Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek

Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek

Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek uit Maarssen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, waaronder botulinetoxine (Botox) en fillers.

Bekijk agenda
Kenmerken
Adres
J. Hofman van der Heideplein 36, Maarssen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Francis Wu
Dr. Francis Wu
Functie
Dermatoloog
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek Reviews

3.2
33 reviews
Vandaag een consult gehad bij dit centrum en ben nog steeds onder de indruk van de onvriendelijke, afstandelijke en vooringenomen dermatoloog die wij troffen. Dit was direct de laatste keer.
syl lutters
15 februari 2024 15:03
prijs/kwaliteit eenvoudig onder de maat; is hier eerder gezegd: verdienmodel

(reactie van dcu op deze review says it all: praten, vooral daar zijn ze goed in)
J.
21 december 2023 19:07
Al meerdere jaren patiënt bij Dr. Wu, tot nu toe alleen maar goede ervaringen. Ook met de assistentes en lichttherapie. Nazorg zou wat beter kunnen, maar nu ben ik zelf alleen ook niet iemand die altijd direct weer aan de bel trekt als de plekken weer opspelen.
Kim van Veldhuijzen
24 september 2023 20:08
Zie vorige reviews , jammer dat er in Nederland geen goede zorg is
M Grijn
3 mei 2023 08:08
Je kunt hier net zo goed terecht als in een ziekenhuis korte wacht tijden.
Jantje Paal
28 februari 2023 09:09
Heel fijn en goed geholpen. Snel een afspraak gekregen. Vriendelijke medewerkers. Ik vind dokter Wu een erg prettige arts. Hij was to the point, kundig en steeds op tijd.
M. Koot
15 februari 2023 15:03
Nog geen 5 minuten binnen geweest. Aandoening was te rustig om te kunnen beoordelen, moest terugkomen indien het weer actiever zou worden. Enkel voor het kijken met een loep, geen diagnose en 3 minuten tijd werd even meer dan €100 gerekend! Gebeld met praktijk, dermatoloog zou terugbellen voor "opheldering" vd rekening maar dat is nooit meer gebeurd. Oplicht... Toon meer »
Nog geen 5 minuten binnen geweest. Aandoening was te rustig om te kunnen beoordelen, moest terugkomen indien het weer actiever zou worden. Enkel voor het kijken met een loep, geen diagnose en 3 minuten tijd werd even meer dan €100 gerekend! Gebeld met praktijk, dermatoloog zou terugbellen voor "opheldering" vd rekening maar dat is nooit meer gebeurd. Oplichters! Toon minder »
Nicole van den Berk
31 augustus 2022 14:02
Zeer goede kliniek! Vanmorgen behandeld, erg vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel. Kennis en kunde zijn zeker aanwezig. Ik raad iedereen aan hier behandeld te worden!
Nick van de Gein
29 juli 2022 09:09
Professioneel, technisch en in nazorg zorgvuldig. Zeer tevreden over de wijze waarop ik ben behandeld en de wijze waarop ik ben geïnformeerd.
Marlies Toet
15 juni 2022 11:11
Ik raad deze kliniek ten zeerste af! Misleidende informatie!!! Tijdens de intake geven ze foutieve prijsindicatie. De ingreep zou 200-400€ zijn en achteraf een rekening van 700€ sturen. Reactie is dat de zorgverzekeraar de prijs bepaald. Wat een belachelijk antwoord. De kliniek factureert aan de zorgverzekeraar. Ga hier dan ook niet heen.
marthe v
23 april 2022 08:08
Goede kliniek. Ik ben behandeld aan mijn flinke spataders vanaf m’n lies tot aan m’n enkel. Dokter Wu en jouw andere artsen: jullie leveren goede werk en jullie stelden mij gerust, ondanks m’n angst voor de Muller behandeling. Aandacht voor mij was centraal plus controle afspraken waren goed. Ik kan mij niet vinden in de onderstaande revieuws. Mensen kunnen... Toon meer »
Goede kliniek. Ik ben behandeld aan mijn flinke spataders vanaf m’n lies tot aan m’n enkel. Dokter Wu en jouw andere artsen: jullie leveren goede werk en jullie stelden mij gerust, ondanks m’n angst voor de Muller behandeling. Aandacht voor mij was centraal plus controle afspraken waren goed. Ik kan mij niet vinden in de onderstaande revieuws. Mensen kunnen hard en kritisch zijn. Ik denk dan zelf: doe je eigen operatie als je het beter kan!! Ik kon meteen terecht, wat een service! Bij andere klinieken plaatsen ze je rustig twee maanden later en zeggen ze ja we zijn best vol. Ik ben blij met m’n gemaakte keuzes, ondanks m’n twijfels die ik eerst had na het lezen van de revieuws die er al staan. Ik kom sowieso terug wanneer er nieuwe aders komen aangezien het erfelijk is :( Toon minder »
Familie El Koulali
29 maart 2022 20:08
Fijne Hulp, goede mensen
Joris Bruijn
6 december 2021 14:02
Hier enkele jaren geleden geweest voor behandeling op doorverwijzing van mijn huisarts. Helaas herken ik veel van wat in de (negatieve) reviews naar voren komt; korte, dure consulten, weinig tot geen nazorg en afstandelijk personeel.
marnix oranje
25 november 2021 12:12
Geven geen enkel beetje nazorg een telefonische vraag na een behandeling over de behandeling wordt gelijk in rekening gebracht. Ook voor een controle van nog geen 5 minuten waarbij ze je naar een andere arts binnen de DCU doorverwijzen betaal je gelijk het volle pond. Ze geven geen transparantie over deze bijkomende kosten. Behandeling zelf: verbetering maar... Toon meer »
Geven geen enkel beetje nazorg een telefonische vraag na een behandeling over de behandeling wordt gelijk in rekening gebracht.
Ook voor een controle van nog geen 5 minuten waarbij ze je naar een andere arts binnen de DCU doorverwijzen betaal je gelijk het volle pond. Ze geven geen transparantie over deze bijkomende kosten.
Behandeling zelf: verbetering maar, zoals ze zichzelf ook al indekten bij de intake, hebben de klachten niet volledig weg kunnen nemen. Toon minder »
M. Winkel
12 november 2021 12:12
Ik werd goed op tijd behandeld. Kom hier jaarlijks voor controle van mijn moedervlekken. Altijd is het personeel vriendelijk en zeer attent.
Dikkertje Dap
29 september 2021 18:06
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de ervaringen bij Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek?

Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek scoort 3.2 van de 5 sterren uit 15 Google reviews.

Wat is het adres van Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek?

In Maarssen is Dermatologisch Centrum Amstel & Vechtstreek gevestigd op J. Hofman van der Heideplein 36.