Centifolia Beautysalon & Huidkliniek

Centifolia Beautysalon & Huidkliniek

Centifolia Beautysalon & Huidkliniek uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. € 125 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 250 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2020
Adres
Burgemeester Baumannlaan 90A, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Niels Deenen
Dr. Niels Deenen
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
€ 125,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Centifolia Beautysalon & Huidkliniek Reviews

4.9
42 reviews
Kom er al jaren. Heel tevreden
Petra van Zijl
17 mei 2022 09:09
Microdermabrasie behandeling bij Diana. Uitgebreide gezichtsbehandeling incl. Microdermabrasie en gezichtsmassage. Erg tevreden.
Metro & bus & trein
13 mei 2022 09:09
Microdermabrasie behandeling bij Diana. Uitgebreide gezichtsbehandeling incl. Microdermabrasie en gezichtsmassage. Erg tevreden.
Femi Hickinson
13 mei 2022 09:09
Diana heeft veel kennis op dermatologisch vlak, geeft advies op maat en is een prettig persoon.
Rachel Heemskerk
8 februari 2022 12:12
Al jaren een zeer tevreden klant van Diana en haar bedrijf. Naar aanleiding van heftige kalknagels (door een leven van vechtsporten en werken in zwembaden met te natte voeten in schoenen) begonnen met de behandeling. Al heel snel ging het mijn voeten beter qua frisheid, hygiëne en gevoel. De kalknagels zijn een ander verhaal, bij Diana, het eerlijke verhaa... Toon meer »
Al jaren een zeer tevreden klant van Diana en haar bedrijf. Naar aanleiding van heftige kalknagels (door een leven van vechtsporten en werken in zwembaden met te natte voeten in schoenen) begonnen met de behandeling. Al heel snel ging het mijn voeten beter qua frisheid, hygiëne en gevoel. De kalknagels zijn een ander verhaal, bij Diana, het eerlijke verhaal, het kost heel veel tijd (jaren…) om daar vanaf te komen. Uiteindelijk heeft een kuur via de huisarts (na overleg met Diana) de laatste hardnekkige plekjes weggewerkt. Zelf is ze zeer geïnteresseerd in haar werk en werkt hard aan haar professionalisering. Ze werkt ook samen met een plastisch chirurg verbonden aan het EMC die in haar praktijk ook werkt met klanten van Diana. De praktijk is zeer fris en hygiënisch. Afgelopen winter begonnen met schoonheidsbehandelingen aan de huid van mijn gezicht waar ik zeer tevreden over ben. Ook de gesprekjes over van alles en nog wat gedurende de behandelingen ervaar ik als prettig. Al met al een vakvrouw die hard werkt en kennis van haar vak heeft en dit weet te vertalen naar ons, de bezoekers daar. Rotterdam/Schiedam mag blij zijn met deze pedicure/schoonheidsspecialiste Toon minder »
Jasper Watertor
17 juni 2021 07:07
Sinds 6 maanden ben ik onder behandeling bij Diana i.v.m. mijn huid die altijd onrustig is geweest vanwege onzuiverheden. Nu, na 6 maanden behandeling bij Diana, is mijn huid een stuk rustiger. Diana is een hele vriendelijke en professionele huidspecialiste. Ze geeft iedere keer weer hele duidelijke uitleg over de behandelingen die ze geeft. Ze is overigens... Toon meer »
Sinds 6 maanden ben ik onder behandeling bij Diana i.v.m. mijn huid die altijd onrustig is geweest vanwege onzuiverheden.
Nu, na 6 maanden behandeling bij Diana, is mijn huid een stuk rustiger.
Diana is een hele vriendelijke en professionele huidspecialiste. Ze geeft iedere keer weer hele duidelijke uitleg over de behandelingen die ze geeft.
Ze is overigens altijd duidelijk en eerlijk en voor nazorg is zij ook altijd goed bereikbaar. De producten die ik er nu bij gebruik, heeft Diana mij aanbevolen en zijn echt een meerwaarde voor mijn huid en ondersteunen de behandelingen bij haar, waardoor het resultaat goed zichtbaar is.
Dankjewel Diana!!! Toon minder »
Marjolein Grotentraast
9 april 2021 21:09
Zeer professionele en vooral persoonlijke behandelingen, met goede nazorg en producten.
Sjors de Vries
31 maart 2021 08:08
Zeer persoonlijke en professionele acne behandelingen, heel tevreden en blij met de behandeling en producten.
Simone
27 maart 2021 10:10
Professioneel, kundig en betrouwbaar!
Ingrid Fischer
24 maart 2021 13:01
Al jaren heb ik moeilijkheden met mijn huid. Diana weet dit goed op te lossen. Behandelingen helpen meteen al en ik kijk altijd uit naar de volgende afspraak. Diana gaat altijd een stapje verder en haalt ook gezichtshaar weg. Top service en raad het iedereen aan!
Mandana Javadzadeh Naini
18 december 2020 14:02
Een zeer fijne schoonheidssalon ,net en schoon ,uitnodigend ontvangst . Ook bereikbaar voor mindervalide klanten Mijn probleem huid is sinds mijn behandelingen, 3x , enorm opgeknapt . Je kunt er voor verschillende behandelingen terecht . Je word zeer vriendelijk behandeld , en de nazorg is ook perfect . Een echte aanrader ,en bij bepaalde zorgverzekeraars va... Toon meer »
Een zeer fijne schoonheidssalon ,net en schoon ,uitnodigend ontvangst .
Ook bereikbaar voor mindervalide klanten
Mijn probleem huid is sinds mijn behandelingen, 3x , enorm opgeknapt .
Je kunt er voor verschillende behandelingen terecht .
Je word zeer vriendelijk behandeld , en de nazorg is ook perfect .
Een echte aanrader ,en bij bepaalde zorgverzekeraars valt de huidtherapeut in je pakket
Kortom alleen maar positief Toon minder »
Marina Verburg
15 december 2020 20:08
Schrijf een review