Dokter Plum Botox - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dokter Plum Botox

Dokter Plum Botox

Bekijk agenda
Tarieven
Botox
1 zone botox (merk: Botox)
V.a. € 120 per zone
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 400 per 2 oksels
Consult
1e consult
Gratis
Kenmerken
Kliniek opgericht
2016
Adres
Leliestraat 15B, Helmond
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten

Edith Plum
Drs. Edith Plum
Functie
Huisarts
Botox zone v.a.
€ 120,00
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken
Bekijk agenda

Dokter Plum Botox Reviews

3.4
22 reviews
Al vanaf Dr Dille en dr Bos en daarna Leo Savelkouls en Plum. Nu bij dr van Kempen. Heeeeeeele fijn huisarts. Ik snap hier ook niet de negatieve berichten. Sommige mensen klagen alleen maar via google revieuws.
Pol van Brabant
5 december 2023 13:01
Al zelf van kinds af aan bij deze praktijk gezeten nooit klachten gehad. Maar nu had ik ze nodig voor me dochter, en een afspraak kunnen maken? Ho maar. Reactie; stuur maar een foto want het is te druk om langs te komen. Hallo het gaat hier om een kind van 3!! Na foto door te sturen geen reactie gekregen moest weer zelf bellen. Week later wilde ik alsnog een... Toon meer »
Al zelf van kinds af aan bij deze praktijk gezeten nooit klachten gehad. Maar nu had ik ze nodig voor me dochter, en een afspraak kunnen maken? Ho maar. Reactie; stuur maar een foto want het is te druk om langs te komen. Hallo het gaat hier om een kind van 3!! Na foto door te sturen geen reactie gekregen moest weer zelf bellen. Week later wilde ik alsnog een afspraak dit ging niet want er was geen dokter beschikbaar ivm drukte. Na lang doordrammen werd het meegenomen in de vergadering of ze langs kon komen en werd ik een dag later teruggebeld! Verschrikkelijk en dan ook nog op wat voor toon. De assistentes daar menen zelf dat ze de huisarts zijn! Ik ben meteen overgestapt naar de praktijk in de Julianalaan!! Toon minder »
Meggy Rox
11 september 2023 09:09
14 jaar lang is edith plum mijn huisarts geweest, wegens het niet serieus nemen van mijn klachten door de jaren heen, en na de laatste conflict/miscommunicatie van paar weken geleden ( ook liegt edith plum tegen patienten ) besloten om naar een andere huisarts te gaan, bijna 2 weken lang bezig met cz bellen en alle praktijken hier in helmond zat alles vol, d... Toon meer »
14 jaar lang is edith plum mijn huisarts geweest, wegens het niet serieus nemen van mijn klachten door de jaren heen, en na de laatste conflict/miscommunicatie van paar weken geleden ( ook liegt edith plum tegen patienten ) besloten om naar een andere huisarts te gaan, bijna 2 weken lang bezig met cz bellen en alle praktijken hier in helmond zat alles vol, dus ik terug gebeld naar de leliestraat verhaal uitgelegd ja zegt de assistente ja dus wat is jou vraag, ik kom nergens in aanmerking voor een nieuwe huisarts overal is het vol kan ik niet een andere arts binnen de praktijk, nee dat was totaal niet mogelijk....ze laten mij vallen als een baksteen echt serieus schandalig
inmiddels wel een nieuwe huisarts kunnen vinden met heel veel geluk.
maar eindelijk van deze huisarts/praktijk af!
de klachten waar ik voor naar de huisarts ging en plum mij niet meer verder wilde behandelen. Toon minder »
Louise Chivers (L.A)
17 juli 2023 12:12
Ze nemen mijn gezondheidsproblemen niet serieus! Ik ging naar een andere huisarts die me meteen antibiotica gaf en ik herstelde. IK BEVEEL HET NIET AAN DR. PLUM!
Paweł Jestem
8 december 2022 07:07
Dr Edith Plum is al jaren mijn huisarts en ik ben super blij met haar, hoe kun je zeggen dat zij klachten niet serieus neemt?? Belachelijk!! Petje af voor haar en ze heeft altijd een luisterend oor voor mij!
Erica Vulders
22 september 2022 07:07
Dokter savelkous beste dokter die ik heb gehad hij gaat met pensioen maar nu weet ik niet wie ik daar moet nemen want zo'n fijne dokter ook als mens krijg ik niet meer bedankt voor u goede zorg altijd en geniet van u pensioen
Willem Holzken
29 juli 2022 09:09
Meest waardeloze praktijk van helmond. Totaal niet bereikbaar. Assistentes zijn altijd in pauze,bespreking of hebben corona. Erg onvriendelijk ook nog! WAARDELOOS
Tim van Kleef
20 maart 2022 17:05
14 jaar lang is edith plum mijn huisarts geweest, wegens het niet serieus nemen van mijn klachten door de jaren heen, en na de laatste conflict/miscommunicatie van paar weken geleden besloten om naar een andere huisarts te gaan, bijna 2 weken lang bezig met cz bellen en alle praktijken hier in helmond zat alles vol, dus ik terug gebeld naar de leliestraat ve... Toon meer »
14 jaar lang is edith plum mijn huisarts geweest, wegens het niet serieus nemen van mijn klachten door de jaren heen, en na de laatste conflict/miscommunicatie van paar weken geleden besloten om naar een andere huisarts te gaan, bijna 2 weken lang bezig met cz bellen en alle praktijken hier in helmond zat alles vol, dus ik terug gebeld naar de leliestraat verhaal uitgelegd ja zegt de assistente ja dus wat is jou vraag, ik kom nergens in aanmerking voor een nieuwe huisarts overal is het vol kan ik niet een andere arts binnen de praktijk, nee dat was totaal niet mogelijk....ze laten mij vallen als een baksteen echt serieus schandalig
inmiddels wel een nieuwe huisarts kunnen vinden met heel veel geluk.
maar eindelijk van deze huisarts/praktijk af!
de klachten waar ik voor naar de huisarts ging en plum mij niet meer verder wilde behandelen, en loop al 5 weken met pijn rond laat ik het onderzoeken bij de nieuwe arts mocht er iets uitkomen.
dan gaat er per direct een klacht naar de klachtencomissie/ Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg. Toon minder »
Louise Chivers (Louise's Kitchen & More)
21 september 2021 11:11
Fijne huisarts
Tjerk Drouen
13 augustus 2021 10:10
Ik heb er ooit paracetamol gekocht. Moge de Heer Jezus Christus hen daarvoor zegenen!
Daniel Hoseiny
22 december 2020 14:02
Ik heb er ooit paracetamol gekocht. Moge de Heer Jezus Christus hen daarvoor zegenen!
Daniel Khosseini
22 december 2020 14:02
Dokter Plum, top huisarts. Assistentes daar in tegen absoluut onbeschoft aan de telefoon, valt niet mee te communiceren. Zelfs niet als mijn nieuwe huisarts Dokter Overmars met de praktijk belt. Maken continu fouten en nemen je klachten niet serieus. Assistentes kunnen door de telefoon zien (3 keer) dat je aan een gewoon griepje lijdt en vervolgens beland... Toon meer »
Dokter Plum, top huisarts.
Assistentes daar in tegen absoluut onbeschoft aan de telefoon, valt niet mee te communiceren. Zelfs niet als mijn nieuwe huisarts Dokter Overmars met de praktijk belt. Maken continu fouten en nemen je klachten niet serieus. Assistentes kunnen door de telefoon zien (3 keer) dat je aan een gewoon griepje lijdt en vervolgens beland je met een nierbekkenontsteking in het ziekenhuis. Kortom de betreffende assistentes worden nog eens de ondergang van deze praktijk.

Inmiddels besloten bij mijn nieuwe huisarts Dokter Overmars te blijven waar het personeel welgemanierd je te woord kan staan zonder problemen voor een afspraak en waar je gezondheidsklachten gegarandeerd serieus genomen worden. Toon minder »
Steffanie Tönnesen
10 maart 2020 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe duur is Botox bij Dokter Plum Botox?

Bij Dokter Plum Botox kost één zone Botox € 120,00.

Hoe zijn de ervaringen bij Dokter Plum Botox?

Dokter Plum Botox scoort 3.4 van de 5 sterren uit 12 Google reviews.

Wat is het adres van Dokter Plum Botox?

In Helmond is Dokter Plum Botox gevestigd op Leliestraat 15B.