DermaCare Assen - Perfect Look - Bekijk prijzen en maak een afspraak
DermaCare Assen - Perfect Look

DermaCare Assen - Perfect Look

Wij streven naar een natuurlijke resultaat waarbij herstel van de gevolgen van veroudering voor opstaan. Er fris en uitgerust uitzien waardoor het zelfvertrouwen en zelftevredenheid toeneemt. En dat zonder dat het anderen opvalt. Hierdoor scoort onze kliniek zo hoog in de klanttevredenheid.

Onze arts is uiterst ervaren en heeft een oog voor detail. De behandelingen worden als zeer prettig ervaren. Met onze uiterst fijne naalden rapporteren mensen nauwelijks pijn.
Onze resultaten zijn uiterst natuurlijk en subtiel

DermaCare Assen - Perfect Look uit Assen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Wij streven naar een natuurlijke resultaat waarbij herstel van de gevolgen van veroudering voor opstaan. Er fris en uitgerust uitzien waardoor het zelfvertrouwen en zelftevredenheid toeneemt. En dat zonder dat het anderen opvalt. Hierdoor scoort onze kliniek zo hoog in de klanttevredenheid. Meer lezen »

Schoonheidssalon, hier is niet dagelijks een arts aanwezig.

Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Azzalure)
V.a. € 150 per zone
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 150 per zone
2 zones
V.a. € 275 per behandeling
3 zones
V.a. € 375 per behandeling
Kleine behandeling botox (baby/mini/halve zone)
V.a. € 99 per behandeling
Consult
1e consult
V.a. € 50 per consult
Second opinie
V.a. € 50 per consult
Fillers
Ellansé
V.a. € 400 per ml
Juvéderm
V.a. € 400 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse (1,5 ML)
V.a. € 450 per 1,5 ml
StylageStylage
V.a. € 350 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 200 per behandeling
Skinbooster
Profhilo (2 ML)Profhilo (2 ML)
V.a. € 300 per behandeling
Profhilo Body (6 ML)
V.a. € 800 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
2000
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Profhilo, Huidverbetering, Laser / IPL
Kliniek opgericht
2013
Adres
Vaart Z.Z. 9, Assen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Edward Berends
Drs. Edward Berends
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Beheshta Doestzada
Drs. Beheshta Doestzada
Functie
Basisarts
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken
Wytze Aalders
Drs. Wytze Aalders
Functie
-
Botox zone v.a.
€ 150,00
Filler per ml v.a.
€ 350,00
Profiel bekijken

DermaCare Assen - Perfect Look Reviews

5
37 reviews
Ik ben erg tevreden over deze kliniek. Ze zijn eerlijk, nemen de tijd voor je, en adviseren je goed. Daarnaast ben ik erg tevreden met het resultaat van mijn behandeling. Zeker een aanrader om naar deze kliniek te gaan.
Caroliene Hanzens
10 april 2024 16:04
Heel tevreden over het advies en de behandeling. Mijn huid is in korte tijd heel erg verbeterd! Boven verwachting!
Anja Winters
22 maart 2024 14:02
Bij Dermacare ben ik heel professioneel geholpen. Ik kreeg vooraf een duidelijke uitleg over de behandeling (het laseren van gele vlekken boven de ogen Xanthelasma) Ook tijdens de behandeling werd steeds aan mij gevraagd hoe het ging. In alles zorgvuldig en afgestemd op het persoonlijk welzijn van haar cliënt. Liefdevolle en hartelijke bejegening. De kliniek... Toon meer »
Bij Dermacare ben ik heel professioneel geholpen. Ik kreeg vooraf een duidelijke uitleg over de behandeling (het laseren van gele vlekken boven de ogen Xanthelasma)
Ook tijdens de behandeling werd steeds aan mij gevraagd hoe het ging.
In alles zorgvuldig en afgestemd op het persoonlijk welzijn van haar cliënt.
Liefdevolle en hartelijke bejegening.
De kliniek ziet er mooi en schoon uit met eigentijdse uitstraling.
Ik kan iedereen aanbevelen om hier naar toe te gaan.
Hilma Rombaut. Toon minder »
Hilma Leen Rombaut
17 januari 2024 19:07
Weer heel blij dat ik bij Derma Care Assen ben geweest. Fijn dat alle oneffenheden in mijn gezicht zijn behandeld. Mooi oud worden wil toch iedereen! Bedankt Mireille voor je goede advies en de behandeling.
Doraja Boersema
27 oktober 2023 11:11
Vandaag mijn tweede microneedling gehad met de skinpen. Na de eerste behandeling al een mooi resultaat. Mijn huid ziet er egaler uit, pigment vlekken zijn minder zichtbaar en de rimpels zijn al verfijnd. Benieuwd naar het resultaat na deze tweede behandeling! Dermacare is echt een aanrader, Mireille heeft mij goed voorgelicht en uitleg gegeven over de versch... Toon meer »
Vandaag mijn tweede microneedling gehad met de skinpen. Na de eerste behandeling al een mooi resultaat. Mijn huid ziet er egaler uit, pigment vlekken zijn minder zichtbaar en de rimpels zijn al verfijnd.
Benieuwd naar het resultaat na deze tweede behandeling!
Dermacare is echt een aanrader, Mireille heeft mij goed voorgelicht en uitleg gegeven over de verschillende behandelingen. Toon minder »
bloodymary149
25 oktober 2023 15:03
Al lange tijd had ik last van een vervelend bultje op mijn elleboog en een ongemakkelijk plekje in mijn oksel. Toen besloot ik om hulp van Mireille in te roepen. Ze vertelde dat ze dit soort plekjes heel vaak behandelde. Ze legde uit dat het wel wat gevoelig kon zijn, maar eerlijk gezegd vond ik dat reuze meevallen. Binnen enkele dagen begon er een korstje... Toon meer »
Al lange tijd had ik last van een vervelend bultje op mijn elleboog en een ongemakkelijk plekje in mijn oksel. Toen besloot ik om hulp van Mireille in te roepen. Ze vertelde dat ze dit soort plekjes heel vaak behandelde. Ze legde uit dat het wel wat gevoelig kon zijn, maar eerlijk gezegd vond ik dat reuze meevallen.

Binnen enkele dagen begon er een korstje te vormen, en voor ik het wist, was het al aan het genezen. Het was bijna ongelooflijk hoe snel en effectief de behandeling was. Iedereen die ouder wordt, krijgt helaas met wat huidprobleempjes te maken. Het is geruststellend om te weten dat je deze ongemakken kunt laten verwijderen.

Wat me vooral opviel bij Dermacare, naast het fantastische resultaat, is de enorme hoeveelheid kennis en expertise die ze in huis hebben. Mireille en haar team weten precies wat ze doen, en dat gaf me het vertrouwen dat ik nodig had.

Ik kan Dermacare dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele huidverzorging en behandelingen.
Bedankt, Mireille, voor je deskundige zorg. Toon minder »
Jolanda Hielema
23 oktober 2023 09:09
Ik kom nu al een tijdje bij deze salon voor permanente ontharing. En ben meer dan tevreden over het resultaat en de bekwaamheid van Mireille. Ik raad dit dan veelvuldig aan bij familie en vrienden.
Michelle
23 september 2023 09:09
Super tevreden met de laser ontharing behandelingen bij Mireille! Ze legt alles goed uit, stelt je op je gemak en is heel kundig!
Sharron Oosterhof
22 september 2023 15:03
De bindweefselmassage is echt hemels, een aanrader! Mireille en Yvonne nemen ruim de tijd voor je. Altijd fijn en gezellig om naar DermaCare toe te mogen!
AJ -
20 september 2023 16:04
Sinds vorig jaar kom ik bij Mireille in de praktijk voor mijn laserbehandelingen. Mireille heeft de eerst sessie het proces van laser aan de hand van foto’s nader toegelicht. Hierdoor kwam gelijk naar voren dat Mireille veel kennis en ervaring heeft waardoor ik met een gerust gevoel ben begonnen aan de behandelingen. Kortom, Mireille/ DermaCare Assen is de... Toon meer »
Sinds vorig jaar kom ik bij Mireille in de praktijk voor mijn laserbehandelingen. Mireille heeft de eerst sessie het proces van laser aan de hand van foto’s nader toegelicht. Hierdoor kwam gelijk naar voren dat Mireille veel kennis en ervaring heeft waardoor ik met een gerust gevoel ben begonnen aan de behandelingen.

Kortom, Mireille/ DermaCare Assen is de ‘go to person’ als het gaat om huidtherapie. Ik kan niet meer zonder haar! Toon minder »
Rianne Ammerlaan
4 augustus 2023 09:09
Een bijzonder fijne salon met veel aandacht voor de klant. Zeer kundige staf!
Maartje Rosier
2 augustus 2023 15:03
Goede service, duidelijke advies en na 2 behandelingen al zichtbaar verschil in mijn gezicht. Ik ben fan.
Romy Eenkhoorn
9 juni 2023 12:12
Environ, Dermasence en Jane Iredale hebben heerlijke producten. Voorheen als schoonheidsspecialiste gewerkt met Environ dus ik ken de succesvolle resultaten. Mijn niet meer weg te denken favoriete producten zijn de Avst 5, Avance serum, Retinol serum en het Youth Essentia oog serum. Nu ik niet meer werk als schoonheidsspecialiste bestel ik alles bij Mireille... Toon meer »
Environ, Dermasence en Jane Iredale hebben heerlijke producten. Voorheen als schoonheidsspecialiste gewerkt met Environ dus ik ken de succesvolle resultaten. Mijn niet meer weg te denken favoriete producten zijn de Avst 5, Avance serum, Retinol serum en het Youth Essentia oog serum. Nu ik niet meer werk als schoonheidsspecialiste bestel ik alles bij Mireille ze geeft altijd goed advies en de producten zijn snel in huis. Een super fijn adres voor mijn producten. Toon minder »
Sophia de Ruijter
20 maart 2023 09:09
Net vorige week bij Beheshta Doestzada geweest voor botox behandeling. Wat een lieve meid..neemt de tijd voor je..en nu al blij ermee! ik blijf! Dank je wel Beheshta
Debby Heye
20 februari 2023 09:09
Ik word hier altijd super goed geholpen! Yvonne legt alles goed uit en zorgt dat je zelf ook begrijpt wat ze doet en waarom. Ze geeft ook altijd tips voor voeding, super leuk altijd om hier heen te gaan!
Anoeska Top
1 februari 2023 13:01
Ben heel blij met de service van Mireille van DermaCare. Krijg altijd snel mijn producten opgestuurd en er een proefje van een masker bij. Jammer dat ik niet dichterbij woon om makkelijker een afspraak voor een behandeling te maken. Ga ik zeker nog eens doen.
Laura Michelle Sinnema-Zijlstra
29 januari 2023 22:10
Het is jammer dat ik te ver weg woon anders had ik nu al een aantal behandelingen gehad! Wij hebben contact via de app. Ik bestel Environ. Dit gaat prima en de bestelling gaat snel. Mireille geeft super goed advies. Een aanrader!!!
Marjan Verbruggen
23 november 2022 14:02
Ik ervaar sinds ongeveer mijn twaalfde problemen met mijn huid, dit uit zich vooral in acne. Ik heb al veel behandelingen gehad maar mijn acne bleef terugkomen. Met behulp van de medische peelingen en huidproducten die ik via Dermacare gebruik is mijn acne aanzienlijk afgenomen. Mijn huid is stukken rustiger en ziet er ook gezonder uit. Ik ben erg tevreden o... Toon meer »
Ik ervaar sinds ongeveer mijn twaalfde problemen met mijn huid, dit uit zich vooral in acne. Ik heb al veel behandelingen gehad maar mijn acne bleef terugkomen. Met behulp van de medische peelingen en huidproducten die ik via Dermacare gebruik is mijn acne aanzienlijk afgenomen. Mijn huid is stukken rustiger en ziet er ook gezonder uit. Ik ben erg tevreden over Mireille! Ze is professioneel en geeft goede adviezen over hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen. Toon minder »
Evelien Schutrup
19 juni 2022 19:07
Ik heb al heel lang problemen met mijn huid, kleine bultjes onder de huid op mijn gezicht. Zelfs de huisarts wist niet hoe hij moest helpen. Ik ging op zoek naar bedrijven in mijn omgeving en vond Dermacare. Na mijn intake wist Dermacare direct wat er met mijn huid omging en ook hoe te helpen. Ik boekte meteen de volgende afspraak voor een chemische peelin... Toon meer »
Ik heb al heel lang problemen met mijn huid, kleine bultjes onder de huid op mijn gezicht. Zelfs de huisarts wist niet hoe hij moest helpen.

Ik ging op zoek naar bedrijven in mijn omgeving en vond Dermacare.

Na mijn intake wist Dermacare direct wat er met mijn huid omging en ook hoe te helpen. Ik boekte meteen de volgende afspraak voor een chemische peeling. Ik heb tot nu toe ongeveer 6 peelings gehad en mijn gezicht is weer bijna helemaal glad. Ik ben tot nu toe zeer tevreden met het resultaat.

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en heeft me veel advies kunnen geven. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die worstelt met hun huid. Toon minder »
Stephanie Veenstra
26 mei 2022 19:07
Fijne praktijk, persoonlijk advies met daarbij een passende behandeling en natuurlijk altijd het gewenste resultaat. Echt een aanrader voor iedereen.
M
21 mei 2022 10:10
Professioneel en vriendelijk! Resultaten van de behandelingen zijn fantastisch. Een zeer tevreden klant!
Annet Huizing
16 mei 2022 18:06
Dermacare is een hele fijne kliniek, mijn zoon wordt er behandeld voor puisten, het resultaat is fantastisch, ze kijken goed naar wat de huid nodig heeft, de behandelingen in combinatie met de producten die hij thuis gebruikt, hebben het gewenste resultaat. De medewerkers zijn zeer kundig, hebben echt veel kennis over de huid, ook in relatie met voeding. Ze... Toon meer »
Dermacare is een hele fijne kliniek, mijn zoon wordt er behandeld voor puisten, het resultaat is fantastisch, ze kijken goed naar wat de huid nodig heeft, de behandelingen in combinatie met de producten die hij thuis gebruikt, hebben het gewenste resultaat. De medewerkers zijn zeer kundig, hebben echt veel kennis over de huid, ook in relatie met voeding.
Ze nemen alle tijd voor je, echt een aanrader! Toon minder »
ina veldman
16 februari 2022 20:08
Ben er erg blij mee dat de wratjes weg zijn!

Behandeling viel mee ( voelt iets sterker als een wespensteek).
Wilfred Bodde
8 oktober 2021 10:10
4 weken geleden voor het eerst op intake geweest, na 1 week direct positief resultaat. Na jaren van roodheid in het gezicht en vele hormoon zalven verder, eindelijk iets dat goed en eigenlijk direct werkt. Mijn huid is nu rustig zonder roodheid of een vlammend gevoel. Goeie begeleiding door Mireille die veel verstand heeft van de verschillende producten en m... Toon meer »
4 weken geleden voor het eerst op intake geweest, na 1 week direct positief resultaat. Na jaren van roodheid in het gezicht en vele hormoon zalven verder, eindelijk iets dat goed en eigenlijk direct werkt. Mijn huid is nu rustig zonder roodheid of een vlammend gevoel. Goeie begeleiding door Mireille die veel verstand heeft van de verschillende producten en mogelijkheden die er zijn. Toon minder »
Sebastiaan Gerretsen
29 september 2021 14:02
Mireille geeft goed advies over producten en geeft prettige behandelingen.
Roos Dijkhuizen
27 januari 2020 15:03
Mireille is een kundige vrouw, waar je met plezier naar toe gaat
Rita Troost
30 november 2019 08:08
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Wat kost één zone Botox bij DermaCare Assen - Perfect Look?

Één zone Botox bij DermaCare Assen - Perfect Look kost € 150,00.

Wat kost een filler behandeling bij DermaCare Assen - Perfect Look?

1 ML filler kost bij DermaCare Assen - Perfect Look v.a. € 350,00. Tijdens een vrijblijvend consult kun je bespreken wat jouw behandeling gaat kosten.

Wat voor reviews heeft DermaCare Assen - Perfect Look?

Op basis van 26 Google reviews heeft DermaCare Assen - Perfect Look 5 van de 5 sterren.

Wat is het adres van DermaCare Assen - Perfect Look?

Op Vaart Z.Z. 9 is DermaCare Assen - Perfect Look gevestigd in Assen.