By Babet Waalwijk

By Babet Waalwijk

By Babet Waalwijk uit Waalwijk is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Reviews

5
10 reviews
Al jaren lang ben ik een tevreden klant van Babet, ze gaat altijd mee in de ontwikkelingen in schoonheidsland . De producten die zij gebruikt zijn erg prettig . Je voelt je telkens weer herboren door haar fijne behandelingen en massages en je gaat met een stralende huid de deur uit. Je wordt erg welkom geheten door haar en haar collega's kortom heerlijk om e... Toon meer »
Al jaren lang ben ik een tevreden klant van Babet, ze gaat altijd mee in de ontwikkelingen in schoonheidsland . De producten die zij gebruikt zijn erg prettig . Je voelt je telkens weer herboren door haar fijne behandelingen en massages en je gaat met een stralende huid de deur uit. Je wordt erg welkom geheten door haar en haar collega's kortom heerlijk om een middag te vertoeven. Toon minder »
Severine van de sanden
5 maart 2020 20:08
Ik kom al jaren bij babet voor de fijne behandelingen én heerlijke massages, elke keer weer even hélemaal Zen!
Even opladen!
Ook de So Up heb ik mogen ervaren, mijn Striae is met 80% verminderd,
Daar ben ik zo blij mee!
Selina dudok
23 november 2017 10:10
Ik kom graag in deze salon. De rust komt je tegemoet zodra je 1 stap binnen hebt gezet en het personeel is super vriendelijk. Altijd staat er een gezond hapje klaar en een heerlijke koffie, thee of water. Je komt helemaal tot rust!
Mariska van Wanrooij
1 oktober 2017 14:02
Ik kom al heel wat jaren bij Skin Care Centre By Babet. En het is iedere keer weer een feestje. Mijn huid is er door de jaren heen steeds beter uit gaan zien, ik krijg de juiste behandelingen en advies op maat.
Verder is het personeel erg professioneel en vriendelijk.
Ik ben altijd helemaal zen als ik bij By Babet ben geweest.
Joyce Knulst
27 september 2017 16:04
Het is altijd weer een momentje voor mijzelf als ik een behandeling heb bij Salon by Babet. Heerlijke behandelingen en mooie resultaten! Ik ben altijd weer helemaal opgeladen als ik hier ben geweest.
Tamara Knulst
27 september 2017 15:03
Nu een jaar tevreden klant van schoonheidssalon By Babet. Diverse anti-age behandelingen ondergaan waaronder SoUp, Bindweefselmassage en de producten van Murad. Goede adviezen en fijne behandelingen. Mijn huid is zichtbaar verbeterd. Echt een aanrader wanneer je op zoek bent naar een professionele schoonheidssalon!
Coco Moll
24 januari 2017 08:08
Schrijf een review
Kenmerken
Adres
Grotestraat 70, Waalwijk
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek