Docveer Clinic

Docveer Clinic

Docveer Clinic uit Badhoevedorp is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

5
20 reviews
Ik heb een filler laten plaatsen in mijn neuslippenplooi ik was erg zenuwachtig maar de arts nam alle tijd om mij gerust te stellen ook tijdens de behandeling vroeg hij regelmatig of het goed ging en er word veel tijd genomen om alle vragen te beantwoorden, heel fijn!
Ivonne Fee
7 februari 2021 16:04
Altijd super goede service en prettig geholpen. Er wordt goed geluisterd naar jouw wensen. Ook erg blij met het resultaat!
billy rae yuste van vlissingen
2 december 2020 17:05
Ik ben super super tevreden! Dokter singh verdoofd zo goed dat je de prikjes niet eens voelt!! De arts is zeer professioneel en hygienisch bezig zeker een aanrader! Bedankt :)
Zey Hey
2 december 2020 15:03
Echt een aanrader, je wordt warm onthaald, goed voorgelicht en deskundig behandeld. En dat alles voor een mooie prijs. Ik voel me er altijd op mn gemak en er wordt echt de tijd voor je genomen om goed te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat je graag wilt. Altijd de nieuwste technieken, en dus ook de beste, zoals, laseren, HIVU en radiogolfbehandelinge... Toon meer »
Echt een aanrader, je wordt warm onthaald, goed voorgelicht en deskundig behandeld. En dat alles voor een mooie prijs. Ik voel me er altijd op mn gemak en er wordt echt de tijd voor je genomen om goed te bespreken wat de mogelijkheden zijn en wat je graag wilt.

Altijd de nieuwste technieken, en dus ook de beste, zoals, laseren, HIVU en radiogolfbehandelingen die écht zichtbaar werken. Bedankt! :-) Toon minder »
Jeannette Hoek
4 november 2020 18:06
In één woord, Fantastisch! Echt prachtige resultaten heb ik gekregen :D . Ik ben bij een aantal geweest en bij Docveer ben je echt aan het juiste adres!
Freshta Wasei
21 oktober 2020 08:08
Ben diverse malen langsgekomen voor een behandeling. Vakkundige medewerkers, open en eerlijk. Als iets niet nodig is wordt het ook gezegd. Zeer tevreden
Singh Singh
29 september 2020 19:07
Sinds kort ga ik naar Docveer voor micro needling behandeling, ik zie goeie resultaat! Ben zeer tevreden! Docveer Is een aanrader!
Anisah Samnani
26 september 2020 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €65 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €99 per zone
Collageen stimulerende fillers
Radiesse (1,5 ML)
V.a. €499 per 1,5 ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Profhilo
Kliniek opgericht
2020
Adres
Lorentzplein 45, Badhoevedorp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling