CentrumZorg

CentrumZorg

CentrumZorg uit Zwolle is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.3
26 reviews
Slechte praktijk zal verder niet in details treden
Moos Westerhof
27 oktober 2022 11:11
Dr Veilinga, wat een fantastische arts!
Altijd tijd voor je, luistert echt naar je, en zoekt oprecht naar een oplossing.
Ik kan me serieus geen betere arts wensen!
Marilyn Debije van Raaij
1 oktober 2022 21:09
Assistente vraagt wat ik wil bespreken maar reserveert niet genoeg tijd bij de arts dus moet ik maar een nieuwe afspraak maken en dus weer vrij vragen van werk. Meerdere keren bij beide huisartsen geweest maar niet het idee dat er naar me geluisterd wordt. Als je een huisarts zoekt dan raad ik deze zeker niet aan.
Chris Bijsters
5 april 2022 15:03
Prima praktijk!
Daphne Bakker
13 december 2021 08:08
J. J. de Jonge is een huisarts van de oude stempel. Daarmee bedoel ik dat hij het protocol wil volgen en de wensen v/d patiënt negeert, waardoor een eenzijdig behandelplan ontstaat, waar je niet tegen in kan gaan. Zint het je niet? Zoek dan maar een ander! Waar andere huisartsen zeggen 'ik begrijp dat u niet uw hele lichaam wilt insmeren met een crème wannee... Toon meer »
J. J. de Jonge is een huisarts van de oude stempel. Daarmee bedoel ik dat hij het protocol wil volgen en de wensen v/d patiënt negeert, waardoor een eenzijdig behandelplan ontstaat, waar je niet tegen in kan gaan. Zint het je niet? Zoek dan maar een ander! Waar andere huisartsen zeggen 'ik begrijp dat u niet uw hele lichaam wilt insmeren met een crème wanneer een kort pillenkuur ook volstaat, ik schrijf u een recept voor de pillen als u dat wenst', zegt J. J. de Jonge doodleuk 'u moet de crème smeren, het maakt me niet uit hoe u dat ervaart, het is protocol'. Bijzonder, dat andere huisartsen wel die ruimte zien en zelfs de apotheker verbaast hier van opkijkt. De assistente is een doorgeefluik, die frustratie gericht op de huisarts veel te persoonlijk op vat, en de huisarts praat zelf niet met de patiënt. Ik verlaat deze praktijk na er zes jaar patiënt te zijn geweest. Het is gewoonweg 'niet leuk meer'. Toon minder »
Peter Drenth
29 april 2021 07:07
Kan er altijd snel terecht en er wordt duidelijke uitleg gegeven. Het personeel is vriendelijk. Fijn dat je ook online afspraken kunt inplannen.
Mariska D
4 december 2020 11:11
hele fijne huisartsen. Ze luisteren tenminste naar je. Je wordt serieus genomen.
Jolanda van wietmarschen
6 maart 2020 13:01
Begrijpen niet wat een eetstoornis is... Gaan aan de psycholoog vragen waar en hoe ze op moeten testen bij een eetstoornis. Dat is als een bakker aan de slager vragen hoe je brood bakt. Ligt er een bloedonderzoek-formulier klaar... Word er gestrest op VERMOEIDheidsklachten.... Zoo vermoeiend om je huisarts/assistent te moeten vertellen dat ze op EETSTOORNIS... Toon meer »
Begrijpen niet wat een eetstoornis is... Gaan aan de psycholoog vragen waar en hoe ze op moeten testen bij een eetstoornis. Dat is als een bakker aan de slager vragen hoe je brood bakt.
Ligt er een bloedonderzoek-formulier klaar... Word er gestrest op VERMOEIDheidsklachten.... Zoo vermoeiend om je huisarts/assistent te moeten vertellen dat ze op EETSTOORNIS gerelateerde klachten moeten testen en kalium dan echt veel belangrijker is dan een lage ijzergehalte.
Geen enkele keer lichamelijk onderzoek gedaan ivm eetstoornis, ondanks zeer snel gewichtsverlies/ondergewicht. Toon minder »
Milena Valentijn
27 februari 2020 19:07
Zeer onvriendelijke dames aan de lijn gehad die denken in patiënten en niet in klanten. Op de vraag of een afspraak bevestigd kon worden was het antwoord dat ze daar niet aan kunnen beginnen. Als iedereen dat vraagt zouden ze daar de hele dag mee bezig zijn. In ieder geval was ik vanmiddag voor de 2x voor Jan met de korte achternaam op een gemaakte afspraak... Toon meer »
Zeer onvriendelijke dames aan de lijn gehad die denken in patiënten en niet in klanten. Op de vraag of een afspraak bevestigd kon worden was het antwoord dat ze daar niet aan kunnen beginnen. Als iedereen dat vraagt zouden ze daar de hele dag mee bezig zijn.

In ieder geval was ik vanmiddag voor de 2x voor Jan met de korte achternaam op een gemaakte afspraak.

Vraag altijd om een bevestiging via de mail. Deze dames kunnen alleen de telefoon opnemen. Daar is alles mee gezegd helaas.
Als ik nul sterren zou kunnen geven deed ik dat. Toon minder »
Freddy Braams
6 maart 2019 18:06
Schrijf een review
Kenmerken
Kliniek opgericht
2022
Adres
Van Karnebeekstraat 27, Zwolle
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek