DermaCare Assen - Perfect Look

DermaCare Assen - Perfect Look

DermaCare Assen - Perfect Look uit Assen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
16 reviews
Ik ervaar sinds ongeveer mijn twaalfde problemen met mijn huid, dit uit zich vooral in acne. Ik heb al veel behandelingen gehad maar mijn acne bleef terugkomen. Met behulp van de medische peelingen en huidproducten die ik via Dermacare gebruik is mijn acne aanzienlijk afgenomen. Mijn huid is stukken rustiger en ziet er ook gezonder uit. Ik ben erg tevreden o... Toon meer »
Ik ervaar sinds ongeveer mijn twaalfde problemen met mijn huid, dit uit zich vooral in acne. Ik heb al veel behandelingen gehad maar mijn acne bleef terugkomen. Met behulp van de medische peelingen en huidproducten die ik via Dermacare gebruik is mijn acne aanzienlijk afgenomen. Mijn huid is stukken rustiger en ziet er ook gezonder uit. Ik ben erg tevreden over Mireille! Ze is professioneel en geeft goede adviezen over hoe ik mijn huid het beste kan verzorgen. Toon minder »
Evelien Schutrup
19 juni 2022 19:07
Ik heb al heel lang problemen met mijn huid, kleine bultjes onder de huid op mijn gezicht. Zelfs de huisarts wist niet hoe hij moest helpen. Ik ging op zoek naar bedrijven in mijn omgeving en vond Dermacare. Na mijn intake wist Dermacare direct wat er met mijn huid omging en ook hoe te helpen. Ik boekte meteen de volgende afspraak voor een chemische peelin... Toon meer »
Ik heb al heel lang problemen met mijn huid, kleine bultjes onder de huid op mijn gezicht. Zelfs de huisarts wist niet hoe hij moest helpen.

Ik ging op zoek naar bedrijven in mijn omgeving en vond Dermacare.

Na mijn intake wist Dermacare direct wat er met mijn huid omging en ook hoe te helpen. Ik boekte meteen de volgende afspraak voor een chemische peeling. Ik heb tot nu toe ongeveer 6 peelings gehad en mijn gezicht is weer bijna helemaal glad. Ik ben tot nu toe zeer tevreden met het resultaat.

Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam en heeft me veel advies kunnen geven. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen aan iedereen die worstelt met hun huid. Toon minder »
Stephanie Veenstra
26 mei 2022 19:07
Fijne praktijk, persoonlijk advies met daarbij een passende behandeling en natuurlijk altijd het gewenste resultaat. Echt een aanrader voor iedereen.
M
21 mei 2022 10:10
Professioneel en vriendelijk! Resultaten van de behandelingen zijn fantastisch. Een zeer tevreden klant!
Annet Huizing
16 mei 2022 18:06
Dermacare is een hele fijne kliniek, mijn zoon wordt er behandeld voor puisten, het resultaat is fantastisch, ze kijken goed naar wat de huid nodig heeft, de behandelingen in combinatie met de producten die hij thuis gebruikt, hebben het gewenste resultaat. De medewerkers zijn zeer kundig, hebben echt veel kennis over de huid, ook in relatie met voeding. Ze... Toon meer »
Dermacare is een hele fijne kliniek, mijn zoon wordt er behandeld voor puisten, het resultaat is fantastisch, ze kijken goed naar wat de huid nodig heeft, de behandelingen in combinatie met de producten die hij thuis gebruikt, hebben het gewenste resultaat. De medewerkers zijn zeer kundig, hebben echt veel kennis over de huid, ook in relatie met voeding.
Ze nemen alle tijd voor je, echt een aanrader! Toon minder »
ina veldman
16 februari 2022 20:08
Ben er erg blij mee dat de wratjes weg zijn!

Behandeling viel mee ( voelt iets sterker als een wespensteek).
Wilfred Bodde
8 oktober 2021 10:10
4 weken geleden voor het eerst op intake geweest, na 1 week direct positief resultaat. Na jaren van roodheid in het gezicht en vele hormoon zalven verder, eindelijk iets dat goed en eigenlijk direct werkt. Mijn huid is nu rustig zonder roodheid of een vlammend gevoel. Goeie begeleiding door Mireille die veel verstand heeft van de verschillende producten en m... Toon meer »
4 weken geleden voor het eerst op intake geweest, na 1 week direct positief resultaat. Na jaren van roodheid in het gezicht en vele hormoon zalven verder, eindelijk iets dat goed en eigenlijk direct werkt. Mijn huid is nu rustig zonder roodheid of een vlammend gevoel. Goeie begeleiding door Mireille die veel verstand heeft van de verschillende producten en mogelijkheden die er zijn. Toon minder »
Sebastiaan Gerretsen
29 september 2021 14:02
Mireille geeft goed advies over producten en geeft prettige behandelingen.
Roos Dijkhuizen
27 januari 2020 15:03
Mireille is een kundige vrouw, waar je met plezier naar toe gaat
Rita Troost
30 november 2019 08:08
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €150 per zone
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €325 per ml
Ellansé
V.a. €349 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €449 per 1,5 ml
Stylage
V.a. €299 per ml
Skinbooster
Profhilo (2 ML)profhilo-logo
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2018
Adres
Vaart Z.Z. 9, Assen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Edward Berends

Drs. Edward Berends

Perfect Look Westerbork Ayurveda & Beauty - Perfect look CitySpa Amersfoort De Beautyline - Perfect Look
+ 9 meer
Functies
Cosmetisch Arts KNMG
Arts lid van NVCG
Behandelingen per jaar
2000
Ervaring
11 jaar
Profiel bekijken