Juvéderm filler behandeling

3 september 2020

Juvéderm is een filler op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature ook in het menselijk lichaam voorkomt. Hyaluronzuur fillers zijn wereldwijd de meest gebruikte fillers. De fillers van Juvéderm bieden het langstdurige resultaat van alle fillermerken. Ze blijven tot wel 24 maanden zitten, afhankelijk van de gekozen behandeling*.Welke rol speelt Juvéderm op de markt van hyaluronzuren? Injectablesbooking.nl zocht het uit!

juvederm filler

Geschiedenis van Juvéderm hyaluronzuur fillers

Cornéal Group Paris, een health care en laboratorium bedrijf, richtte in 2000 LEA Derm op. Mrs. Valerie Taupin was daar CEO van. Juvéderm was het eerste product dat werd gelanceerd. In 2004 werd Juvéderm overgenomen door Inamed, wat bekend was van haar McGhan borstprothesen. In 2006 nam Allergan Inamed over. Allergan is ook de producent van Botox.

Juvéderm is wereldwijd één van de marktleiders op het gebied van hyaluronzuur fillers. Sinds Allergan fabrikant is en de sales kan combineren met Botox heeft Juvéderm een ijzersterke propositie. Het product is goedgekeurd door de FDA (Amerikaanse Food and Drug Administration). De FDA is een overheidsinstantie die alleen medische hulpmiddelen en medicijnen toe laat die veilig en effectief zijn, bij deskundig gebruik.

Juvéderm behandeling

Juvéderm is één van de bekendste hyaluronzuur fillers. In Nederland wordt deze behandeling op meer dan 100 locaties uitgevoerd. Ben jij op zoek naar een Juvéderm hyaluronzuur filler behandeling? Voer je locatie in en vergelijk alle klinieken en artsen bij jou in de buurt. 

Zoek, vergelijk en boek

Vergelijk op ervaring & prijs Direct een afspraak maken

Juvéderm kosten

Juvéderm is een absoluut A-merk hyaluronzuur. Dit product is over het algemeen aan de bovenkant van de markt geprijsd. Diverse aanbieders bieden een Juvéderm behandeling aan tussen de € 300 en € 550 per ML.

-----------------------
Vind een Juvéderm behandeling bij jou in de buurt

Juvéderm fillers Amsterdam
Juvéderm fillers Nijmegen
Juvéderm fillers Maastricht
Juvéderm fillers Breda
Juvéderm fillers Haarlem
Juvéderm fillers Rotterdam

Zoek bij jou in de buurt

-----------------------

Juvéderm producten

Juvéderm heeft haar productportfolio doorontwikkeld tot een compleet gamma aan hyaluronzuren. Van dunner wordende huid en kleine rimpeltjes tot huidversteviging en contourverbetering: Juvéderm heeft de geschikte hyaluronzuur filler, mét en zonder lidocaine. Zo is er altijd een op maat gemaakt behandelplan voor jou mogelijk.

Juvéderm® VOLITE - skinbooster
Juvéderm® VOLBELLA - fijne lijntjes
Juvéderm® VOLIFT - diepe rimpels en vouwlijnen
Juvéderm® VOLUMA - volume aanbrengen
Juvéderm® VOLUX - speciaal voor kin- en kaaklijn

* Op basis van een zoekopdracht naar gepubliceerde klinische studies met hyaluronzuurfillers in november 2019. Een werkingsduur van 24 maanden werd vastgesteld bij Juvéderm® VOLUMA met lidocaïne, afhankelijk van het gekozen behandelgebied. Geen 1-op-1 vergelijking.

Veelgestelde Vragen

Waarom Injectablesbooking.nl?

Alle klinieken in Nederland
Lees reviews en vergelijk prijzen
Vergelijk artsen op ervaring en kwaliteit
Altijd bij jou in de buurt