Beautystudio Boldy

Beautystudio Boldy

Beautystudio Boldy uit Engelen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
49 reviews
Ik was aangenaam verrast, leuke ontvangst, en Amy heeft mij goed geholpen, op naar de volgende afspraak 👍🤗
Paul Donkers
27 juni 2022 23:11
İk ben zeer tevreden over de behandelingen bij studioboldy, regelmatig kom ik voor verschillende behandelingen zoals ipl, acne, gezichts verzorging zoals casmara behandeling. Echt een aanrader. Mijn tanden heb ik ook laten bleken en zeer tevreden met een top resultaat. İk ben een vaste klant en kom al minstens 12 jaar bij ze met een goed gevoel.
Gunduz Aksoy
10 juni 2022 23:11
Alweer een tijd geleden ,maar haar werk heeft ze zeer slecht gedaan, heb een tattoo laten laseren, althans geprobeerd bij haar wat ik eraan over heb gehouden zijn littekens, na de behandeling grote bloedblaren en wonden. Nu bij een prof. Huidtherapeut en de tattoos zijn weg zonder wonden,bloedblaren en littekens. Ik raad dit bedrijf sterk af wat betreft tatt... Toon meer »
Alweer een tijd geleden ,maar haar werk heeft ze zeer slecht gedaan, heb een tattoo laten laseren, althans geprobeerd bij haar wat ik eraan over heb gehouden zijn littekens, na de behandeling grote bloedblaren en wonden. Nu bij een prof. Huidtherapeut en de tattoos zijn weg zonder wonden,bloedblaren en littekens. Ik raad dit bedrijf sterk af wat betreft tattoo laseren, een groot drama is het!!

En nog ontkennen ook , bij die bewuste huidtherapeut kennen ze je inmiddels ook en niet op een al te beste manier. Ik heb letterlijk littekens overgehouden aan jouw behandelingen. Wees blij dat ik je niet aanklaag Toon minder »
YB YB
13 mei 2022 09:09
Prachtig en zeer vriendelijke medewerkers. Krijg altijd duidelijk uitleg voor elke behandeling.
Adro Chizari
30 april 2022 19:07
Een gezellige salon met ontzettend veel mogelijkheden, enorm gastvrij en persoonlijk en vriendelijke bekwame medewerksters.
Jarka Dijk Van
1 februari 2022 18:06
Keer op keer zeer tevreden over beautystudio boldy! Heb verschillende behandelingen geprobeerd en ben altijd heel tevreden over het resultaat! Het personeel is erg vriendelijk en er wordt zeer professioneel gewerkt. Naast het feit dat het er altijd mooi schoon is, kijk ik steeds mijn ogen uit in deze mooi ingerichte salon! Echte aanrader!!!
felicia hoyer
20 januari 2022 18:06
Wat een heerlijke behandeling, Een prachtige en schone salon, vriendelijk personeel, Ze nemen hier echt de tijd voor je.

Dankjewel.
Meeke van riel
13 januari 2022 21:09
Ik heb hier verschillende behandelingen laten uitvoeren. Ik ben inmiddels door iedere professional van deze salon behandeld, en ben uiterst tevreden.
Zeer professioneel, klantvriendelijk en denken met je mee na over welke behandeling het best bij jou past. Top salon!
avalon Gloudemans
13 januari 2022 17:05
In een woord top!
Ik word hier altijd naar volle tevredenheid geholpen en ze adviseren mij altijd eerlijk wat het beste is voor mijn huid, ik zie na enkele behandelingen al heel verschil van mijn acne littekens.
Daantje L
13 januari 2022 08:08
Dit is geen professionele schoonheidssalon. Eigenaar is erg onvriendelijk en brutaal. Mijn vrouw is hier geweest. Het Werk is totaal niet goed gedaan, dus mensen pas maar op voordat je hier iets laat doen!
Badoo Badoo
13 januari 2022 00:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €250 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
1987
Adres
Engeler Schans 22A, Engelen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten