Beauty Clinic Lotus

Beauty Clinic Lotus

Beauty Clinic Lotus uit Amsterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.4
132 reviews
Ik heb vandaag een facial behandeling gehad bij Lotus, mijn tanden laten bleken en mijn oksels laten laseren, dat is supergoed bevallen. Echt een aanrader!
Mame Momi
15 oktober 2022 13:01
Dit is niet alleen de meest professionele, beste salon waar ik ooit ben geweest, maar er werken daarnaast ook de meest vriendelijke dames. Echt een grote aanrader!
Femke Giese
13 oktober 2022 12:12
Ik heb een gezichtsbehandeling genomen. Ik wilde een Hydrafacial maar de schoonheidsspecialiste heeft mij Micro derm brassie behandeling geadviseerd. Ik ben zeer tevreden over de service en behandeling. De behandelaar was erg vriendelijk en gaf antwoord op mijn vragen. Alleen wenkbrauwen epileren was niet bijzonder. Ze deed het met een pincet en mijn wenkbra... Toon meer »
Ik heb een gezichtsbehandeling genomen. Ik wilde een Hydrafacial maar de schoonheidsspecialiste heeft mij Micro derm brassie behandeling geadviseerd. Ik ben zeer tevreden over de service en behandeling. De behandelaar was erg vriendelijk en gaf antwoord op mijn vragen. Alleen wenkbrauwen epileren was niet bijzonder. Ze deed het met een pincet en mijn wenkbrauwen kregen geen vorm wat ik wel gewend ben van andere klinieken. Ik denk dat ze hier niet gespecialiseerd in was maar over de gezichtsbehandeling ben ik wel tevreden en de uitleg en advies die de behandelaar gaf. Bedankt voor de goede service! Toon minder »
Es Go
10 juli 2022 21:09
Zeer vriendelijk, menselijk en professioneel
Marijke Denz
4 mei 2022 15:03
Ik ben zeer tevreden. De kliniek is netjes en de dames zijn super vriendelijk! Echt een aanrader.
S Cyg
6 april 2022 14:02
Ik ben voor EM musclesculpt langs geweest. Ik heb 4 behandelingen genomen en kon al na de eerste behandeling resultaat zien op de boven benen. Huid werd na 1 behandeling strakker en na de 2de behandeling zag ik meteen meer contouren en lijnen op de boven benen. Tevens ben ik nu in staat om zwaarder te trainen. Het is niet pijnlijk, maar je moet wennen aan... Toon meer »
Ik ben voor EM musclesculpt langs geweest.

Ik heb 4 behandelingen genomen en kon al na de eerste behandeling resultaat zien op de boven benen.
Huid werd na 1 behandeling strakker en na de 2de behandeling zag ik meteen meer contouren en lijnen op de boven benen. Tevens ben ik nu in staat om zwaarder te trainen.

Het is niet pijnlijk, maar je moet wennen aan de sterke trillingen. Je merkt echt dat je je spieren traint. Het voelt als een zware squad work out. Alleen heb je niet die after spierpijn die soms dagen aanhoudt.

Zeker een aanrader!!!! Toon minder »
AnimeGame GP
2 april 2022 12:12
Ik ben heel tevreden over de cryolipolyse aanpak die ik bij deze clinic heb ervaren. Men is vriendelijk en heel kundig. Ik zal zeker weer voor behandelingen komen.
Eveline Schenkhuizen
Eveline Schenkhuizen
23 december 2021 11:11
Cryolipolyse behandelingen werken en ik ben super blij dat ik het gedaan heb! Op een bepaald moment is het zover en merk je de cellulitis op, de minder strakke huid, de vetophoping in bepaalde regio's. In mijn geval ging het om de knieën, en de binnenkant van benen. Ik wou er iets aan doen maar wist niet wat, zonder invasieve technieken, of heel langdurige c... Toon meer »
Cryolipolyse behandelingen werken en ik ben super blij dat ik het gedaan heb! Op een bepaald moment is het zover en merk je de cellulitis op, de minder strakke huid, de vetophoping in bepaalde regio's. In mijn geval ging het om de knieën, en de binnenkant van benen. Ik wou er iets aan doen maar wist niet wat, zonder invasieve technieken, of heel langdurige crèmes of oefeningen (ik heb er het geduld niet voor). Cryolipolyse (lokale bevriezing) leek de oplossing, maar het was in eerste instantie voor mij een proberen en hopen. Maar het werkt! Snel en zonder gedoe. Ik heb 3 behandelingen gedaan. 2 zones. Telkens met 2 maanden ertussen. Zelfs na de eerste behandeling zag ik het positieve resultaat. Met elke dag wordt de huid dan strakker, egaler. Elke behandeling is cumulatief. Ik raad dit echt aan. Wat een uitvinding. Het werkt ook op buik, armen, etc. Ik weet nu dat er een oplossing bestaat voor wanneer het nodig is. En Beauty Clinic Lotus zijn een heel fijn team van professionals. Je bent in goede handen en hun apparatuur is volledig up-to-date. Gewoon doen! Toon minder »
Kristine Justine
7 december 2021 16:04
De gezichtsbehandeling (die ik geregeld boek vanwege acné gerelateerde klachten) bevalt erg goed. Ook vind ik het fijn dat de behandeling, indien gewenst, steeds door dezelfde medewerkster wordt uitgevoerd! Zo weet degene die je behandelt precies wat je nodig hebt.
Esther van Dijk
25 oktober 2021 11:11
Super goede service en erg klantvriendelijk. Er wordt zorgvuldig gekeken naar wat je huid nodig heeft. Heel erg bedankt!
Gizem Tuncay
31 augustus 2021 18:06
Hierbij wil ik mijn lieve instructeur Damien bedanken voor zijn tijd ,moeite en motivatie je bent echt geweldig ❤rijschool go the best
keysha baby topper
30 augustus 2021 20:08
Ik ben heel erg tevreden met de behandelingen die ik heb laten uitvoeren bij beauty clinic lotus. Ben eerst met laserontharing begonnen waar ik erg tevreden over ben en een half jaar geleden ben ik met Cryolipolyse begonnen mijn buik en lovehandles waar ik ook goede resultaten mee heb geboekt en daarna heb ik de emsculpting behandeling gedaan op mijn buik vo... Toon meer »
Ik ben heel erg tevreden met de behandelingen die ik heb laten uitvoeren bij beauty clinic lotus. Ben eerst met laserontharing begonnen waar ik erg tevreden over ben en een half jaar geleden ben ik met Cryolipolyse begonnen mijn buik en lovehandles waar ik ook goede resultaten mee heb geboekt en daarna heb ik de emsculpting behandeling gedaan op mijn buik voor de buikspieren en ik was echt verrast over de goede resultaten. Absoluut een aanrader. Toon minder »
ayman ايمن qattan قطان
19 augustus 2021 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €150 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €425 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2010
Adres
Koninginneweg 222, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten