Dutch Injectables Rosmalen

Dutch Injectables Rosmalen

Dutch Injectables Rosmalen uit Rosmalen is gespecialiseerd in cosmetische behandelingen, o.a. met botulinetoxine (Botox) en fillers.

Afspraak maken

Reviews

5
6 reviews
Geruime tijd kom ik al bij de Huidkliniek Rosmalen in verband met oedeemtherapie. Vanwege de corona perikelen in het voorjaar ben ik een paar maanden niet geweest. Bij het vervolgen van deze therapie bemerkte ik opnieuw hoezeer ik deze nodig heb en hoe professioneel er wordt gewerkt in deze praktijk. Mijn ontstane klachten werden na een periode van mijn afw... Toon meer »
Geruime tijd kom ik al bij de Huidkliniek Rosmalen in verband met oedeemtherapie.
Vanwege de corona perikelen in het voorjaar ben ik een paar maanden niet geweest.
Bij het vervolgen van deze therapie bemerkte ik opnieuw hoezeer ik deze nodig heb en hoe professioneel er wordt gewerkt in deze praktijk.
Mijn ontstane klachten werden na een periode van mijn afwezigheid doortastend aangepakt / behandeld en het resultaat daarvan is voor mij goed merkbaar. Mijn klachten zijn inmiddels zo goed als afgenomen.
Daarbij vind ik het team huidtherapeuten prettig in de omgang. Toon minder »
Patricia van Gorp
11 november 2020 00:12
Ik ben hier geweest om mijn steelwratjes / fibroompjes weg te laten halen. De behandeling zelf is natuurlijk niet prettig, maar ik ben zeer prettig behandeld en ben hartstikke tevreden met het eindresultaat. De behandeling is netjes verlopen en na 4 weken een controle om te kijken of alles goed genezen is en of er nog stukjes vergeten waren. Deze zijn als se... Toon meer »
Ik ben hier geweest om mijn steelwratjes / fibroompjes weg te laten halen. De behandeling zelf is natuurlijk niet prettig, maar ik ben zeer prettig behandeld en ben hartstikke tevreden met het eindresultaat. De behandeling is netjes verlopen en na 4 weken een controle om te kijken of alles goed genezen is en of er nog stukjes vergeten waren. Deze zijn als service kosteloos verwijderd. Zeer tevreden!! Toon minder »
Eline Huizenga
28 oktober 2020 14:02
Kom hier al geruime tijd om te laserontharen. Van te voren goed besproken wat haalbaar is. Langdurige behandeling maar werkt bij mij perfect. Zeer tevreden met het resultaat.
Marion Frankfort
9 oktober 2020 15:03
Cynthia Teulings
8 februari 2019 21:09
Na heel lang zoeken vond ik gelukkig zelf de weg naar de Huidkliniek Rosmalen voor lymfedrainage. Wat een fijn team van therapeuten! Het prettige is dat ik hier ook terecht kan voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Wat mij aanspreekt is dat er ook regelmatig stagiaires zijn. Goed als een ervaren therapeut studenten in de praktijk wil begeleiden. Dat zeg... Toon meer »
Na heel lang zoeken vond ik gelukkig zelf de weg naar de Huidkliniek Rosmalen voor lymfedrainage. Wat een fijn team van therapeuten! Het prettige is dat ik hier ook terecht kan voor een heerlijke schoonheidsbehandeling. Wat mij aanspreekt is dat er ook regelmatig stagiaires zijn. Goed als een ervaren therapeut studenten in de praktijk wil begeleiden. Dat zegt ook iets over de therapeut! Ik ben erg tevreden en kom er al een aantal jaren. Toon minder »
Tres Dijkshoorn-Wolterman
31 januari 2019 21:09
Schrijf een review
Kenmerken
Gespecialiseerd in
Botox (botulinetoxine), Fillers
Kliniek opgericht
2003
Adres
Raadhuisstraat 53, Rosmalen
Heb je een vraag of klopt er iets niet? Neem contact op

Werkzame specialisten