Dr. Liem Clinic

Dr. Liem Clinic

Dr. Liem Clinic uit Rotterdam is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

4.5
82 reviews
Ik ben Superrr blij met mijn ooglidcorrectie! Is echt prachtig geworden. Zeker aan te bevelen!!!
Angeline Lugtenburg
29 januari 2022 14:02
Ik ben zo ongelofelijk blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen. Zo'n 9 jaar geleden heb ik een borstvergroting gehad, waar ik eigenlijk nooit blij mee ben geweest. Ik wilde de implantaten er al een tijd uit, maar was bang voor hoe het eruit zou komen te zien. Dr Liem raadde een borstlift aan, om de uitgerekte huid weer te herstellen. Ik moet eerlijk zeggen... Toon meer »
Ik ben zo ongelofelijk blij dat ik voor deze kliniek heb gekozen.
Zo'n 9 jaar geleden heb ik een borstvergroting gehad, waar ik eigenlijk nooit blij mee ben geweest. Ik wilde de implantaten er al een tijd uit, maar was bang voor hoe het eruit zou komen te zien. Dr Liem raadde een borstlift aan, om de uitgerekte huid weer te herstellen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik hier een beetje tegenop zag (voornamelijk de pijn, maar ook de littekens).
Nu, inmiddels 3,5 maand later, ben ik er 100% van overtuigd dat dit de juiste keuze was. Mijn borsten zijn veel mooier, mooier dan met de borstvergroting en mooier dan ervoor.
Ik heb vrijwel geen pijn gehad (heb nog geen paracetamol hoeven slikken) en de littekens vallen reuze mee.
Dr Liem was erg eerlijk, recht door zee, maar stelde me ook gerust. Ook na afloop was de opvolging zoveel beter dan mijn vorige ervaring met plastische chirurgie. Ze belde me dezelfde avond nog om te vragen hoe het ging en ik ben diverse keren langs geweest op haar verzoek, zodat ze kon kijken of alles goed zat en goed heelde.
Ik heb geen seconde spijt gehad, niet van de ingreep en niet van mijn keuze voor deze kliniek. Ik zou dit zonder twijfelen opnieuw doen. Toon minder »
Adrienne
10 januari 2022 12:12
Deze kliniek weigert mensen op basis van vaccinatie status!!! Mensen discrimineren is niet conform de zorgwet als medisch kliniek zijnde. Ik ga liever ergens anders heen, en zie dit soort klinieken liefst voor de rechter!
Demi ve
9 december 2021 12:12
Ik had een lipoom(vetbult) op mijn voorhoofd. Ik twijfelde heel erg over de operatie. Ik was bang voor de litteken erna dat het heel erg zou opvallen.. Maar Dr Liem was zo duidelijk. Ze heeft mij gerust gesteld. Alle voor en nadelen tot aan de details heeft ze uitgelegd. 14 oktober ben ik geopereerd. Super tevreden mee!. En de litteken ziet er heel goed uit.... Toon meer »
Ik had een lipoom(vetbult) op mijn voorhoofd. Ik twijfelde heel erg over de operatie. Ik was bang voor de litteken erna dat het heel erg zou opvallen.. Maar Dr Liem was zo duidelijk. Ze heeft mij gerust gesteld. Alle voor en nadelen tot aan de details heeft ze uitgelegd. 14 oktober ben ik geopereerd. Super tevreden mee!. En de litteken ziet er heel goed uit. Geen moment spijt gehad. Ik kan Dr Liem aan iedereen adviseren Toon minder »
Sena Angarali
28 november 2021 19:07
Ruim een jaar geleden heb ik bij dr Anita Liem een ooglidcorrectie laten doen Voor de lokale verdovingsinjectie had ik enorme angst Hoe dr Anita mij hier doorheen heeft geholpen, en mij sowieso meer dan uitstekend heeft geïnformeerd over alles wat komt kijken bij deze ingreep,overstijgt ruimschoots al mijn verwachtingen Ook heeft zij onlangs in mijn kaaklijn... Toon meer »
Ruim een jaar geleden heb ik bij dr Anita Liem een ooglidcorrectie laten doen
Voor de lokale verdovingsinjectie had ik enorme angst Hoe dr Anita mij hier doorheen heeft geholpen, en mij sowieso meer dan uitstekend heeft geïnformeerd over alles wat komt kijken bij deze ingreep,overstijgt ruimschoots al mijn verwachtingen
Ook heeft zij onlangs in mijn kaaklijn zo mooi 'ge reshaped' , en geholpen het knarsentanden af te leren door de kauwspieren te laten ontspannen dmv botox
Meer dan zeer tevreden ben ik over dr Anita Liem Er gaat geen dag voorbij dat ik me realiseer hoe dankbaar ik ben voor de resultaten van alle behandelingen, adviezen, fijne gesprekken, de vertrouwde sfeer die ik bij dr Anita Liem heb mogen ervaren Toon minder »
Rita Neven
8 november 2021 18:06
Schrijf een review
Tarieven
Botulinetoxine
Onbekend merk botulinetoxine
V.a. €150 per zone
Consult
1e consult
V.a. €50 per consult
Fillers
Onbekend merk hyaluronzuur
V.a. €500 per ml
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2017
Adres
Slaak 16, Rotterdam
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling