DermaPrins

DermaPrins

DermaPrins uit Garderen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.8
20 reviews
Leuke gezellige huid/oedeemtherapeut, met deskundigen adviezen en behandelingen. Zeker een aanrader
Maartje
8 maart 2022 21:09
5 januari heb ik een plexr behandeling ondergaan. Ik heb er bij mijn rechter mondhoek een litteken aan overgehouden. Mevrouw neemt geen verantwoordelijkheid en wilt het niet beoordelen en laat me aan mijn lot over. Ik ga me beraden welke stappen ik ga ondernemen. Los hiervan is de communicatie zeer en zeer slecht. Er wordt gevraagd niet te bellen maar te ap... Toon meer »
5 januari heb ik een plexr behandeling ondergaan. Ik heb er bij mijn rechter mondhoek een litteken aan overgehouden. Mevrouw neemt geen verantwoordelijkheid en wilt het niet beoordelen en laat me aan mijn lot over. Ik ga me beraden welke stappen ik ga ondernemen.
Los hiervan is de communicatie zeer en zeer slecht. Er wordt gevraagd niet te bellen maar te appen. Meerdere malen pas na vier dagen antwoord gekregen. De telefoon werd sowieso niet beantwoord. Niet te geloven wat een amateurisme..
Belachelijk dat je nog 1 ster moet geven ook! Toon minder »
Pieter
4 maart 2022 21:09
Ik voel mij bij Daphne super op mijn gemak, de therapie slaat goed aan, leuke meid, zeker aan te bevelen.

Groetjes, Jannie
Marten van Wijhe
6 mei 2021 14:02
Bij Daphne (Dermaprins), voel je je meteen op je gemak. Ik ben erg blij met de tijd die ze voor je neemt en goede realistische adviezen die je van haar krijgt. Op deze rustige locatie is de mix van persoonlijke aandacht en echt vakkundig advies een grote pré. Ook krijg je bij Dermaprins nooit het gevoel dat ze je snel een behandeling willen aan praten. In... Toon meer »
Bij Daphne (Dermaprins), voel je je meteen op je gemak. Ik ben erg blij met de tijd die ze voor je neemt en goede realistische adviezen die je van haar krijgt. Op deze rustige locatie is de mix van persoonlijke aandacht en echt vakkundig advies een grote pré. Ook krijg je bij Dermaprins nooit het gevoel dat ze je snel een behandeling willen aan praten. Integendeel! Ik heb verschillende soorten behandelingen laten doen en ben erg tevreden met het resultaat en de begeleiding. Een dikke 10! Toon minder »
Rose Spearman
27 januari 2021 16:04
Zeer tevreden , ging me storen aan de fijne lijntjes.
Gestopt met roken dus wilde gelijk van de streepjescode af bovenlip ..... PlexR , Botox , couperose behandeling met laser en chemische peeling.
Alles wordt zeer vakkundig uitgevoerd, nazorg is ook prima kan altijd met vragen terecht.
Geen lange wachttijden....
Kortom kan het iedereen aanbevelen.
Nicole Wegner
22 januari 2021 14:02
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Azzalure
V.a. €100 per zone
Fillers
Stylage
V.a. €275 per ml
Kenmerken
Adres
Oud Milligenseweg 34, Garderen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten