Dr David Clinic - Bekijk prijzen en maak een afspraak
Dr David Clinic

Dr David Clinic

Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Laser / IPL, Chirurgie
Kliniek opgericht
2019
Adres
Ottho Heldringstraat 13A, Amsterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

David Wijnberg
Dr. David Wijnberg
Functie
Plastisch Chirurg
Botox zone v.a.
-
Filler per ml v.a.
-
Profiel bekijken

Dr David Clinic Reviews

4.2
33 reviews
Dr. Njoo is een kundige dermatoloog en bezit enorm veel specialistische kennis. Aanrader!
Nina Rook
30 januari 2024 19:07
Na diagnose CDLE en verschillende crèmes en zalfjes van het ziekenhuis te hebben geprobeerd, werd de wanhoop en verdriet steeds groter. Via een vriendin kwam ik terecht bij dermatoloog David Njoo in Amersfoort. Hij gaf aan mijn klachten te kunnen verhelpen, maar dat ik wel geduld moest hebben..Ik kreeg goede adviezen hoe om te gaan met CDLE/melasma en welke... Toon meer »
Na diagnose CDLE en verschillende crèmes en zalfjes van het ziekenhuis te hebben geprobeerd, werd de wanhoop en verdriet steeds groter. Via een vriendin kwam ik terecht bij dermatoloog David Njoo in Amersfoort. Hij gaf aan mijn klachten te kunnen verhelpen, maar dat ik wel geduld moest hebben..Ik kreeg goede adviezen hoe om te gaan met CDLE/melasma en welke producten/medicatie hiervoor te gebruiken.
Na meerdere laserbehandelingen, medicatie en verzorgingsproducten zag ik het resultaat na 14 behandelingen: geen gigantische donkere vlekken meer op mijn neus en wangen.
Door deze behandelingen heb ik m’n zelfvertrouwen en vrijheid weer terug. Dit dankzij het geduld en vastberadenheid van David Njoo, mijn oprechte dank hiervoor.
Ik zou iedereen met diagnose CDLE/melasma aanraden om bij hem langs te gaan voor behandelingen.
De aanhouder wint! Toon minder »
Melanie Katabaloeboeng
23 januari 2024 22:10
Wel raar dat je als dermataloog huidterepeut wordt aangegeven dat je als patiënt geen vergoeding van de verzekering kan krijgen.
2 3 behandelingen heb je nodig gaf hij aan maar ben nu 10 behandelingen verder ieder behandeling ben ik 300 euro kwijt nog steeds minimaal resultaat
Su “Sude” El
23 januari 2024 17:05
Wel raar dat je als dermataloog huidterepeut wordt aangegeven dat je als patiënt geen vergoeding van de verzekering kan krijgen.
2 3 behandelingen heb je nodig gaf hij aan maar ben nu 10 behandelingen verder ieder behandeling ben ik 300 euro kwijt nog steeds minimaal resultaat
Michella “Kroon” El
23 januari 2024 17:05
Na een kleine 20 jaar geleefd te hebben met vreselijke melasma op de wangen en voorhoofd waarvan de huisarts zei er is helaas niks aan te doen… heeft David het onmogelijke mogelijk gemaakt. Tijdens ‘t eerste consult was ik sceptisch want had alle crèmes en middeltjes tegen pigmentvlekken al geprobeerd dus wat zou hij nou nog extra kunnen betekenen? Hij was... Toon meer »
Na een kleine 20 jaar geleefd te hebben met vreselijke melasma op de wangen en voorhoofd waarvan de huisarts zei er is helaas niks aan te doen… heeft David het onmogelijke mogelijk gemaakt. Tijdens ‘t eerste consult was ik sceptisch want had alle crèmes en middeltjes tegen pigmentvlekken al geprobeerd dus wat zou hij nou nog extra kunnen betekenen? Hij was heel duidelijk en ontzettend eerlijk. Ik had inderdaad de ergste vorm van melasma en we zouden alle zeilen bij moeten zetten en dan zou het mogelijk iets kunnen oplichten. Er werden geen mooie beloftes gedaan. Gewoon eerlijkheid. Ik was al blij als ‘t ook maar iets zou oplichten. Behandeling gestart met 1x per 6 weken laseren, dagelijks een goeie spf50, zon vermijden en een triple crème. De laserbehandeling valt heel goed mee. Ik had hooguit een avondje een wat roder gezicht. De triple crème was ook goed te verdragen. Het duurde zeker een behandeling of 4 toen er “gaten” kwamen in mijn melasma. David zei ook dat je vaak na 6 keer ‘t echt gaat zien. Nou en hoe! De combinatie van laser, zon vermijden en de triple crème hebben mijn vlekken nagenoeg doen verdwijnen. Ik kan weer zonder make-up over straat zonder dat mensen me aanstaren. De zon zal ik altijd moeten vermijden door een hoed te dragen en 365 dagen per jaar een spf50 te smeren. Af en toe, zeker na de zomer zal ik een laserbehandeling moeten doen en de triple crème zal ik ook altijd met tussenpozen moeten blijven gebruiken want melasma is een aandoening die niet “over gaat”. Je moet blijvend onderhoud plegen 😄 maar dat heb ik er graag voor over. Bedankt David 🙏 Toon minder »
Sabrina Castermans
10 november 2023 19:07
Ik heb voor het eerste keer Botox-behandeling gehad bij Dr. Njoo en hij stelde me erg op mijn gemak. Hij is uiterst professioneel en behandelt patiënten met zorg. De injectieplaatsen waren pijnloos en zeer effectief. Ik zal zeker terugkomen! Sterk aanbevolen!
Soo Ping Chang
6 november 2023 11:11
Mijn vrouw en ik komen met grote tevredenheid al tijden bij Dr. David Njoo. Geen enkele kliniek die we hebben gezien bezit zoveel kennis of innovaties. Dankjewel David!
Samuel Khalid
2 oktober 2023 18:06
Super asociale arts, hij is een afperser van alles en nog wat aansmeren zonder dat je het nodig hebt. Verder kan hij niet duidelijk uitleggen wat hij bedoeld en kan je hem nooit bereiken. Verspil je geld en tijd niet bij hem.
Maryam Wlsoa
26 september 2023 14:02
Ik kwam er voor de co2 laser.
Erg prettige en goede ervaring. Dr Njoo is erg aardig en professioneel. Hij legt uit vooraf wat hij gaat doen en ook tijdens de behandeling wat ik erg prettig vindt.
Kom er zeker terug 😀
C Brienesse
13 augustus 2023 17:05
Een full face CO2 fractional laser behandeling laten doen door Dr. David Njoo al na 5 dagen erg blij met het resultaat! Kundig man.
Milton Van Trigt
10 mei 2023 13:01
De behandeling zelf is echt prima te doen. De informatie en nazorg is heel duidelijk. Als ik vragen had, kon ik bellen of via de watshap. Mijn plasma behandelingen zijn dus bijna pijnloos en ik herstel snel. Ik ben heel erg blij!
sanela catovic
31 maart 2023 14:02
Hello Netherlands,
Probeer hier geen afspraak te maken, ze reageren niet. Het voelt alsof ze niet eens willen helpen.
Ik probeer bijna week een afspraak te maken👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻.
(0)star voor customer service!
A J
22 februari 2023 18:06
Alweer meer dan een jaar geleden een full face CO2 fractional laser behandeling laten doen door Dr. David Njoo. Zeer goede ervaring en nog steeds erg blij met het resultaat!
Lineke Brinkman
19 januari 2023 19:07
zeer tevreden over het resultaat van de Profhilo behandeling bij dr. Njoo! Zou het van harte aanbevelen.
Parisa Skin Clinic
10 januari 2023 20:08
Het duurde even om een afspraak te krijgen omdat dr. Njoo erg druk is, maar het was het zeker waard. Het ontvangst was super goed en je werd tijdens het gesprek goed geïnformeerd over het probleem met je huid, wat er dan bij de behandeling gaat gebeuren en wat voor resultaten je kan verwachten. De dokter en zijn assistente nemen echt de tijd voor jou en werk... Toon meer »
Het duurde even om een afspraak te krijgen omdat dr. Njoo erg druk is, maar het was het zeker waard. Het ontvangst was super goed en je werd tijdens het gesprek goed geïnformeerd over het probleem met je huid, wat er dan bij de behandeling gaat gebeuren en wat voor resultaten je kan verwachten. De dokter en zijn assistente nemen echt de tijd voor jou en werken super netjes en nauwkeurig. Er wordt ook heel eerlijk tegen jou gezegd of een behandeling wel of niet het beste voor je is en of je beter voor wat anders kan gaan. Bovendien wordt er telkens gecheckt of je vragen hebt en alles begrijpt. Kortom: de perfecte combinatie van expertise, zorg, kwaliteit en vriendelijkheid! Een echte aanrader! :) Toon minder »
IsoJacobijntje
16 augustus 2022 14:02
Probeer hier geen afspraak te maken, ze reageren niet. En als ze reageren duurt het super lang. Het voelt alsof ze niet eens willen helpen.
Wen Yoghurt
7 augustus 2022 14:02
Eindelijk af van mijn pigmentvlekken, erg blij dat ik bij dokter David Njoo terecht ben gekomen. Al veel geprobeerd tegen de pigmentvlekken zonder succes, met de behandeling die dokter David Njoo aanbied in zijn kliniek zijn eindelijk de pigmentvlekken weg. Bedankt dokter David Njoo, ik raad dit iedereen aan!👌
Risma Mijnten
16 maart 2022 19:07
Ik ben al jaren een trouwe klant van dr Njoo, en wil alleen zeggen dat het een geweldige dokter is en zeer bekwaam. Hij doet alleen datgene wat kan en bij je past , en nooit teveel. Voor fillers en botox kan ik hem zeker aanraden. Wat betreft laser heb ik geen ervaring mee, maar hoorde dat hij daar ook een expert is. Vijf sterren !
Floor Castelijn
7 december 2021 13:01
Helaas kan ik geen goede review geven. Eerste contact in augustus 2021, nu einde van het jaar nog steeds geen afspraak. Je mag blij zijn als je een reactie krijgt. Inmiddels gelukkig wel goed geholpen door een andere kliniek, snelle reactie, klantvriendelijk en ze nemen potentiele nieuwe klanten wel serieus. Wat mij betreft geen aanrader David Njoo Skin and... Toon meer »
Helaas kan ik geen goede review geven. Eerste contact in augustus 2021, nu einde van het jaar nog steeds geen afspraak. Je mag blij zijn als je een reactie krijgt. Inmiddels gelukkig wel goed geholpen door een andere kliniek, snelle reactie, klantvriendelijk en ze nemen potentiele nieuwe klanten wel serieus.
Wat mij betreft geen aanrader David Njoo Skin and Laser 👎🏼 Toon minder »
Cindy La
6 december 2021 17:05
Ik ben al jaren heb probleem met pigmentvlekken. Na twee keer behandeling met pico laser bij Dokter Nyoo,mijn pigmenvleken is weg.
Bedankt Dr Nyoo ik ben erg tevreden
Nini Geulis
21 juni 2021 11:11
Ik ben al jaren heb probleem met pigmentvlekken. Na twee keer behandeling met pico laser bij Dokter Nyoo,mijn pigmenvleken is weg.
Bedankt Dr Nyoo ik ben erg tevreden
Pingkan Audry
21 juni 2021 11:11
In tegenstelling tot de review van de persoon hieromder, ben ik van mening dat dr. Njoo echt de tijd neemt voor zijn patiënten en respect heeft voor hun wensen. Er wordt echt naar je geluisterd en je bent niet zomaar een nummertje. Goede kwaliteit zorg!!
Sharon v.W
13 mei 2021 09:09
Schrijf een review

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de reviews bij Dr David Clinic?

Op basis van 22 Google reviews heeft Dr David Clinic 4.2 van de 5 sterren.

Waar is Dr David Clinic gevestigd?

Op Ottho Heldringstraat 13A is Dr David Clinic gevestigd in Amsterdam.