Dutch Clinic

Dutch Clinic

Bekijk agenda
Tarieven
Botulinetoxine
Kleine behandeling botulinetoxine
V.a. € 90 per behandeling
Onbekend merk botulinetoxine (1 zone)
V.a. € 150 per zone
Consult
1e consult
Gratis
Controle
Gratis
Fillers
Juvéderm
V.a. € 560 per ml
Radiesse (1,5 ML)Radiesse logo
V.a. € 550 per 1,5 ml
Restylane
V.a. € 399 per ml
Stylage
V.a. € 250 per ml
Fillers overige
0,5 / 0,6 ML hyaluronzuur filler
V.a. € 350 per behandeling
Overige
Hyperhidrosis (per 2 oksels)
V.a. € 450 per 2 oksels
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox, Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2015
Adres
Hoofdweg 848A, Hoofddorp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze kliniek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Deniz Akdogan
Drs. Deniz Akdogan
Functie
Cosmetisch Arts KNMG
Botox zone v.a.
€ 99,00
Filler per ml v.a.
€ 250,00
Profiel bekijken

Dutch Clinic Reviews

4.7
97 reviews
Bezoek nederlandse kliniek liet de beste indrukken achter. Het personeel was erg vriendelijk. Om 11 uur werd ik ontvangen door Dr. Deniz Akdogan. Nadat ik met hem had gesproken, begreep ik waarom ik niet nog een ooglift hoefde te doen. Dit is de enige dokter, en hij is de vierde op rij, die uitlegde waarom ik het niet hoef te doen. Ik was zeer tevreden. Als... Toon meer »
Bezoek nederlandse kliniek liet de beste indrukken achter.
Het personeel was erg vriendelijk. Om 11 uur werd ik ontvangen door Dr. Deniz Akdogan. Nadat ik met hem had gesproken, begreep ik waarom ik niet nog een ooglift hoefde te doen.
Dit is de enige dokter, en hij is de vierde op rij, die uitlegde waarom ik het niet hoef te doen.
Ik was zeer tevreden.
Als het tijd is voor de operatie, zal ik het alleen doen met Dr. Akdogan. Hij is een goede vakman Toon minder »
Elena Kluit
31 augustus 2023 19:07
Heb jaren met een bril gelopen, maar dankzij deze ongelofelijke aardige vakmensen geen bril meer !!
Ik kan het iedereen aanbevelen want deze mensen zijn volgens mij de beste die er zijn !!!
ron dekker
31 augustus 2023 14:02
Niet naar deze kliniek gaan aub. Het zijn oplichters eerste klas. 2x haar transplantatie gehad hier allebei de keren fout gegaan en veel schade aan mijn hoofd geleden en Hairshok. Bedankt cinges en arkan. Die gaan je bedreigen als je je review niet weghaalt. Ik heb jullie gewaarschuwd hele slechte ervaring hier
Ano Niem
28 juli 2023 12:12
Dutch Clinic is voor ons dé kliniek voor cosmetische behandelingen. Wij hebben zowel de oogleden laten liften, ogen laten laseren, nieuwe lensimplantaten gekregen als ook een haartransplantatie laten doen. Allemaal pijnloos en zeer succesvol. De deskundige artsen en het personeel zijn erg vriendelijk en betrokken geweest. Deze kliniek is voor ons een absolut... Toon meer »
Dutch Clinic is voor ons dé kliniek voor cosmetische behandelingen. Wij hebben zowel de oogleden laten liften, ogen laten laseren, nieuwe lensimplantaten gekregen als ook een haartransplantatie laten doen. Allemaal pijnloos en zeer succesvol. De deskundige artsen en het personeel zijn erg vriendelijk en betrokken geweest. Deze kliniek is voor ons een absolute topkliniek! Toon minder »
Erik
12 juli 2023 14:02
Ik kwam hier aan voor een consult. Vervolgens een half uur moeten wachten voordat ik werd geholpen. Tijdens het consult zat meneer (c.a. 50 jaar) constant op zijn telefoon en werd zelfs gebeld tussendoor dus toen mocht ik weer wachten. Vervolgens gehad over de operatie en welke kosten erbij kwamen kijken. Die bleken veel hoger dan op de website. Het excuus d... Toon meer »
Ik kwam hier aan voor een consult. Vervolgens een half uur moeten wachten voordat ik werd geholpen. Tijdens het consult zat meneer (c.a. 50 jaar) constant op zijn telefoon en werd zelfs gebeld tussendoor dus toen mocht ik weer wachten. Vervolgens gehad over de operatie en welke kosten erbij kwamen kijken. Die bleken veel hoger dan op de website. Het excuus dat hij hier voor had was dat het hotel niet was inbegrepen terwijl op de website duidelijk stond van wel. Erg onprofessioneel allemaal en zeker een reden om bij een andere kliniek de ingreep te doen. Als dit allemaal al zo onprofessioneel gaat hou ik mijn hart vast voor de mensen die bij deze kliniek daadwerkelijk een operatie doen. Toon minder »
luuk van der Hout
12 juli 2023 06:06
Top! Top! Top! Super tevreden met de service deskundigheid en professionaliteit. 30 juni mijn ogen laten laseren door Dr Akdogan en zijn collega( ben zijn naam vergeten) dag erna nacontrole door de collega waarbij ik helaas te laat kwam en hij Alsnog speciaal voor mij op een zaterdag langer is gebleven tot ik aankwam. Het laseren zelf is vlot en snel... Toon meer »
Top! Top! Top! Super tevreden met de service deskundigheid en professionaliteit. 30 juni mijn ogen laten laseren door Dr Akdogan en zijn collega( ben zijn naam vergeten) dag erna nacontrole door de collega waarbij ik helaas te laat kwam en hij Alsnog speciaal voor mij op een zaterdag langer is gebleven tot ik aankwam. Het laseren zelf is vlot en snel verlopen..napijn viel reuze mee, max 4 uurtjes na de verdoving is uitgewerkt. En ben nu lekker aan het genieten van mijn 100 procent zicht op vakantie zonder geïrriteerde ogen dat ik vaak had door lenzen.

Dit is voor mij echt onbetaalbaar. 1000x dank!

Shahida Toon minder »
Oum Sayfudien
11 juli 2023 14:02
Het gros vd personeel is vriendelijk. Enkel een turkse man van rond de 50 jaar oud is echt een belachelijke figuur. Maakte een beledigende opmerking en verwees me de deur omdat het te lang duurde allemaal voor de laserbehandeling intake terwijl de andere collega’s erg vriendelijk waren tegen me. Bah. Heletijd opscheppen en pronken maar uiteindelijk meerdere... Toon meer »
Het gros vd personeel is vriendelijk. Enkel een turkse man van rond de 50 jaar oud is echt een belachelijke figuur. Maakte een beledigende opmerking en verwees me de deur omdat het te lang duurde allemaal voor de laserbehandeling intake terwijl de andere collega’s erg vriendelijk waren tegen me. Bah. Heletijd opscheppen en pronken maar uiteindelijk meerdere tegenstrijdige opmerkingen maken. Toon minder »
NietNu MaarStraks
1 juli 2023 15:03
Mijn ervaring was uitstekend: geen wachttijden, snelle afhandeling en de artsen en het personeel zijn heel kundig. Ik ben behandeld voor het ooglaseren en dat verliep perfect, ondanks dat ik het een beetje eng vond. Maar dat was niet nodig. De behandeling zelf duurde heel kort en ik ondervind dagelijks profijt van het resultaat. Ook kreeg ik voldoende nacont... Toon meer »
Mijn ervaring was uitstekend: geen wachttijden, snelle afhandeling en de artsen en het personeel zijn heel kundig. Ik ben behandeld voor het ooglaseren en dat verliep perfect, ondanks dat ik het een beetje eng vond. Maar dat was niet nodig. De behandeling zelf duurde heel kort en ik ondervind dagelijks profijt van het resultaat. Ook kreeg ik voldoende nacontroles: in zn geheel een goede begeleiding voor, tijdens en na de behandeling. Ik wil graag de behandelende arts bedanken.

Mvg,
Karishma Toon minder »
j shtimp
16 juni 2023 07:07
Vorig jaar september een haartransplantatie gedaan en heel erg blij mee met het resultaat! Met name behulpzaam en vriendelijk team. Het herstel viel in het begin wel een beetje tegen, maar ik werd goed geholpen tijdens de controle afspraken. Ik blijf hier in ieder geval terugkomen voor de PRP-behandelingen.
Johan Verhoeff
13 april 2023 07:07
Eerlijk advies gekregen om mijn ooglaser behandeling niet door te zetten, mijn hoornvlies was 480UM dik en dat was onder de 500UM welke minimaal nodig was volgens Dennis. Helaas maar het is niet ander. Kliniek zag er keurig uit.
luuk zuidwijk
22 maart 2023 06:06
Ooglid correctie gedaan. Heel goed geholpen door doctor Akdogan en zijn assistent Kim. Het resultaat is mooier dan ik had verwacht, wat een verschil, eindelijk ben ik van mijn vermoeide blik af. Duidelijk uitleg over de ingreep. Het personeel is zeer deskundig en vriendelijk. Een week na de operatie mochten de hechtingen er af. Ik ben heel erg tevreden. Top... Toon meer »
Ooglid correctie gedaan. Heel goed geholpen door doctor Akdogan en zijn assistent Kim. Het resultaat is mooier dan ik had verwacht, wat een verschil, eindelijk ben ik van mijn vermoeide blik af. Duidelijk uitleg over de ingreep. Het personeel is zeer deskundig en vriendelijk. Een week na de operatie mochten de hechtingen er af. Ik ben heel erg tevreden. Top kliniek. Hartelijk dank ! Toon minder »
Myriam Carpe Diem
27 januari 2023 12:12
Ooglid correctie laten doen bij Dutch Clinic. Geweldig geholpen, de ingreep was pijnloos en voelde me erg op mijn gemak, ook geweldige nazorg gehad. Ben echt blij met het resultaat. Dutch clinic is echt een aanrader.
Donna van Ek
12 december 2022 19:07
1,5 week geleden mijn ogen laten laseren bij de Dutch Clinic in Hoofddorp en buitengewoon tevreden! Er is bijna geen wachttijd voor afspraken en het personeel is vriendelijk en rustig. De artsen zijn realistisch, eerlijk en denken fijn mee met jouw wensen. Tijdens de dag van het laseren was ik best nerveus, maar doordat het een relatief kleine/persoonlijke k... Toon meer »
1,5 week geleden mijn ogen laten laseren bij de Dutch Clinic in Hoofddorp en buitengewoon tevreden! Er is bijna geen wachttijd voor afspraken en het personeel is vriendelijk en rustig. De artsen zijn realistisch, eerlijk en denken fijn mee met jouw wensen. Tijdens de dag van het laseren was ik best nerveus, maar doordat het een relatief kleine/persoonlijke kliniek is kon ik gewoon een gesprekje met de behandelend artsen voeren en konden zij mij goed gerust stellen. Zojuist mijn tweede controle gehad en ik blijk 120% zicht te hebben. Het viel mij alles mee en ik ben blij dat ik voor de Dutch Clinic heb gekozen. Ik raad deze plek zeker aan. Toon minder »
Lara Staneke
5 december 2022 08:08
Heel erg tevreden met het vooronderzoek gedaan bij Dutch Clinic. Zij raden mij ten zeerste af mijn ogen te laseren vanwege mijn dunne hoornvlies. Dit was voor mij een second opinion bezoek omdat ze het bij andere kliniek (visus) wel aandurfden. Natuurlijk een tegenvaller omdat ik van mijn bril af wil maar zo opgelucht dat ik hier eerlijk advies heb gekregen.... Toon meer »
Heel erg tevreden met het vooronderzoek gedaan bij Dutch Clinic. Zij raden mij ten zeerste af mijn ogen te laseren vanwege mijn dunne hoornvlies. Dit was voor mij een second opinion bezoek omdat ze het bij andere kliniek (visus) wel aandurfden. Natuurlijk een tegenvaller omdat ik van mijn bril af wil maar zo opgelucht dat ik hier eerlijk advies heb gekregen. Nu dus aan de lenzen maar met een goed gevoel. Toon minder »
Eva van der Horst
9 november 2022 11:11
Ik heb hier mijn ogen laten laseren dit verliep voorspoedig en goed. Niet veel later was alles mogelijk.
Sinds ik mijn ogen heb gelaserd is mijn leven verbeterd aangezien ik altijd een bril moest dragen die bij bepaalde activiteiten niet handig is (meer dan je denkt)

Aanrader.
Jorrit de Vries
1 november 2022 16:04
Geweldige ervaring! Ik heb mijn ogen laten laseren. Ben van -5,5 en -4,75 naar 0 gegaan met 145% zicht. Nooit gedacht dat dit mogelijk was.

Zeer vriendelijk personeel. Niet bureaucratisch en denken goed mee.

Kan dit aan iedereen aanraden!

Hessel N
Spiks Live
4 juli 2022 18:06
Afgelopen woensdag 15 juni 22 mijn ogen laten doen met de intra-lasik techniek. De week er voor (9 juni) intake bij Dr.Akdogan een hele fijne en prettige man. Werkt snel en is vriendelijk. Test zorgvuldig welke behandel methode bij jou past. Afspraken maken gaat makkelijk en ze denken mee. Vooral omdat je best wat na controle afspraken moet zien in te plan... Toon meer »
Afgelopen woensdag 15 juni 22 mijn ogen laten doen met de intra-lasik techniek.

De week er voor (9 juni) intake bij Dr.Akdogan een hele fijne en prettige man. Werkt snel en is vriendelijk. Test zorgvuldig welke behandel methode bij jou past.

Afspraken maken gaat makkelijk en ze denken mee. Vooral omdat je best wat na controle afspraken moet zien in te plannen.

Op de dag van de behandeling gaven ze mij het een veilig gevoelig. Samen met 2 andere gingen we tegelijk naar boven en kregen operatie kleding aan. stap voor stap werd als vertelt en met een uurtje stond ik weer buiten. Aan het einde van de dag was ik al zo goed als herstelt.

Vandaag eerste na controle gehad en alles is geslaagd. Ook weer geen lange wachttijden in de wachtkamer ondanks dat hij vol zat.

Ben zeer tevreden over de snelle en efficiënte service en toch het gevoel van persoonlijke aandacht.

Volgende week 2e controle.
Ik ben super blij met het resultaat tot nu toe. Toon minder »
Daisy Tutt Kooreman
16 juni 2022 17:05
Ik ben bij dutch kliniek voor een intake van een ooglaser behandeling geweest. Opvallend is de goede hygiëne en vriendelijke personeel. Na een het onderzoek kon ik twee dagen later terecht voor het laseren van mijn ogen. Dit was een pijnloze behandeling. Je wordt goed voorbereid ook tijdens de behandeling. Een paar uur later kon ik al erg scherp zien. Het fi... Toon meer »
Ik ben bij dutch kliniek voor een intake van een ooglaser behandeling geweest. Opvallend is de goede hygiëne en vriendelijke personeel. Na een het onderzoek kon ik twee dagen later terecht voor het laseren van mijn ogen. Dit was een pijnloze behandeling. Je wordt goed voorbereid ook tijdens de behandeling. Een paar uur later kon ik al erg scherp zien. Het fijne aan deze klinkiek is dat je goed in de gaten wordt gehouden middels na controles. Bij twijfel of branderig gevoel kon ik dezelfde dag dat ik hierover belde gelijk terecht. Echt een top kliniek. Het enige waar ik spijt van heb is dat ik dit niet veeeel eerder hier heb gedaan. Super tevreden. Dankjulliewel!! Toon minder »
Randa Boub
4 juni 2022 09:09
Ben ik geweest voor intake gesprek, voor ooglidcorrectie .Helaas ben ik nog niet geschikt voor en moet 3 jaar wachten. Mag ik heb een traanbuis behandeling gekrijgen en wat een mooi resultaat. Fris uit en niet meer zo vermoeiend uitdrukking. Woord door Drs D.Akdogan geholpen, heel lief en zorgzaam doctor. Ben heel blij mee . Woord vriendelijke ontvangst, net... Toon meer »
Ben ik geweest voor intake gesprek, voor ooglidcorrectie .Helaas ben ik nog niet geschikt voor en moet 3 jaar wachten. Mag ik heb een traanbuis behandeling gekrijgen en wat een mooi resultaat. Fris uit en niet meer zo vermoeiend uitdrukking. Woord door Drs D.Akdogan geholpen, heel lief en zorgzaam doctor. Ben heel blij mee .
Woord vriendelijke ontvangst, netjes geholpen. Ik ben super blij met resultaat Toon minder »
nathalie Mis
27 mei 2022 11:11
Gisteren een lensvervanging met multifocale torische lens implantatie ondergaan bij Dr. Guido Neuteboom en Dr. Cengiz Akdogan, welke de onderzoeken en metingen verrichte. Ik heb werkelijk geen woorden hoe blij en gelukkig ik ben met mijn nieuwe "ogen". Ook de behandeling door deze dokter is subliem en zeer vakkundig. Alles wordt tot elke stap uitgebreid uitg... Toon meer »
Gisteren een lensvervanging met multifocale torische lens implantatie ondergaan bij Dr. Guido Neuteboom en Dr. Cengiz Akdogan, welke de onderzoeken en metingen verrichte.
Ik heb werkelijk geen woorden hoe blij en gelukkig ik ben met mijn nieuwe "ogen". Ook de behandeling door deze dokter is subliem en zeer vakkundig. Alles wordt tot elke stap uitgebreid uitgelegd en ook weer tijdens de behandeling werd alles verteld op een heel rustige manier. Per oog duurt het 11 minuten. Het gaf mij gelijk al vertrouwen en gelijk besloten het andere oog tijdens dezelfde behandeling te laten doen. Geen pijn, beetje druk alleen tijdens het spoelen en volgende dag al een zichtscherpte van 108%!!!
Geen enkele napijn gehad. Had ik dit maar eerder geweten. Het heeft mijn leven totaal verandert. Dankuwel Dr. Guido Neuteboom en dr. Cengiz Akdogan!! Toon minder »
ML Walhout
18 mei 2022 19:07
Vorige week een ooglidcorrectie laten doen door Drs Akdogan. Hij en zijn assistent Kim stellen je echt op je gemak. De operatie is geweldig gegaan, totaal geen pijn gehad tijdens de ingreep. Nu, een week later zijn de hechtingen verwijderd. En ik ben super blij met het resultaat! Als je een ooglidcorrectie wil laten doen, dan raad ik deze arts zeker aan. Den... Toon meer »
Vorige week een ooglidcorrectie laten doen door Drs Akdogan.
Hij en zijn assistent Kim stellen je echt op je gemak.
De operatie is geweldig gegaan, totaal geen pijn gehad tijdens de ingreep.
Nu, een week later zijn de hechtingen verwijderd.
En ik ben super blij met het resultaat!
Als je een ooglidcorrectie wil laten doen, dan raad ik deze arts zeker aan.
Deniz en Kim jullie zijn toppers! Toon minder »
Nicole Mastwijk
3 mei 2022 13:01
Arts Dr. van Eps is heel kundig. Erg blij met mijn spataderbehandelingen, sclerocompressie en laseren. Aanrader!!!
CB
12 april 2022 09:09
Allemaal heel snel gegaan. Zelfs met mijn ogen. Ondanks nog herstellende zie ik duidelijk beter. En het gaat zelfs nog beter worden . Ik ben dus erg tevreden
Ben Filmer
9 april 2022 07:07
Aantal maanden geleden mijn ogen laten laseren. Zeer blij met het resultaat. Ik had dit veel eerder moeten laten doen. Intake ging zeer vlot en ook na de behandeling altijd snel en goed te woord gestaan. Uiteindelijk zeer goed herstel geweest, alleen veel druppelen maar daar ontkom je niet aan.
Stefan van Dijk
2 april 2022 12:12
4 januari heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren aangezien ik vaak door genetische aanleg een vermoeide blik had en daardoor mijn wenkbrauwen ging optrekken. Eind december had ik een intake gepland en tot mijn grote vreugde kon ik begin januari al terecht. Het is mij 100% meegevallen. Ik heb geen pijn gehad en geen blauwe ogen gekregen na afloop, wat je... Toon meer »
4 januari heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren aangezien ik vaak door genetische aanleg een vermoeide blik had en daardoor mijn wenkbrauwen ging optrekken. Eind december had ik een intake gepland en tot mijn grote vreugde kon ik begin januari al terecht. Het is mij 100% meegevallen. Ik heb geen pijn gehad en geen blauwe ogen gekregen na afloop, wat je vaak ziet op foto's. Mogelijk door het vooraf slikken van Arnica tabletjes een week lang? Mijn ogen zijn wel wat geïrriteerd geweest aangezien ik gevoelig ben voor infecties. Ik kon nadat ik dat telefonisch aangaf gelijk terecht en Dr had direct tijd vrijgemaakt en mij een antibiotica kuur voorgeschreven. Ook heeft hij daarbij gelijk de pleisters verwijderd, wat ik best spannend vond om zelf te doen. Het resultaat is top! Heel natuurlijk en zóveel rustgevender voor mijzelf en mijn voorhoofd. Eigenlijk valt het niemand op en dát is wat je wil. Ik zal de kliniek zeker aanbevelen! Toon minder »
Brigitte Bosma
22 maart 2022 09:09
Moedervlek laten verwijder door dr. Deniz Akdogan. Zeer te vreden! Erg kundig en vriendelijk. Communicatie was ook erg goed. Van het litteken zie je ook bijna niks.
Yassmina Mess
14 maart 2022 10:10
Ik heb 4 weken geleden mijn ogen laten laseren bij Dutch eye clinic.
Na een vakkundig oogonderzoek en uitgebreide uitleg kon ik snel terecht voor een Intra Lasik laserbehandeling. Ik zie weer perfect en dat zonder bril. Jaren eerder moeten doen!
Wesley
23 februari 2022 18:06
Kon hier op korte termijn terecht voor een intake voor een ooglidcorrectie. Daarna al binnen 10 dagen voor de operatie onder lokale anesthesie. De operatie is uitgevoerd door dokter Akdogan op een zeer vriendelijke wijze. Met goede instructies naar huis gegaan en nu een week verder zijn de hechtingen verwijderd. De huidige staat geeft al een goed beeld van h... Toon meer »
Kon hier op korte termijn terecht voor een intake voor een ooglidcorrectie. Daarna al binnen 10 dagen voor de operatie onder lokale anesthesie. De operatie is uitgevoerd door dokter Akdogan op een zeer vriendelijke wijze. Met goede instructies naar huis gegaan en nu een week verder zijn de hechtingen verwijderd. De huidige staat geeft al een goed beeld van hoe het er over een iets langere tijd uit komt te zien. De medewerkers van de kliniek zijn uiterst correct en vriendelijk. De kliniek is goed bereikbaar en heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Toon minder »
Erick Nova
7 februari 2022 16:04
Ik heb een oogcorrectie laten doen en ben erg tevreden over de ontvangst, de behandeling en de begeleiding. Geen sjieke poeha, maar wel uitermate professioneel, hygiënisch en vooral hartelijk. Het is verbazingwekkend hoe ze in een paar minuten zien wat er nodig is, zorgen dat het uiteindelijk precies zo uitvalt als je wilt en dan de behandeling starten. Ik v... Toon meer »
Ik heb een oogcorrectie laten doen en ben erg tevreden over de ontvangst, de behandeling en de begeleiding. Geen sjieke poeha, maar wel uitermate professioneel, hygiënisch en vooral hartelijk. Het is verbazingwekkend hoe ze in een paar minuten zien wat er nodig is, zorgen dat het uiteindelijk precies zo uitvalt als je wilt en dan de behandeling starten. Ik voelde me erg op mijn gemak en alles werd duidelijk uitgelegd.
Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel. En de prijs is erg laag vergeleken met andere klinieken.
De eerste dagen na de behandeling trok het nog wat, en zag het er gezwollen uit, maar na een dag of 4 kon/durfde ik al bij daglicht over straat. Echt een aanrader deze kliniek! Toon minder »
Mariette Dietz
11 januari 2022 09:09
Schrijf een review