Clinique Dokter Don Amsterdam - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Clinique Dokter Don Amsterdam

Clinique Dokter Don Amsterdam

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Bocouture)
V.a. € 89,50 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 89,50 per zone
2 zones
V.a. € 170 per behandeling
3 zones
V.a. € 240 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 399 per 2 oksels
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 75 per behandeling
Fillers
BeloteroBelotero
V.a. € 299 per ml
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. € 299 per ml
Fillers overige
Sculptra (per flacon 10 ML)Sculptra (per flacon 10 ML)
V.a. € 600 per behandeling
Infusen
Energie
V.a. € 150 per behandeling
Gezondheid
V.a. € 150 per behandeling
Hydratatie
V.a. € 150 per behandeling
Prestatie
V.a. € 150 per behandeling
Skinbooster
ProfhiloProfhilo
V.a. € 350 per per 2 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Vitamine infuus, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
1995
Adres
Laan Der Hesperiden 144, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Donald Ottens
Dr. Donald Ottens
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 89,50
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda
Loes Franke
Loes Franke
Functie
Physician Assistent
Botox zone v.a.
€ 89,50
Filler per ml v.a.
€ 299,00
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Clinique Dokter Don Amsterdam Reviews

3.4
24 reviews
Super fijne en positieve ervaring gehad met Dr.Don en zijn team zij waren zeer geduldig en ik heb mijn gehoord gevoeld. Ik heb meerdere behandeling gehad en ik kan best kritisch zijn en ook hier was er ruimte voor. belangrijk ook dat hij humor heeft! aanrader!
Gohdar dosky
22 maart 2024 22:10
Een warm bad. Gehoord en gezien worden. Een luisterend oor en een passende oplossing.
Hoewel ik er nog niet ben, heb ik al voor een groot deel mijn leven terug.
Ik kan weer beter bewegen. En daardoor komt het plezier terug.
Het waren een paar heftige maanden maar totaal geen spijt van de keuze voor de Dr. Don kliniek.
Linda Rombouts
21 maart 2024 15:03
Wat een geweldige Arts Dr Don, neemt de tijd om goed te luisteren naar je problemen en wensen. Mooie Clinique en lief personeel 👍
Patricia Beld
14 februari 2024 21:09
'Enthousiast' is het eerste woord wat in mij opkomt als ik denk aan mijn ervaring met Dr. Don en zijn fijne team. Ik was ietsje zenuwachtig op de dag van de ingreep, maar er werd ruim de tijd genomen om alles toe te lichten en te begeleiden. De ingreep was onder lokale verdoving, dat vond ik erg spannend, maar was toch goed te doen. Wat extra leuk was, was d... Toon meer »
'Enthousiast' is het eerste woord wat in mij opkomt als ik denk aan mijn ervaring met Dr. Don en zijn fijne team. Ik was ietsje zenuwachtig op de dag van de ingreep, maar er werd ruim de tijd genomen om alles toe te lichten en te begeleiden. De ingreep was onder lokale verdoving, dat vond ik erg spannend, maar was toch goed te doen. Wat extra leuk was, was dat ik een crème en een serum mee naar huis kreeg, waar mijn eigen (bloed)plasma in verwerkt was. Het was een cadeau, hoe leuk is dat! Al met al kom ik heel graag terug! Toon minder »
Lisa Honsbeek
23 januari 2024 16:04
Vriendelijke doctor, uitstekend werk en nazorg.
Mijn behandeling was alweer een tijdje terug maar de positieve resultaat is er nog altijd!
Joel Ossi
22 januari 2024 13:01
Prettige sfeer, deskundige arts neemt de tijd om al je wensen te bespreken. Alleen maar lof, echt een aanrader
Nathalie Sterken
19 januari 2024 16:04
Een fijne Clinique met fijn personeel. Er word de tijd voor je genomen tijdens de intake en alles word goed uit gelegd. De assistentes denken ook goed met je mee
Larissa Rosink
19 januari 2024 15:03
Dit is een absolute beunhaas!!! Radioloog die denkt dat hij god is!. Ga er niet heen!!!
Eva Kuppens
23 oktober 2023 07:07
Zeer onprettige ervaring! Mijn afspraak was om 11:40, maar na 50 minuten was ik nog steeds niet aan de beurt. Navraag bij de receptie leverde op dat ik nog maar even moest wachten. Uiteindelijk na een uur uitloop kon ik de dokter spreken. Nadat hij me wat informatie had gegeven, moesten er meteen foto's gemaakt worden, maar toen ik aangaf dat ik alles eerst... Toon meer »
Zeer onprettige ervaring! Mijn afspraak was om 11:40, maar na 50 minuten was ik nog steeds niet aan de beurt. Navraag bij de receptie leverde op dat ik nog maar even moest wachten. Uiteindelijk na een uur uitloop kon ik de dokter spreken. Nadat hij me wat informatie had gegeven, moesten er meteen foto's gemaakt worden, maar toen ik aangaf dat ik alles eerst even wilde laten bezinken en daarom nog geen foto's wilde laten maken, veranderde de toon van de dokter. Ik zei dat ik dat niet prettig vond en dat ik me onder druk gezet voelde. Vervolgens zei de dokter dat we er dan maar niet aan moesten beginnen en liep hij weg. Vervolgens moest ik in gesprek met een assistente en ik vertelde mijn ervaring. Zij zegde me toe dat mijn gegevens verwijderd zouden worden en dat ik daarvan op de hoogte gebracht zou worden, maar ik heb nooit meer wat gehoord. Als je een uur wilt wachten om vervolgens bot behandeld te worden door de arts die je gaat behandelen, is dit een goede kliniek. Ik heb echter zo mijn bedenkingen bij deze omgang met potentiële klanten. Ik zou deze kliniek daarom ten zeerste afraden. Toon minder »
Christiaan van Veen
4 mei 2023 20:08
Deze dokter laat Andy vd Meijde de draak steken met een foto van vrouwen met lipoedeem. Belachelijk, dit is een ziekte waar je niet mee moet spotten
Jemma
30 september 2022 18:06
Prettige kliniek met super vriendelijk personeel. Hier voor een liposuctie behandeling geweest, 5 zones. De intake in Amsterdam gedaan, echter de operatie vindt plaats in Hengelo. Dit was in eerste instantie nogal teleurstellend, omdat we het juist dicht bij huis wilde doen. Echter is de kliniek in Hengelo ook zeker een aanrader. Zal met name komen doordat e... Toon meer »
Prettige kliniek met super vriendelijk personeel. Hier voor een liposuctie behandeling geweest, 5 zones. De intake in Amsterdam gedaan, echter de operatie vindt plaats in Hengelo. Dit was in eerste instantie nogal teleurstellend, omdat we het juist dicht bij huis wilde doen. Echter is de kliniek in Hengelo ook zeker een aanrader. Zal met name komen doordat er lokale mensen werken en die zijn vriendelijker dan de 'Amsterdamse-vriendelijkheid' die we hier gewend zijn. Vervolgens 1 nacht geslapen in het hotel, Het Wapen van Delden. Hier kan je overigens ook goed eten in de avond. De volgende ochtend kwam er een verpleegster langs die hielp met douchen, verband aanbrengen en aankleden.
De behandeling zelf duurde 3 uur en sommige momenten was het niet pijnloos. Het herstel en de eerste nacht verliepen boven verwachting goed. Weinig pijn. Dag erna was de rit naar Amsterdam een beetje wandelen en boodschappen doen geen probleem. Het tussentijdse resultaat ziet er goed uit. Het is nog geen 3 maanden geleden, dus het eindresultaat is nog niet bekend, maar verwacht geen problemen.
Enig verbeterpunt is dat er in Amsterdam niet iemand achter de receptie zat. Daardoor leek het ietwat onprofessioneel en chaotisch tijdens de intake. Verder werden er 'aparte' ruimten gecreëerd door sta-wanden/ schotjes. Dit voelde soms een beetje knullig.
Al met al zeker tevreden, de vriendelijkheid op locatie Hengelo is echt verfrissend. Kan deze kliniek kan ik zeker aanraden. Toon minder »
Robbert Saam
9 december 2021 17:05
Hele fijne kliniek super lief personeel Dr Don is een topper en iedereen die hieronder loopt te klagen geloof ik niet ! Dankbaar en blij met de resultaten !
Irish Pastry
7 september 2021 14:02
zelfs 1 ster is het niet waard. deze man is een klungel die zijn vak niet verstaat.
truus bikkel
21 januari 2021 10:10
Dr Don, geeft zijn eerlijke mening, waar andere clinics zeggen dat het gaat, zegt dr Don, niet doen en legt ook uit waarom het niet gaat. Super ,ben tevreden naar huis gegaan.
Anita Bertrand
12 juni 2020 08:08
Beste mensen,

Ongeveer twee jaar geleden heb ik hier mijn undereye filler laten zetten bij een Spaanse vrouwelijke arts. Ik raad het niemand aan het hier te doen. Ze heeft de filler verkeerd gezet waardoor de onderkant rechteroog dikker werd. Hier heb ik maanden lang mee rond gelopen. Ook zie je nogsteeds de plaats waar de naald in mijn huid is gezet.
Serap Kaya
20 mei 2020 07:07
KIES DEZE CLINIQUE NIET. Bij mijn consult gesprekken alles besproken en duidelijk mijn wensen uitgelegd. Hier werd dan ook gezegd dat mijn wensen vervuld zouden worden. Jammer genoeg is dit niet gebeurd. Mijn lichaam ziet er bijna hetzelfde uit. Hij heeft zelf onevenheden gecreerd in mijn buik en waist. Daarnaast hoorde hij het vet in mijn billen te spuiten,... Toon meer »
KIES DEZE CLINIQUE NIET. Bij mijn consult gesprekken alles besproken en duidelijk mijn wensen uitgelegd. Hier werd dan ook gezegd dat mijn wensen vervuld zouden worden. Jammer genoeg is dit niet gebeurd. Mijn lichaam ziet er bijna hetzelfde uit. Hij heeft zelf onevenheden gecreerd in mijn buik en waist. Daarnaast hoorde hij het vet in mijn billen te spuiten, wat hij heeft gedaan is het vet er ver boven in te spuiten. Het lijkt nu alsof ik een nieuwe vetlijn boven mijn bil heb. Ik heb een aantal maanden gewacht omdat je lichaam natuurlijk moet herstellen en ik hoopte dat het weg zou trekken, ook massages hielpen niet. (Nodig na lipo) vervolgens een gesprek aangegaan met hem over dat ik niet tevreden ben, hierop kreeg ik de reactie dat ik de operatie dan nog maar is moet betalen!! €5000 weggegooid en dan zeker nog is €5000 betalen voor iets wat niet mijn fout is. Belachelijk. Toon minder »
3007jamila
24 april 2019 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Clinique Dokter Don Amsterdam?

Één zone Botox bij Clinique Dokter Don Amsterdam kost € 89,50.

Wat kost een filler behandeling bij Clinique Dokter Don Amsterdam?

1 ML filler kost bij Clinique Dokter Don Amsterdam v.a. € 299,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Clinique Dokter Don Amsterdam?

Op basis van 16 Google reviews heeft Clinique Dokter Don Amsterdam 3.4 van de 5 sterren.

Waar is Clinique Dokter Don Amsterdam gevestigd?

Op Laan Der Hesperiden 144 is Clinique Dokter Don Amsterdam gevestigd in Amsterdam.