Dentalmind Injectables - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dentalmind Injectables

Dentalmind Injectables

Bekijk agenda
Kenmerken
Adres
Paletsingel 118, Zoetermeer
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zia Ladrak
Drs. Zia Ladrak
Functie
-
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Dentalmind Injectables Reviews

4.7
52 reviews
Heel slecht ervaring. Tijdens intakegesprek heeft Zia Ladrak mijn tand getrokken, alleen vanwege tandvlees ontsteking. Tegelijk heeft hij mijn andere twee tanden kapot gemaakt.
dan wilt hij mijn tand implanteren. Is dit een lopende bandoperatie bij hem?!
Reylgun
25 februari 2024 19:07
Ik ben erg positief over de behandelingen bij Dentalmind bv in Zoetermeer. Er wordt planmatig, efficiënt en zeer klantgericht gewerkt. Mijn behandelaar Zia Ladrak is een echte vakman die beschikt over moderne technieken en dat maakt het toch allemaal weer wat makkelijker. Ik heb nu meerdere implantaten en die voldoen erg goed. De behandelingen vielen erg mee... Toon meer »
Ik ben erg positief over de behandelingen bij Dentalmind bv in Zoetermeer. Er wordt planmatig, efficiënt en zeer klantgericht gewerkt. Mijn behandelaar Zia Ladrak is een echte vakman die beschikt over moderne technieken en dat maakt het toch allemaal weer wat makkelijker. Ik heb nu meerdere implantaten en die voldoen erg goed. De behandelingen vielen erg mee en kan ik een ieder aanraden. Toon minder »
Ronald den Hertog
8 februari 2024 08:08
Dhr. Ladrak is zeer vakbekwaam. Hij heeft 1 implantaat en 6 delige brug geplaatst. Heldere uitleg met een duidelijke begroting. Het geheel is zonder complicaties gedaan, met een prachtig resultaat. Zeer tevreden.
John Huisman
25 september 2023 14:02
Ik heb een implantaat laten plaatsen bij tandarts Ladrak en dat is heel goed gegaan. Een pijnloze behandeling met een duidelijke uitleg. De begroting vooraf was ook helder. Ik ben best angstig en tandarts Ladrak en ook zijn uiterst vriendelijke assistente gaan daar perfect mee om. Ik ga de volgende keer zeer weer naar deze praktijk.
Alice Luttik
23 augustus 2023 18:06
Vandaag laatste controle van implantaat. Perfect gedaan. Was eigenlijk al vergeten dat ie geplaatst was, net alsof het mijn eigen kies is.
Rick Hamelink
23 augustus 2023 18:06
Begin dit jaar 3 implantaten laten plaatsen, na lang aarzelen.
De behandeling is fantastisch verlopen.
Goede voorbereiding, duidelijke uitleg en antwoord op vragen. Nazorg ook prima.
Ben heel blij met mijn gebit weer compleet.
Corrie van der Linden
31 juli 2023 15:03
Al jaren cliënt bij Dentalmind. Altijd goed en vriendelijk geholpen, maar vooral eerlijk en dat geeft mij een gewaardeerd gevoel. Van controle tot implantaten! Ook mijn kinderen komen graag bij de tandarts, van jongs af aan. Aanrader!
Claudine Bronsteyn
31 mei 2023 07:07
Dentalmind is een professionele en uiterst kundige tandartspraktijk met klanttevredenheid hoog in het vaandel. Het hele traject van het plaatsen implantaat na het verliezen van een kroon is perfect verlopen. Er is rekening gehouden met het financiële verloop Tijdens de behandelingen wordt er tijdig en ruimvoldoende tijd genomen voor het voorkomen van pijnkla... Toon meer »
Dentalmind is een professionele en uiterst kundige tandartspraktijk met klanttevredenheid hoog in het vaandel.
Het hele traject van het plaatsen implantaat na het verliezen van een kroon is perfect verlopen.
Er is rekening gehouden met het financiële verloop
Tijdens de behandelingen wordt er tijdig en ruimvoldoende tijd genomen voor het voorkomen van pijnklachten
De medewerkers zijn vriendelijk en nemen zelfs de tijd om uitleg te geven over (voor het werk minder relevante ) zaken.
Apparatuur is schoon, veilig en heel modern.
uitleg van vervolg traject is prima.
en er is tijd voor een grap zo nu en dan. Al met al dik tevreden! Toon minder »
De Peltenburg
23 februari 2023 08:08
Geweldige implantaloog, zeer kundig. Ook het andere personeel is altijd aardig en begroeten je op hartelijke manier. Ik ging vandaag voor een controlebeurt en alles was prima, ik had ook niet anders verwacht.
Eugenie Janssens
1 december 2022 13:01
Bij mijn eigen tandarts was een kies getrokken omdat die finaal door midden was. Advies was een implantaat, dus ben ik daarnaar gaan zoeken en terecht gekomen bij tandarts Ladrak en Dentalmind. Ik had aardig wat horror verhalen gehoord over implantaten, maar die zijn bij dentalmind en dan m.n. dhr. Ladrak gelogenstraft. Hij is zeer professioneel, gepassionee... Toon meer »
Bij mijn eigen tandarts was een kies getrokken omdat die finaal door midden was. Advies was een implantaat, dus ben ik daarnaar gaan zoeken en terecht gekomen bij tandarts Ladrak en Dentalmind. Ik had aardig wat horror verhalen gehoord over implantaten, maar die zijn bij dentalmind en dan m.n. dhr. Ladrak gelogenstraft. Hij is zeer professioneel, gepassioneerd over zijn vak en vriendelijk naar patiënt en zijn team. Ook is hij zeer geïnteresseerd in nieuwe ontwikkelingen in zijn vakgebied. Bij vrijwel alle behandelingen voor mijn gevoel niet langer dan 15 minuten in de stoel gezeten. Kortom een geweldige ervaring. Toon minder »
Rob Flaton
1 december 2022 13:01
Door de tevredenheid van mijn man over tandarts/implantoloog Zia Ladrak ook de poging gewaagd. Zeker omdat ik nu echt toe was aan kronen gezien mijn kiezen echt op waren.
Zeer tevreden over de omgang en de professionaliteit van dhr Ladrak.
Alles is soepel verlopen blij met m'n kronen en met Dentalmind
Monique Hullenaar
16 november 2022 09:09
Ik kom al jaren bij tandarts en implantoloog Ladrak (Dentalmind) en moest ik toch een keer aan een implantaat, na het verwijderen van de oude voortand met wortel, is er implantaat geplaatst. Ik moest tijdelijk met een plaatje rondlopen maar uiteindelijk werd de tandkroon op het implantaat geplaatst. Alles werd zorgvuldig stap voor stap uitgelegd door dhr La... Toon meer »
Ik kom al jaren bij tandarts en implantoloog Ladrak (Dentalmind) en moest ik toch een keer aan een implantaat, na het verwijderen van de oude voortand met wortel, is er implantaat geplaatst. Ik moest tijdelijk met een plaatje rondlopen maar uiteindelijk werd de tandkroon op het implantaat geplaatst.
Alles werd zorgvuldig stap voor stap uitgelegd door dhr Ladrak, ik ben er blij mee geen last van gehad het voelt als mijn eigen tand. Top werk! Bedankt dhr Ladrak en zijn team. Toon minder »
Ronald Vesters
3 november 2022 14:02
Top tandarts, implantaten er in laten zetten. Nergens last van gehad, goede service en uitleg wat er moest gebeuren.
Ed Croqué
18 augustus 2022 17:05
Na al langer geleden een gebits renovatie-plan met dhr Ladrak te hebben afgestemd, maar dit vanwege gezondheidsredenen niet kunnen starten, uiteindelijk in het afgelopen half jaar dit plan laten uitvoeren. Daarbij waren 8 kiezen in scope; uiteindelijk uitgekomen op 4 kronen op eigen wortel en 4 kronen op implantaten. Er is goed nagedacht over de volgorde (i.... Toon meer »
Na al langer geleden een gebits renovatie-plan met dhr Ladrak te hebben afgestemd, maar dit vanwege gezondheidsredenen niet kunnen starten, uiteindelijk in het afgelopen half jaar dit plan laten uitvoeren. Daarbij waren 8 kiezen in scope; uiteindelijk uitgekomen op 4 kronen op eigen wortel en 4 kronen op implantaten.
Er is goed nagedacht over de volgorde (i.r.t. tot vastgroeien implantaten) zodat ik uiteindelijk betrekkelijk weinig last heb gehad van de periode met een incompleet gebit, dat was heel fijn.
Afgelopen week de laatste stap, het plaatsen van de kronen op de implantaten. Ben blij om weer met een mond vol tanden te staan. Toon minder »
Hans van Bohemen
24 juli 2022 12:12
Al jaren een vertrouwde en zeer vakkundige tandarts, dhr Zia Ladrak, met specialisme implantologie, naast de prettige sfeer en ambiance van de praktijk en de naaste -leerling- collega’s , inmiddels al mijn gezinsleden overgekomen maar deze praktijk
leo snel
29 juni 2022 11:11
Ik ben erg tevreden over mijn behandeling bij Dentalmind voor 3 implantaten. Het resultaat is geweldig, de zorg is uitstekend. Echt waar voor je geld!
Sander Roggeveen
29 juni 2022 06:06
Al jaren bij deze tandarts en implantoloog. Fijne arts en team.
Heb ook een implantaat, heel zorgvuldig gelopen allemaal👌🏼
Danielle Nederlof
7 juni 2022 15:03
Top ervaring assistente was professioneel en stelde me op mijn gemak.

Miriam bedankt voelde me eigen echt op me gemak in de stoel.

#angstvoordetandarts
Op zoek Naar mijn familie
25 mei 2022 06:06
Service zeer slecht. Assistente was niet meelevend en afspraak was niet met spoed te maken! Geen aanrader
Floris Lol
24 mei 2022 16:04
Ik ben tevreden met de vier implantaten die nu heb.
Ionel-Danut Dragomirescu
14 mei 2022 12:12
Gisteren implantaat gekregen bij tandarts ladrak en assistente, zo mooi gedaan, ben er super blij mee 😘
Edward Pennings
13 mei 2022 07:07
Ben tevreden met de behandeling echt een aanrader
Een top tandarts met enorme veel ervaring
Marcpaul Wisman
9 december 2021 15:03
Fijne praktijk! Kom er al sinds ze gestart zijn, en was blij over te kunnen van mijn vorige tandarts!

Zia Ladrak heeft altijd alle aandacht voor je en mijn hele gezin is tevreden!
CescoAiel
20 september 2021 17:05
Prima geholpen, zeer vakkundig en perfectionistisch gewerkt!
A Maquelin
17 september 2021 09:09
Ik heb 2 implantaten laten plaatsen en van A tot Z is het zeer goed begeleid en afgerond. De behandeling zelf is echt mega meegevallen. Dhr Ladrak is een aanrader voor degene die een implantaat zou willen.
Jan Fladderak
15 september 2021 15:03
Tot nu toe nog altijd blij dat ik hier heenga. Geen op of aanmerkingen, vooral zo door blijven gaan zoals het nu gaat!
michael nederhoed
8 maart 2021 07:07
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat voor reviews heeft Dentalmind Injectables?

Dentalmind Injectables scoort 4.7 van de 5 sterren uit 26 Google reviews.

Wat is het adres van Dentalmind Injectables?

In Zoetermeer is Dentalmind Injectables gevestigd op Paletsingel 118.