Dr. J Clinic

Dr. J Clinic

Dr. J Clinic uit Maastricht is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
14 reviews
Ik beveel Dr J kliniek ten zeerste aan. Ik zie Julietta regelmatig voor behandelingen en elke keer ben ik zo blij met de resultaten. Ze is buitengewoon getalenteerd, zeer professioneel en ook erg lief en zorgzaam. Een van de meest briljante en getalenteerde in de business. Boek om haar te zien, u zult er geen spijt van krijgen. 5 sterren!
Janelle Ladewig
28 juni 2022 21:09
Perfecte kliniek! Dr J is een echte professional. Wat ik het leukste vond, is dat ze alleen noodzakelijke procedures doet, waarna je er veel beter uitziet maar nog steeds volledig natuurlijk. Bedankt voor je briljante esthetische gevoel, Dr.J ❤️
Maria Maria
17 februari 2022 19:07
Ik maak nu al een paar jaar gebruik van Dr J clinic. DrJ is zeer professioneel en deskundig, ze neemt altijd de tijd om de procedure uit te leggen om de beste resultaten te krijgen. Ze is absoluut geweldig!
mila crs
17 februari 2022 12:12
Wat kan ik zeggen... dr.J was geweldig, dit is niet de eerste keer dat ik injecties heb gehad. Ik heb andere etablissementen geprobeerd, zowel in Londen. Zodra je door de deur loopt, voelt ze je welkom. Ze legde de hele procedure uit met een spiegel in de hand. Dr.J is zo deskundig en ik had geen pijn na de behandeling. Mijn zorg was ervoor te zorgen dat het... Toon meer »
Wat kan ik zeggen... dr.J was geweldig, dit is niet de eerste keer dat ik injecties heb gehad. Ik heb andere etablissementen geprobeerd, zowel in Londen. Zodra je door de deur loopt, voelt ze je welkom. Ze legde de hele procedure uit met een spiegel in de hand. Dr.J is zo deskundig en ik had geen pijn na de behandeling. Mijn zorg was ervoor te zorgen dat het er natuurlijk uitzag. Ik beveel Drjclinics ten zeerste aan. Toon minder »
Тетяна Музиченко
16 februari 2022 22:10
Professionele benadering van elke klant en onovertroffen resultaten ❤️
Ik raad aan!
Наталя Гарасим
16 februari 2022 11:11
Dr. Julietta werd aanbevolen via een vriend. Ze luistert naar je wensen en neemt de tijd voor je. Ik moet zeggen dat je haar alleen je gezicht kunt vertrouwen als ze er zelf geweldig uitziet.
Stephani Madavane
15 februari 2022 12:12
Fantastische dokter!
Ik heb in het verleden nogal wat schoonheidsspecialisten en klinieken gebruikt, maar dit is veruit mijn favoriet!
Geweldige locatie! Dr J is geweldig in wat ze doet, luistert altijd en geeft me zeer bevredigende resultaten! Ik gebruik haar voor fillers en cosmetologie! Beveel deze kliniek ten zeerste aan
Roksana Slyahtitch
15 februari 2022 11:11
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. €70 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. €130 per zone
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €350 per ml
Fillers (kleine behandeling / touch up)
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. €200 per behandeling
Overige
PRP
V.a. €300 per behandeling
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2018
Adres
Brouwersweg 100, Maastricht
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten