Bey Clinics Hilversum

Bey Clinics Hilversum

Bey Clinics Hilversum uit Hilversum is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
2 reviews
Super
Corina Post
28 augustus 2021 04:04
Ik had een procedure gedaan met dokter Habbema voor de tumescente lipo in Hilversum en ik moet zeggen dat het geweldig was. Van het consult tot de procedure en follow-ups. Altijd zo attent hem en zijn team. Ik ben zo blij met alles en zijn techniek, die anders is dan de anderen. Je weet dat het 100% veilig is in vergelijking met de reguliere lipo's. Je bent... Toon meer »
Ik had een procedure gedaan met dokter Habbema voor de tumescente lipo in Hilversum en ik moet zeggen dat het geweldig was. Van het consult tot de procedure en follow-ups. Altijd zo attent hem en zijn team. Ik ben zo blij met alles en zijn techniek, die anders is dan de anderen. Je weet dat het 100% veilig is in vergelijking met de reguliere lipo's. Je bent wakker, geen pijn tijdens of na. Na slechts 2 weken herstel was ik weer bezig met crossfit. Hou echt van een wandeling in het park! Ik wou dat ik het eerder had gedaan, als ik wist hoe gemakkelijk en eenvoudig het is. Verbazingwekkende en natuurlijke resultaten! Toon minder »
clucredi
12 februari 2020 12:12
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture
V.a. €200 per zone
Botox
V.a. €200 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €500 per ml
Restylane
V.a. €500 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €350 per behandeling
Restylane Skinboosters
V.a. €350 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
1988
Adres
Marathon 1, Hilversum
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten