt een uitkomst. Gisteren, 5,5 jaar later ben ik opnieuw geweest voor een touch up sessie, omdat ik merkte dat mijn haarlijn weer iets meer was teruggetrokken en dat een touch up welkom was.

Ik geef BCN, het volle aantal sterren omdat het echte vakmensen zijn! Zowel in 2016 als in 2021 ben ik subliem geholpen en bijzonder blij met het resultaat. Bij binnenkomst ben ik uiterst vriendelijk verwelkomt door 2 gezellige front office medewerksters. En vervolgens gewoon top behandeld door zowel Colin (1ste behandeling en touch up) als Paul (2de behandeling). Toon minder »
Michael Kikken
22 september 2021 09:09
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Mandenmakerstraat 5, Katwijk aan Zee
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten