Biogelique salon voor huidverbetering

Biogelique salon voor huidverbetering

Biogelique salon voor huidverbetering uit Hellevoetsluis is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

4.8
31 reviews
EMB test gedaan, erg interessant! Je denkt bijvoorbeeld dat je gezond eet maar dat is voor ieder dus verschillend. Hele lieve mensen, goed advies voor je huid!
S. van der Wel
4 augustus 2022 11:11
Weer een heerlijke gezichtbehandeling gehad bij Anna
Franny Hermann
8 juni 2022 18:06
Regelmatig ga in naar Biogelique voor een gezichtsbehandeling. Altijd word ik heel vriendelijk geholpen, de kwaliteit van de behandelingen is super en de prijs is netjes. Ik heb in het verleden ook andere salons bezocht, maar deze salon steekt met kop en schouders boven de andere uit. Bij Biogelique werken ze met de modernste apparatuur en kwalitatief hoogwa... Toon meer »
Regelmatig ga in naar Biogelique voor een gezichtsbehandeling. Altijd word ik heel vriendelijk geholpen, de kwaliteit van de behandelingen is super en de prijs is netjes. Ik heb in het verleden ook andere salons bezocht, maar deze salon steekt met kop en schouders boven de andere uit. Bij Biogelique werken ze met de modernste apparatuur en kwalitatief hoogwaardige producten. Ik verheug me altijd weer op een bezoekje aan de salon en raad het iedereen die zijn of haar huid wil verbeteren, zeker aan! Toon minder »
De Drie Linden
23 juni 2021 16:04
Altoijd weer een vakkundige en geweldige ontspannende behandeling
A Wapenaar
4 mei 2021 13:01
Heel fijn behandelt tevrede
Joke Den Bakker
16 april 2021 09:09
Een afspraak bij Biogelique is voor mij altijd een heerlijk moment om naar uit te kijken . Vriendelijke ontvangst. Afspraak op tijd. Behandelkamer is zeer gezellig en schoon. Onder het genot van rustgevende muziek krijg je een super heerlijke behandeling met hele mooie producten. Echt een aanrader!! Over Permanent make-up kan ik zeggen: niet twijfelen maar... Toon meer »
Een afspraak bij Biogelique is voor mij altijd een heerlijk moment om naar uit te kijken . Vriendelijke ontvangst. Afspraak op tijd. Behandelkamer is zeer gezellig en schoon. Onder het genot van rustgevende muziek krijg je een super heerlijke behandeling met hele mooie producten. Echt een aanrader!!
Over Permanent make-up kan ik zeggen: niet twijfelen maar gewoon doen! Professioneel advies en uitstekend resultaat. Jaren geleden laten doen en nooit spijt gehad. Toon minder »
Gabrielle Schouten
16 februari 2021 19:07
Professionele en fijne salon! Heerlijke behandelingen en ontzettend vriendelijke meiden, ze weten ook goed met welke producten ze werken en deze zijn ook fijn in gebruik en je ziet echt resultaat. Ook zijn ze goed met permanent make-up. Ik kom er heel graag voor een heerlijke behandeling!
Hanneke de Wit
16 februari 2021 18:06
Vakkundig en bijzonder aardig personeel.
Ik ben al jaren vaste klant. Mijn huid is enorm opgeknapt van de behandelingen en producten die ik van Biogelique gebruik. Ook heb ik onlangs mijn wenkbrauwen laten tatoeëren. Dit is helemaal het neusje van de zalm. FANTASTISCH gewoon. Ik krijg er ook veel complimenten over.
Jan Bode
16 februari 2021 11:11
Vriendelijke ontvangst, goede uitleg over de behandeling.
Miranda Stevens
20 oktober 2020 21:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €149 per zone
Fillers
Juvéderm
V.a. €475 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Culhemiusstraat 12b, Hellevoetsluis
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek