Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis

Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis

Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis uit Deventer is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Tarieven
Botox
1 zone - onbekend merk botulinetoxine
V.a. € 150 per zone
Fillers
RestylaneRestylane
V.a. € 300 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers
Kliniek opgericht
2008
Adres
Nico Bolkesteinlaan 75, Deventer
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Karine Oostrom
Dr. Karine Oostrom
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 300,00
Profiel bekijken

Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis Reviews

4.2
223 reviews
Voel mevtotaal niet serieus genomen medicatie op waar je niet zomaar mee mag stoppen eindigd in een discussie tussen zieken huis en apotheek over een flut papiertje terwijl ik zonder medicatie zit lijkt wel alsof artsen het zelf moeten betalen
Elles Riphagen
15 mei 2024 09:09
Echt waardeloos qua efficiency. Operatie intake: er wordt 1 uur gereserveerd voor 5 korte gesprekken. Deze gesprekken duren bij elkaar 10 minuten. Maar niks op elkaar afgestemd! 50 minuten zit je dus te wachten omdat ze komen wanneer het in hun planning past. En 4 keer heb ik dezelfde vragen moeten beantwoorden. Lang leve software systemen! Positief: allera... Toon meer »
Echt waardeloos qua efficiency. Operatie intake: er wordt 1 uur gereserveerd voor 5 korte gesprekken. Deze gesprekken duren bij elkaar 10 minuten. Maar niks op elkaar afgestemd! 50 minuten zit je dus te wachten omdat ze komen wanneer het in hun planning past. En 4 keer heb ik dezelfde vragen moeten beantwoorden. Lang leve software systemen!

Positief: alleraardigste medewerkers, kundig, dienend. Toon minder »
Michael Mak
8 mei 2024 16:04
29 april : Ik heb een zeer teleurstellende ervaring gehad bij de spoedeisende hulp. Bij aankomst in een slechte en verdrietige toestand, zonder afspraak, werd ik niet serieus genomen. Ondanks mijn ernstige pijn werd ik door een onvriendelijke en onempatische medewerkster (blond met paardenstaart, mogelijk van de urologie) geïnformeerd dat ik eerst een afspra... Toon meer »
29 april : Ik heb een zeer teleurstellende ervaring gehad bij de spoedeisende hulp. Bij aankomst in een slechte en verdrietige toestand, zonder afspraak, werd ik niet serieus genomen. Ondanks mijn ernstige pijn werd ik door een onvriendelijke en onempatische medewerkster (blond met paardenstaart, mogelijk van de urologie) geïnformeerd dat ik eerst een afspraak had moeten maken met mijn huisarts. Dit was erg ontmoedigend, gezien de ernst van mijn situatie. Hulp kreeg ik daarom niet. Gezien mijn situatie, waarin ik alleen was en overstuur, zou het passend zijn geweest als de medewerker voor mij had geprobeerd een afspraak te regelen, maar dit gebeurde niet.. Het leek haar duidelijk allemaal niet te deren. Waarom werk je dan in een ziekenhuis?

Helaas voelde ik me gedwongen om direct naar de spoedeisende hulp te gaan vanwege de ernst van mijn klachten. De manier waarop ik ben behandeld was respectloos en gemeen. Het is verontrustend dat ik geen enkele vorm van hulp heb gekregen en zelfs mijn ontstekingsniveaus niet zijn gemeten. Ook is het ontmoedigend om op zo'n kwetsbaar moment niet de hulp te krijgen die je nodig hebt. Ik ben uiteindelijk thuis oxycodon gaan gebruiken tegen de pijn. Dit is verre van de zorg die je zou verwachten op een moment van nood. Het was werkelijk verschrikkelijk. Toon minder »
X X
1 mei 2024 10:10
Geen invalide plek staat vol met zonder invalide kaarten dat is vervelend voor mensen die wel echt invalide zijn
De Artsen krijgen een 10 van mij
Diana Kleijwegt
21 maart 2024 08:08
Personeel die weinig empathie heeft voor patiënten en familie.
Er is weinig communicatie tussen verpleegkundige. De een spreekt de ander tegen.
AsikYoldas
12 maart 2024 16:04
Netjes ziekenhuis. Personeel deed aardig (was op bezoek) hoorde geen klachten over het ziekenhuis
Chantal Driessen
22 februari 2024 15:03
Mooi verzorgd ziekenhuis waar de patiënt nog op 1 staat. En niet als nummer behandeld wordt. Hele duidelijke text en uitleg.
Leon Erkens
23 januari 2024 09:09
Mooi verzorgd ziekenhuis waar de patiënt nog op 1 staat. En niet als nummer behandeld wordt
Leon Erkens
1 januari 2024 13:01
Wat een slecht ziekenhuis. 6 weken geleden een röntgenfoto gehad bleek mijn minescus een scheur in te zitten. Spuiten erin gehad zou 6 weken later een telefonisch afspraak hebben, wordt net gebeld of ik nieuwe spuiten erin wil. Ik zeg nee het liefst een nieuwe foto en dan opereren, zij zegt nee het is een spuit of kijk operatie. En röntgenfoto wordt niet me... Toon meer »
Wat een slecht ziekenhuis. 6 weken geleden een röntgenfoto gehad bleek mijn minescus een scheur in te zitten. Spuiten erin gehad zou 6 weken later een telefonisch afspraak hebben, wordt net gebeld of ik nieuwe spuiten erin wil.

Ik zeg nee het liefst een nieuwe foto en dan opereren, zij zegt nee het is een spuit of kijk operatie. En röntgenfoto wordt niet meer gemaakt. Ik zeg de pijn boeit me niet maar dat het op slot gaat ivm werk en kleine kinderen. Voel me belazerd door Deventer ziekenhuis in plaats dat ze gelijk hadden geopereerd en het probleem gelijk hadden verholpen. Maar nee voor hen is het belangrijker om de farmaceutische industrie te gehoorzamen in plaats van je medemens te helpen.
En nu pas over een maand weer afspraak voor kijk operatie twijfel of ik wel ga.

Kan wel blijven schrijven, maar heeft geen nut en wordt alleen maar bozer van. Toon minder »
Mariwan
25 oktober 2023 15:03
Zeer ontevreden de artsen liggen totaal niet op 1 lijn en je word van het kastje naar de muur. Voorbeeld’ ik en mijn vriendin komen voor een echo en dan blijkt er iets niet goed te zijn en moeten die week erop terug komen voor een water echo want dan kunnen ze het beter zien en dan kom je daar krijg je een andere arts en die zegt juist dat een water echo gee... Toon meer »
Zeer ontevreden de artsen liggen totaal niet op 1 lijn en je word van het kastje naar de muur. Voorbeeld’ ik en mijn vriendin komen voor een echo en dan blijkt er iets niet goed te zijn en moeten die week erop terug komen voor een water echo want dan kunnen ze het beter zien en dan kom je daar krijg je een andere arts en die zegt juist dat een water echo geen zin heeft en krijgen we weer een normale echo en een afspraak maken. Voor een kijkoperatie. Echt heel slecht en nog meer van zulke dingen. Toon minder »
quido veenhuis
26 september 2023 10:10
Wij (mijn gezin en ik ) kregen geen hulp van de revalidatiearts van het DZ die zelf de diagnose post-anoxische encefalopathie stelde. Hij wordt hierin gesteund door de voorzitter van de RvB van het DZ. Ik kwam bij ivm de gevolgen van een meer als tien minuten durende reanimatie als gevolg van een medische fout in een ander ziekenhuis in 2017. Het gevolg hier... Toon meer »
Wij (mijn gezin en ik ) kregen geen hulp van de revalidatiearts van het DZ die zelf de diagnose post-anoxische encefalopathie stelde. Hij wordt hierin gesteund door de voorzitter van de RvB van het DZ. Ik kwam bij ivm de gevolgen van een meer als tien minuten durende reanimatie als gevolg van een medische fout in een ander ziekenhuis in 2017. Het gevolg hiervan was hersenschade waarvoor dit ziekenhuis via een letselschade procedure de aansprakelijkheid heeft erkend. Naar mijn mening is er omdat er sprake is van een letselschade procedure aan mij niet de urgente noodzakelijke medische zorg gegeven.
De voorzitter van de RvB, Deventer Ziekenhuis, mw. Creemers heeft aantoonbaar en keihard gelogen dat ik na een traumatische reanimatie onderzocht werd i.v.m. hersenschade. Dit is absurd en volledig in strijd met de waarheid. Mw. weet dit ook. Direct na mijn reanimatie werd mijn echtgenote gebeld met de mededeling dat zij zo spoedig mogelijk naar het ziekenhuis moest komen om wellicht afscheid van mij te nemen. Evelin kreeg die avond, ondanks uiteraard een dringend verzoek, eveneens van mijn buurman, om een arts te spreken, niet die mogelijkheid, zij was volkomen in paniek, kreeg echter de boodschap dat de verantwoordelijke arts inmiddels naar huis was gegaan. Ptts als gevolg. Nogmaals, na een reanimatie, heeft 10 minuten geduurd, was er geen arts beschikbaar!!!!!!
Dit is niet slechts schokkend maar ronduit misdadig. Mijn echtgenote en ik hebben tijdens mijn verblijf in Isala na de reanimatie van meer als 10 minuten, als gevolg van een medische fout, geen enkele arts meer gesproken. Het werd in de doofpot gestopt. Mw. Creemers werkt hier aan mee.

Patiënten in Deventer en omgeving hebben recht op een voorzitter van de RvB, Deventer Ziekenhuis die wel integer is, in tegenstelling tot mw. Creemers. Toon minder »
Paul ter Wal
13 september 2023 14:02
Voor ons een geweldig ziekenhuis. Overzichtelijk en goed bereikbaar, ook vanuit de Flevopolder
P D
11 augustus 2023 16:04
Mijn zoontje moest voor een röntgenfoto, mocht foto niet zelf zien, personeel niet vriendelijk, afschuwelijk kleine wachtkamer waar 1 tijdschrift lag gedateerd uit 2021 en 45 minuten moeten wachten op de uitslag van de foto.
Ellen Hertogs
3 augustus 2023 13:01
Oogheelkunde. Nu 3x bezocht. Goed geholpen. Duidelijk uitleg. Vriendelijk personeel. Goed parkeren.
Anja Brinkers
11 juli 2023 18:06
Ook in dit ziekenhuis zijn de specialisten onaardig en zeker niet kundig. Te veel om op te noemen. De ergste dingen zijn toch wel LAKS zijn en woorden verdraaien. Ook discriminatie is duidelijk zichtbaar. Waar een echte Nederlander een “ Goedemiddag “ met een lach krijgt, krijg ik als allochtoon een chagrijnige begroeting. Je voelt je totaal niet welkom. N... Toon meer »
Ook in dit ziekenhuis zijn de specialisten onaardig en zeker niet kundig. Te veel om op te noemen. De ergste dingen zijn toch wel LAKS zijn en woorden verdraaien. Ook discriminatie is duidelijk zichtbaar. Waar een echte Nederlander een “ Goedemiddag “ met een lach krijgt, krijg ik als allochtoon een chagrijnige begroeting. Je voelt je totaal niet welkom. Neutraal reageren/aanspreken zou op zijn minst gepast zijn.

Daarnaast als je als patiënt op exact de zelfde manier terug reageert/praat zijn ze gepikeerd en roepen dingen die niet gebeurd zijn. Dit geldt voor meerdere specialisten en verschillende afdelingen.

Best eng dit soort artsen in deze tijdperk. Vanaf nu neem ik ook alle afspraken op zodat ze nooit meer maar dan nooit meer onzin kunnen roepen. Toon minder »
De Recensiekoning
10 juli 2023 12:12
Kaakchirurg Dr. G.W.C. Jaspers van de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkt zowel in het Deventer ziekenhuis en Gelre Ziekenhuis Zutphen, verdiend nog niet eens 1 ster. Hij heeft mij 3x geopereerd binnen een half jaar aan mijn kaak en het is er alleen maar erger van geworden. Na 2/3 jaar nog steeds pijn, geen gevoel in boven en onderkaak/... Toon meer »
Kaakchirurg Dr. G.W.C. Jaspers van de
afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie werkt zowel in het Deventer ziekenhuis en Gelre Ziekenhuis Zutphen, verdiend nog niet eens 1 ster. Hij heeft mij 3x geopereerd binnen een half jaar aan mijn kaak en het is er alleen maar erger van geworden. Na 2/3 jaar nog steeds pijn, geen gevoel in boven en onderkaak/gebit, scheve tanden omdat het anders niet op elkaar past. Dit noemt/noemde hij een goede resultaat! Ook heb ik hierdoor een neus correctie gehad. Dus beste mensen ga eerst onderzoek doen naar een arts en trap niet in vriendelijk/aardig gepraat want dit is geen kleine operatie. Toon minder »
Maz
28 juni 2023 21:09
We zijn door alle afdelingen weer supervriendelijk geholpen. Fijn als men meelevend is al is het voor hen wellicht dagelijkse kost
Debbie Rensink
28 april 2023 19:07
Parkeerplaats altijd te vol waardoor je niet het binnen het halfuur waardoor het halfuur vrij parkeren een wasse neus word
fred De Water
7 maart 2023 12:12
Zoals iedereen weet doe ik alleen de reviews m.b.t. de koffie. Die kost 2.10 euro en is zonder meer goed,jammer alleen dat er niks bij zit. Een ziekenhuis is natuurlijk geen uitgaansgelegenheid,maar je kunt er prima zitten als gast. Voor de liefhebber coole clipjes op mijn kanaal jeb,s muziekmix😀
jebtube jan
1 februari 2023 17:05
Het is een heel mooie ziekenhuis waar alles redelijk goed is aan gegeven waar wat zit, het is alleen absurd dat ze jou eind van de middag bellen om door te geven dat je de andere dag s'ochtends om 7:00 uur moet melden voor een operatie en dat ze dan ook nog gepikeerd zijn als je ze verteld dat het niet mogelijk is. Omdat wij al een aantal keren hebben door g... Toon meer »
Het is een heel mooie ziekenhuis waar alles redelijk goed is aan gegeven waar wat zit, het is alleen absurd dat ze jou eind van de middag bellen om door te geven dat je de andere dag s'ochtends om 7:00 uur moet melden voor een operatie en dat ze dan ook nog gepikeerd zijn als je ze verteld dat het niet mogelijk is.
Omdat wij al een aantal keren hebben door gegeven dat diegene die auto rijd nachtblind is, luisteren of iets noteren kunnen ze schijnbaar nergens meer! frustratie ten top. Toon minder »
Janneke Dijkstra Bergsma
21 december 2022 16:04
Denk dat het nieuwe restaurant eruit moet over de rug van de ‘patiënt ’? Een flesje ice tea 3,35 en werkelijk, wij wouden een broodje halen. Een mini broodje gezond. Nou daarin zijn jullie wel doorgeslagen dat mini….. een kind van 4 heeft er nog geen genoeg aan. En als dat nog niet alles was, krijg je nog een afgesneden kapje ook als plak gezond. Dit zou ni... Toon meer »
Denk dat het nieuwe restaurant eruit moet over de rug van de ‘patiënt ’? Een flesje ice tea 3,35 en werkelijk, wij wouden een broodje halen. Een mini broodje gezond. Nou daarin zijn jullie wel doorgeslagen dat mini….. een kind van 4 heeft er nog geen genoeg aan. En als dat nog niet alles was, krijg je nog een afgesneden kapje ook als plak gezond. Dit zou niet zo winstgevend mogen zijn. Knap verdienmodel. Echt schandalig. Toon minder »
pascale wolthuis
16 december 2022 09:09
Het ligt er aan wie je voor je hebt Of het oke is of niet Vandaag geweest en werd niet serieus genomen en als oud vuil behandeld Door mijn an doening best veel pijn En de plastisch chirurg die ik van daag had beweerde dat dat niet kon Dus ik (als Amsterdammer) die tyfus dingen doen wel zeer Ga maar eens een half jaar in mijn schoenen lopen Kreeg ik te horen... Toon meer »
Het ligt er aan wie je voor je hebt
Of het oke is of niet
Vandaag geweest en werd niet serieus genomen en als oud vuil behandeld
Door mijn an doening best veel pijn
En de plastisch chirurg die ik van daag had beweerde dat dat niet kon
Dus ik (als Amsterdammer) die tyfus dingen doen wel zeer
Ga maar eens een half jaar in mijn schoenen lopen
Kreeg ik te horen dat ik HAAR uitschold
Dus verdraaien van worden waar je bij staat
Ik ben tegen geweld maar door haar ga ik jammer genoeg steeds meer begrijpen waardoor er meer geweld tegen zorgmedewerkers komt
Als ze het zelfde mee maken als ik vandaag snap ik t best wel
Ja heel erg op tegen Toon minder »
Siem Groot Zwaaftink
2 december 2022 13:01
heb vandaag 1-12-2022 het vernieuwde restaurant bezocht conclusie inrichting is prachtig maar eten en drinken aanbod te duur en bijna alleen Vega prut erg overdreven allemaal, mij zie je er niet weer ...............kortom een hartige hap word ontnomen !!!!
John Duivenvoorde
1 december 2022 17:05
Persoonlijk, betrokken en professioneel, korte wachttijden. Een heel fijn ziekenhuis.
Berryl Linthorst
23 november 2022 11:11
Ik kreeg geen hulp van de revalidatiearts van het DZ die zelf de diagnose post-anoxische encefalopathie stelde. Hij wordt hierin gesteund door de voorzitter van de RvB van het DZ. Ik kwam bij ivm de gevolgen van een meer als tien minuten durende reanimatie als gevolg van een medische fout in een ander ziekenhuis in 2017. Het gevolg hiervan was hersenschade w... Toon meer »
Ik kreeg geen hulp van de revalidatiearts van het DZ die zelf de diagnose post-anoxische encefalopathie stelde. Hij wordt hierin gesteund door de voorzitter van de RvB van het DZ. Ik kwam bij ivm de gevolgen van een meer als tien minuten durende reanimatie als gevolg van een medische fout in een ander ziekenhuis in 2017. Het gevolg hiervan was hersenschade waarvoor dit ziekenhuis via een letselschade procedure de aansprakelijkheid heeft erkend. Naar mijn mening is er omdat er sprake is van een letselschade procedure aan mij niet de urgente noodzakelijke medische zorg gegeven. Toon minder »
Paul ter Wal
10 november 2022 16:04
Vandaag om 11.45 gebeld voor een foto van de knie van ons dochtertje. Binnen twee uur foto, seh en gips. Femke, Freek en Bart allemaal even opgewekt en vakkundig. We staan niet te popelen om er nog eens heen te gaan, maar goed was het wel :)
Albert J Jansen
24 oktober 2022 14:02
Gewoon een erg goed ziekenhuis. Ben er heel vaak geweest en moet zeggen dat ik er altijd erg goed ben geholpen door prima artsen.
Rolf Breemes
29 september 2022 18:06
Een nachtje met onze dochter geslapen. We zijn erg blij met het personeel. Wat zorgt iedereen goed voor ons. Chapeau!
Esther Ten brinke
23 september 2022 05:05
Top ziekenhuis goed geholpen heb gebroken teen en ze nemen de tijd voor je en leggen alles goed uit
renaldo poorterman
31 augustus 2022 18:06
Na een vervelende ervaring in Almelo . Overgestapt naar Deventer .
Wat een top ziekenhuis . Fijne artsen , meedenkend en kundig en fijne verpleging ! ( kraamafdeling )
Ns Ns
20 augustus 2022 13:01
Een heel prettig ziekenhuis. Fijne mensen van hoog tot laag. Warm aan te bevelen voor als het moet...
Ied Onbelet
22 mei 2022 11:11
Zeer slecht geholpen door Dr. B. Langeveld. Na een behandeling van 1 jaar word er aangegeven dat mijn vader niet kan ademhalen en word hij doorverwezen naar de logopedist waar hij al 6 maanden cliënt van is. Andere oplossingen zijn er niet volgens Dr. B. Langeveld. Mijn vader moet het hiermee doen of een afspraak maken in een andere ziekenhuis bij een andere... Toon meer »
Zeer slecht geholpen door Dr. B. Langeveld. Na een behandeling van 1 jaar word er aangegeven dat mijn vader niet kan ademhalen en word hij doorverwezen naar de logopedist waar hij al 6 maanden cliënt van is. Andere oplossingen zijn er niet volgens Dr. B. Langeveld. Mijn vader moet het hiermee doen of een afspraak maken in een andere ziekenhuis bij een andere longarts. Toon minder »
umut eren
5 april 2022 08:08
Net een telefoniste aan de lijn gehad genaamd LISA. Uitkijken voor deze vreselijk onbeschofte onmenselijke dame. Ze is verschrikkelijk brutaal, geen enkele vorm van empathie en respect. LISA wilde geen gesprek meer voeren en hangt nog eens op in mijn gezicht. Krijgt u deze dame aan de lijn hang dan meteen op. Je wilt een afspraak inplannen en je belt dan eve... Toon meer »
Net een telefoniste aan de lijn gehad genaamd LISA. Uitkijken voor deze vreselijk onbeschofte onmenselijke dame. Ze is verschrikkelijk brutaal, geen enkele vorm van empathie en respect. LISA wilde geen gesprek meer voeren en hangt nog eens op in mijn gezicht. Krijgt u deze dame aan de lijn hang dan meteen op. Je wilt een afspraak inplannen en je belt dan even om één en ander te bespreken en dan heb je zo iemand aan de lijn. Ongelofelijk.. Toon minder »
E D
4 april 2022 10:10
Met pa bij de uroloog, snelle adequate handelingen, vanavond al weer grapjes. Bedankt voor de snelle behandeling.
Hermien ten Bolscher
25 februari 2022 22:10
Zeer tevreden over mijn verblijf de afgelopen week!!! Goede artsen en chirurgen en fijne verpleegkundigen. Stellen je echt op je gemak
Benno Heslinga
4 februari 2022 19:07
Naar de oog arts geweest, fijne ervaring daarna koffie gedronken .
Prettig sfeer / vriendelijk personeel.😊.
Joke Pattiapon
22 oktober 2021 16:04
CT scan gehad en ben claustrofobisch maar dit keer ben ik er prima doorheen geholpen.
Ria ter Voert-Mangé
3 september 2021 06:06
Hier gelegen wegens corona.
Mooi schoon ziekenhuis en goed en vriendelijk personeel.
jhuibers
29 mei 2021 15:03
Net en ruim opgezet streek-ziekenhuis. Er staat hier wel wat, dit ziekenhuis wat aan de rand van Deventer staat... Bij aanrijden zie je al een immens parkeerterrein opdoemen. Bij de rontonde ga je erin... Daarna is het even goed kijken.... ...waar moet je nu heen???? Tsja, wil je dan gewoon iemand bezoeken of heb je daar een afspraak kun je het beste naar li... Toon meer »
Net en ruim opgezet streek-ziekenhuis.
Er staat hier wel wat, dit ziekenhuis wat aan de rand van Deventer staat...
Bij aanrijden zie je al een immens parkeerterrein opdoemen.
Bij de rontonde ga je erin...
Daarna is het even goed kijken....
...waar moet je nu heen????
Tsja, wil je dan gewoon iemand bezoeken of heb je daar een afspraak kun je het beste naar links door de slagbomen...
... giet het van de regen? Ga dan schuinweg rechtdoor en dan rechts voor de parkeergarage....
.... een spoedje voor de eerste hulp? Dan gelijk na de rontonde naar rechts en dan kun je ook gratis parkeren, da's dan weer een geluk bij een ongeluk niet...
.... iemand afzetten of ophalen die slecht ter been is? Ga dan rechtdoor richting de hoofdingang...
.... wel goed blijven opletten! Bij het omhoog rijden moet je dan weer rechts aanhouden anders rij je de entree voorbij en moet je gelijk een kilometer omrijden....
===> en dan komen we gelijk aan een verbeterpunt wat mij betreft....
...heb je dit dus per ongeluk gedaan of heb je iemand even afgezet bij de ingang en wil je daarna de auto parkeren dan moet je echt een idioot eind weer helemaal om het immense terrein heenrijden om dan weer je auto te parkeren...
.... bij het dan weer uitrijden kun ke als ke pech hebt ook weer helemaal verkeerd uitkomen en moet ke dan weer helemaal terug rijden...
Ja, daar in Deventer maakt een paar extra tonnen CO2 uitstoot voor de wereld kennelijk niet veel uit...
Maar goed, dit dan als het parkeer-verhaal...
Het is verder een behoorlijk indrukwekkend pand. Behoorlijk plat verder. Niet echt in de hoogte.
Binnen ruimtelijk en geen ziekenhuis idee noch de lucht ervan... Da's fijn.
Ik zie vlak na binnenkomst een restaurantje met een nette koffie met gebak aanbieding. Kijk, daar wordt ik ook vrolijk van.
Als je dan op bezoek komt dan loop je ook niet gelijk daarop helemaal leeg...
Ruime wachtkamer beneden met ruimte voor kinderen om te spelen. Licht is het ook.
Nette schone toilletten.
De persoon waar ik voor kwam werd prima behandeld en wat er moest gebeuren werd ook allemaal goed voorbereid. Vriendelijke mensen ook.
Al met al geen slechte ervaring met het ziekenhuis en vier sterretjes waardig. Toon minder »
Martin van Dijk
6 maart 2017 16:04
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis?

Één zone Botox bij Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis kost € 150,00.

Wat kost een filler behandeling bij Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis?

1 ML filler kost bij Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis v.a. € 300,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis?

Op basis van 39 Google reviews heeft Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis 4.2 van de 5 sterren.

Wat is het adres van Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis?

In Deventer is Cosmetische Chirurgie Stedendriehoek Deventer Ziekenhuis gevestigd op Nico Bolkesteinlaan 75.