Cynthia Injectables Leiderdorp

Cynthia Injectables Leiderdorp

Cynthia Injectables Leiderdorp uit Leiderdorp is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

3.3
10 reviews
Professionele service, kom we graag.
Topper!
Natasja Van der wal
22 mei 2022 17:05
Het is een hele fijne praktijk. Aan het begin was het een beetje spannend. Mevr. Hawi stelt me altijd op m'n gemak. En er wordt altijd zo gewerkt dat ik weinig tot geen pijn voel. Ik ben daar blij mee. Zeer kundig!
HUSSEIN
27 april 2022 17:05
Onlangs voor t eerst geweest. Zeer positieve ervaring. Deskundig advies gekregen. Nog even paar dagen wachten voordat t resultaat echt mooi zichtbaar wordt, maar ik heb er nu al al het vertrouwen in dat t er prachtig, natuurlijk en ontspannen uit gaat zien!!
Do
11 januari 2022 22:10
Heel blij met mijn mooie lippen.Volgende week terug voor de traangoot.
romy r.
31 augustus 2021 07:07
Goed advies, eerlijk en oprecht. Ik ben vaste klant geworden!
roelie zegers
19 augustus 2021 14:02
Ben erg blij met mijn strakke kaaklijnen profhilo, tot de volgende keer.
claudia timmermans
26 juli 2021 09:09
Hele fijne arts! Ik ben erg blij dat ik geen hoofdpijn meer heb.
stephanie l
22 juli 2021 06:06
Het is prima tot dat je niet tevreden bent over het resultaat. Dan kun je ophoepelen. Dan laat ze je op een niet al te vriendelijke manier weten dat je niet meer welkom bent. Dus: Als je inkomsten voor haar komt brengen is ze vriendelijk, maar verwacht niet dat je geholpen wordt als het resultaat niet gewenst is. Ik raad deze kliniek daarom zeker af, want w... Toon meer »
Het is prima tot dat je niet tevreden bent over het resultaat. Dan kun je ophoepelen. Dan laat ze je op een niet al te vriendelijke manier weten dat je niet meer welkom bent.
Dus: Als je inkomsten voor haar komt brengen is ze vriendelijk, maar verwacht niet dat je geholpen wordt als het resultaat niet gewenst is. Ik raad deze kliniek daarom zeker af, want wie wil nou zo behandeld worden? Toon minder »
F Liz
17 april 2021 06:06
Ik heb ook een soortgelijke ervaring. Voor 300 euro een behandeling laten doen. Mocht na 2 weken op controle komen. Er kon niets meer bij qua filler zei ze. Ik thuis zat daar toch nog mee. En heb haar keurige mail gestuurd. Kreeg vervolgens paar dagen later het bericht dat mijn nieuwe afspraak geannuleerd was van haar kant en of ik geen afspraken meer bij ha... Toon meer »
Ik heb ook een soortgelijke ervaring.
Voor 300 euro een behandeling laten doen. Mocht na 2 weken op controle komen. Er kon niets meer bij qua filler zei ze. Ik thuis zat daar toch nog mee. En heb haar keurige mail gestuurd. Kreeg vervolgens paar dagen later het bericht dat mijn nieuwe afspraak geannuleerd was van haar kant en of ik geen afspraken meer bij haar wilde maken. Ik was daar van slag van en dacht dat het aan mij lag. Nu zie ik in dat dat niet het geval is maar aan haar ligt. Wat onwijs onprofessioneel en onaardig. Ik heb spijt dat ik er ooit geweest ben, en vertrouwen in haar had gelegd. Ze heeft ook niet op meerdere telefoontjes en emails gereageerd. Hoe kan je zo met mensen omgaan Toon minder »
lilmoon doll
24 februari 2021 18:06
Bij Cynthia injectables botox laten zetten, tegen de rimpels in mijn voorhoofd. Binnen 2 weken zou dit een mooi resultaat geven, zei ze. Maar na 2 weken, was er nog vrij weinig tot geen resultaat. Contact met haar opgenomen en ik mocht langskomen voor controle. Ze heeft toen 2 prikken erbij gezet en ik heb mijn fronsrimpel ook meteen laten behandelen. Nu wee... Toon meer »
Bij Cynthia injectables botox laten zetten, tegen de rimpels in mijn voorhoofd. Binnen 2 weken zou dit een mooi resultaat geven, zei ze. Maar na 2 weken, was er nog vrij weinig tot geen resultaat. Contact met haar opgenomen en ik mocht langskomen voor controle. Ze heeft toen 2 prikken erbij gezet en ik heb mijn fronsrimpel ook meteen laten behandelen. Nu weer 2 weken later, nog steeds geen resultaat. Weer contact opgenomen via de mail, maar zelfs na mijn 2e mailtje, kreeg ik geen reactie. Heb toen via de site een nieuwe controle afspraak ingepland. Hierop werd binnen een uur gereageerd met een annulering vanuit hun kant. Vervolgens kreeg ik een mailtje, dat mijn controle afspraak al is geweest en als ik langs wilde komen, moest ik weer 100 euro betalen (ik had inmiddels al 200 euro betaald) en dit was dan op eigen risico. Dit vond ik belachelijk en heb haar een mailtje teruggestuurd, dat ik dit geen service vind, aangezien zij haar werk niet naar behoren heeft uitgevoerd en het resultaat dat zij beloofd heeft, niet zichtbaar is. Vervolgens kreeg ik als reactie op mijn mail, dat ik bij deze niet meer welkom ben in haar praktijk. Kortom, wanneer je niet tevreden bent met het resultaat, neemt zij niet haar verantwoordelijkheid, ben je niet meer welkom en kan je fluiten naar je centen! Ik raad deze praktijk dus zeker niet aan! EEN GEWAARSCHUWD MENS TELT VOOR 2! Toon minder »
LW.
20 februari 2021 15:03
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €80 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €120 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €300 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €175 per behandeling
Overige
Belkyra / Kybella (deoxycholinezuur)
V.a. €1250 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €400 per 2 oksels
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2012
Adres
Draadbaan 31, Leiderdorp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten