Dutch Clinic

Dutch Clinic

Dutch Clinic uit Hoofddorp is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Reviews

4.8
76 reviews
Arts Dr. van Eps is heel kundig. Erg blij met mijn spataderbehandelingen, sclerocompressie en laseren. Aanrader!!!
CB
12 april 2022 09:09
Allemaal heel snel gegaan. Zelfs met mijn ogen. Ondanks nog herstellende zie ik duidelijk beter. En het gaat zelfs nog beter worden . Ik ben dus erg tevreden
Ben Filmer
9 april 2022 07:07
Aantal maanden geleden mijn ogen laten laseren. Zeer blij met het resultaat. Ik had dit veel eerder moeten laten doen. Intake ging zeer vlot en ook na de behandeling altijd snel en goed te woord gestaan. Uiteindelijk zeer goed herstel geweest, alleen veel druppelen maar daar ontkom je niet aan.
Stefan van Dijk
2 april 2022 12:12
4 januari heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren aangezien ik vaak door genetische aanleg een vermoeide blik had en daardoor mijn wenkbrauwen ging optrekken. Eind december had ik een intake gepland en tot mijn grote vreugde kon ik begin januari al terecht. Het is mij 100% meegevallen. Ik heb geen pijn gehad en geen blauwe ogen gekregen na afloop, wat je... Toon meer »
4 januari heb ik een ooglidcorrectie laten uitvoeren aangezien ik vaak door genetische aanleg een vermoeide blik had en daardoor mijn wenkbrauwen ging optrekken. Eind december had ik een intake gepland en tot mijn grote vreugde kon ik begin januari al terecht. Het is mij 100% meegevallen. Ik heb geen pijn gehad en geen blauwe ogen gekregen na afloop, wat je vaak ziet op foto's. Mogelijk door het vooraf slikken van Arnica tabletjes een week lang? Mijn ogen zijn wel wat geïrriteerd geweest aangezien ik gevoelig ben voor infecties. Ik kon nadat ik dat telefonisch aangaf gelijk terecht en Dr had direct tijd vrijgemaakt en mij een antibiotica kuur voorgeschreven. Ook heeft hij daarbij gelijk de pleisters verwijderd, wat ik best spannend vond om zelf te doen. Het resultaat is top! Heel natuurlijk en zóveel rustgevender voor mijzelf en mijn voorhoofd. Eigenlijk valt het niemand op en dát is wat je wil. Ik zal de kliniek zeker aanbevelen! Toon minder »
Brigitte Bosma
22 maart 2022 09:09
Moedervlek laten verwijder door dr. Deniz Akdogan. Zeer te vreden! Erg kundig en vriendelijk. Communicatie was ook erg goed. Van het litteken zie je ook bijna niks.
Yassmina Mess
14 maart 2022 10:10
Ik heb 4 weken geleden mijn ogen laten laseren bij Dutch eye clinic.
Na een vakkundig oogonderzoek en uitgebreide uitleg kon ik snel terecht voor een Intra Lasik laserbehandeling. Ik zie weer perfect en dat zonder bril. Jaren eerder moeten doen!
Wesley
23 februari 2022 18:06
Kon hier op korte termijn terecht voor een intake voor een ooglidcorrectie. Daarna al binnen 10 dagen voor de operatie onder lokale anesthesie. De operatie is uitgevoerd door dokter Akdogan op een zeer vriendelijke wijze. Met goede instructies naar huis gegaan en nu een week verder zijn de hechtingen verwijderd. De huidige staat geeft al een goed beeld van h... Toon meer »
Kon hier op korte termijn terecht voor een intake voor een ooglidcorrectie. Daarna al binnen 10 dagen voor de operatie onder lokale anesthesie. De operatie is uitgevoerd door dokter Akdogan op een zeer vriendelijke wijze. Met goede instructies naar huis gegaan en nu een week verder zijn de hechtingen verwijderd. De huidige staat geeft al een goed beeld van hoe het er over een iets langere tijd uit komt te zien. De medewerkers van de kliniek zijn uiterst correct en vriendelijk. De kliniek is goed bereikbaar en heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Toon minder »
Erick Nova
7 februari 2022 16:04
Ik heb een oogcorrectie laten doen en ben erg tevreden over de ontvangst, de behandeling en de begeleiding. Geen sjieke poeha, maar wel uitermate professioneel, hygiënisch en vooral hartelijk. Het is verbazingwekkend hoe ze in een paar minuten zien wat er nodig is, zorgen dat het uiteindelijk precies zo uitvalt als je wilt en dan de behandeling starten. Ik v... Toon meer »
Ik heb een oogcorrectie laten doen en ben erg tevreden over de ontvangst, de behandeling en de begeleiding. Geen sjieke poeha, maar wel uitermate professioneel, hygiënisch en vooral hartelijk. Het is verbazingwekkend hoe ze in een paar minuten zien wat er nodig is, zorgen dat het uiteindelijk precies zo uitvalt als je wilt en dan de behandeling starten. Ik voelde me erg op mijn gemak en alles werd duidelijk uitgelegd.
Ze zijn goed bereikbaar en reageren snel. En de prijs is erg laag vergeleken met andere klinieken.
De eerste dagen na de behandeling trok het nog wat, en zag het er gezwollen uit, maar na een dag of 4 kon/durfde ik al bij daglicht over straat. Echt een aanrader deze kliniek! Toon minder »
Mariette Dietz
11 januari 2022 09:09
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers, Chirurgie
Kliniek opgericht
2015
Adres
Hoofdweg 848A, Hoofddorp
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Is dit jouw kliniek?

Claim nu deze klinek en pas de gegevens naar wens aan.

Registreer je kliniek

Werkzame specialisten

Zoek, vergelijk en boek een injectable of filler behandeling