Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof

Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof

Centrum voor Tandheelkunde Van Kerkhof uit Eerbeek is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

2.4
5 reviews
pup je
20 juni 2022 09:09
Net bij mondhygiëniste Iris geweest,en daarna verstandskies trekken bij Mauri.Zag er tegenop,ze stelde mij op gemak en legde uit wat er ging gebeuren.
Ook Roel met afspr maken was top.
Dank jullie wel. Toppertjes

Anja Tombeng van Leeuwen
Anja van Leeuwen
25 november 2021 14:02
Sinds dat deze praktijk is overgenomen is het een rommeltje. Kaarten kwijt, onvriendelijke receptionistes. Als kind al klant geweest bij koornwinder en nooit klachten gehad.Bijna 40 jaar. Ons hele gezin heeft een goed, verzorgt gebit en nooit gaatjes. In Februari een hele middag kwijt geweest om met z'n drieën controle te laten uitvoeren. Eerst assistente da... Toon meer »
Sinds dat deze praktijk is overgenomen is het een rommeltje. Kaarten kwijt, onvriendelijke receptionistes. Als kind al klant geweest bij koornwinder en nooit klachten gehad.Bijna 40 jaar. Ons hele gezin heeft een goed, verzorgt gebit en nooit gaatjes. In Februari een hele middag kwijt geweest om met z'n drieën controle te laten uitvoeren. Eerst assistente dan de tandarts dan weer wachten en weer wachten en weer. Pfff... Makkelijk geld verdienen zo.
En naar huis zonder gaatjes of iets dus wat een gezeur. Ook is er veel mis communicatie.
Heb je de vorige keer dingen vertelt tegen de ene tandarts weet de ander nergens van. Vraag je om een vaste tandarts krijg je steeds een andere. Toon minder »
Monique Vredenberg
7 september 2020 08:08
sanne Moes
29 juli 2020 21:09
Jasmijn Hamer
29 november 2019 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €160 per zone
Fillers
Restylane
V.a. €300 per ml
Kenmerken
Kliniek opgericht
2020
Adres
Coldenhovenseweg 8A, Eerbeek
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten