Dermaclinic botox

DermaClinic Den Bosch

DermaClinic richt zich op medisch cosmetische behandelingen die uw uiterlijk op een veilige, effectieve manier laten aansluiten bij hoe u zich van binnen voelt. Een uiterlijk dat bij u past helpt u om uw innerlijke schoonheid te benadrukken. Huidverbetering staat bij DermaClinic centraal. Voor een maximaal resultaat werken we onder meer met injectables, medische peelings, laser en de producten van C-ME Skincare.

DermaClinic biedt een zeer compleet pakket aan behandelingen voor uw uiterlijk. Als cosmetische kliniek, laserkliniek en schoonheidssalon hebben we alle professionals op beauty gebied onder één dak. Uw spiegelbeeld moet passen bij uw gevoel. Daar helpen wij u mee, op een veilige en effectieve wijze. Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis consult.

DermaClinic Den Bosch uit 's-Hertogenbosch is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
2 reviews
DermaClinic is een hele fijne plek om naartoe te gaan. Ik ben er al meerdere keren geweest en iedere keer word ik prettig ontvangen en zijn de behandelingen naar wens.
Ilse van Zalinge
17 mei 2021 15:03
Begin februari van dit jaar ben ik in contact gekomen met Dermaclinic Den Bosch voor een plasmage behandeling. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door de 2 dames Simone en Nienke. Hierdoor voelde ik me gelijk op mijn gemak. Simone voerde de behandeling uit en voor aanvang van de behandeling hebben we samen nog telefonisch contact gehad ter voorbere... Toon meer »
Begin februari van dit jaar ben ik in contact gekomen met Dermaclinic Den Bosch voor een plasmage behandeling. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk begroet door de 2 dames Simone en Nienke. Hierdoor voelde ik me gelijk op mijn gemak.
Simone voerde de behandeling uit en voor aanvang van de behandeling hebben we samen nog telefonisch contact gehad ter voorbereiding. Ook dit ervaarde ik als zeer prettig. Mij werd geadviseerd om met cme Retinol Bright Skin 0,25% te smeren voor een nog beter en mooier resultaat. Dit heb ik braaf gedaan en ik zag gewoon resultaat. Mijn huid zag er een stuk rustiger uit en ik straalde gewoon. Doordat ik dit ervaarde wilde ik meer producten gaan gebruiken van cme.
Ben vandaag weer terug geweest en wederom heeft Simone me goed voorgelicht en samen gaan we nu een traject in om mijn huid nog mooier en strakker te maken waardoor ik nog meer ga stralen.
Simone je bent fantastisch en zeer behulpzaam, je bent duidelijk, neemt de tijd en denk met me mee. Kom graag bij jullie aan. Toon minder »
Ingrid Hendrix
9 april 2021 10:10
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Bocouture (1 zone)
V.a. €175 per zone
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €115 per behandeling
Consult
1e consult
Gratis
Fillers
BeloteroBelotero logo
V.a. €475 per ml
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €555 per 1,5 ml
Overige
Haarfillers
V.a. €325 per behandeling
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €450 per 2 oksels
PRP
V.a. €325 per behandeling
Kenmerken
Aantal behandelingen per jaar
15000
Gespecialiseerd in
Skinboosters, Botox (botulinetoxine), Fillers, Huidverbetering, Haarfillers, Laser / IPL, Chemische peeling, Chirurgie, PRP
Kliniek opgericht
2007
Adres
Stationsweg 12, 's-Hertogenbosch
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten