De Bij Klinieken Zaandam

De Bij Klinieken Zaandam

De Bij Klinieken Zaandam uit Zaandam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

2.4
17 reviews
Erg onvriendelijk jonge dame bij OCT-scan
S Bed
14 februari 2022 10:10
Slechte zaak. ze hebben mij amper geholpen, ik loop nu al 3 jaar met een zwarte vlek in mijn rechter oog maar een door verwijzing staan ze af, zeggen dat het niet nodig is maar ik word helemaal gestoord.
Skip Skipper
23 maart 2021 16:04
Helaas, is het geven van injecties voor macula degeneratie productiewerk geworden. Tot nu toe ging alles goed, maar laatste injectie werd rommelig en gehaast gegeven. Direct pijn, maar geen nazorg en gewoon naar huis gestuurd. Volgende ochtend op spoedeisendehulp en de ochtend daarna weer. Doorgestuurd naar VU spoedeisendehulp oogheelkunde. Elke drie dagen c... Toon meer »
Helaas, is het geven van injecties voor macula degeneratie productiewerk geworden. Tot nu toe ging alles goed, maar laatste injectie werd rommelig en gehaast gegeven. Direct pijn, maar geen nazorg en gewoon naar huis gestuurd. Volgende ochtend op spoedeisendehulp en de ochtend daarna weer. Doorgestuurd naar VU spoedeisendehulp oogheelkunde. Elke drie dagen controle. Nu nog pijn en bijna geen zicht. Heb het idee dat het bij Bergman Clinics vooral om productie draaien en geld verdienen gaat. Waarschijnlijk blind aan 1 oog. Gelukkig nu wel goede behandeling door arts.
De privacy en uitwisseling van gegevens is ook niet goed geregeld, gaat per fax naar centraal kantoor. Ook andere dan jouw behandelaars zien dus jouw medische gegevens en bij spoed komt informatie te laat, door de omweg fax naar centraal kantoor. Toon minder »
gevoels vrouw
8 september 2020 12:12
Vast goede zorg. Ga je mee als begeleiding. Dan mag je niet mee naar binnen. Ga u maar maar buiten wachten. Nu regent het niet heb ik mazzel.
Karin de Metz
29 juni 2020 11:11
De bereikbaarheid per auto is niet goed aangegeven. Het zal helpen als duidelijk wordt gemaakt dat Bergman gevestigd is in de "Zorgboulevard" een centrum waar veel meer is dan alleen Bergman. Parkeren in de parkeergarage naast Albert Hein. De achteruitgang nemen en dan wordt het allemaal duidelijk.
J Ulle
25 mei 2020 08:08
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2015
Adres
Westzijde 109, Zaandam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling