Logo Bey Clinics zorgkaart

Bey Clinics Den Haag

Bey Clinics Den Haag uit Den Haag is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.6
16 reviews
Wij hebben 2 maanden moeten wachten voor een operatie aan de nekhuid. Inclusief kennismakingsafspraak 3 maanden. Wij komen 13 minuten te laat doordat onverwachts de boogiewoogie tunnel dicht staat. Daardoor stonden wij 40 minuten in de file. Wij bellen op dat we 15 minuten te laat komen, 20 minuten van te voren, maar geen gehoor. Dit is door de klantenservic... Toon meer »
Wij hebben 2 maanden moeten wachten voor een operatie aan de nekhuid. Inclusief kennismakingsafspraak 3 maanden. Wij komen 13 minuten te laat doordat onverwachts de boogiewoogie tunnel dicht staat. Daardoor stonden wij 40 minuten in de file. Wij bellen op dat we 15 minuten te laat komen, 20 minuten van te voren, maar geen gehoor. Dit is door de klantenservice in het document geschreven. De afspraak is voor chirurgie en er staat op de informatie pamflet dat het tussen de 20 en 50 minuten kan duren. Wordt er bij aankomst gezegd dat de volgende patiënt als bezig is. Hoe kan dat nou? Wordt er gezegd dat er maar 20 minuten is ingepland. En wat gebeurt er als er onverwachte medische complicaties zijn? Bijvoorbeeld toch allergisch voor de anesthesie? Wordt er nou echt zo krap gepland dat het nodig is om de volgende patiënt in onze afspraak tijd te laten beginnen? En dan doodleuk zeggen, file is er altijd daar had u rekening mee kunnen houden. Oja, hoe dan? Ik woon op 20 minuten rijden, ik houd rekening met 40 reistijd ivm file. De reis koste bijna 1 uur. We kunnen wel een nieuwe afspraak maken over 3 maanden. Nee dank u, u wordt bedankt van het verspillen van mijn tijd. Toon minder »
Woud
9 november 2022 17:05
Continu gebeld voor een nieuwe afspraak in te plannen, je wordt in de wacht gezet, uiteindelijk ben je de eerst volgende in de wachtrij, zeker 1 uur in de wachtrij gestaan, er wordt gewoonweg niet opgenomen, schandalig dit , ook ik heb andere taken te doen dan alleen ellendig lang voor niets te wachten!!!
Dirma van Brandwijk
31 oktober 2022 07:07
Heel vriendelijk kundig geholpen. Prima service. Komen alles na wat beloofd is. Ik zou zeker weer gaan.
Thea Semp
28 augustus 2022 06:06
Uiteindelijk is het niet tot een afspraak gekomen voor een moedervlek die ik wilde laten controleren, heb m'n afspraak geannuleerd. De twee assistentes aan de telefoon waren super vriendelijk en meelevend. Ik wil ze bedanken voor hun hulp ook al is het niet doorgegaan. Het contact was erg fijn!
Charlotte de G.
5 juli 2022 08:08
Geweldige service en kundigheid na borstkanker prachtige reconstructie door drs verduijn
Wat een vriendelijke menselijke en kundige arts
Echt een aanrader voor iedereen
xxl moosje xxlmakaka
18 november 2021 08:08
Ik ben al 8 jaar bezig met een rechtzaak tegen bergman kliniek. Ze hebben een mommy make over bij tot 2 keer toe niet goed gedaan ik heb veel pijn geleden onstekingen gehad en mijn lichaam is nu misvormd. 8 jaar lang al bezig en ze blijven maar uitstellen ben al 8 jaar van mijn leven kwijt hier door schande!!!!!
Sabrina Brongers
8 oktober 2020 15:03
1 ster is al teveel. Na 2 weken gewacht te hebben verheugde ik mij op mijn afspraak vanmiddag. Helaas werd er 3 uur voor de afspraak gebeld dat de fysieke afspraak niet door kan gaan en dat het een telefonisch consult moet worden. Aangezien het mijn eerste bezoek zou zijn, heb ik eerlijk gezegd geen vertrouwen in een telefonisch consult maar ik heb geen ande... Toon meer »
1 ster is al teveel. Na 2 weken gewacht te hebben verheugde ik mij op mijn afspraak vanmiddag. Helaas werd er 3 uur voor de afspraak gebeld dat de fysieke afspraak niet door kan gaan en dat het een telefonisch consult moet worden. Aangezien het mijn eerste bezoek zou zijn, heb ik eerlijk gezegd geen vertrouwen in een telefonisch consult maar ik heb geen ander keus. Eindstand: ik werd niet gebeld voor mijn telefonisch consult terwijl er op mijn hart gedrukt werd dat het wel zou gebeuren. Ik kan niet oordelen hoe de zorg is aangezien ik geen kans heb gekregen om zorg te krijgen. Mijn vertrouwen in hun is in ieder geval weg. Ik zou dit zooitje als de pest vermijden. Toon minder »
Cindy Ng
2 juli 2020 14:02
Wel duur maar je krijg wel de luxe
Sel Brin
29 april 2018 13:01
Geweldig
Abbas Al Karamli
27 mei 2013 00:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure (1 zone)
V.a. €195 per zone
Botox (1 zone)
V.a. €195 per zone
Drie (3) zones botulinetoxine
V.a. €450 per zone
Twee (2) zones botulinetoxine
V.a. €350 per zone
Consult
1e consult
V.a. €55 per consult
Second opinie
V.a. €60 per consult
Fillers
Juvéderm
V.a. €350 per ml
Restylane
V.a. €500 per ml
Overige
Lipofilling gezicht
V.a. €2665 per per behandeling
Skinbooster
Juvéderm Volite
V.a. €500 per behandeling
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Chirurgie
Kliniek opgericht
1988
Adres
Alexanderveld 5, Den Haag
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten