Cocon cosmetics - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Cocon cosmetics

Cocon cosmetics

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Consult
1e consult
V.a. € 30 per consult
Fillers
Teosyal
V.a. € 300 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
1997
Adres
Westhavenplaats 3, Vlaardingen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Anwar Thio
Drs. Anwar Thio
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Cocon cosmetics Reviews

4.7
166 reviews
Vanaf het intakegesprek tot vandaag de 1e behandeling PMU-wenkbrauwen en dit is in één woord te pakken, geweldig!! Klant is koning/koningin, ieder is vakkundig/professioneel/klantvriendelijk. Uitgebreide nazorg en ik kijk nu al uit naar de Perfectiebehandeling door Tamara. Volgens mij ben ik gelijk al vaste klant geworden !!
sonja ogier
11 maart 2024 19:07
Ik heb duidelijk aangegeven wat mijn voorkeuren waren maar daar is niet naar geluisterd,
Nu zit ik 2 jaar vast aan wenkbrauwen waar ik niet tevreden mee ben.
tjakina meijer
21 februari 2024 13:01
Na veel research en lang twijfelen over permanente make-up, ben ik uiteindelijk bij Cocon Cosmetics terecht gekomen. Er wordt goed naar je wensen geluisterd en ze nemen de tijd voor je. Mijn wenkbrauwen zijn nog aan het helen van de perfectiebehandeling maar ik ben nu al super tevreden en kan niet wachten op het eindresultaat! Jullie zien mij zeker terug : )
Ellen van Bolhuis
18 januari 2024 16:04
Hele mooie kliniek voor permanente make up, nagels en fillers. De wachtruimte is zo prachtig ingericht, wc’s zijn altijd schoon en je mag gratis drinken pakken. Personeel is vriendelijk en warm.
Tessa van der Leeuw
9 december 2023 09:09
Onlangs weer op bezoek geweest voor een opfrisbehandeling van mijn wenkbrauwen. Ik ben weer super tevreden. Ze luisteren goed naar je wensen en streven voortdurend naar verbetering. Zelf heb ik oog voor detail en zie overduidelijk dat zij dat ook hebben. Dat geeft me iedere keer vertrouwen om weer terug te komen (ondanks ik nu verder weg woon: 1,5 uur rijden... Toon meer »
Onlangs weer op bezoek geweest voor een opfrisbehandeling van mijn wenkbrauwen. Ik ben weer super tevreden. Ze luisteren goed naar je wensen en streven voortdurend naar verbetering. Zelf heb ik oog voor detail en zie overduidelijk dat zij dat ook hebben. Dat geeft me iedere keer vertrouwen om weer terug te komen (ondanks ik nu verder weg woon: 1,5 uur rijden). Dankjewel weer en tot over 1,5 jaar! Toon minder »
Desirée Viergever
7 november 2023 10:10
Mooie salon en goed ontvangen door de aanwezige salonmanager. Alles werd duidelijk uitgelegd en de vorm+teint werden besproken en bepaald. Het zijn ontzettend leuke dames en ik zei het al in de salon, maar wát een verademing om niet meer mijn wenkbrauwen te hoeven tekenen!! Lieve Sina, bedankt voor het “creëren” van mijn perfecte wenkbrauwen. Ik kom zeker te... Toon meer »
Mooie salon en goed ontvangen door de aanwezige salonmanager. Alles werd duidelijk uitgelegd en de vorm+teint werden besproken en bepaald. Het zijn ontzettend leuke dames en ik zei het al in de salon, maar wát een verademing om niet meer mijn wenkbrauwen te hoeven tekenen!! Lieve Sina, bedankt voor het “creëren” van mijn perfecte wenkbrauwen. Ik kom zeker terug voor een touch-up over 1-1,5 jaar! 🙌🏼💕 Toon minder »
Imane Abou Adas
1 november 2023 12:12
Super tevreden met mijn wenkbrauwen. De eerste behandeling werd alles goed uitgelegd en ik mocht mijn wensen aangeven. Er is met aandacht geluisterd en ik kreeg fijn advies wat betreft de kleur en de vorm. Na de eerste behandeling zagen mijn wenkbrauwen er al heel mooi uit. Na de perfectie behandeling alleen nog maar mooier. Een mooie salon met aandacht voo... Toon meer »
Super tevreden met mijn wenkbrauwen. De eerste behandeling werd alles goed uitgelegd en ik mocht mijn wensen aangeven. Er is met aandacht geluisterd en ik kreeg fijn advies wat betreft de kleur en de vorm.

Na de eerste behandeling zagen mijn wenkbrauwen er al heel mooi uit. Na de perfectie behandeling alleen nog maar mooier. Een mooie salon met aandacht voor de klant. Een hele fijne ervaring en hele mooie wenkbrauwen! Toon minder »
Lisa Versteeg
30 oktober 2023 09:09
De mooiste wenkbrauwen krijg je hier! De salon ziet er keurig en verzorgd uit. Het personeel is zeer vriendelijk. Ik zou dit iedereen aanraden!
Stephanie
3 september 2023 17:05
Heel blij met mijn mooie wenkbrauwen, luisteren goed naar de klant wat deze wil, super netjes en subtiel gedaan , zeker een aanrader .
Hanneke Blokland
8 augustus 2023 08:08
Ik heb vorige week mijn wenkbrauwen laten doen ben er heel er tevreden over mooie natuurlijke look nu nog 6 weken wachten op t eind resultaat maar heb er alle vertrouwen in, hele goeie uitleg gehad van te voren
Brigittezijderveld1992@hotmail.com Westlife01
26 juli 2023 15:03
Met hoge verwachtingen naar Cocon gegaan. Een lashlift incl. verven van €70 mezelf cadeau gedaan, zo kon ik met mooie wimpers op vakantie zonder mascara te dragen. De behandeling ging prima en de eerste week had ik erg mooie wimpers. Helemaal als ik een avondje mascara op deed, veel volume en ze waren mooi lang. Helaas was dit van erg korte duur. Mijn wimper... Toon meer »
Met hoge verwachtingen naar Cocon gegaan. Een lashlift incl. verven van €70 mezelf cadeau gedaan, zo kon ik met mooie wimpers op vakantie zonder mascara te dragen. De behandeling ging prima en de eerste week had ik erg mooie wimpers. Helemaal als ik een avondje mascara op deed, veel volume en ze waren mooi lang. Helaas was dit van erg korte duur.
Mijn wimpers werden al gauw dun, vielen uit en waren rommelig. Ik kreeg ze niet meer mooi. Ik droeg (en draag nog steeds na 6 weken) geen mascara meer want dit werd (en wordt) echt heel lelijk.
Ik heb contact gehad met Cocon via WhatsApp, regelmatig met een andere medewerker wat de communicatie niet perse makkelijk maakte. Ik kreeg van Cocon voor 3 dagen een olie en crème wat het uitgroeiproces zou moeten versnellen. (Olie is dus niet goed om te gebruiken normaal gesproken, want dan zakken je wimpers weer in). Helaas deed dit niks, maar een "oplossing" als deze vond ik geen oplossing want het uitgroeiproces versnellen bij een behandeling van €70 vind ik niet oke. Ik heb nog doorgevraagd naar een oplossing en ze adviseerde mij een lashserum van €40 die je wimpers sterker moeten maken, het was netjes geweest als ik deze had mogen ontvangen als service.
Cocon geeft aan dat de behandeling bij sommige mensen niet altijd goed uitpakt, maar zij hadden het nog nooit eerder meegemaakt. Dit heb ik helaas nooit voorafgaand aan de behandeling vernomen. Ze hadden mij op voorhand moeten inlichten, dan had ik het risico niet genomen want mijn wimpers zijn momenteel echt verpest. Ze zeiden niks meer voor mij te kunnen doen. Ik heb gemeld dat ik het niet netjes vind, er is toen geen reactie meer gekomen. Toon minder »
L. M.
8 juli 2023 16:04
Ik heb vorige week mijn wenkbrauwen laten doen ben er heel er tevreden over mooie natuurlijke look nu nog 6 weken wachten op t eind resultaat maar heb er alle vertrouwen in, hele goeie uitleg gehad van te voren
Brigittezijderveld1992@hotmail.com Westlife01
19 juni 2023 12:12
Absoluut top en een aanrader ! Ik heb vorig jaar mijn wenkbrauwen laten doen door Els . Ik krijg nog steeds complimenten over mijn wenkbrauwen en ze zien er natuurlijk uit . Els denkt met je mee en geeft goede adviezen .
Adrien Michielsen
9 mei 2023 20:08
Ontzettend blij met mijn prachtige nieuwe wenkbrauwen! Ik heb gekozen voor de 3D Nano Techniek, de kleur van de wenkbrauwen is super natuurlijk en ook het eindresultaat is top! Precies hoe ik het wilde, heel natuurlijk, ook voor de dagen zonder make-up.
Naomi Reisner
11 april 2023 16:04
Na jaren twijfelen en dagelijks zelf mijn wenkbrauwen te tekenen, vorig jaar eindelijk de stap genomen om mijn wenkbrauwen toe te vertouwen aan Cocon Cosmetics. Afgelopen week voor mijn opfris behandeling geweest en super fijn hoe er met je wensen wordt mee gedacht! Super bedankt!
Saar B
7 april 2023 12:12
ik ben 3 weken geleden bij Cocon geweest om mijn wenkbrauwen en wimpers te laten verven. Ze liepen al een half uur uit waardoor ik dus een half uur later werd geholpen ( had 15.45 uur de afspraak), mijn moeder was mee en die moest blijven wachten in de ruimte en mocht niet mee naar binnen ( anders zou de kans aanwezig zijn dat zij zich ermee ging bemoeien, w... Toon meer »
ik ben 3 weken geleden bij Cocon geweest om mijn wenkbrauwen en wimpers te laten verven. Ze liepen al een half uur uit waardoor ik dus een half uur later werd geholpen ( had 15.45 uur de afspraak), mijn moeder was mee en die moest blijven wachten in de ruimte en mocht niet mee naar binnen ( anders zou de kans aanwezig zijn dat zij zich ermee ging bemoeien, werd gezegd)...nadat ik in de behandelkamer kwam moest ik gaan liggen op een niet zo comfortabele stoel, er werd van alles gedaan om mij lekker te laten liggen maar niks hielp. Diegene die mij hielp was wel aardig maar vroeg niet wat ik wilde, toen ik er zelf om vroeg en dacht oh misschien kan ze me wenkbrauwen ook epileren had ze daar geen tijd voor ( de zaak sluit om 17.00 uur) en het was al tegen half 5, ze wilde me afspraak verzetten naar de dag erna (wat ik dus niet heb gedaan)..uiteindelijk ging ze beginnen, niet vragen wat ik wilde en welke kleur. Me wenkbrauwen geverfd (dat was wel oke) en toen me wimpers...ik keek in de spiegel en alleen de boven wimpers waren geverfd en niet de onderkant, ik vroeg waarom dat niet gedaan was "ja dat doen wij altijd"werd er gezegd ( misschien een tip voor de volgende keer om te vragen wat de klant wil en niet doen wat jullie willen)...al bij al geen fijne ervaring het idee dat het afgeraffeld is en dat de medewerkster snel naar huis wilde...
P.S. had ook een mail gekregen hoe ik het had ervaren daar heb ik op gereageerd maar geen terug koppeling gekregen,
** ik hoef niet benaderd te worden wilde alleen deze melding schrijven Toon minder »
ingeborg sommeijer
6 april 2023 10:10
Sinds ik bij Cocon kom hoef ik mij nooit meer zorgen te maken over mijn wenkbrauwen. Alles is tip top geregeld. De service, de informatie/uitleg en het resultaat. Wil nooit meer anders.
Deliana Bekker
23 maart 2023 14:02
Enorm blij dat ik dankzij social media op Coconcosmetics uitgekomen ben. Na jaran twijfelen om de stap te zetten om mijn wenkbrauwen met pmu te laten behandelen, durfde ik pas na het zien van de filmpjes/foto’s dit bij Coconcosmetics te doen. Erg blij met hoe alles gegaan is en kijk er naar uit om elk jaar voor een opfris behandeling te gaan, want dit is toc... Toon meer »
Enorm blij dat ik dankzij social media op Coconcosmetics uitgekomen ben. Na jaran twijfelen om de stap te zetten om mijn wenkbrauwen met pmu te laten behandelen, durfde ik pas na het zien van de filmpjes/foto’s dit bij Coconcosmetics te doen. Erg blij met hoe alles gegaan is en kijk er naar uit om elk jaar voor een opfris behandeling te gaan, want dit is toch echt heel fijn! Dankjewel Sina voor jouw prachtige werk. Toon minder »
Shanna Leeuwangh
28 februari 2023 19:07
Zeer tevreden op mijn wenkum bediend samen gekeken wat mooi was en de ogen het meest liet spreken duidelijk uitleg zeer vriendelijk bedrijf wens al het personeel een fijn uiteinde en fijne feest dagen en een fantastisch 2023 super bedankt voor het mooie resultaat
Albertina Bolsenbroek
14 december 2022 08:08
Super blij met m'n wenkbrauwen, hele fijne plek met professionele en zeer vriendelijke dames. Blijft toch altijd even spannend maar ze stellen je goed op je gemak en vertellen duidelijk wat je kan verwachten.
Ingrid van Ardenne
4 december 2022 13:01
Els luistert absoluut niet naar de wens van de klant en doet wat ze zelf wil. Neemt niet de tijd om goed met je te overleggen wat mooi bij je staat en wat niet en legt de schuld vervolgens bij de klant neer. Nu moet ik dit herstellen door het weg te laten laseren wat me veel geld gaat kosten en wat de kwetsbare huid rondom de ogen beschadigt. Ik raad Cocon a... Toon meer »
Els luistert absoluut niet naar de wens van de klant en doet wat ze zelf wil. Neemt niet de tijd om goed met je te overleggen wat mooi bij je staat en wat niet en legt de schuld vervolgens bij de klant neer. Nu moet ik dit herstellen door het weg te laten laseren wat me veel geld gaat kosten en wat de kwetsbare huid rondom de ogen beschadigt. Ik raad Cocon absoluut niet aan. Duidelijk genoeg zo? Als reactie op mijn gebruikersnaam, ik heb inderdaad een andere naam gebruikt, maar mijn review is op de waarheid gebaseerd. Toon minder »
Alyssa
1 november 2022 08:08
Al jaren klant bij Cocon, ieder jaar weer kom ik vanuit Dordrecht naar Vlaardingen omdat ik ze blind vertrouw. Het is toch best spannend PMU, maar bij Cocon voelt het super vertrouwd♡.
Amanda Matindas
26 oktober 2022 07:07
Heel mooie, professionele salon met enorm veel kennis dat zich ook uit in een super mooi resultaat. Ik ben heel erg blij met mijn wenkbrauwen.
maartjeloose
18 oktober 2022 12:12
Combi brows laten doen door Sina, super fijne service, heel oprecht en realistisch in de keuze voor de behandeling, heel meelevend en vriendelijk. Echt een top ervaring, vaste klant erbij!
Rosalia Morreale
13 oktober 2022 10:10
Prachtige schone ambiance waar mooie en kundige mensen werken. Zo gelukkig met mijn nieuwe wenkbrauwen.
Antoinette Peelen
13 september 2022 10:10
Vorig jaar heb ik al mijn wenkbrauwen laten doen en in februari ‘22 heb ik een eyeliner-behandeling gewonnen bij de win-actie! Over beide behandelingen en het resultaat ben ik super tevreden! Gemak dient te mens!

En wat een prachtige salon! 🤩
Romy
4 juli 2022 12:12
Altijd prettig geholpen! Els en haar team zijn vakvrouwen, Werken heel secuur en heel hygiënisch!
Lia Rosenbrand
17 juni 2022 12:12
Mooie, goed bereikbare locatie. Personeel is heel kundig, neemt de tijd en luistert naar je vragen. Ik ben voor mijn wenkbrauwen geweest en heb gelijk een afspraak gemaakt voor eyeliner pmu. Fijne mensen!
Yvonne van Meerendonk
11 juni 2022 14:02
Niet twijfelen, afspraak boeken. Zeer professioneel en prachtig resultaat. Absoluut een aanrader!
Nancy van Driel Vis
18 mei 2022 15:03
Na jaren twijfelen en dagelijks zelf mijn wenkbrauwen te tekenen eindelijk de stap genomen om door Els mijn wenkbrauwen te laten doen. Zo fijn hoe er met je wensen wordt mee gedacht en heb nog niet eens de perfectiebehandeling gehad en nu al super blij!!!! 100% aanrader!!!
Saar B
14 mei 2022 12:12
In maart heb ik bij Sina Combi Brows laten zetten en afgelopen week heb ik de perfectiebehandeling gehad. Ik ben super blij met het resultaat en ik raad het iedereen aan!
Roos Maagdenberg
5 mei 2022 10:10
Super goed geholpen!! Ik heb zelf wat mindere ervaring gehad bij een andere zaak met powderbrowns… Ik ben naar Cocon gegaan bij Sina en ben super tevreden. Er is niks meer te zien van de oude pigmentatie en mijn nieuwe combi Browns zien er onwijs netjes uit. Zeker een aanrader!!
Priscilla Siegers
2 mei 2022 17:05
Beste plek om je permanente make up te laten doen. Echt een dikke 10 voor netheid secuurheid beleefdheid en kunde.
Miriam de Haas
4 april 2022 15:03
Al jaren tevreden klant voor mijn pmu (wenkbrauwen). Ontzettend vriendelijke medewerksters die meedenken en erg servicegericht en vakkundig te werk gaan.
Sandra van S.
28 maart 2022 13:01
2 weken geleden me wenkbrauwen laten doen door Sina, heel goed advies gegeven ivm oude pmu..
Al super blij mee en dan heb ik de nabehandeling nog geen eens gehad.. kan niet wachten tot april!
Echt een aanrader!
Kelly Harreman
24 februari 2022 20:08
Ik ben een paar weken geleden bij Cocon geweest voor permanente wenkbrauwen. Ik was best zenuwachtig, maar werd al van tevoren en ook op de dag van de behandeling zelf gerust gesteld. Heel fijn! Er werd ook echt geluisterd naar mijn wensen en goed advies gegeven. En mijn wenkbrauwen zien er nu al geweldig uit. Ik kan Cocon Cosmetics dan ook zeker van harte a... Toon meer »
Ik ben een paar weken geleden bij Cocon geweest voor permanente wenkbrauwen. Ik was best zenuwachtig, maar werd al van tevoren en ook op de dag van de behandeling zelf gerust gesteld. Heel fijn! Er werd ook echt geluisterd naar mijn wensen en goed advies gegeven. En mijn wenkbrauwen zien er nu al geweldig uit. Ik kan Cocon Cosmetics dan ook zeker van harte aanbevelen. Toon minder »
Layla Pansier
16 november 2021 19:07
Ik heb mijn wenkbrauwen gedaan en ben erg tevreden. Sina heeft het gezet, ze is erg vakkundig en heeft het precies gedaan zoals ik het wilde. Zal zeker weer terugkomen voor de opfris volgend jaar!
Moska Waise
15 november 2021 14:02
Top! Echt superblij!🤗👍
Denise Deltenre
11 november 2021 04:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost een filler behandeling bij Cocon cosmetics?

1 ML filler kost bij Cocon cosmetics v.a. € 300,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Cocon cosmetics?

Op basis van 38 Google reviews heeft Cocon cosmetics 4.7 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Cocon cosmetics?

In Vlaardingen is Cocon cosmetics gevestigd op Westhavenplaats 3.