Beauty Slim Kliniek Leiden

Beauty Slim Kliniek Leiden

Bekijk agenda
Tarieven
Botulinetoxine
Alluzience (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Azzalure (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Bocouture (1 zone)
V.a. € 115 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 70 per behandeling
Fillers
Restylane
V.a. € 325 per ml
Saypha
V.a. € 250 per ml
Overige
Hyaluronidase (filler oplossen)
V.a. € 225 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 425 per 2 oksels
Skinbooster
Restylane Skinboosters
V.a. € 750 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Flevoweg 35C, Leiden
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Priscilla de Winter
Drs. Priscilla de Winter
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 115,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Beauty Slim Kliniek Leiden Reviews

4.8
19 reviews
Ik ben via een kennis bij Beauty Slim Kliniek terechtgekomen om mijn uitgescheurde oorlellen te laten corrigeren, zodat mijn knop-oorbellen er niet meer doorheen gaan. Na een intakegesprek, heeft Priscilla de Winter, dit beoordeeld en op een later tijdstip heel netjes hersteld. Ze neemt alle tijd voor je en alles gaat in een rustige omgeving, top hoor. Ook d... Toon meer »
Ik ben via een kennis bij Beauty Slim Kliniek terechtgekomen om mijn uitgescheurde oorlellen te laten corrigeren, zodat mijn knop-oorbellen er niet meer doorheen gaan.
Na een intakegesprek, heeft Priscilla de Winter, dit beoordeeld en op een later tijdstip heel netjes hersteld.
Ze neemt alle tijd voor je en alles gaat in een rustige omgeving, top hoor.
Ook de nazorg is perfect, dus een aanrader. Toon minder »
Sylvia Deijs
16 september 2023 17:05
Ik ben door Dokter Priscilla de Winter heel goed, professioneel en met aandacht behandeld. Ze staat gelijk voor je klaar wanneer je haar nodig hebt. Echt een topper. Ze helpt mij met afvallen middels het middel Saxenda, ik heb geen bijwerkingen en ook geen honger gevoel meer. In bijna 2 maanden ruim 7,5 kilo afgevallen. Wel vezels blijven eten!
Lorette Parlevliet
2 augustus 2023 09:09
Ik ben ontzettend tevreden over de ooglidcorrectie die ik heb gehad bij Priscilla. De heldere informatie vooraf, de rust en gedegenheid tijdens de behandeling en de interesse (zorg was niet nodig) achteraf. Echt allemaal top. En ja het resultaat is helemaal wat ik had gehoopt! Ik zou Beauty Slim Kliniek zeker aanraden
Amanda van Stam
2 april 2023 15:03
Ik had een bolletje op m'n ooglid. De huisarts zei dat ik moest wachten en dat er niets meer in zat. Beauty slim kliniek zag meteen dat er iets in zat. En heeft dat bolletje op m'n ooglid meteen verwijderd. Na 2 weken was m'n oog genezen en zie je er helemaal niets meer van!
Alvin Monpellier
1 april 2023 13:01
Super tevreden met Priscilla; ze is heel vriendelijk, neemt echt de tijd voor je, geeft eerlijk advies en gebruikt goede botox. Aanrader!!!!!
Maaike Boere
11 december 2022 19:07
Ik ben zeer tevreden met de correctie van mijn uitgescheurde oorlel.
Lieve en proffesionele arts.
En een redelijke prijs .

Bedankt ❤
Johanna Hadra
23 december 2021 14:02
Dr. Priscilla heeft ruime prikervaring en dat merk je. Ze geeft je een eerlijk advies en begrijpt je wensen. Ik kom hier graag.
Sabine Wevers
1 juli 2021 19:07
Wat een super fijne ervaring heb ik gehad! Naast de mooie oorlelcorrectie die ik heb ondergaan, ben ik subliem geholpen en behandeld! Bij Beauty Slim Kliniek hebben ze aandacht voor de persoon, weten ze waar ze het over hebben (beschikken ze over een dijk van een kennis en ervaring!). Een echte aanrader voor ieder die op zoek is om op de beste manier weer te... Toon meer »
Wat een super fijne ervaring heb ik gehad! Naast de mooie oorlelcorrectie die ik heb ondergaan, ben ik subliem geholpen en behandeld!
Bij Beauty Slim Kliniek hebben ze aandacht voor de persoon, weten ze waar ze het over hebben (beschikken ze over een dijk van een kennis en ervaring!). Een echte aanrader voor ieder die op zoek is om op de beste manier weer te stralen! Toon minder »
Joëlle Burger
25 juni 2021 12:12
Zeer betrokken artsen, kundig met jou als klant centraal. Dat betekent dat er met aandacht wordt geluisterd naar je vragen & wensen, met daarop volgend een eerlijk, passend advies. Dat tezamen met de vakbekwaamheid leidt tot een super tevreden ervaring bij Beauty Slim Kliniek!
Veerle Verrest
23 juni 2021 19:07
Zeer fijne en kundige arts, heb een hele fijne ervaring gehad! Drs. de Winter denkt goed met haar patiënten mee en geeft eerlijke adviezen. Zeker een aanrader, ik kom zeker weer terug!
Mary Chughtai
23 juni 2021 18:06
De beste plek in Leiden e.o. voor je injectables, zoals Botox en Fillers! Bij dokter Priscilla ben je echt in goede handen. Je wordt altijd vriendelijk geholpen en super goed resultaat. Aanrader!
Risha S.
30 maart 2021 12:12
Schrijf een review