Dokter Plum Botox

Dokter Plum Botox

Dokter Plum Botox uit Helmond is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

3.5
17 reviews
Dr Edith Plum is al jaren mijn huisarts en ik ben super blij met haar, hoe kun je zeggen dat zij klachten niet serieus neemt?? Belachelijk!! Petje af voor haar en ze heeft altijd een luisterend oor voor mij!
Erica Vulders
22 september 2022 07:07
Dokter savelkous beste dokter die ik heb gehad hij gaat met pensioen maar nu weet ik niet wie ik daar moet nemen want zo'n fijne dokter ook als mens krijg ik niet meer bedankt voor u goede zorg altijd en geniet van u pensioen
Willem Holzken
29 juli 2022 09:09
Meest waardeloze praktijk van helmond. Totaal niet bereikbaar. Assistentes zijn altijd in pauze,bespreking of hebben corona. Erg onvriendelijk ook nog! WAARDELOOS
Tim van Kleef
20 maart 2022 17:05
14 jaar lang is edith plum mijn huisarts geweest, wegens het niet serieus nemen van mijn klachten door de jaren heen, en na de laatste conflict/miscommunicatie van paar weken geleden besloten om naar een andere huisarts te gaan, bijna 2 weken lang bezig met cz bellen en alle praktijken hier in helmond zat alles vol, dus ik terug gebeld naar de leliestraat ve... Toon meer »
14 jaar lang is edith plum mijn huisarts geweest, wegens het niet serieus nemen van mijn klachten door de jaren heen, en na de laatste conflict/miscommunicatie van paar weken geleden besloten om naar een andere huisarts te gaan, bijna 2 weken lang bezig met cz bellen en alle praktijken hier in helmond zat alles vol, dus ik terug gebeld naar de leliestraat verhaal uitgelegd ja zegt de assistente ja dus wat is jou vraag, ik kom nergens in aanmerking voor een nieuwe huisarts overal is het vol kan ik niet een andere arts binnen de praktijk, nee dat was totaal niet mogelijk....ze laten mij vallen als een baksteen echt serieus schandalig
inmiddels wel een nieuwe huisarts kunnen vinden met heel veel geluk.
maar eindelijk van deze huisarts/praktijk af!
de klachten waar ik voor naar de huisarts ging en plum mij niet meer verder wilde behandelen, en loop al 5 weken met pijn rond laat ik het onderzoeken bij de nieuwe arts mocht er iets uitkomen.
dan gaat er per direct een klacht naar de klachtencomissie/ Tuchtcollege voor de Gezondheidszorg. Toon minder »
Louise Chivers (Louise's Kitchen & More)
21 september 2021 11:11
Fijne huisarts
Tjerk Drouen
13 augustus 2021 10:10
Ik heb er ooit paracetamol gekocht. Moge de Heer Jezus Christus hen daarvoor zegenen!
Daniel Hoseiny
22 december 2020 14:02
Dokter Plum, top huisarts. Assistentes daar in tegen absoluut onbeschoft aan de telefoon, valt niet mee te communiceren. Zelfs niet als mijn nieuwe huisarts Dokter Overmars met de praktijk belt. Maken continu fouten en nemen je klachten niet serieus. Assistentes kunnen door de telefoon zien (3 keer) dat je aan een gewoon griepje lijdt en vervolgens beland... Toon meer »
Dokter Plum, top huisarts.
Assistentes daar in tegen absoluut onbeschoft aan de telefoon, valt niet mee te communiceren. Zelfs niet als mijn nieuwe huisarts Dokter Overmars met de praktijk belt. Maken continu fouten en nemen je klachten niet serieus. Assistentes kunnen door de telefoon zien (3 keer) dat je aan een gewoon griepje lijdt en vervolgens beland je met een nierbekkenontsteking in het ziekenhuis. Kortom de betreffende assistentes worden nog eens de ondergang van deze praktijk.

Inmiddels besloten bij mijn nieuwe huisarts Dokter Overmars te blijven waar het personeel welgemanierd je te woord kan staan zonder problemen voor een afspraak en waar je gezondheidsklachten gegarandeerd serieus genomen worden. Toon minder »
Steffanie Tönnesen
10 maart 2020 09:09
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Botox (1 zone)
V.a. €120 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. €400 per 2 oksels
Kenmerken
Kliniek opgericht
2016
Adres
Leliestraat 15B, Helmond
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten