Beauty Inn Nieuwegein

Beauty Inn Nieuwegein

Beauty Inn Nieuwegein uit Nieuwegein is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.3
47 reviews
Goede gezicht peeling
HAlima Maaroufi
23 januari 2022 22:10
Jammer dat er op de website gemeldt word dat je een vrijblijvende en gratis kennismaking kan inplannen, en wanner je een mail stuurt om meer informatie te krijgen over bepaalde behandelingen je te horen krijgt dat €50 in rekening gebracht word tijdens een kennismaking! Waarvan je dan €15 zou 'terug krijgen' als je overgaat tot behandeling..
Vivien Plomp
25 juni 2021 18:06
Prachtige locatie en vriendelijk personeel
Annette Koorndijk
7 april 2021 18:06
Fijne service!
Wouter Dijkstra
28 maart 2021 13:01
Fijne salon en heel vriendelijk behulpzaam personeel. Heerlijk floaten!
Karlijn
4 maart 2021 18:06
Huid compleet verbrand. Claimen dat ze ervaring hebben met een donkere huid. Maar klopt helemaal niks van. Heb na 2 maanden nog steeds littekens van de behandeling. Uitermate ontevreden. Als je je huid wilt verpesten raad ik deze tent zeker aan. Verder hoop ik dat deze tent nooit meer open gaat.
Sandeep Jageswar
11 april 2020 14:02
Erg vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten vwb Floating lijken wat verouderd (note: ik heb geen vergelijkingsmateriaal). Voor mij is dat geen minpunt. Gewoon goede, prettige ervaringen dusver! NB: Door omstandigheden had ik niet alle gekochte uren floating kunnen gebruiken in 2018/2019. Hierover had ik destijds al gecommuniceerd. Ze zijn zo lief geweest... Toon meer »
Erg vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten vwb Floating lijken wat verouderd (note: ik heb geen vergelijkingsmateriaal). Voor mij is dat geen minpunt. Gewoon goede, prettige ervaringen dusver!

NB:
Door omstandigheden had ik niet alle gekochte uren floating kunnen gebruiken in 2018/2019. Hierover had ik destijds al gecommuniceerd. Ze zijn zo lief geweest het bij mijn klantenkaart als tegoed op te schrijven.. waardoor ik nu alsnog kan floaten! Ik ben ze zeer dankbaar! Toon minder »
Gaby Mulder-de Jong
19 maart 2020 22:10
Bijzonder slecht en onveilig!

Groupon float-sessie aan mijn ouders gegeven. Vloer nat, in de float tank is de intercom stuk, de muziek werkt niet, de rode lamp die niet gaat branden. Stel er zou wat misgaan niemand die je kan komen helpen.
Evert van de Braak
29 januari 2020 08:08
Ben hier geweest om te floaten. Het gebouw ziet er van binnen oud uit ze bestaan 40 jaar maar volgens mij is er in de 40 jaar niks aan het interieur gedaan. Op zich wel aardig personeel maar ook wat verwaand. Kussentje in de floatcabine zat onder schimmel dat kan echt niet.
Ricardo Hulsen
28 februari 2018 07:07
Ik had een cadeaubon gekregen voor mijn verjaardag voor een massage van 1 uur. Al bij het inplannen van de afspraak zeer vriendelijk geholpen. Ze passen zelfs de planning aan aan mijn agenda. De massage was boven verwachting. Echt ontspannen stapte ik de deur uit.

Al met al echt een aanrader, ook voor mannen!!!
Baaniooo
1 augustus 2016 07:07
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2015
Adres
Symfonielaan 28, Nieuwegein
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten