Cosmetisch Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics

Cosmetisch Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics

Cosmetisch Huidinstituut Dronten - Cosmetic Clinics uit Dronten is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
22 reviews
Een fijne gezichtsbehandeling gehad!
Nina Bruins
16 januari 2021 10:10
Ik kom bij Cosmetisch Huidinstituut Dronten o.a. bindweefselmassage, epileren ,reinigen van de huid. Nathalie voert deze behandelingen zeer deskundigheid uit. Soms overleggen we samen wat voor mijn huid het beste is. Af en toe en een voedende masker , Nathalie is zeer vriendelijk, eerlijk en discreet. Behandeling van 50min is voor mij totale ontspanning Daa... Toon meer »
Ik kom bij Cosmetisch Huidinstituut Dronten o.a. bindweefselmassage, epileren ,reinigen van de huid.
Nathalie voert deze behandelingen zeer deskundigheid uit. Soms overleggen we samen wat voor mijn huid het beste is. Af en toe en een voedende masker , Nathalie is zeer vriendelijk, eerlijk en discreet. Behandeling van 50min is voor mij totale ontspanning
Daarom schrijf ik : iedereen die een goede schoonheidssalon zoekt die heel veel specialiteiten in huis heeft voor huidverbetering zou ik deze salon aanprijzen.
Ik kan niet wachten dat de salon weer open gaat . (ivm corona maatregelen ) Toon minder »
jacquelien wijbenga
26 december 2020 10:10
Ik kom hier heel graag, heb niks negatiefs te zeggen ben een zeer te vreden klant.
Sabine de kok
11 juni 2020 14:02
Al heel wat jaren kom ik bij dit geweldige instituut. Verschillende vormen van behandeling heb ik gehad.. De laatste jaren kom ik alleen voor het wat "simpeler" werk, zoals harsen, wimpers verven en gezichtsreiniging. De fijne sfeer die door de medewerkers wordt gecreëerd, zorgen dat je je hier thuis voelt. Ze zorgen ook dat ik soms in slaap val tijdens een... Toon meer »
Al heel wat jaren kom ik bij dit geweldige instituut. Verschillende vormen van behandeling heb ik gehad.. De laatste jaren kom ik alleen voor het wat "simpeler" werk, zoals harsen, wimpers verven en gezichtsreiniging. De fijne sfeer die door de medewerkers wordt gecreëerd, zorgen dat je je hier thuis voelt. Ze zorgen ook dat ik soms in slaap val tijdens een behandeling (wat ook weer heerlijk is). En, niet te vergeten, het luisterend oor dat men biedt. Bij elke behandeling is ook steevast de vraag: "hoe is het geweest op je vakantie, hoe gaat het met ……" etc. etc. Kortom, je voelt geen klant, maar meer een goede vriendin. Fijn om bij je te komen Nathalie. Tot a.s. woensdag. Toon minder »
Joke Stoer
29 augustus 2018 10:10
Ik kom voor verschillende behandelingen bij Cosmetisch Huidinstituut Dronten o.a. Micradermabrasie, bindweefselmassage, harsen en reinigen van de huid. Nathalie voert deze behandelingen zeer deskundigheid uit. Soms overleggen we samen wat voor mijn huid het beste is. Al ruim 15 jaar ging ik naar haar voorgangster Mirjam. Toen Nathalie de zaak overnam twijfel... Toon meer »
Ik kom voor verschillende behandelingen bij Cosmetisch Huidinstituut Dronten o.a. Micradermabrasie, bindweefselmassage, harsen en reinigen van de huid.
Nathalie voert deze behandelingen zeer deskundigheid uit. Soms overleggen we samen wat voor mijn huid het beste is. Al ruim 15 jaar ging ik naar haar voorgangster Mirjam. Toen Nathalie de zaak overnam twijfelde ik geen moment om ook bij haar te blijven. Ik krijg vaak complimenten over de conditie van mijn huid. Nathalie is eerlijk en discreet: iedereen die een goede schoonheidssalon zoekt die heel veel specialiteiten in huis heeft voor huidverbetering zou ik deze salon van harte aanprijzen. Toon minder »
Niesje Verboom
27 augustus 2018 21:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €89 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €129 per zone
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €450 per 1,5 ml
Fillers
Stylage
V.a. €395 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)
V.a. €330 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2021
Adres
Het Spaarne 45, Dronten
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling